antonispap40 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Το πρόβλημα με τις μνήμες πρέπει να είναι μούφα.. Ξεκίνησε (και αυτό όπως και προηγούμενο εικονικό πρόβλημα) από την Κίνα, σε κινητά με 500+ εφαρμογές.. Γενικά μην πιστεύεται ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλησπερα κατοχος iphone 6 και σκεφτομαι να παρω το plus αξιζει εσεις που το εχετε σκεφτομαι για το 16gb σε μαυρο??? Η τεράστια αυτονομία του plus για μενα ίσως να είναι λόγος να αφήσει κάποιος το απλο εξάρι... Είναι και η απολαυστική οθόνη του βεβαια. Αν δεν εχει πρόβλημα με το μέγεθός του ... Αξίζει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Η τεράστια αυτονομία του plus για μενα ίσως να είναι λόγος να αφήσει κάποιος το απλο εξάρι... Είναι και η απολαυστική οθόνη του βεβαια. Αν δεν εχει πρόβλημα με το μέγεθός του ... Αξίζει ... Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ και από το 6 αποφάσισα να πάρω 6 plus. Βέβαια είχα και τον φίλο μου @Nikos_s3 οποίος με έβαλε σε σκέψεις, γιατί μου έλεγε κάθε φορά αυτά τα πράγματα, δες οθόνη και μπαταρία. Οπότε αφού διάβασα reviews, είδα βίντεο και τέλος το είδα και από κοντά (το έχει φίλη μου) πείστηκα ότι πρέπει να πάρω 6 plus για να καλύψει αυτά που θέλω. Και τώρα με έχει φάει η αναμονή για να φέρουν 64άρια 6 plus space gray :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλο.... Εγω παντως με το 16 αρι plus και με εξτρα χώρο στο κλάουντ ειμαι άψογα.... Φοβερο πάντως το plus . Δεν έχω λόγια.... Και είχα ένα πολύ καλό κινητο το νοτε 3. Όμως το πλας είναι το κάτι άλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Καλο.... Εγω παντως με το 16 αρι plus και με εξτρα χώρο στο κλάουντ ειμαι άψογα.... Φοβερο πάντως το plus . Δεν έχω λόγια.... Και είχα ένα πολύ καλό κινητο το νοτε 3. Όμως το πλας είναι το κάτι άλλο.... Το σκέφτηκα για 16 αλλά δεν. Και εγώ έχω χώρο στο icloud drive αλλά με 11 και κάτι ελεύθερα Gb θα ήμουν οριακά για την χρήση που το θέλω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 τα 16gb πλεον ειναι ελαχιστα...αν καποιος θελει φωτο / τραγουδια + 1,2 καλα παιχνιδια για να περναει την ωρα σου τοτε γεμισε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 εχω το 4s. Προχτες πηγα σε καταστημα και ειδα το 6 και το 6plus και εκει που δεν το περιμενα προτιμω το plus.Σε κερδιζει η οθονη του με τη μια.Το παρηγγειλα σε ενα σκρουτζομαγαζο με 919 το 64αρι και περιμενω την παραλαβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 αν εννοείς ως προς τη χρήση/ διάρκεια μπαταρίας, περίπου 1,5 μέρα με αρκετή ως μεγάλη χρήση emails, browsing, FaceTime audio, κλήσεις, μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 αν εννοείς ως προς τη χρήση/ διάρκεια μπαταρίας, περίπου 1,5 μέρα με αρκετή ως μεγάλη χρήση emails, browsing, FaceTime audio, κλήσεις, μηνυματα Σε εμενα κρατα μια γεματη μερα, με ολα ανοιχτα, τεραστια χρηση μεσα στην μερα, και απο ιντερνετ και απο τηλεφωνο. Τρεχει απο πισω μονομιμα το moves και οοοολες οι εφαρμογες! Το 5 μου το φορτιζα -χωρις υπερβολες- 4 φορες την ημερα!!! Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Βγήκε η 8.1.1 ... αλλά δεν προσθέτει κάτι καλό για μας... είναι για βελτίωση ταχύτητας στο 4s και στο ipad... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αν την δοκίμασε κανείς ας μας ενημερώσει! Υπάρχει κάποια βελτίωση ; Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Πέρασα τo iOS 8.1.1 εχτές το βράδυ ΟΤΑ, όλα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Τελικά δεν έχουμε αφήσει πρόβλημα για πρόβλημα. Να δούμε μόνο πόσες συσκευές θα μας πει η apple ότι το παρουσιάζουν :rolleyes:. http://techmaniacs.gr/iphone-6-plus-camera-problem/ Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Τελικά δεν έχουμε αφήσει πρόβλημα για πρόβλημα. Να δούμε μόνο πόσες συσκευές θα μας πει η apple ότι το παρουσιάζουν :rolleyes:. http://techmaniacs.gr/iphone-6-plus-camera-problem/ Από κανέναν δεν έχω ακούσει κάποιο παράπονο, ούτε Ελλάδα ούτε εξωτερικό. Ωραία κυματιστή παραμόρφωση έχει περαστεί στο βίντεο. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Από κανέναν δεν έχω ακούσει κάποιο παράπονο, ούτε Ελλάδα ούτε εξωτερικό. Ωραία κυματιστή παραμόρφωση έχει περαστεί στο βίντεο. Δεν έχει τέλος η λάσπη που ρίχνουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Τελικά δεν έχουμε αφήσει πρόβλημα για πρόβλημα. Να δούμε μόνο πόσες συσκευές θα μας πει η apple ότι το παρουσιάζουν :rolleyes:. http://techmaniacs.gr/iphone-6-plus-camera-problem/ Αξιόπιστη πηγή http://rbmen.blogspot.jp/2014/11/iphone-6-plus.html?m=1 Πφφφφφ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Πέρασα τo iOS 8.1.1 εχτές το βράδυ ΟΤΑ, όλα ok. Εμένα πλέον δεν κολλάει παρά μόνο ποτέ ποτέ στην φωτογραφική απο την οθόνη κλειδώματος. Να πω πως πριν κόλλαγε παντού ιδίως σε ότι είχε να κάνει με το iCloud Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 εγκατέστησα κι εγώ την 8.1.1 και είναι όλα σούπερ. Όμως, δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν. Απλά επιβεβαιώνω ότι και τώρα λειτουργούν όλα ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Στο ipad του αδερφού μου γίνεται το εξής το φορτίζει προσεκτικά από το 18% πάντα έως το 100% αλλά δεν του εμφανίζει τους χρόνους χρήσης της μπαταρίας αλλά βγάζει δυο παύλες η apple λέει για bug της 8.1.1 το είδε κανείς σας; Το έκανε και στο plus που έχει το παραπάνω.ειναι bug της 8.1.1 για όποιον έχει το ίδιο http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1821057&highlight=battery+usage Edited November 21, 2014 by nikolasn80 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Στο ipad του αδερφού μου γίνεται το εξής το φορτίζει προσεκτικά από το 18% πάντα έως το 100% αλλά δεν του εμφανίζει τους χρόνους χρήσης της μπαταρίας αλλά βγάζει δυο παύλες η apple λέει για bug της 8.1.1 το είδε κανείς σας; Το έκανε και στο plus που έχει το παραπάνω.ειναι bug της 8.1.1 για όποιον έχει το ίδιο http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1821057&highlight=battery+usage Εγώ το πήρα Τετάρτη. Είχε 8.0 ή 8.0.2 ή 8.1(?) (δεν θυμάμαι), το έκανα setup όπως ήταν και αφού τελείωσα του έκανα κ αναβάθμιση σε 8.1.1. Μετά το έβαλα για φόρτιση και αφού το έβγαλα είχε κανονικά χρόνους αναμονής κ χρήσης μέχρι σήμερα που το έβαλα ξανά για φόρτιση. Τώρα το έχω στην φόρτιση οπότε θα το δω μόλις τελειώσει και θα επανέλθω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Στο δικό μου με 8.1.1 εδώ και τρεις μέρες κανένα πρόβλημα. Μου εμφανίζει κανονικά τους χρονους... Και γενικότερα όλα καλά... Άριστα μπορώ να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλημερα και απο μενα και καλοριζικο σε ολους τους κατοχους.Λοιπον θα παρω κι εγω το plus αλλα ειναι η πρωτη μεταβαση μου απο android συσκευες και ειμαι καινουργιος στον κοσμο της apple. Θελω να ρωτησω το εξης: το plus λογω του μεγεθους του θρλω να το δουλεψω με bluetooth. τι bluetooth δεχονται οι apple συσκευες;οποιοδηποτε η πρεπει να εχω καποιο συγκεκριμενο της ιδιας εταιριας ας πουμε κλπ....; ευχαριστω παιδια,διαφωτιστε με εσεις οι γνωστες Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλημερα και απο μενα και καλοριζικο σε ολους τους κατοχους.Λοιπον θα παρω κι εγω το plus αλλα ειναι η πρωτη μεταβαση μου απο android συσκευες και ειμαι καινουργιος στον κοσμο της apple. Θελω να ρωτησω το εξης: το plus λογω του μεγεθους του θρλω να το δουλεψω με bluetooth. τι bluetooth δεχονται οι apple συσκευες;οποιοδηποτε η πρεπει να εχω καποιο συγκεκριμενο της ιδιας εταιριας ας πουμε κλπ....; ευχαριστω παιδια,διαφωτιστε με εσεις οι γνωστες Παίζει μια χαρά με όλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλημερα και απο μενα και καλοριζικο σε ολους τους κατοχους.Λοιπον θα παρω κι εγω το plus αλλα ειναι η πρωτη μεταβαση μου απο android συσκευες και ειμαι καινουργιος στον κοσμο της apple. Θελω να ρωτησω το εξης: το plus λογω του μεγεθους του θρλω να το δουλεψω με bluetooth. τι bluetooth δεχονται οι apple συσκευες;οποιοδηποτε η πρεπει να εχω καποιο συγκεκριμενο της ιδιας εταιριας ας πουμε κλπ....; ευχαριστω παιδια,διαφωτιστε με εσεις οι γνωστες Εγώ έχω το edge και πάει σφαίρα. Με λίγα λόγια ότι και να πάρεις δεν θα έχεις θέμα και ειδικά αν πας σε κορυφαίες προτάσεις θα δεις και πολύ καλό αποτέλεσμα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Χαζα λενε. Και μενα το εβγαλε οταν το αφαιρεσα απο τη φορτιση πριν καν φορτισει 100%. Μου εβγαλε λοιπον μηνυμα οτι δεν δειχνει χρονους αλλα --, γιατι δεν ειχε φορτισει 100%. Οταν το εβαλα και φορτισε, οντως εβγαλε κανονικα χρονους :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts