pap paok Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Sorry my bad, εννοούσα call & sms block. Το Huawei είχε ένα δικό του που δούλευε καλά χωρίς πολλά πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mscmichael Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις διίστανται και αν ψάξεις στο internet θα διαβάσεις διάφορες απόψεις, αλλά τώρα τελευταία όλο και περισσότερο οι ειδικοί στις μπαταρίες κινητών προτείνουν να ΜΗΝ αφήνουμε να πέφτει η στάθμη τους κάτω από το 14-15%, πόσο μάλλον να πηγαίνει κοντά στο 0%. Δοκίμασε το Mr. Number από το Play. Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει κάποια άρθρα σχετικά με τις μπαταρίες, και αυτό που τείνω να πιστέψω είναι ότι οι συγκεκριμένες μπαταρίες έχουν ένα κύκλο ζωής 3.000 φορτίσεων. Τα ποσοστά [πχ. 15%] δεν ξέρω εάν πραγματικά αληθεύουν. Το πρώτο smartphone που είχα, το Nokia Xpress Music 5800, με την λογική των φορτίσεων και όχι των ποσοστών έχει βγάλει 4 χρόνια [τα πρώτα χρόνια φόρτιση ανά 6-7 ημέρες, σήμερα βγάζει με το ζόρι 2-3]... Παράθεση RedMi Note 8:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο. Έλεγε πως μια μπαταρία (αν θυμάμαι καλά) 2000mah αν τη φορτίζεις κάθε φορά στο 10-20% θα πάρει 500 επαναφορτίσεις μέχρι να αρχίσει να χαλάει*. Αν τη φορτίζεις μόλις φτάσει στο 50% θα έχει 1500 επαναφορτίσεις ενώ αν τη φορτίζεις (λέμε τώρα) μόλις φτάσει στο 90% θα έχει 4500 επαναφορτίσεις. *Όταν λέμε ότι χαλάει, μπορεί να γράφει 100% και η πραγματική της απόδοση να είναι σαν να βρίσκεται στο 70%. Επίσης, δεν έχει νόημα να μετράμε πόσες μέρες βγάζει. Αν δεν το δουλεύω καθόλου (που δεν ανοίγει η οθόνη και πολύ) μπορεί να κρατήσει βδομάδες. Επειδή η οθόνη είναι το πιο ενεργοβόρο πράγμα πάνω του, καλό είναι να αναφερόμαστε σε ώρες που έχει μείνει ανοιχτή. Βγάζει άνετα 4-5 ώρες χωρίς να το ξελιγώσεις εντελώς. Το πως το κατανέμει αυτό ο καθένας είναι άλλη ιστορία. Άλλος μπορεί να το κάνει σε 12 ώρες, άλλος σε 2 μέρες. Και στις 2 περιπτώσεις είναι απόλυτα φυσιολογικά τα αποτελέσματα. Edited January 19, 2015 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπερα παιδια! Παρηγγειλα απο το eshop μια πριζα ασφαλειας με usb 1A που μου προτεινε ενα μελος πριν απο λιγες μερες! αλλα επειδη ειναι 1Α και διαβασα στα σχολια οτι ειναι καπως μεγαλος, θελω και εναν φορτιστη να μπορω να τον κουβαλαω καθημερινα μαζι σε μια τσαντα .Ειπα να παρω,λοιπον, και αυτον εδω απο το ebay.Λετε να γινει τιποτα και να παθει κατι το κινητο ή το φορτιζω αφοβα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Toν πρώτο γιατί τον αγόρασες;;; Μόνο ο δεύτερος αρκούσε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Δεν ξέρω. Υπάρχει και εδώ αυτός με 10-15€. Αλλά για να τον δίνουν ΤΟΣΟ φθηνά δεν θα απέκλεια το ενδεχόμενο να είναι μαϊμού και στην πραγματικότητα να φορτίζει με λιγότερο και από 1Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τον αγορασα σε περιπτωση που γινει αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω.Μηπως ειναι μουφα ο δευτερος. Αλλα κυριως γιατι στο σπιτι δε με πειραζει το 1Α και να φορτιζει λιγο πιο αργα.(Αν καταλαβα καλα το ποσα Α ειναι ο φορτιστης βοηθα στο να φορτιζει πιο γρηγορα ή κανω λαθος?) Αυτο μπορω να το διαπιστωσω καπως οταν μου ερθει ο δευτερος αν φορτιζει με 2Α ή απλα ποση ωρα θα κανει απο πολυ χαμηλη σταθμη της μπαταριας να το φορτισει πληρως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά....... Έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα από Ελλάδα για αγορά κάποια θήκης και screen protector;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolotrip Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Sorry my bad, εννοούσα call & sms block. Το Huawei είχε ένα δικό του που δούλευε καλά χωρίς πολλά πολλά Αυτο λεει οτι δεν ειναι συμβατο... κανενα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Με τη lollipop η ελευθερη ram που έχω είναι συνήθως γύρω στα 470 mb. Όσο για την official ota, όλοι αυτό περιμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkaps Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδιά να ρωτήσω παιζει καμια power bank θήκη για το moto g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπερα, εχει ενας φιλος μου το G και ξαφνικά το εικονίδιο που πατάς για να μπεις στο menu αλλά και το background του menu έγιναν λευκά, ξέρεις κανείς πως αλλάζει αυτό ώστε να γίνουν πάλι μαύρα;; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπερα, εχει ενας φιλος μου το G και ξαφνικά το εικονίδιο που πατάς για να μπεις στο menu αλλά και το background του menu έγιναν λευκά, ξέρεις κανείς πως αλλάζει αυτό ώστε να γίνουν πάλι μαύρα;; Βγαζεις την ενημερωση απο τον google launcher ή βαζεις αλλον launcer,πχ nova.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Για τον φίλο alfie Φίλε μου το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Μην περιμένεις θαύματα. Η οθόνη του καλή αλλά χρειαζόταν να είναι λίγο πιο φωτεινή για να είναι τέλεια. Με τον μαμισιο launcher είχε κάποια μικρό λαγκ σε εφφε των μενού. Έβαλα τον smart launcher χωρίς εφφε και πλέον δεν έχει ΚΑΘΌΛΟΥ, εκτελεί τα πάντα σχεδόν ακαριαια . με εκνευρίζουν τα λαγκ γιαυτό και η επιλογή μου. Η μπαταρία είναι καλή και η ποιότητα κατασκευής αποδέκτη για τα λεφτά του. Αγοράζοντας το θα έχεις μια συσκευή που τα χαμηλά του specs φαίνονται αν το κοντραρεις με high end συσκευή, αλλά σου δείχνει πως αν είχε τα specs των αντιπάλων απλά θα έτρωγαν την σκόνη του. είναι καλός το smart launcher για δώσε κανένα link να τον τσεκάρω Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 είναι καλός το smart launcher για δώσε κανένα link να τον τσεκάρω http://www.smartlauncher.net Εγώ πήρα την pro επειδή μου άρεσε, αλλά και η free ίδια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 στο tablet μου (asus google nexus 7 (2013) μόλις κυκλοφόρησε το Android 5.0.2 (ήδη έγινε εγκατάσταση του) Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Λοιπόν σήμερα ήρθε το κινητό και ασχολήθηκα αρκετά μαζί του και μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστει από την απόκριση του και τη ταχύτητα του σε σημείο να μην μου λείπει το m8!! Η μόνη διαφορά είναι στην οθόνη που δεν είναι τόσο φωτεινή αλλά κατά τα άλλα ρε παιδιά είναι πραγματικά απορίας άξιο πως μια τόσο οικονομική συσκευή είναι τοοοσο smooth! δύο πραγματάκια θέλω να ρωτησω:1)πως βρίσκω από ποια χώρα είναι το κιν και 2)οταν πατάω το κεντρικό κουμπί στην αρχική οθόνη που μας βγάζει σε όλες τις εφαρμογές μαζεμένες το backround πίσω στην αρχή όταν το άνοιξα το κιν ήταν μαύρο νομίζω και τώρα ξαφνικά έγινε άσπρο μόνο του ξέρει κανείς γτ και αν αλλάζει?? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Γεια σας, Θα ηθελα να ρωτησω, ποιος ειναι ο πιο γρηγορος κ ευκολος τροποσ να κανεισ root αυτη τη συσκευη? (Μοto G 2nd gen) Υπαρκει καποιο toolkit, μεθοδο? Thanks Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το θέμα είναι πως για να ξεκλειδώσεις bootloader πρέπει να πάρεις ένα κωδικό από τη Motorola, χάνοντας αυτόματα την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το θέμα είναι πως για να ξεκλειδώσεις bootloader πρέπει να πάρεις ένα κωδικό από τη Motorola, χάνοντας αυτόματα την εγγύηση. Το γνωριζω . Ας πουμε πως δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Toolkit δε βλέπω με πρόχειρο ψάξιμο. Κατά τα άλλα δεν είναι πολύ δύσκολο. Είτε αντικαθιστάς τη recovery με κάποια άλλη, είτε τρέχεις την άλλη χωρίς να τη φλασάρεις, και από εκεί εγκαθιστάς ένα αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αυτός ο launcher της Google δεν παραμετροποιητε καθόλου? Έτσι άσπρος παραμένει? Υπάρχει κάποιος άλλος απλός και ελαφρύς αλλά ναμην μου κάνει το κινητό ανω κάτω, να μην βγάζω άκρη, κάτι απλό θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αυτός ο launcher της Google δεν παραμετροποιητε καθόλου? Έτσι άσπρος παραμένει? Υπάρχει κάποιος άλλος απλός και ελαφρύς αλλά ναμην μου κάνει το κινητό ανω κάτω, να μην βγάζω άκρη, κάτι απλό θέλω. Δοκιμασε τον Holo Launcher HD. Απλος, γρηγορος, πολλα παραμετροποιησιμος! :D Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλημέρα. Όσοι έχετε τη flip case της Μοτορόλα, όταν γυρνάτε το κινητό στο αέρα με την οθόνη προς τα κάτω, η πρόσοψη της θήκης ανοίγει? Ή μένει σταθερή στη θέση της? Και μία δεύτερη απορία: όταν αναφέρετε ότι μπορείτε να μιλάτε με τη θήκη κλειστή, πως ακριβώς γίνεται? Σε καλεί κάποιος, σηκώνεις την πρόσοψη, απαντάς στην κλήση και κλείνοντας τη θήκη η κλήση συνεχίζεται κανονικά, χωρίς να κλείνει το τηλέφωνο (αφού είναι σαν να πατάς το power button)? Έχει κάποιος απάντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 1. Aνοίγει εννοείται. Αν το κρατήσω στα πλάγια δεν ανοίγει. Αλλά τελειώς κάτω η οθόνη ανοίγει. 2. Σε καλεί κάποιος. Ανοίγεις απαντάς και κλείνεις την θήκη και μιλάς. Δεν κλείνει η γραμμή κλείνοντας την θήκη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts