left_ace Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 από οσο googlαρα,τα νιτσ,εχουν να κανουν με την φωτεινοτητα υπο το φως του ηλιου η σε σκοταδι,δεν νομιζω να εχει πρόβλημα.το περιμενω κιολας σημερα,αυριο. Είναι η μέτρηση φωτεινότητας σωστά κατάλαβες. Το σίγουρο είναι ότι υστερεί από τις υπόλοιπες ναυαρχίδες αλλά η πράξη από τη θεωρία απέχει. Όταν το πάρεις θα ήθελα να μας πεις εντυπώσεις για την θέαση κάτω από τον ήλιο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Κανένα πρόβλημα, συγκριτικά με το 2013 δηλαδή είναι ίσως και ένα τσικ πιο φωτεινό κάτω από direct sunlight.. Μα που τα βρίσκουν και τα γράφουν τέτοια ανακριβή πράγματα όλη την ώρα.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Το πηρα.εξαιρετικη κατασκευη,ωραια χρωματα οθονης,και pure androit. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Το πηρα.εξαιρετικη κατασκευη,ωραια χρωματα οθονης,και pure androit. Πες μας κι άλλα...;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctzellos Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Επιτέλους ξεκινάνε οι πρώτοι να περνούν lollipop με dual SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Το πηρα.εξαιρετικη κατασκευη,ωραια χρωματα οθονης,και pure androit. Τελικά υποστηρίζει USB otg; Άλλοι λένε ναι και άλλοι όχι. Πες μας κι εσύ τι ισχύει. Και μετά από λίγες μέρες πες μας πως τα πάει η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnisg2006 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Στον Κωτσοβολο με 599 Euros.... http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=13531 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Το κινιτο ειναι ισαξιο με αλλες ναυαρχιδες,και καλυτερο σε κατασκευη,η μπαταρια αν και μικρη δειχνει πολυ καλη αυτονομια προς το παρων,μια φορτιση του εχω κανει,θελει απαραιτητα θηκη,αν πεσει θα σπασει η οθονη,αληθεια καμια προταση για θηκη,μαλλον απο εξωτερικο εδω δεν βλεπω να κυκλοφορει καμια.lolipop ακομη τπτ,δεν θα επρεπε να τη λαβουμε;θελει μελετη για root,recovery,custom rom μιας και πρωτη φορα το επιχειρω σε μοτο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Το κινιτο ειναι ισαξιο με αλλες ναυαρχιδες,και καλυτερο σε κατασκευη,η μπαταρια αν και μικρη δειχνει πολυ καλη αυτονομια προς το παρων,μια φορτιση του εχω κανει,θελει απαραιτητα θηκη,αν πεσει θα σπασει η οθονη,αληθεια καμια προταση για θηκη,μαλλον απο εξωτερικο εδω δεν βλεπω να κυκλοφορει καμια.lolipop ακομη τπτ,δεν θα επρεπε να τη λαβουμε;θελει μελετη για root,recovery,custom rom μιας και πρωτη φορα το επιχειρω σε μοτο... Τι έκδοση firm φοράς? Προς το παρόν μόνο η pure έχει πάρει, δηλ. η έκδοση της AT&T. Όσο για μπαταρία, καθότι πλέον έχω κλείσει σχεόν 3μηνο, έχω απογοητευτεί πολύ.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Όσο για μπαταρία, καθότι πλέον έχω κλείσει σχεόν 3μηνο, έχω απογοητευτεί πολύ.. Μία μέρα με αρκετή χρήση δε βγάζει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Τι έκδοση firm φοράς? Προς το παρόν μόνο η pure έχει πάρει, δηλ. η έκδοση της AT&T. Όσο για μπαταρία, καθότι πλέον έχω κλείσει σχεόν 3μηνο, έχω απογοητευτεί πολύ.. 4.4.4 φοραει,η μπαταρια θα βελτιωθει αργοτερα με custom kernel,αν και μεχρι στιγμης καλουτσικη την βλεπω,αλλα και λιγο πολυ ολα εκει πασχουν.εχεις ρουταρει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 4.4.4 φοραει,η μπαταρια θα βελτιωθει αργοτερα με custom kernel,αν και μεχρι στιγμης καλουτσικη την βλεπω,αλλα και λιγο πολυ ολα εκει πασχουν.εχεις ρουταρει; Έκδοση λέω, system version. Ναι, το ένα το US το έχω ρουτάρει. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Έκδοση λέω, system version. Ναι, το ένα το US το έχω ρουτάρει. 21.21.45,με ποιον τροπο ρουταρες,αν μπορεις δωσε μου ένα λινκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ρουταρα,ξεκλειδωσα και bootloader. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μόλις τσίμπησα το moto maxx (το DE moto x μου έφυγε, κράτησα όμως το US μου:p) και το περιμένω σε καμμια εβδομάδα.. Άντε να δούμε και αυτό..:lol::rolleyes: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μόλις τσίμπησα το moto maxx (το DE moto x μου έφυγε, κράτησα όμως το US μου:p) και το περιμένω σε καμμια εβδομάδα.. Άντε να δούμε και αυτό..:lol::rolleyes: Κατ εμέ, το smartphone της χρονιάς. Μακάρι να το βλέπαμε στα μέρη μας αλλά που... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Κατ εμέ, το smartphone της χρονιάς. Μακάρι να το βλέπαμε στα μέρη μας αλλά που... Ευρώπη είναι πλέον σίγουρο πως δεν θα έρθει.. Μόνο σε λατινόφωνο ebay/amazon αν βρεθεί κάτι για Ευρώπη.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Μόλις τσίμπησα το moto maxx (το DE moto x μου έφυγε, κράτησα όμως το US μου:p) και το περιμένω σε καμμια εβδομάδα.. Άντε να δούμε και αυτό..:lol::rolleyes:. Οταν το παραλαβεις με το καλο να γραψεις τις αποψεις σου ,οθονη, στιβαροτητα κλπ.Ψηνομαι κ εγω.Με κολλανε κατι review για τη χαμηλη φωτεινοτητα της οθονης στο μαξιμουμ.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το είδα σήμερα από κοντά. Πολύ όμορφο, με καλό grip. Ο συνδυασμός δέρματος και μετάλλου το κάνει πολυτελές. Με χάλασε όμως ότι η οθόνη του είναι πολύ θερμή και κιτρινίζει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ergotelis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Η οθόνη του όντως σε σύγκριση με IPS όπως Μ8 ή G2 είναι πιο θερμή,κλασσική amoled από motorola. Ωστόσο είναι αρκετά ευανάγνωστη στον ήλιο, παρόλο που όντως έχει χαμηλότερη φωτεινότητα σε σύγκριση με τα προαναφερθείσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnisg2006 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ξερετε εαν παραγγειλω moto x απο το motomaker UK (γιατι θελω και την 32gb εκδοση) θα παιζει στα ελληνικα δικτυα.Νομιζω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα απλως θα ηθελα μια απαντηση σιγουρα απο την πειρα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ξερετε εαν παραγγειλω moto x απο το motomaker UK (γιατι θελω και την 32gb εκδοση) θα παιζει στα ελληνικα δικτυα.Νομιζω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα απλως θα ηθελα μια απαντηση σιγουρα απο την πειρα σας. Θα παίζει. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 καλησπερα,επειδη σκεφτομαι να αγορασω την συσκευη...απο ποιοτητα κατασκευης πως ειναι?εχει τριγμους,παιζουν τα buttonw?σκεφτομαι με την πλαστικη πλατη.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Εχθές στο γερμανικό 2014 μου έσκασε το 5.0:D Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnisg2006 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Εχθές στο γερμανικό 2014 μου έσκασε το 5.0:D Περιμενουμε εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts