Spiros11472 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το έχω από σήμερα στά χέρια μου το αγορασα απο expansys ,αρκετά μεγαλύτερο κάθεται πολύ καλά στο χερι ,είναι παρα πολύ γρήγορο σε όλα του ιδίως στο ίντερνετ παει σφαίρα και με όχι καλό wifi γιατί παίρνω απο τον αδελφό μου απο κάτω αλλά είναι εντάξει ,ήχος απίστευτα δυνατός κάμερα επειδή την δοκομισα λίγο σε εσωτερικό χώρο έχει ενα προβλημα με την εστίαση θα το εξετασω καλυτερα .αλλά κάτι δεν ..... η οθόνη ναι δεν είναι τόσο φωτεινή αλλά σε γενικές γραμμές τα χρωματα δείχνουν καλά.Αγόρασα και την θηκη κλιπ που είναι φανταστική δίνει αλλη αίσθηση και βοηθάει πολύ το κράτημα της συσκευής σε σχέση με το κανονικό καπάκι ,είναι μαύρο και αύριο θα πάρω και την chery.Αυτα Μια και δηλώνω και εγώ υποψήφιος , με μοναδικό φρενο την μεγάλη οθόνη , μπορεις να μας πεις 1. Μπαταρία , με νορμαλ χρήση τι βγάζει ? 2. Απο την εμπειρία μου με ένα αρχαίο πλέον Nexus S απο τα 16 GB συνολικά μνήμης δέσμευε 1G για σύστημα και εφαρμογές . Έτσι το root ήταν αναγκαίο προκειμένου μεγάλες εφαρμογές να πάνε στην υπόλοιπη μνήμη . Ακόμα και έτσι πολλές εφαρμογές δεν εγκαθίστανται στην SD . Εξ ορισμού . Ετσι π.χ αν πάω να εγκαταστήσω όλη τη σουίτα τη google το 1G δεν αρκεί . Κυρίως με ενδιαφέρει για το NAVIGON που με τους χάρτες πιάνει κάμποσο .Υπάρχει τέτοιος περιορισμός στο νέο Moto G ? Ευχαριστώ Παράθεση Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanTheMan Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Προσωπικά το eshop με συμφέρει γιατί θα το πάρω με 16% φπα και τα μεταφορικά δωρεάν θα ερθει στα 187€... Αλλά θα το επερνά στα 199 αν ηταν κάπου διαθέσιμο τώρα... Το e-shop τώρα λέει:"Διαθεσιμότητα: 2-3 εργάσιμες ημέρες". Εδώ αναφέρεται σαν ετοιμοπαράδοτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Ηρθε στο public και τσίμπησα ένα λευκό! Δεν ξέρω βέβαια για διαθεσιμότητες μιας και δεν υπήρχαν πολλά! Θα το ανοίξω και περιεργαστώ το βράδυ γιατί δεν έχω τις δεύτερες sim μαζί μου ! Εχει και ένα ακοικτό να το δεις .... σωστό μέγεθος και ελαφρύ! Στα 199 είναι αλλά μέχρι 25/9 τρέχει μια προσφορά για αγορές με κάρτες Eurobank που είναι στο πρόγραμμα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με 10% επιστροφή για εξαργύρωση σε άλλες συναλλαγές (βενζίνη, Πλαίσιο κλπ) άρα εμένα μου ήρθε άμεσα μία επιστροφή 19.90!!! Edited September 18, 2014 by iceman Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το 16αρι θα έρθει κανονικά Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthinaMJ Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Εγώ το έχω προπαραγγείλει απο Public στις 13/9 και φυσικά ακόμα το περιμένω. Είναι το πρώτο μου Motorola ελπίζω να μην απογοητευτώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το πήρα πριν λίγο. Εντυπώσεις αύριο. Από public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Ηρθε στο public και τσίμπησα ένα λευκό! Δεν ξέρω βέβαια για διαθεσιμότητες μιας και δεν υπήρχαν πολλά! Θα το ανοίξω και περιεργαστώ το βράδυ γιατί δεν έχω τις δεύτερες sim μαζί μου ! Εχει και ένα ακοικτό να το δεις .... σωστό μέγεθος και ελαφρύ! Στα 199 είναι αλλά μέχρι 25/9 τρέχει μια προσφορά για αγορές με κάρτες Eurobank που είναι στο πρόγραμμα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με 10% επιστροφή για εξαργύρωση σε άλλες συναλλαγές (βενζίνη, Πλαίσιο κλπ) άρα εμένα μου ήρθε άμεσα μία επιστροφή 19.90!!! Δίνει η eurobank 10% επιστροφή για αγορές στο public; edit: ισχύει https://www.epistrofi-eurobank.gr/companyprofiles/public.aspx Edited September 18, 2014 by Lazorik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το είδα από κοντά και η οθόνη μου φάνηκε αισθητά χειρότερη απ'το πρώτο Moto G. Λογικό αφού μεγάλωσε ενώ η ανάλυση έμεινε ίδια. Λογικά και η μπαταρία θα είναι λίγο χειρότερη για τον ίδιο λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 ^ λιγότερα ppi κλπ, αυτά είναι αυτονόητα. Για την αυτονομία κάτσε να δούμε όμως. Γιατί στα review όλοι μιλάνε για χαμηλότερη φωτεινότητα από το πρώτο G .Σε καμία περίπτωση deal breaker. Το κινητό είναι τούμπανο. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Έχει κανονικό φορτιστή στη συσκευασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δεν έχει φορτιστή. Πολλές καλες οι πρώτες εντυπώσεις. Άψογο για τα λεφτά του. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 περιμενουμε σχολια για την οθονη,απεικονιση. επισης το πρωτο g επασχε απο light bleeding,σε ολα οσα ειδα,φαινοταν με μαυρο φοντο στις ακριες της οθονης,για πειτε με αυτο τι γινεται. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 [ QUOTE=ταξιδιωτης22;5632531]περιμενουμε σχολια για την οθονη,απεικονιση. επισης το πρωτο g επασχε απο light bleeding,σε ολα οσα ειδα,φαινοταν με μαυρο φοντο στις ακριες της οθονης,για πειτε με αυτο τι γινεται. Αρκετά φωτεινή. Bleeding δεν πρόσεξα. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω σε σχέση με το πρώτο γιατι δεν το είχα. Απλά καταθέτω, σε σχέση και με τα αλλα τηλέφωνα που εχω, οτι αξίζει τα λεφτά του και άνετα θα ειναι μαζί μου όταν δεν θα θέλω να κουβαλάω 2 συσκευές όπως κάνω σήμερα (s4 και iPhone) Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήθηκε η αυτονομία του προηγούμενου μοντέλου. To Moto G είχε φοβερή μπαταρία.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδες σε 2 συσκευες ειδα κακιστο ηχειο (hissing και "τριζατος" ηχος), καθως και ανομοιομορφιες στην οθονη (λευκο στο κεντρο, κιτρινη σε ανω και κατω μερος). Σημερα θα αγορασω τη δικη μου συσκευη κι ελπιζω να ειναι καλυτερη απο αυτες που ειδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδες σε 2 συσκευες ειδα κακιστο ηχειο (hissing και "τριζατος" ηχος), καθως και ανομοιομορφιες στην οθονη (λευκο στο κεντρο, κιτρινη σε ανω και κατω μερος). Σημερα θα αγορασω τη δικη μου συσκευη κι ελπιζω να ειναι καλυτερη απο αυτες που ειδα... Αυτό Βαγγέλη το είχα πάθει και εγώ. Είχα δει τη συσκευή στο Public και είχε ξεθωριασμένη οθόνη. Η οθόνη του κινητού που παρέλαβα ήταν πάρα πολύ καλή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 απο ο,τι ειδα σε ενα βιντεο το σλοτ της καρτας μνημης ειναι στο πανω μερος της συσκευης, δηλαδη δεν ειναι απαραιτητο να βγαλεις την μπαταρια (=σβησεις το τηλεφωνο) για την βγαλεις που ετσι η αλλιως δεν βγαινει η μπαταρια απο ο,τι λενε. Πως γινεται αυτο; Ειναι κολλημενη πανω; Επισης, αυτο σημαινει οτι υπαρχει δυνατοτητα hotswapping? Δηλαδη να αφαιρεσεις την καρτα με αναμενο το κινητο? Αν ναι μιλαμε για εξαιρετικα σπανια δυνατοτητα, προσωπικα δεν το εχω ξαναδει σε κανενα android τηλεφωνο μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazorik Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 ^ λιγότερα ppi κλπ, αυτά είναι αυτονόητα. Για την αυτονομία κάτσε να δούμε όμως. Γιατί στα review όλοι μιλάνε για χαμηλότερη φωτεινότητα από το πρώτο G .Σε καμία περίπτωση deal breaker. Το κινητό είναι τούμπανο. Για μένα που χρειάζομαι dual sim δεν είναι deal breaker αλλά το ιδανικό θα ήταν να είχε μείνει στις ίδιες διαστάσεις εφόσον δεν βελτίωσε την ανάλυση. Τότε θα ήταν 100% αναβαθμισμένο σε σχέση με το πρώτο. Ξέρει κανείς κάποιο public που να έχει διαθέσιμο το μαύρο; Χθες στο Σύνταγμα υπήρχε μόνο το άσπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Και η μπαταρία δείχνει οκ και η οθόνη καλή! Σήμερα έχω μόνο αυτό σε λειτουργία και έχω κλείσει τα κανονικά για testing! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Αυτό Βαγγέλη το είχα πάθει και εγώ. Είχα δει τη συσκευή στο Public και είχε ξεθωριασμένη οθόνη. Η οθόνη του κινητού που παρέλαβα ήταν πάρα πολύ καλή. Γιωργο εγω ομως ειδα κανονικες , συσκευες αγορασμενες. Και τα 2 ειχαν χαλια αποδοση του λευκου και ετριζαν τα ακουστικα (κατα τη διαρκεια της κλησης)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Γιωργο εγω ομως ειδα κανονικες , συσκευες αγορασμενες. Και τα 2 ειχαν χαλια αποδοση του λευκου και ετριζαν τα ακουστικα (κατα τη διαρκεια της κλησης)... Το έχω ακούσει και εγώ, τι να πω... πάντως το παλιότερο Moto G είναι ακόμη άπαιχτο Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Οποιος το παρει ας μου πει πως του φαινεται η μπαταρια! Εγω παντως εχω το 4G και ειμαι κομπλε :D Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthinaMJ Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά μου ήρθε κι εμένα πριν απο λίγη ώρα αλλά έχω μεγάλη δυσκολία όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Δεν μπορώ να το χειριστώ. Θέλω πχ να βάλω αρχεία μουσικής μέσω bluetooth απο το Mac, σε συγκεκριμένο φάκελο. Δεν έχει επιλογή δημιουργίας φακέλου να μπορώ να κάνω την μεακίνηση του αρχείου όπως θέλω. Επίσης δεν μπορώ να επιλέξω ήχο κλήσης αυτό που θέλω, έχει μόνο τα δικά του. Δεν έχει μια διαχείριση αρχείων να μπορώ να ξέρω τι είναι που. Αν δεν τα καταφέρω θα το γυρίσω πίσω να πάρω κάτι άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά μου ήρθε κι εμένα πριν απο λίγη ώρα αλλά έχω μεγάλη δυσκολία όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Δεν μπορώ να το χειριστώ. Θέλω πχ να βάλω αρχεία μουσικής μέσω bluetooth απο το Mac, σε συγκεκριμένο φάκελο. Δεν έχει επιλογή δημιουργίας φακέλου να μπορώ να κάνω την μεακίνηση του αρχείου όπως θέλω. Επίσης δεν μπορώ να επιλέξω ήχο κλήσης αυτό που θέλω, έχει μόνο τα δικά του. Δεν έχει μια διαχείριση αρχείων να μπορώ να ξέρω τι είναι που. Αν δεν τα καταφέρω θα το γυρίσω πίσω να πάρω κάτι άλλο! Αν ειναι το πρώτο σου android κινητό ψάξε το λίγο, δεν φταίει το κινητό πίστεψε με..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά μου ήρθε κι εμένα πριν απο λίγη ώρα αλλά έχω μεγάλη δυσκολία όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Δεν μπορώ να το χειριστώ. Θέλω πχ να βάλω αρχεία μουσικής μέσω bluetooth απο το Mac, σε συγκεκριμένο φάκελο. Δεν έχει επιλογή δημιουργίας φακέλου να μπορώ να κάνω την μεακίνηση του αρχείου όπως θέλω. Επίσης δεν μπορώ να επιλέξω ήχο κλήσης αυτό που θέλω, έχει μόνο τα δικά του. Δεν έχει μια διαχείριση αρχείων να μπορώ να ξέρω τι είναι που. Αν δεν τα καταφέρω θα το γυρίσω πίσω να πάρω κάτι άλλο! έχεις δίκιο. πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή file explorer και μετά θα είσαι ΟΚ. Εγώ πάντως το πήρα χτες το απόγευμα, και τώρα το έχω στο κουτί για να το δώσω. Καλό είναι, αλλά περίμενα περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts