Jump to content

kosnic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kosnic

  1. Ναι την έχω εγκαταστήσει κι εγώ, και δουλεύει άψογα. Αν όμως προέρχεστε από την 5.0.2 soak test, τότε θα πρέπει προηγουμένως να εγκαταστήστε την έκδοση με το patch του stagefright, μέσω fastboot με USB cable, και στη συνέχεια κατεβαστε την 6.0 στην sd card, και θα είστε οκ.
  2. To αρχείο soak test το είχα κατεβάσει και το είχα αποθηκεύσει στην sd. Πιστεύω κι εγώ τελικά ότι αυτό προκαλεί το πρόβλημα, το οποίο όμως λύνεται με εγκατάσταση stock rom μέσω Apfastboot. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσω fastboot
  3. Όχι, δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να ξεκλειδωσω τον bootloader. Ξέχασα επίσης αν αναφερω ότι η έκδοση 5.0.2,την εγκατέστησα από soak test του xda,αλλα δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχω. Πάντως πολλοί χρήστες με version 22.46-28,εχουν παρόμοιο πρόβλημα. Δε ξέρω, σκεφτομαι να το ρουταρω, να βάλω και μια custom rom,και να ξεμπερδεψω.
  4. Αυτό θα κάνω, είμαι περίεργος να δω τι θα μου πουν. Ξέχασα όμως να αναφέρω ότι έχω ένα trozan με όνομα music provider, το οποίο το έχω μεν απεργοποιημενο και είναι system file και μόνο με root access μπορεί να διαγραφεί. Σκέφτομαι μήπως αυτό το trozan έχει υποκλεψει τα IMEI,αλλιώς η μη επιτυχής εγκατάσταση μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχω την LBX 22. 99-16,που είναι η Τελευταία build.
  5. Καλημέρα. Πριν δύο μέρες μου ήρθε μέσω ΟΤΑ το update για το stagefright. Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης το ρομποτακι σταματάει,εμφανίζεται το μήνυμα fail και η αναβάθμιση δεν ολοκληρώνεται. Aπ ότι διάβασα στο xda forum, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν, όσοι έχουν αριθμό build LBX 22. 46-28. Αλλά το παράδοξο είναι, ότι σε chat που ειχα με τεχνικό της Motorola, μου ανέφερε ότι με βάση τους αριθμούς ΙΜΕΙ της συσκευής μου, το τηλέφωνο εμφανίζεται να είναι root!!!! Όμως δεν έχω ποτέ ξεκλειδωσει ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο bootloader είναι κλειδωμένος και προφανώς δεν ειμαι root! Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να μου εξηγήσει τι μπορεί από συμβαίνει?
  6. Δεν με νοιαζει και να μη κερδίσω.αΑφου έτσι κι αλλιώς γκαντεμης είμαι.
  7. Από 5'5 - 6 ίντσες.Πραγματική απόλαυση.Αυτό που έχω τώρα και είναι 5 ιντσών μου φαίνεται σπιρτόκουτο.
  8. Επιτέλους, καιρός ήταν να ανοιχθει αυτό το τόσο χρήσιμο thread.Ευχαριστουμε πολύ. Και προσοχή σε όλους τους φίλους που πρόκειται να προβουν σε unlocking bootloader, rooting, Custom roms. Nα διαβάζουν προσεχτικά τις οδηγίες.
  9. Motorola moto g 2014 .Επτά μηνες μετά, έχω να πω ότι, το stock Android,κανει τη διαφορά. Είναι όντως value for money. Το επόμενο μου smartphone (phablet) όμως,θέλω να είναι 5,5 έως 6 ίντσες, full HD, να τρέχει stock, να είναι dual sim,και με μπαταρία αποσπομενη.
×
×
  • Create New...