Jump to content

kolotrip

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    WIND

kolotrip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Sparkle-Leather-Shield-Cover-Case-For-Motorola-G2-MOTO-G2-/301815507513?var=&hash=item46459b2a39:m:mvAcmaD_v7DWzczZDK-eJ0A
  2. Ενα χρονο τωρα που εχω θηκη με μαγνητη προβλημα δεν ειχα, με μια Nilkin απο ebay το εχω.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση! Το δοκιμάζω και επανέρχομαι..
  4. Από battery drain πως σας παει? Εχει μερες τωρα που προσπαθώ να βρω τι το προκαλεί.. Μεγαλύτερος κροκόδειλος φαίνεται το play service που χτες έφαγε σε πεντε-εξι ώρες 35% με το τηλέφωνο σε αναμονή. Δείχνει να δουλεύει η sim υπερωρίες (gsam battery monitor) στο chart που εχει απο το 60-65% κατέβηκε στο 30% με μονο προφανή λογο το σημα, το οποιο ήταν φουλ δηλαδη δεν ειναι οτι εψαχνε και ζοριζόταν..
  5. Κατεβαζω γλυφιτζουρι!!!!!:p:p
  6. Έχει κανείς ιδέα για handsfree (κανονικά με καλώδιο οχι bluetooth) που να λειτουργεί κανονικά με το τηλέφωνό μας? Δηλαδή να λειτουργούν και τα κουμπιά για απάντηση/ακύρωση κλήσεων και για την ένταση της φωνής?
  7. Εχτες μου ήρθε η θήκη της nillkin απο ebay μπορω να πω πως είναι πολύ καλύτερη απο πολλές ακριβές που είχα για το iphone Κλείνει την οθόνη και ταιριάζει άψογα. Για την ΟΕΜ δε λέω ωραία αλλά να πω την αλήθεια σε ενδεχόμενο πέσιμο αμφιβάλλω οτι θα κανει τίποτα.
  8. Έτσι είναι πλεον το παράθυρο μετά την αναβάθμιση... Λευκό
  9. Ευχαριστώ για την πληροφορία... Κριμα που δεν δουλεύουν λένε οτι ειναι κορυφή έτοιμος ήμουν να τα παραγγειλω:(
  10. Έχει δοκιμάσει κανένας τα ακουστικά της xiaomi piston?? Δουλεύουν τα κουμπιά??
  11. Αυτο λεει οτι δεν ειναι συμβατο... κανενα αλλο?
  12. Άλλαξα θέση τις κάρτες και δουλεύει.... μάλλον δεν τις αρέσει τις wind να είναι δεύτερη!!!
  13. Λοιπον το θεμα με το tehthering είναι απο τις ρυθμίσεις της wind αντέγραψα απο την vodafone το πεδίο ΤΥΠΟΣ APN (default,sulp,agps,fota,dun) στην wind και δουλεύει κανονικά και απο τις δυο κάρτες το tehering κανονικά!! ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-> ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΚΤΎΟΥ ΚΙΝΗΤΗΣ->WIND-> ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ->WIND GR INTERNET-> TYΠΟΣ ΑΡΝ επικόλληση τις ρυθμίσεις και ολα οκ Θα το δοκιμάσω και στην διάρκεια της μέρας και επανέρχομαι μήπως δεν δουλεύει κάτι άλλο απο την αλλαγή (πχ 3g ή οτι άλλο) κ@κ@κι@.... ξανα τα ιδια......
  14. Aν κλείσω την 1 (vodafone) τότε δουλεύει από την wind άρα θέμα εταιρίας δεν ειναι.
  15. Με το tethering (wifi spot) με την δεύτερη κάρτα δεν το βλέπω να δουλεύει.. Με την κάρτα 1 (vodafone) ολα οκ αλλα με την 2 (wind) ενω συνδέω το laptop και φαίνεται να εχει ίντερνετ δεν μπαινει κανονικα αλλα βγαζει limited access... εχει κανείς καμιά ιδεα η απλα ετσι δουλεύει το τηλ??
×
×
  • Create New...