Jump to content

Alexis_k35

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alexis_k35

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Alexis_k35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Alexis_k35

    Lenovo A916

    Έκανα την παραγγελία στις 24 Σεπτεμβρίου από minideal και παρέλαβα στις 11 Νοεμβρίου, αν και είχα απογοητευτεί ότι χάθηκε. Πάμε στις πρώτες εντυπώσεις τώρα. Είναι λεπτότερο από το A850 που έχω και είναι ένα μέγεθος στις 5.5 ίντσες που μπορείς να το χειριστείς με ένα χέρι. Καλή φωτεινή οθόνη, με καλή απόδοση χρωμάτων, συμπαθητικό το leather feeling στο πίσω μέρος το οποίο είναι πλαστικό βέβαια. Εξαιρετική απόδοση στο 4g πραγματικά πολύ γρήγορο. Εξαιρετικό το kit kat, έχει του κόσμου τις ρυθμίσεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι χρηστικότητα προσφέρει το dual sim αν δεν είναι stand by και οι δυο κάρτες, εντελώς λάθος προσέγγιση. Για αυτούς που ρωτάνε λοιπόν, μόνο η μία κάρτα είναι διαθέσιμη, και εσύ επιλέγεις ποια, άρα αν σου τηλεφωνήσουν στην άλλη χάνεις την κλήση. Το Α850 ήταν πραγματικό dual. Πολύ καλή απόδοση της κάμερας σε φώτο και βίντεο, βοηθάει επίσης το διπλό flash led. Με απογοήτευσε η μπαταρία που σήμερα τελείωσε στις 15 ώρες, αλλά ίσως είναι οι πρώτες φορτίσεις, οπότε επιφυλάσσομαι. Επίσης με το ζόρι φτάνει το 1gb μνήμης. Ο ήχος όμως είναι πραγματικά εκπληκτικός. Antutu 20557 Είναι μια αξιοπρεπέστατη επώνυμη επιλογή στις 5.5 ίντσες με 180 $ και 4g, hd, 13mp camera. Δεν θα σας πω πώς ξετρελάθηκα, αλλά πιστεύω ότι στα κάτω από 200 $ είναι από τις καλές επιλογές. Το επόμενο που θα παραγγείλω πάντως, θα έχει σίγουρα 2gb μνήμη.
  2. Alexis_k35

    Lenovo A916

    έτσι είναι και το Α850 μια φορά που δοκίμασα 2 sim. Όταν δουλεύει η μία η άλλη είναι off. ¨Όμως είναι και οι δύο standby. Νομίζω ότι είναι το ίδιο και στο Α916. Πιστεύω ότι στις επόμενες 10 ημέρες θα είναι εδώ, ''Κλείσιμο από IPS'' στις 27/9. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Α850 εκτός από οθόνη και camera. Πιστεύω ότι το Α916 θα είναι καλύτερο σίγουρα. Το χρησιμοποιώ για δουλειά , email και browsing κάθε μέρα πάνω από 6 ώρες, και με είχε κουράσει η οθόνη λιγάκι. Πάντως μιας και έχω και laptop lenovo θεωρώ ότι είναι εξαιρετική εταιρία, λίγο μέτρια στο design αλλά πολύ αξιόπιστα μηχανήματα.
  3. Alexis_k35

    Lenovo A916

    Έκανα παραγγελία ήδη για να αντικαταστήσω το Α850. Δεν έχω 2 sim όποτε είμαι οκ με το single standby. Θεωρώ ότι είναι έντιμη αγορά για ‘’επώνυμο’’ στα 185 usd με HD, 4G , 13mp cam , και octa στις 5.5 . Θα κάνω review μόλις παραλάβω.
  4. οχι σε καμμια περίπτωση απλά σε σύγκριση με FHD είναι λίγο ποιο πίσω. δεν είναι για multimedia σε καμμία περίπτωση. είναι αρκετά φωτεινη η οθόνη πολύ καλύτερη απο S3 που παλέβεις να δείς τι γραφει
  5. ειχει και Ελληνικά στις γλώσσες επιλογής
  6. σήμερα το πρωί το παρέλαβα από pandawill με singapore post! Για οποιον θέλει μεγάλη οθόνη για επαγγελματική χρήση email, internet , ειναι σούπερ. Στιβαρό, γρήγορο, ευκολα ρυθμίζεται εκτός απο τον default mail client που δεν γινοταν με τίποτα αλλα οκ έχει πολύ καλούς στο market και κανεις την δουλειά σου. Για τα λεφτά του είναι ΑΡΙΣΤΟ. Τα αρνητικά είναι η αναλυση της οθόνης και η κάμερα. επίσης θέλει λίγη προσαρμογή στο μέγεθος για κάποιον που χρησημοποιούσε 4αρι. για παράδειγμα δεν μπαίνει στο αυτί πρέπει να χρησημοποιήσεις οποσδήποτε ακουστικά, αλλιώς φαίνεται σαν να μιλάς με φτιάρι :).
×
×
  • Create New...