morp Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 μπράβο την wind παρότι είναι κουκουρουκου το δίκτυο σε κινητά είναι η μόνη που φέρνει δικάταρτα από τις 3 εταιρείες κινητής. μακάρι να το έβλεπα κάπου live. Το περιμένω και εγώ πως και πως να το δω. Ωραία είδηση πως το φέρνει η Wind άρα πέρα από την εγγύσηση και τα σχετικά θα μπορούμε να το δούμε και live! Όσο για το δίκτυο, μια χαρά είναι μαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 μπράβο την wind παρότι είναι κουκουρουκου το δίκτυο σε κινητά είναι η μόνη που φέρνει δικάταρτα από τις 3 εταιρείες κινητής. μακάρι να το έβλεπα κάπου live. Αν εννοείς δίκαρτα, ενημερωτικά αναφέρω πως το passport δέχεται μια κάρτα. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Απέκτησα το BB PASSPORT, και το μόνο που εχω να πω είναι ότι με εχει ενθουσιάσει. Καταλαβαίνω γιατί μου λέγανε όσοι το είχαν πάρει δεν θα το μετανιώσω ουτε στιγμή. Το τηλέφωνο από την πρώτη ματιά δείχνει την υψηλή ποιότητα (οπως αρμοζε στη bb) Για το λογισμικό, περιμένω με ανυπομονησία το review του myphone :lol: Για να δούμε.... Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλημέρα σας! Και εγώ ευτυχής κάτοχος εδώ και μερικές ώρες! άριστες πρώτες εντυπώσεις! Έχω πρόβλημα όμως με τις επαφές! Τα ελληνικά μου τα βγάζει κινέζικα. Το έχει αντιμετώπισει κανένας άλλος? Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Διαβάζοντας απόψεις και reviews έχει αρχίσει να με ψήνει πάρα πολύ η συσκευή. Βλέπω πολλά θετικά για τον χρήστη ειδικά σε θέματα ασφαλείας και το χαίρομαι. Απλά επειδή ποτέ δεν είχα bb για προσωπικό τηλέφωνο, χρειάζεται η ύπαρξη BB server ή καποιας αλλης υπηρεσιας για να λειτουργήσει στο έπακρο? Αν το χρησιμοποιησεις σαν προσωπική συσκευη θα χάσεις κάτι από λειτουργικότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Διαβάζοντας απόψεις και reviews έχει αρχίσει να με ψήνει πάρα πολύ η συσκευή. Βλέπω πολλά θετικά για τον χρήστη ειδικά σε θέματα ασφαλείας και το χαίρομαι. Απλά επειδή ποτέ δεν είχα bb για προσωπικό τηλέφωνο, χρειάζεται η ύπαρξη BB server ή καποιας αλλης υπηρεσιας για να λειτουργήσει στο έπακρο? Αν το χρησιμοποιησεις σαν προσωπική συσκευη θα χάσεις κάτι από λειτουργικότητα? Δουλεύει κανονικά χωρίς BIS. Δεν χάνεις απολύτως τίποτα!!! Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Απέκτησα το BB PASSPORT, και το μόνο που εχω να πω είναι ότι με εχει ενθουσιάσει. Καταλαβαίνω γιατί μου λέγανε όσοι το είχαν πάρει δεν θα το μετανιώσω ουτε στιγμή. Το τηλέφωνο από την πρώτη ματιά δείχνει την υψηλή ποιότητα (οπως αρμοζε στη bb) Για το λογισμικό, περιμένω με ανυπομονησία το review του myphone :lol: Για να δούμε.... Καλημέρα! Καθώς δεν το έχω πιάσει <ακόμα> στα χέρια μου, θα ήθελα τις απόψεις των ήδη κατόχων: πως σου φαίνεται ως μέγεθος/σχέδιο; Βολεύει στη χρήση ή το γεγονός ότι θα πρέπει να το δουλεύει κάποιος μόνιμα και με τα 2 χέρια γίνεται κουραστικό; Καλορίζικο! (ζηλεύω :D !!) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δουλεύει κανονικά χωρίς BIS. Δεν χάνεις απολύτως τίποτα!!! Να προσθέσω ότι μάλλον (σίγουρα!) κερδίζεις: Κερδίζεις την σταθερότητα και απροβλημάτιστη λειτουργία του ios με το ανοιχτό περιβάλλον και την ευκολία επικοινωνίας, αποστολής/λήψης ότι περιεχομένου φανταστείς εύκολα και γρήγορα όπως στο Android! Άρα, άμα υπολογίσεις την ποιότητα κατασκευής, την διάρκεια της μπαταρίας και την αυξημένη λειτουργικότητα/χρηστικότητα του λειτουργικού (real multitasking, hub, gestures) τότε το σύνολο είναι κατα πολύ καλύτερο απο ότι κυκλοφορεί! (όπως λέγαμε και στο σχολείο, το σύνολο είναι μεγαλύτερο απο το άθροισμα των μερών του!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 το κινητο παντως κυκλοφορει σε πολλα e-shop και η τιμη που παιζει ειναι απο 565-+.... επειδη χτες ετυχε να πιασω ενα στα χερια μου σαφως δεν ειναι ομορφο αλλα κατα αλλα πεταει... Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το πρόβλημα με τις επαφές μου λύθηκε. Υπαίτιο ήταν το "Device switch" που έκανα μεταφορά των επαφών από το Q10!!! Η συσκευή είναι απίθανη. Και προσωπική μου άποψη όμορφη και ξεχωριστή. Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλημέρα! Καθώς δεν το έχω πιάσει <ακόμα> στα χέρια μου, θα ήθελα τις απόψεις των ήδη κατόχων: πως σου φαίνεται ως μέγεθος/σχέδιο; Βολεύει στη χρήση ή το γεγονός ότι θα πρέπει να το δουλεύει κάποιος μόνιμα και με τα 2 χέρια γίνεται κουραστικό; Καλορίζικο! (ζηλεύω :D !!) Πέρασαν 2 passport από τα χέρια μου. Δεν βλέπω κανένα λόγο και συν, σε σχέση με τα 280 που μπορείς να πάρεις ένα Ζ30 αυτή τη στιγμή, να το πάρει κανείς. Τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά του, δεν φαίνονται στη χρήση, το λειτουργικό είναι πανάλαφρο, και εφαρμογές δεν υπάρχουν ακόμα και στην 10.3.1. Το πληκτρολόγιο δεν είναι και ότι τόσο εύχρηστο και το μέγεθος δεν βολεύει. Εγώ θα πάω για classic.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Εγώ αντίθετα θα διαφωνίσω με τον φίλο konkart. 1. το λειτουργικό πετάει 2. είναι ταχύτατες οι αποκρύσεις σε -οτιδήποτε- κάνεις 3.Το πληκρολόγιο ήδη την δεύτερη μέρα το συνήθισα και έχει καταπληκτική εργονομία, μεγάλα πλήκτρα και φυσικά το ότι είναι interactive το πληκτρολογιο το καθιστά για μένα ότι καλυτερο μπορείς να βρείς. 4.Ηχος - ηχεία, μακράν σε φοβερά υψηλό επίπεδο. (Βοηθάει και ο ακουστικός σένσορας!) 5.Η τετράγωνη οθόνη σαφώς δίνει άλλη ευκολία για τα emails, pdf, charts κτλ. και μάλιστα με διαφορά. Και εγώ προβληματιζόμουν αν όντως δίνει το κάτι παραπάνω από το Ζ30. τελικά ΝΑΙ δίνει. Βασικά είναι άλλη εντελώς αίσθηση. 6.Ναι είναι μεγάλο, αλλά πιστεύω ίδιες δυσκολίες θα έχει κάποιος και με το Ζ30 και γενικά με τις μεγάλες συσκευές. Το classic σίγουρα εδώ θα υπερτερεί. 7.Τα apps που προσωπικά χρησιμοποιούσα και πριν , μια χαρα δουλεύουν και στο passport. 8. Για το θέμα της ομορφιάς που τόσο συζητάμε. Εγώ το λάτρεψα. Φαντάζομαι είναι όπως όλα τα θέματα αισθητικής , υποκειμενικό . Το ΜΟΝΟ απολύτως σίγουρο είναι ότι είναι eye-catcher! Είναι αδύνατο να το προσπεράσει κάποιος και να μην πέσει το μάτι του πάνω σε αυτή τη συσκευή. Μοναδική και ξεχωριστή συσκευή και μπράβο που πούλησε παραπάνω από όσο νομιζαν όλοι. 9.Σαφώς δεν απαιτεί BIS, όπως και όλα τα τηλέφωνα με OS10. (Για εμάς με BES το balance είναι κάτι μοναδικό) 10. Θα επιμείνω να σχολιάζω την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Εχει μεγάλη σημασία ιδίως που οι μεγάλες brandες κάνουν φτηνοδουλειές . *Ενα τελευταίο σχόλιο, για την τιμή. Διαβάζω για τα 567 ευρώ που λένε παραπάνω. Οταν έβαλα παραγγελία μου ήρθε ακύρωση ότι εξαντληθηκε το προιόν και δεν είναι διαθέσιμο. Μακάρι να ξαναισχύει η τιμή, αλλά δεν νομίζω. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 *Ενα τελευταίο σχόλιο, για την τιμή. Διαβάζω για τα 567 ευρώ που λένε παραπάνω. Οταν έβαλα παραγγελία μου ήρθε ακύρωση ότι εξαντληθηκε το προιόν και δεν είναι διαθέσιμο. Μακάρι να ξαναισχύει η τιμή, αλλά δεν νομίζω. από που μόνο 567 ? Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karavmad Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 *Ενα τελευταίο σχόλιο, για την τιμή. Διαβάζω για τα 567 ευρώ που λένε παραπάνω. Οταν έβαλα παραγγελία μου ήρθε ακύρωση ότι εξαντληθηκε το προιόν και δεν είναι διαθέσιμο. Μακάρι να ξαναισχύει η τιμή, αλλά δεν νομίζω. Αν μιλάτε για το δικό μου σχόλιο όσον άφορα την τιμή.. είμαι στην θέση τουλάχιστον για ένα site ότι ισχύει.. :down: Παράθεση www.madphone.net :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 (edited) Αν μιλάτε για το δικό μου σχόλιο όσον άφορα την τιμή.. είμαι στην θέση τουλάχιστον για ένα site ότι ισχύει.. :down: Προϊόν Ποσότητα Τιμή Είδους Υποσύνολο Blackberry Passport Black Κωδικός: pass1 1 €567.00 €106.02 €567.00 Υποσύνολο: €567.00 Φόροι: ΦΠΑ 23% περιλαμβάνεται (1234242): €106.95 Κόστος Αποστολής: €5.00 Συνολικό Κόστος: €572.00 Αγαπητέ /ή Βασιλης, Η παραγγελίας σας ακυρώθηκε λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας. Θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό σύστημα αγορών μας. Φίλε δυστυχώς πριν μερικές μέρες μου ήρθε αυτό....για του λόγου του αληθές. Και πάλι λέω μακάρι, να ξαναέχουν το προιόν σε αυτή την τιμή. ΩΠΑ τώρα έιδα την υπογραφή σου. :) Δεν είναι από εκεί!Αλλο eshop έστειλε την ακύρωση!!!!! Edited November 27, 2014 by kanaliotis συμπλήρωση Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εγώ αντίθετα θα διαφωνίσω με τον φίλο konkart. 1. το λειτουργικό πετάει 2. είναι ταχύτατες οι αποκρύσεις σε -οτιδήποτε- κάνεις 3.Το πληκρολόγιο ήδη την δεύτερη μέρα το συνήθισα και έχει καταπληκτική εργονομία, μεγάλα πλήκτρα και φυσικά το ότι είναι interactive το πληκτρολογιο το καθιστά για μένα ότι καλυτερο μπορείς να βρείς. 4.Ηχος - ηχεία, μακράν σε φοβερά υψηλό επίπεδο. (Βοηθάει και ο ακουστικός σένσορας!) 5.Η τετράγωνη οθόνη σαφώς δίνει άλλη ευκολία για τα emails, pdf, charts κτλ. και μάλιστα με διαφορά. Και εγώ προβληματιζόμουν αν όντως δίνει το κάτι παραπάνω από το Ζ30. τελικά ΝΑΙ δίνει. Βασικά είναι άλλη εντελώς αίσθηση. 6.Ναι είναι μεγάλο, αλλά πιστεύω ίδιες δυσκολίες θα έχει κάποιος και με το Ζ30 και γενικά με τις μεγάλες συσκευές. Το classic σίγουρα εδώ θα υπερτερεί. 7.Τα apps που προσωπικά χρησιμοποιούσα και πριν , μια χαρα δουλεύουν και στο passport. 8. Για το θέμα της ομορφιάς που τόσο συζητάμε. Εγώ το λάτρεψα. Φαντάζομαι είναι όπως όλα τα θέματα αισθητικής , υποκειμενικό . Το ΜΟΝΟ απολύτως σίγουρο είναι ότι είναι eye-catcher! Είναι αδύνατο να το προσπεράσει κάποιος και να μην πέσει το μάτι του πάνω σε αυτή τη συσκευή. Μοναδική και ξεχωριστή συσκευή και μπράβο που πούλησε παραπάνω από όσο νομιζαν όλοι. 9.Σαφώς δεν απαιτεί BIS, όπως και όλα τα τηλέφωνα με OS10. (Για εμάς με BES το balance είναι κάτι μοναδικό) 10. Θα επιμείνω να σχολιάζω την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Εχει μεγάλη σημασία ιδίως που οι μεγάλες brandες κάνουν φτηνοδουλειές . *Ενα τελευταίο σχόλιο, για την τιμή. Διαβάζω για τα 567 ευρώ που λένε παραπάνω. Οταν έβαλα παραγγελία μου ήρθε ακύρωση ότι εξαντληθηκε το προιόν και δεν είναι διαθέσιμο. Μακάρι να ξαναισχύει η τιμή, αλλά δεν νομίζω. Τα έχω δίπλα δίπλα :) Δεν βλέπω καμία αντιληπτή διαφορά στις ταχύτητες και των δύο! Αλλά σαν και το πληκτρολόγιο του 9900, τίποτα! Δεν με βολεύει καθόλου, αν και παραείναι προσωπική αυτή μου η άποψη όπως και για την ομορφιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Είναι η ιδέα μου, ή αρκετοί δεν έχουν μείνει και πολύ ικανοποιημένοι με το κινητό και το δίνουν άμεσα..; Με την έλευση του classic, τα δυο άκρα ναυαρχίδες, σε λογικά πλαίσια μεγέθους χρήσης, της blackberry: touch (z30) και qwerty (classic) οριοθετούνται. Το passport πιστεύω δεν βολεύει αρκετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. November 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Είναι η ιδέα μου, ή αρκετοί δεν έχουν μείνει και πολύ ικανοποιημένοι με το κινητό και το δίνουν άμεσα..; Με την έλευση του classic, τα δυο άκρα ναυαρχίδες, σε λογικά πλαίσια μεγέθους χρήσης, της blackberry: touch (z30) και qwerty (classic) οριοθετούνται. Το passport πιστεύω δεν βολεύει αρκετά.. Δεν είναι ιδέα σου Δεν το κάνουν όμως γιατί δεν τους βολεύει, αλλά διότι λεφτά υπάρχουν..... και δυστυχώς ο Έλληνας ασχολείται μόνο πλέον με το κινητό του και πως να το αλλάζει κάθε τρεις και λίγο..... Στο εξωτερικό ο άλλος αγοράζει συσκευή και θα την κρατήσει το λιγότερο ένα χρόνο Εδώ εμείς βάζω και τον εαυτό μου μέσα με το που πάρουμε την συσκευή στα χέρια μας αντί να την χαρουμε κοιτάμε από την πρώτη κιόλας μέρα πόσο θα την πουλήσουμε..... Υ.Γ αυτό έχει να κάνει με όλες τις συσκευές ακόμα και σε iPhone να πας θα δεις ότι όλοκαινούργιες συσκευές , λίγων ωρων-ημερων τις πουλάνε Φιλικά :) Edited November 30, 2014 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Δεν είναι ιδέα σου Δεν το κάνουν όμως γιατί δεν τους βολεύει, αλλά διότι λεφτά υπάρχουν..... και δυστυχώς ο Έλληνας ασχολείται μόνο πλέον με το κινητό του και πως να το αλλάζει κάθε τρεις και λίγο..... Στο εξωτερικό ο άλλος αγοράζει συσκευή και θα την κρατήσει το λιγότερο ένα χρόνο Εδώ εμείς βάζω και τον εαυτό μου μέσα με το που πάρουμε την συσκευή στα χέρια μας αντί να την χαρουμε κοιτάμε από την πρώτη κιόλας μέρα πόσο θα την πουλήσουμε..... Υ.Γ αυτό έχει να κάνει με όλες τις συσκευές ακόμα και σε iPhone να πας θα δεις ότι όλοκαινούργιες συσκευές , λίγων ωρων-ημερων τις πουλάνε Φιλικά :) Είναι λίγοι όμως οι αγοραστές των μπλακμπερρυ και φαίνεται η προτίμησή τους. Κάνει μπαμ δηλαδή ότι τα passport φεύγουν πολύ γρήγορα παρότι όλοι έλεγαν τα καλυτερότερα πριν την έλευσή του, ότι και καλά θαταν η επόμενή τους συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Είναι η ιδέα μου, ή αρκετοί δεν έχουν μείνει και πολύ ικανοποιημένοι με το κινητό και το δίνουν άμεσα..; Με την έλευση του classic, τα δυο άκρα ναυαρχίδες, σε λογικά πλαίσια μεγέθους χρήσης, της blackberry: touch (z30) και qwerty (classic) οριοθετούνται. Το passport πιστεύω δεν βολεύει αρκετά.. Μπορείς σε παρακαλώ να μας επισυνάψεις ένα link με το συμπέρασμά σου; Βασικά εγώ έχω δημιουργήσει την ακριβώς αντίθετη άποψη από την δική σου και μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λες. Ειδικά αν δεις τα σχόλια στο Amazon.com βλέπεις ότι όλοι σχεδόν οι κάτοχοι είναι ενθουσιασμένοι. Επίσης τα σχόλια είναι πάρα πολλά και δείχνουν πως το κινητό έχει πουλήσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μπορείς σε παρακαλώ να μας επισυνάψεις ένα link με το συμπέρασμά σου; Βασικά εγώ έχω δημιουργήσει την ακριβώς αντίθετη άποψη από την δική σου και μου κάνει εντύπωση αυτό που μου λες. Ειδικά αν δεις τα σχόλια στο Amazon.com βλέπεις ότι όλοι σχεδόν οι κάτοχοι είναι ενθουσιασμένοι. Επίσης τα σχόλια είναι πάρα πολλά και δείχνουν πως το κινητό έχει πουλήσει αρκετά. Μιλάω για Ελλάδα και για πολλά ονόματα μάλιστα γνωστά στα φόρουμ, ειδικά χρήστες μπλάκμπερρυ. Ασχολούμαι καθημερινά τουλάχιστον 3 ώρες με τα πεδία των αγοραπωλησιών και των σχετικών φόρουμ και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Ο ίδιος έδωσα ήδη 2 passport και δεν νομίζω να ξαναγυρίσω, ειδικά στα τωρινά επίπεδα τιμής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Είναι η ιδέα μου, ή αρκετοί δεν έχουν μείνει και πολύ ικανοποιημένοι με το κινητό και το δίνουν άμεσα..; Με την έλευση του classic, τα δυο άκρα ναυαρχίδες, σε λογικά πλαίσια μεγέθους χρήσης, της blackberry: touch (z30) και qwerty (classic) οριοθετούνται. Το passport πιστεύω δεν βολεύει αρκετά.. Μάλλον η ιδέα σου θα είναι. Ιδίως το "αρκετοί δεν εχουν μείνει..." Αντιθέτως θα έλεγα βλέπω να μην φρενάρει η ορμή πωλησεων που έχει. Το γιατί κάποιοι που πιθανών το πήραν απο περιέργεια να δουν την νεα συσκευή με το "παραξενο σχήμα" και θέλουν να το δώσουν δεν ενδιαφέρει και πολυ κανένα. Σίγουρα ομως μας ενδιαφέρουν οι ομολοογουμενως εξαιρετικές κριτικές απο τους χρήστες στα eshops, και στα blogs μέχρι στιγμής. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. November 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 (edited) Μιλάω για Ελλάδα και για πολλά ονόματα μάλιστα γνωστά στα φόρουμ, ειδικά χρήστες μπλάκμπερρυ. Ασχολούμαι καθημερινά τουλάχιστον 3 ώρες με τα πεδία των αγοραπωλησιών και των σχετικών φόρουμ και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Ο ίδιος έδωσα ήδη 2 passport και δεν νομίζω να ξαναγυρίσω, ειδικά στα τωρινά επίπεδα τιμής.. Σου απαντησα και πριν αλλα θεωρω πως πρεπει να ξανα απαντησω :) Το οτι εμεις οι ελληνες (οπως σου ειπα και στο προηγουμενο ποστ) μας ενδιαφερει πλεον μονο το τι κινητο ''φοραμε'' και το αλλαζουμε σαν πουκαμισα, θεωρω αποψη μου πως ειναι πλεον γεγονος ... Το οτι εσυ εχεις πουλησει 40 Ζ10 , 60 Ζ30 και 20 Q10...κ.τ.λ(παραδειγμα λεω) δεν εχει καμια μια καμια σχεση με το τελευταιο μοντελο passport , το οποιο εσυ θεωρεις οτι ο κοσμος δεν το προτιμάει ... Πραγματικα το passport κανει θραυση στο εξωτερικο , τοσο πολυ μαλιστα που ουτε η ιδια η εταιρία δεν το περιμενε .. Τελος να πω και εγω πως πραγματικα το Passport το θεωρω μοναδικο και μια συσκευη που μεχρι στιγμης δεν μπορει τιποτα να το συναγωνιστεί... Φιλικα :) Edited November 30, 2014 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Σου απαντησα και πριν αλλα θεωρω πως πρεπει να ξανα απαντησω :) Το οτι εμεις οι ελληνες (οπως σου ειπα και στο προηγουμενο ποστ) μας ενδιαφερει πλεον μονο το τι κινητο ''φοραμε'' και το αλλαζουμε σαν πουκαμισα, θεωρω αποψη μου πως ειναι πλεον γεγονος ... Το οτι εσυ εχεις πουλησει 40 Ζ10 , 60 Ζ30 και 20 Q10...κ.τ.λ(παραδειγμα λεω) δεν εχει καμια μια καμια σχεση με το τελευταιο μοντελο passport , το οποιο εσυ θεωρεις οτι ο κοσμος δεν το προτιμάει ... Πραγματικα το passport κανει θραυση στο εξωτερικο , τοσο πολυ μαλιστα που ουτε η ιδια η εταιρία δεν το περιμενε .. Τελος να πω και εγω πως πραγματικα το Passport το θεωρω μοναδικο και μια συσκευη που μεχρι στιγμης δεν μπορει τιποτα να το συναγωνιστεί... Φιλικα :) Απλά απάντησα στον φίλο iou πιο πάνω. Anyway, είναι καθαρά υποκειμενικό το αν αρέσει ή όχι ένα τηλέφωνο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Anyway, είναι καθαρά υποκειμενικό το αν αρέσει ή όχι ένα τηλέφωνο.. ;) Αυτο ακριβως θελω να σου πω και εγω , το οτι κατι δεν σου αρεσει...δεν σημαινει το ιδιο για το συνολο ;) Τελος πάντων Την καλημερα μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδιά ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο έχει το τηλέφωνο? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts