Jump to content

kostassmartphone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostassmartphone

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

kostassmartphone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτή που παραθέτει στο βίντεο έβαλα απ οτι θυμάμαι.https://www.youtube.com/watch?v=EauqVR_GMX4 ξεκλείδωσα bootloader κανονικά, εκανα ροοτ, εγκατέστητα twrp και εγκατέστησα την ρομ. Το κινητό αυτή την στιγμή που μιλάμε ανοίγει κανονικά αλλά δεν δουλεύει η κάμερα, τα developer options(=δεν μπορώ να ενεργοποιήσω usb debbuging) οταν τα πατάω κλείνουν οι ρυθμίσεις καθώς και όταν παω να μπω στα security settings το ιδιο.Στο about phone λέει, Model number:generic_a15,build number:NRD90M test-keys,emui version:2.0,android version 4.3,CPU:quad core,RAM 1Gb.. Γενικά λέει οτι να ναι στο about phone. Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει και εδω απ οτι βλεπω αρα δεν την εχω κανει μονο εγω την χαζομάρα. https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/how-to/flashed-wrong-rom-vns-l21now-model-t3526049 έκανα flash το τελευταίο recovery που δίνει εδω https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/development/recovery-twrp-3-0-2-android-nougat-03-t3511937 μέσω fastboot αφου μονο fastboot μπορούσα να βάλω το κινητό, πλεον το κινητό μπαίνει σε recovery οπότε υποθέτω ο bootloader ειναι ξεκλειδωμένος. Τι να κάνω απο δω και πέρα? Συγγνώμη που τα γράφω έτσι μπερδεμένα αλλά 2βδομαδες τωρα προσπαθώ να το φτιάξω και έχω ψάξει όλο το Internet.
  2. Το δοκίμασα πάλι αλλά φτανει στο 5% και βγαζει error οτι δεν είναι συμβατή..
  3. Πως να ξαναπεράσω την nougat? δεν μπορώ να μπω σε twrp, ούτε καν να ανοίξω το usb debbuging..
  4. Καλησπέρα, Ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα twrp και πέρασα Android Nougat.Απο τότε, δεν μπορώ να μπω στο recovery όσο και αν προσπάθησα.Μετά απο διάφορα πυο διάβασα προσπάθησα να εγκαταστήσω το revolution recovery που απ οτι κατάλαβα είναι αν εχεις nougat, εγκαταστάθηκε αλλά πάλι δεν μπορούσα να μπω με τον κλασικό τρόπο.Κατάφερα με το srk tool και μπήκα τελικά, η ρομ δεν είχε πληκτρολόγιο και εκανα factory reset μήπως φτιάξει αλλά απο τότε ενω ξεκινάει κανονικά το κινητό δεν μπορώ να μπω στα developer options (ναι τα εχω enable), οταν παταω πανω απλα κλείνουν οι ρυθμίσεις, το ιδιο γινεται και στα security options. Επίσης παρατήρησα οτι στο model λεει generic a15 και το δειχνει τετραπύρινο με ενα gb ram και οτι η καμερα δεν δουλεύει, ανοίγει η εφαρμογή και κλείνει μόνη της. Δεν μπορώ να ανοίξω το usb debugging χωρίς να μπω στα developer options? Υπάρχει κάποιος με το ιδιο πρόβλημα? Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω, δε μπορώ να κάνω κατι χωρις να μπορώ να ενεργοποιήσω το usb debugging και χωρις να μπορω να μπω στο recovery. Ευχαριστω
  5. Καλησπέρα, Ξεκλείδωσα bootloader, έβαλα twrp και πέρασα Android Nougat.Απο τότε, δεν μπορώ να μπω στο recovery όσο και αν προσπάθησα.Μετά απο διάφορα πυο διάβασα προσπάθησα να εγκαταστήσω το revolution recovery που απ οτι κατάλαβα είναι αν εχεις nougat, εγκαταστάθηκε αλλά πάλι δεν μπορούσα να μπω με τον κλασικό τρόπο.Κατάφερα με το srk tool και μπήκα τελικά, η ρομ δεν είχε πληκτρολόγιο και εκανα factory reset μήπως φτιάξει αλλά απο τότε ενω ξεκινάει κανονικά το κινητό δεν μπορώ να μπω στα developer options (ναι τα εχω enable), οταν παταω πανω απλα κλείνουν οι ρυθμίσεις, το ιδιο γινεται και στα security options. Επίσης παρατήρησα οτι στο model λεει generic a15 και το δειχνει τετραπύρινο με ενα gb ram και οτι η καμερα δεν δουλεύει, ανοίγει η εφαρμογή και κλείνει μόνη της. Δεν μπορώ να ανοίξω το usb debugging χωρίς να μπω στα developer options? Υπάρχει κάποιος με το ιδιο πρόβλημα? Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω, δε μπορώ να κάνω κατι χωρις να μπορώ να ενεργοποιήσω το usb debugging και χωρις να μπορω να μπω στο recovery. Ευχαριστω
  6. kostassmartphone

    Meizu MX4

    καλησπέρα, έβαλα πολλές φορές λάθος τον κωδικό μου και τώρα μου βγαζει μια οθόνη που λέει "phone is locked" και απο κατω γραφει το username@flyme.cn και απο μου ζηταει τον κψδικό. Τον βάζω αλλά δεν κάνει τίποτα, τι μπορώ να κάνω?
  7. kostassmartphone

    Meizu MX4

    Τελικά την πέρασα χωρίς να κάνω downgrade και χωρίς κλιαρ, μέχρι τώρα δεν έχω δει πρόβλημα
  8. kostassmartphone

    Meizu MX4

    οκ θα το δοκιμάσω σε λιγο και θα σας πω. Σε περίπτωση που θελω να επιστρέψω σε αυτη που έχω κάνω την ιδια διαδικασία έτσι?
  9. kostassmartphone

    Meizu MX4

    Δηλαδή να περάσω την 4.0.4Ι και να μην αφήσω την 4.0.4.2?
  10. kostassmartphone

    Meizu MX4

    τωρα εχω την 4,0,4,2Ι που ειναι και η τελευταία, αν δεν μπαίνει θα μου τ οπει ή θα περασει και δε θα ανοίγει?
×
×
  • Create New...