Jump to content

mezger

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mezger's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Κάνεις τα κλασικα Dalvik Cache Data System και περνας τη rom. Αν τότε σου βγάλει το σφάλμα σχετικά με το system, κάνεις τη διαδικασία που έγραψα και περνάς τη rom
  2. Για το πρόβλημα με το /system σε twrp, διορθωνεται ως εξης Wipe->Advanced Wipe->Τσεκάρεις system-> Repair or Change File System ->Change File System ->EXT4 (εννοείται ότι διαγράφεται το system) Ένας απλός τρόπος να το τσεκάρεις είναι να προσπαθήσεις να κάνεις mount το system, αν αποτυχει (=δεν μπαινει check mark) δεν προκειται να μπει και η rom. Πρώτη φορά μου το έκανε τώρα, σε TWRP 3.0.2, μετά από wipes στην miui.
  3. Έχω ένα θέμα με το gps, πρώτα με την cm12 RR και τώρα με την cm13 temasek (την jpmodded βεβαιως βεβαιως :)) Στο google maps κατά το navigation δεν κραταει το fix πάνω από 2-3 δευτερόλεπτα, μετά το χάνει και κάνει κάνα λεπτό να το ξαναβρεί, και ξαναματα. Τελείως unusable δηλαδή. Το περίεργο είναι ότι αν βάλω να τρέχει από πίσω μια εφαρμογή που κρατάει απασχολημένο το gps (π.χ. gps status, ή το gps locker που είναι γι'αυτή τη δουλειά) δουλεύει άριστα. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Είναι κανένα γνωστό τερτίπι των gmaps που δεν έχω πάρει χαμπάρι? Δεν με πειράζει πολύ αφού υπάρχει workaround, αλλά μου τη δίνει λίγο.
  4. Όσοι είχατε θέματα με το youtube στις lollipop και είχατε καρφωτή παλιά εκδοση, κάντε μια δοκιμή με την τελευταία. Εγώ είχα το restart στα 5 sec και το buffering στο seek, έκανα κατά λάθος update από το play store και δουλεύει πλέον τέλεια. Ίσως να χρειάζεται ακόμα το edit στο xml για να παίξει HD, το είχα κάνει ήδη και δεν έχω σκοπό να κάνω πειράματα (ετοιμάζομαι ψυχολογικά για ΜΜ :D)
  5. Το automate έχει το interact block που αλληλεπιδρα με elements στην οθόνη, οπότε θεωρητικά κάνεις τα πάντα https://llamalab.com/automate/doc/block/interact.html Μη με ρωτήσεις μόνο πως θα το κάνει στο boot, λίγο έπαιξα γιατί τελικά μου φάνηκε πολύ πιο δύσχρηστο από macrodroid και llama
  6. Έχουν μπει ήδη, σε παρακολουθω ανελλιπώς :D Ε τοτε (αμα κανει και σωστά cast σε smart tv) με επεισες, θα το δοκιμάσω. Με απωθησε το πρωτο screenshot, που φαινεται σαν να είναι απλα wrapper για το mobile site με λίγα extras που δεν πολυχρειάζομαι (π.χ. downloading)
  7. Είσαι τιτανοτεράστιος, για μια ακόμα φορά ευχαριστώ, όχι μονο ασχολήθηκες για κάτι που δεν σε καιει αλλα βρήκες και λύση :up: :up: Είμαι happy camper από χτες με RR και όλα πάνε καλά. Μπορώ να πω ότι ήταν η πιο smooth μετάβαση μέχρι στιγμής, με το titanium να κανει τα πάντα restore απροβλημάτιστα και με τη μια.
  8. Λοιπον το μόνο σοβαρό σχετικά (για μένα-μη βαράτε) πρόβλημα και στη resurrection και στην προηγούμενη CM είναι στο youtube. Συγκεκριμένα, περίπου 5 δευτερόλεπτα αφού αρχίσει το βίντεο, σταματάει και πρέπει να ξαναπατήσω play. Μετά παίζει από την αρχή και χωρις να ξανασταματήσει, αλλά αμα κάνω seek πρέπει πάλι να πατήσω play για να ξεκινήσει (απο εκεί που έκανα seek - όχι από την αρχή). Επίσης, κάνει πάντα ξαναματαbuffering στο seek, ακόμα κι αν παω σε τμήμα που έχει ήδη κατέβει. Το έκανε και με την έκδοση που είχε η rom, και με το τελευταίο update και το fix. Θυμάμαι ότι είχε ξανααναφερθεί αλλά δεν θυμάμαι να προχώρησε. Καμιά ιδέα? Να σημειώσω ότι η δοκιμή έγινε πριν βάλω οτιδήποτε άλλο (μόνο τα βήματα του tutorial έκανα). Στην προηγούμενη CM είχα φορτώσει πρώτα τη σαρα και τη μαρα πριν δοκιμάσω, και έλεγα ότι θα φταίει κάτι δικό μου, γιαυτό ήμουν ψυλλιασμένος και ήταν το πρώτο που δοκίμασα τώρα.
  9. Μπες με εναν root file manager στο /mnt/shell , λογικα θα εχει μεινει εκει καποιο nandroid backup
  10. Για τις πράσινες μπάρες σε videos/gif στην cm, λύθηκε με αντικατάσταση των εξής /system/lib/hw/hwcomposer.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.mt6592.so /system/lib/hw/gralloc.default.so από τη μαμά rom. Δεν ξέρω αν χρειάζονται όλα, αλλά αφού έπαιξε σταμάτησα τα πειράματα. Δε χάλασε τίποτε άλλο (απ'οτι χρησιμοποιώ εγώ τουλάχιστον), αλλά καλού κακού κρατήστε backup. Link για τα αρχεία: https://mega.nz/#F!dBYywI4R!H_-LGnD2U4IdDqKAPLMWZg
  11. Η δουλειά που κάνει το nexus 4 call fixer είναι να απενεργοποιεί την εν λόγω υπηρεσία (checkinservice) κατά τη διάρκεια της κλήσης και να την ενεργοποιεί μετά. Θεωρητικά αν είναι εγκατεστημένο, δε χρειάζεται να την απενεργοποιήσεις τελείως. Έτσι είμαι τώρα αλλά δεν έχω κάνει αρκετές κλήσεις ακόμα για να το επιβεβαιώσω.
  12. Πειραματόζωο #14324 εδώ, αναφέρω ότι μου έβγαλε το πρόβλημα στην πρώτη κλήση, η οποία έγινε αμέσως με το boot (μου ήρθε μήνυμα για χαμένη κλήση και πάτησα αμέσως να καλέσω) Eίμαι με τον πρώτο οδηγό που postαρες, δεν έχω φλασάρει την φτιαγμένη version με τον τελευταίο οδηγό. Πριν μπω recovery για να περασω το call fix είχα σβήσει το Audio_ver1_Vol_custom για να επανέλθει στο στοκ, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Μπράβω και πάλι πάντως για την καλή δουλειά και τις προσπάθειες, εγώ πλέον αποφάσισα ότι την κρατάω και δοκιμάζω τα πάντα μέχρι να το πετύχεις :D
  13. Jpower μπράβο, επιτέλους έχω lollipop στο τηλέφωνο και δε φοβάμαι να τη χρησιμοποιήσω :) Δυστυχώς το πρόβλημα με το in-call volume/mic παρουσιάστηκε, αλλά σε 1 κλήση μόνο από τις 9-10 που έκανα. Μου το έκανε την ώρα που χαμήλωνα το volume, κατά πάσα πιθανότητα ήταν σύμπτωση αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έχω βάλει και το script του μηχανικού για τον ήχο, δε βοήθησε. Την προηγούμενη φορά που την έβαλα μου το έκανε σε όλες τις κλήσεις, δεδομένου ότι το κάνει περιστασιακά και λύνεται με airplane on-off, ζω και μ'αυτό.
  14. Αυτό ίσως σε βοηθήσει [How to] Fix Your Crackling DINC Speaker! Απ'ότι λέει μικροσκοπικά ρινίσματα σιδήρου που μπορει να έχουν κολλήσει στον μαγνήτη δημιουργούν ακριβώς αυτό το πρόβλημα, και μπορείς να τα βγάλεις χρησιμοποιώντας έναν μεγαλύτερο μαγνήτη. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν έχει βάση, είναι εύκολο να το κάνεις όμως - αξίζει μια δοκιμή. Εννοείται ότι βγάζεις την SD πρώτα.
×
×
  • Create New...