Jump to content

kosnic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kosnic

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 18

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kosnic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι την έχω εγκαταστήσει κι εγώ, και δουλεύει άψογα. Αν όμως προέρχεστε από την 5.0.2 soak test, τότε θα πρέπει προηγουμένως να εγκαταστήστε την έκδοση με το patch του stagefright, μέσω fastboot με USB cable, και στη συνέχεια κατεβαστε την 6.0 στην sd card, και θα είστε οκ.
  2. To αρχείο soak test το είχα κατεβάσει και το είχα αποθηκεύσει στην sd. Πιστεύω κι εγώ τελικά ότι αυτό προκαλεί το πρόβλημα, το οποίο όμως λύνεται με εγκατάσταση stock rom μέσω Apfastboot. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσω fastboot
  3. Όχι, δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να ξεκλειδωσω τον bootloader. Ξέχασα επίσης αν αναφερω ότι η έκδοση 5.0.2,την εγκατέστησα από soak test του xda,αλλα δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχω. Πάντως πολλοί χρήστες με version 22.46-28,εχουν παρόμοιο πρόβλημα. Δε ξέρω, σκεφτομαι να το ρουταρω, να βάλω και μια custom rom,και να ξεμπερδεψω.
  4. Αυτό θα κάνω, είμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν. Ξέχασα όμως να αναφέρω ότι έχω ένα trozan με όνομα music provider, το οποίο το έχω μεν απεργοποιημενο και είναι system file και μόνο με root access μπορεί να διαγραφεί. Σκέφτομαι μήπως αυτό το trozan έχει υποκλεψει τα IMEI,αλλιώς η μη επιτυχής εγκατάσταση μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχω την LBX 22. 99-16,που είναι η Τελευταία build.
×
×
  • Create New...