Jump to content

AthinaMJ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AthinaMJ

  1. Καλησπέρα παιδιά, τον τελευταία καιρό η μπαταρία δεν μου κρατάει καθόλου κι ας έχω το wifi κλειστό. Εκανα μια έρευνα για το θέμα και ενεργοποίησα την εξοικονόμηση μπαταρίας, απενεργοποίησα την επιλογή τοποθεσία στις ρυθμίσεις, καθώς και τα δεδομένα παρασκηνίου και τον αυτόματο συγχρονισμό. Επίσης χαμήλωσα και την φωτεινότητα της οθόνης. Βέβαια επάνω στο rolled down menu μου έχει ειδοποιήσεις να τα ενεργοποίησω πάλι. Φυσικά δεν θέλω να το κάνω ακόμα για να δω πόση εξοικονόμηση μπαταρίας θα έχω. Πως μπορώ να τα αφαιρέσω απο το rolled down menu και μπορώ να κάνω κάτι άλλο όσο αφορά την μπαταρία;
  2. Ξέρετε πως ενεργοποιείται η απόκρυψη αριθμού;
  3. Εγώ θήκη παράγγειλα απο έξω γιατί εδώ δεν...
  4. Απο αξεσουαρ ακόμα τίποτα...τι θα γίνει;
  5. Γνωρίζετε κανένα μαγαζί εδώ που να έχει φέρει flip covers για το συγκεκριμένο μοντέλο; Οσο και να έψαξα δεν βρήκα να έχουν φέρει Ελλάδα ακόμα!
  6. Τελικά βρήκα την άκρη παιδεύτηκα αλλά τα κατάφερα. Πήρα και μια microsd και είμαι κομπλε. Τα ηχεία καλά είναι αλλά θα μπορούσαν σαφώς να είναι καλύτερα! Καλορίζικο και καλή χρήση σε όσους θέλουν να το αποκτήσουν!
  7. Παιδιά μου ήρθε κι εμένα πριν απο λίγη ώρα αλλά έχω μεγάλη δυσκολία όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Δεν μπορώ να το χειριστώ. Θέλω πχ να βάλω αρχεία μουσικής μέσω bluetooth απο το Mac, σε συγκεκριμένο φάκελο. Δεν έχει επιλογή δημιουργίας φακέλου να μπορώ να κάνω την μεακίνηση του αρχείου όπως θέλω. Επίσης δεν μπορώ να επιλέξω ήχο κλήσης αυτό που θέλω, έχει μόνο τα δικά του. Δεν έχει μια διαχείριση αρχείων να μπορώ να ξέρω τι είναι που. Αν δεν τα καταφέρω θα το γυρίσω πίσω να πάρω κάτι άλλο!
  8. Εγώ το έχω προπαραγγείλει απο Public στις 13/9 και φυσικά ακόμα το περιμένω. Είναι το πρώτο μου Motorola ελπίζω να μην απογοητευτώ!
  9. Ο ίδιος ο εισαγγελέας ανέφερε οτι η φωτο είναι επεξεργασμένη. Οσο για το ηχητικό προφανώς έγινε 9 το πρωί μόλις είχε ξυπνήσει ο Michael. Αρα όταν ξυπνάς απο νάρκωση λόγω προβλημάτων αυπνίας, μπορείς να μιλάς έτσι απο τη στιγμή που είσαι σε κατάσταση επαναφοράς. Είπαν οτι θα παιχτεί όλο το ηχητικό κατα τη διάρκεια της δίκης, αυτό που έπαιξαν ήταν ένα πολύ μικρό απόσπασμα! Ας θυμηθούμε όλοι οτι δεν δικάζεται ο Michael εδώ και πρέπει να υπάρχει σεβασμός, κάτι το οποίο τα ξένα ΜΜΕ έντυπα και μη, δεν κατανοούν κι απεναντίας λασπολογούν πάνω στη φωτο ενος πολύ πονεμένου και βασανισμένου ανθρώπου για να πουλήσουν.
  10. Με την περιστροφή της οθόνης τι μπορώ να κάνω; Μετά τη βαθμονόμηση δεν μου περιστρέφεται.
  11. Καλησπέρα παιδιά! Κι εγώ απο χθες είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy Ace! Παιδεύτηκα λίγο να μεταφέρω επαφές, multimedia γιατί είναι η πρώτη φορά που παίρνω Android, αλλά όλα εντάξει! Θέλω λίγο τις γνώσεις σας. Η οθόνη περιστρεφόταν κανονικά αλλά όταν πάτησα βαθμονόμηση και την έκανε, σταμάτησε να περιστρέφεται! Εχω ενεργή την επιλογή της Αυτόματης Περιστροφής βέβαια! Πως μπορώ να το διορθώσω; Κάτι ακόμα. Κατέβασα ορισμένες δωρεάν εφαρμογές απο το market. Εχω απενεργοποιημένο το gps και τη χρηση δεδομένων πακέτου απο την εταιρία κινητής. Συνδέομαι μόνο με wifi! Υπάρχει περίπτωση να χρεώνομαι απο την εταιρία; Σας ευχαριστώ πολύ!
  12. Θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με το modem router belkin που έχω. Στα στατιστικά του, δίνει ως Output Power τις ακόλουθες τιμες: Output power(dBm) 127 και 204 απο οτι μου είπαν και κάνοντας μια αναζήτηση οι τιμές αυτές είναι πάρα πολύ υψηλές. Ωστόσο ψάχνοντας για τα belkin είδα οτι πολλοί χρήστες έχουν παρόμοιες τιμές στα συγκεκριμένα modem. Υπάρχει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει belkin και έχει αυτές τις τιμές στο output power, να μου διευκρινήσει γιατί τις δείχνει τόσο ψηλές κι αν τις δείχνει απλώς λανθασμένα το modem;
  13. Την τηλεόραση την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα με ενσωματωμένο MPEG4, μόνο και μόνο για τη μετάβαση! Καινούργια τηλεόραση αλλά δεν βλέπω τίποτα!
  14. Εγώ Ανω Γλυφάδα, τα βρήκα τα ψηφιακά αλλά δεν είναι καθόλου μα καθόλου σταθερά! Είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί στην ουσία δεν μπορώ να δω τηλεόραση πάνω απο 5 λεπτά!
  15. Εγώ το πήρα το καλοκαίρι και το μετανιώνω ακόμα! Πρώτη φορά που πήρα Samsung κινητό και τελευταία φυσικά! Δεν με ικανοποιεί η χρηστικότητά του σε τίποτα και λυπάμαι τα λεφτά που έδωσα. Το παρουσιαστικό και οι υποτιθέμενες εφαρμογές που προσφέρει δεν είναι αρκετά!
  16. Αγαπημένη μου με κάλυψες. Εγώ κι η SophieMJ είμαστε υπεύθυνες για το ελληνικό fan club του Michael. Είμαστε 20 χρόνια fan σχεδόν και είχαμε την τύχη να τον δούμε απο κοντά. Η θλίψη μας είναι μεγάλη μιας και τώρα θα βρισκόμασταν Λονδίνο για τις συναυλίες. Μην περιμένετε να μάθετε σωστές πληροφορίες απο τα ΜΜΕ. Μια ζωή λασπολογούν και λένε ανακρίβειες. Εννοείται οτι είσαστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτυ μας προν τιμήν του Βασιλιά στις 18 Σεπτεμβρίου και φυσικά στο site μας (βλέπετε υπογραφή). Ο Michael αξίζει 1 δισεκατομμύριο δολλάρια και τώρα με τέτοιες πωλήσεις και μελλοντικά projects θα αξίζει ακόμα πιο πολύ...γιατί "έφυγε"; Ιδού η απάντηση...1 billion dollars!!!
  17. Δυστυχώς κι εμένα με έχουν ρημάξει στις αποσυνδέσεις οι καραγκιόζηδες....δεν τη παλεύω άλλο...
  18. Είναι γενικό το πρόβλημα ή καλύτερα να πώ το χάλι τους!!!
  19. Αίσχος και σήμερα. Είχα απανωτές αποσυνδέσεις κατά τις 6.30 το απόγευμα. Πήρα τηλ φυσικά κι ενώ προσπαθούσα για 1 ώρα έπιασα κατά τις 7.30 κι αφού οριόμουν, μου έδωσε ο κύριος την πιο κουφή απάντηση. "Πρέπει να είσαστε ευχαριστημένη που έχετε μια αποσύνδεση την εβδομάδα, άλλοι είναι σε πολλή χειρότερη κατάσταση. Λέω με δουλεύετε; Μου λέει όλες οι γραμμές έχουν αποσυνδέσεις, άλλες μια φορά το χρόνο, άλλες μια φορά το μήνα, άλλες μια φορά την εβδομάδα κι άλλες 10 φορές την ημέρα. Λέω απαντήστε μου προσωπικά εσείς στη θέση μου θα ήσασταν ευχαριστημένος με τόσα προβλήματα και τόσες αποσυνδέσεις; Μου λέει αν με ρωτάτε προσωπικά ναι. Λέω αυτό έχετε να μου πείτε; Μου λέει ναι, του λέω σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες υπηρεσίες και το κλείνω. Πάω στη νευρολογική κλινική για εξέταση δεν πάει άλλο...
  20. Πριν αλλαξεις ξανασκέψου το και ρωτα και κανλεναν γνωστο σου στη περιοχή που έχει Forthnet!
  21. Απο ταχύτητες δράμα. Αφού μου μείωσαν απο 12mbps σε 8 επειδή δεν το σήκωνε η γραμμή ξαφνικά μετά απο 4 μήνες κατά τα λεγόμενά τους. Κατεβάζω το πολύ με 350 στην καλύτερη των περιπτώσεων και το θεωρώ κοροιδία!
  22. Εχω και φίλτρο επάνω στη γραμμή εννοείται αλλά χρειάζομαι και το splitter για τους παραπάνω λόγους. Το παρακολούθησα χθες δεν είχα αποσυνδέσεις αλλά απο ταχύτητα τρίχες....θα περιμένω μέχρι τέλος του μηνός και μετά γειά σου Forthnet!
  23. Είχα και έχω PSTN αλλά η τηλεφωνική γραμμή μοιράζεται στο Modem και στην τηλεφωνική συσκευή γι αυτό έχω το splitter...
  24. To splitter το θέλω γιατί έχω και τηλεφωνική συσκευή επάνω. Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου όμως γιατί είχα ΟΤΕNET 2 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα σοβαρό. Αλλαξα σε Forthnet γιατί οι δικοί μου θεωρούσαν οτι πλήρωναν πολλά. Βέβαια κι η αδελφή μου στο ίδιο κτίριο έχει Forthnet και επειδή έβλεπα οτι δεν έχουν κάποιο σοβαρό θέμα αποφάσισα να αλλάξω κι εγώ, αλλά το μετάνιωσα!
×
×
  • Create New...