Jump to content

Moto X (έκδοση 2014)

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχουν ερθει θηκες στα σκρουτζομαγαζα?

Λίγες μόνο... δες εδώ

Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πτωση απ τα 40 εκατοστα και η οθονη στην γωνια εγινε λες και την πυροβολησες, εχει ραγισει το μισο γυαλι. Η οθονη και η αφη λειτουργουν απροβληματιστα, δηλαδη εχει σπασει το outer glass και οχι το digitizer ή η οθονη.στο eBay βλεπω παιζουν πολλα outer glass, και σκεφτομαι να παραγγειλω αλλα το ζητημα ειναι ποσο ευκολο εοναι να αλλαχτει.Υπαρχει καποιος που να το εχει κανει ή να το πηγε για επισκευη; και αν ναι ποσο καστισε;

Ευχαριστω

Κάθε μέρα το χαζεύω.:rolleyes: Όλο και πέφτει η τιμή του... Τι να κάνω; :O

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Κάθε μέρα το χαζεύω.:rolleyes: Όλο και πέφτει η τιμή του... Τι να κάνω; :O

Κι εγώ το χαζεύω, αλλά κολλάω στην κακή μπαταρία του. Τουλάχιστον ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τον turbo charger εδώ στην Ελλάδα και σε τι τιμή; Και σε πόση ώρα φορτίζει το κινητό αυτός ο φορτιστής;

Κι εγώ το χαζεύω, αλλά κολλάω στην κακή μπαταρία του.

Η μπαταρία του δεν είναι κακή.

Η αυτονομία του κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα.

Κι εγώ το χαζεύω, αλλά κολλάω στην κακή μπαταρία του. Τουλάχιστον ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τον turbo charger εδώ στην Ελλάδα και σε τι τιμή; Και σε πόση ώρα φορτίζει το κινητό αυτός ο φορτιστής;

Μπα, εγώ με την μπαταρία είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος μπορώ να πω. Στο XT910 Razr που έχω τώρα, με screen on στη μιαμισι ώρα το κινητό βρίσκεται στο 1%.

Δες τα attachments σε αυτό το post.

Αυτό που με δεσμεύει είναι η χωρητικότητά του, που τα 16GB μοιάζουν τίποτα, και πόσο μάλλον αν κάνεις ένα 5λεπτο λήψη με 4Κ.

Πέραν αυτού, πιστεύω η κάμερα είναι κάπως μέτρια και θα ήθελα πολύ κάποιος να test-άρει αυτό:

Πιστεύεται ότι το software της κάμερας είναι αυτό που ευθύνεται για τις μέτριες και σκοτεινές λήψεις της.

Αν έχει κανείς χρόνο να πειραματιστεί με τις ρυθμίσεις και με άλλα apps και να μας ανεβάσει σκοτεινές λήψεις πριν και μετά θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ. :)

P.S.: Η μπαταρία με καλύπτει μια χαρά προσωπικά, τα 360€ με πονάνε λιγάκι και πόσο μάλλον όταν βλέπεις κατόχους να τα πουλάνε στα 380 και 400, επειδή τα αγόρασαν πριν 1 μήνα στα 500€. (αγορά μεταχειρισμένου εν ολίγοις, δεν παίζει σα σενάριο, είναι χαζό.)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Το βρήκα στο bestprice 359€ μέχρι αύριο. Να τρέξω τι λέτε;

Λέτε να πέσει και άλλο;;;;;

Η δική μου εκτίμηση είναι πως ναι. Το παρακολουθώ σε καθημερινή βάση και τα skroutzομάγαζα "τσακώνονται" ποιο θα έχει τη χαμηλότερη τιμή, σε σημείο που κάθε μέρα πέφτει κατά 1 ευρώ. Είναι πολύ ακριβό ακόμα και πιστεύω δεν έχουν κάνει καλές πωλήσεις στην ελληνική αγορά.

Εδώ, το έχει στα 370€ με διαφενή θήκη δώρο.

Για τον turbo charger ξέρει κανείς που μπορούμε να τον βρούμε; Δεν τον βρίσκω σε σκρουτζομάγαζα

Στο bestprice το βρίσκω φθηνότερο. 359€ + 4€ αντικαταβολή - αποστολή. Σε αυτό που μου λες το κόστος βγαίνει 370€ + 8 €. Την θήκη την βλέπω στο skroutz 3,90€.Άρα έχουν διαφορά πάνω από 10€.

Για τον turbo charger ξέρει κανείς που μπορούμε να τον βρούμε; Δεν τον βρίσκω σε σκρουτζομάγαζα

expansys 30€: http://www.expansys.com.gr/motorola-turbo-charger-eu-1-6a-microusb-black-274537/

Φίλε @blamis30 τι έκανες τελικά; Η προσφορά βλέπω ισχύει ακόμα στο κατάστημα της Κορίνθου.

Στο Skroutz μάχη!

Τηλεφώνησα στην cellcom που είναι το επίσημο service της Motorola και μου είπαν ότι ο turbo charger κοστίζει 14€. Λέτε να μην κατάλαβε καλά η κοπέλα ή υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο φθηνός στην Ελλάδα;

Της το τόνισα πάντως επίμονα ότι θέλω τον turbo

Δεν το πήρα ακόμα.Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο alcatel hero 2 που είναι στα ίδια χρήματα.

Άνοιξα ένα θέμα στο forum για το συγκεκριμένο κινητό αλλά δεν έχω απάντηση ακόμα...

Τηλεφώνησα στην cellcom που είναι το επίσημο service της Motorola και μου είπαν ότι ο turbo charger κοστίζει 14€. Λέτε να μην κατάλαβε καλά η κοπέλα ή υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο φθηνός στην Ελλάδα;

Της το τόνισα πάντως επίμονα ότι θέλω τον turbo

Δε παίζει..

Google Pixel 5

Δε παίζει..

Όντως πολύ καλό για να είναι αληθινό. Δεν χάνω τίποτα βέβαια να πάω από εκεί να κοιτάξω αν τελικά αποφασίσω να το πάρω το κινητό. Μένω και κοντά. Είναι και τούμπανο η κοπέλα ;) (πρέπει να είναι η ίδια που ήταν και το 2007 που είχα χρειαστεί το εν λόγω service. Από τη φωνή την κατάλαβα :p ).

Έχετε εμπειρία από το service της cellcom σε ότι αφορά την ταχύτητα και ποιότητα επισκευής; Σε μη smartphone κινητό που είχα πάει τότε είχαν κάνει έναν μήνα να επισκευάσουν πλακέτα.

Συγνωμη αν εχει απαντηθεί , τα moto x εισαγωγής EU καλύπτονται απο την ελληνική αντιπροσωπεία ?

Tελος , υπάρχουν παρτίδες στα ελληνικά καταστήματα που ερχονται με προεγκατεστημενη lollipop αντι για την kit kat που ηταν στα πρώτα μοντέλα ?

Edited by vadergr

Όντως πολύ καλό για να είναι αληθινό. Δεν χάνω τίποτα βέβαια να πάω από εκεί να κοιτάξω αν τελικά αποφασίσω να το πάρω το κινητό. Μένω και κοντά. Είναι και τούμπανο η κοπέλα ;) (πρέπει να είναι η ίδια που ήταν και το 2007 που είχα χρειαστεί το εν λόγω service. Από τη φωνή την κατάλαβα :p ). ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. :lol:

Έχετε εμπειρία από το service της cellcom σε ότι αφορά την ταχύτητα και ποιότητα επισκευής; Σε μη smartphone κινητό που είχα πάει τότε είχαν κάνει έναν μήνα να επισκευάσουν πλακέτα.

Αν όντως το πάρεις στα 14€, που πιθανά μπερδεύτηκε, πάρε δύο! Ειλικρινά θα είσαι ο λόγος μου για να πάω αύριο να το αγοράσω! :D

Φίλε @blamis30 τώρα που χαζεύω το alcatel μου φαίνονται απογορευτικές οι διαστάσεις του. Και πάει στα κομμάτια η 6άρα, τα bezels το κάνουν πραγματικά θηρίο. Ξανασκέψου το Motorolaκι :rolleyes:

Παιδιά όσοι το έχουν κάνει root μπορούν να δοκιμάσουν αν με αυτή την εφαρμογή μπορούν να κάνουν πιο "ψυχρό" το χρώμα της οθόνης; https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.lumen

Το έβγαλε σε προσφορά το e-shop

http://www.e-shop.gr/motorola-moto-x-1-2014-2nd-gen-black-gr-p-TEL.007840

Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να το πιάσω στα χέρια μου και το είδα προχές live.Ωφείλω να ομολογήσω οτι δεν πολυενθουσιάστηκα...Δεν λέω οτι δεν είναι καλή συσκεύη,απλώς περίμενα κάτι άλλο,κάτι που να κάνει μεγάλη διαφορά με το ν5 μου...Προσωπική άποψη πάντα

Το έβγαλε σε προσφορά το e-shop

http://www.e-shop.gr/motorola-moto-x-1-2014-2nd-gen-black-gr-p-TEL.007840

Περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να το πιάσω στα χέρια μου και το είδα προχές live.Ωφείλω να ομολογήσω οτι δεν πολυενθουσιάστηκα...Δεν λέω οτι δεν είναι καλή συσκεύη,απλώς περίμενα κάτι άλλο,κάτι που να κάνει μεγάλη διαφορά με το ν5 μου...Προσωπική άποψη πάντα

Δε το λες και προσφορά αλλά τεσπα.

Για μένα στο versus μπαμπού-δερμάτινο σημειώσατε 2. Πολύ καλύτερο grip. Το ξύλο ωραίο αλλά γλιστράει.

ενα ποντο παχος τι τον ηθελαν τον τιμημενο, διχως να χωρεσουν μια τριχιλιαρη μπαταρια εκει μεσα κ να πανε τη συσκευη δυο επιπεδα πανω?

το σκεφτομαι και γω σε λιγο που θα παιξει στο 300αρι.. αν δε το επιλεξω τελικα παντως, θα ειναι αυτο συνδυαστικα με χωρητικοτητα και καμερα..

Εδώ και μια εβδομάδα έχει αλλάξει από μόνο του το προφίλ του "ιδιοκτήτη " και νομίζει ότι είμαι ένα site που εχω στους Google+ κύκλους μου.

Δοκίμασα τα πάντα!!

Μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Έχει κάποιος αντιμετωπίσει αυτό το θέμα?

Εδώ και μια εβδομάδα έχει αλλάξει από μόνο του το προφίλ του "ιδιοκτήτη " και νομίζει ότι είμαι ένα site που εχω στους Google+ κύκλους μου.

Δοκίμασα τα πάντα!!

Μέχρι και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Έχει κάποιος αντιμετωπίσει αυτό το θέμα?

Υπάρχει περίπτωση να είναι ρύθμιση στο Google plus

• The title was changed to Moto X (έκδοση 2014)