billy1986 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΤΟ I PHONE 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ? Που του άλλαξες τη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΤΟ I PHONE 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΕΓΩ? Δεν είναι καλό αυτό Μήπως υγρασία; Ίσως έπαθε κάτι η μπαταρία αλλιώς η μητρική Κράτησε αν μπορείς τουλάχιστον τα δεδομένα σου, επαφές φωτογραφίες και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλημερα κ καλο χειμωνα! Ωφειλω να παραδεχτω την μηλια οτι αναστηθηκε το κινητο μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Καλημερα κ καλο χειμωνα! Ωφειλω να παραδεχτω την μηλια οτι αναστηθηκε το κινητο μας Αυτές οι παλιές συσκευές όντως χρειάζονταν μια ανάσα σε επίπεδο λειτουργίας Το 6αρι που είχα πριν κανα μήνα στα χέρια μου όντως ζοριζόταν και δεν τα πήγαινε καθόλου καλά σε καθημερινή χρήση με απλές λειτουργίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eamp Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) ειμαι σε ενα μερος που δεν εχει wi fi οταν αλαζω καρτα σιμ μου ζηταει να κανω ενεργοποιηση με wi fi h me itunes υπαρχει καμια ρυθμιση ωστε να μπορω να αποφυγω αυτο το θεμα. να αλλαζω καρτα κ να ειναι ενεργο οποις γνωριζει ας μου απαντηση ευχαριστο πολυ Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited October 28, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Παιδια καλησπερα, Αλλαξα την μπαταρια του μεσω της i-system.Το φορτισα μεσω του λαπτοπ κ οταν εφτασε στο 100% το εβγαλα.Εκανε περιπου 5 ωρες.Επειδη του ειχα στειλει με κουριερ κ οταν το παρελαβα πισω κ το ανοιξα εδειχνε 18% μπαταρια.Τι λετε θα επρεπε να το αφησω να φορτισω παραπανω μεσω του λαπτοπ η οχι? Να το φορτιζω μονο απο εκει η στο τοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Παιδια καλησπερα, Αλλαξα την μπαταρια του μεσω της i-system.Το φορτισα μεσω του λαπτοπ κ οταν εφτασε στο 100% το εβγαλα.Εκανε περιπου 5 ωρες.Επειδη του ειχα στειλει με κουριερ κ οταν το παρελαβα πισω κ το ανοιξα εδειχνε 18% μπαταρια.Τι λετε θα επρεπε να το αφησω να φορτισω παραπανω μεσω του λαπτοπ η οχι? Να το φορτιζω μονο απο εκει η στο τοιχο? Το άφησες 5 ώρες να φορτιζει; Ιεροσυλία Βάλε στον κανονικό φορτιστή και μην σκέφτεσαι το πότε και πόσο Οπότε είναι κάρφωσε το και να έχεις κινητό συνέχεια Δεν παθαίνει τίποτα Μην το ψάχνεται τόσο έτσι κι αλλιώς 1.5 χρόνο πηγαίνουν οι μπαταρίες μετά έχουν χάσει πάνω από 20% οπότε θέλουν αλλαγή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Το άφησες 5 ώρες να φορτιζει; Ιεροσυλία Βάλε στον κανονικό φορτιστή και μην σκέφτεσαι το πότε και πόσο Οπότε είναι κάρφωσε το και να έχεις κινητό συνέχεια Δεν παθαίνει τίποτα Μην το ψάχνεται τόσο έτσι κι αλλιώς 1.5 χρόνο πηγαίνουν οι μπαταρίες μετά έχουν χάσει πάνω από 20% οπότε θέλουν αλλαγή Καλως.Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Εχεις δικιο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Μην το ψάχνεται τόσο έτσι κι αλλιώς 1.5 χρόνο πηγαίνουν οι μπαταρίες μετά έχουν χάσει πάνω από 20% οπότε θέλουν αλλαγή Καλό θα ήταν να μην βγάζουμε αυθαϊρετα συμπεράσματα περί ποσοστών μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 Καλό θα ήταν να μην βγάζουμε αυθαϊρετα συμπεράσματα περί ποσοστών μπαταρίας... Από το 2007 έχω αλλάξει 50 iphone Τα περισσότερα μετά τους 500 κύκλους θέλουν μπαταρία Εγώ στον χρόνο και κάτι παραπάνω πιάνω αυτούς τους 500 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Παντως με την αλλαγη μπαταριας που του εκανα το κινητο πεταει ξανα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 η καμερα μου επαθε ακριβως αυτο που δειχνει στο βιντεο, ξερει κανεις τι εχει και κοστος επισκευης??? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsive Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλημέρα, στο IPhone 6 Plus παρουσιάστηκε πρόβλημα στην οθόνη αφής. Απευθύνθηκα σε τεχνικό και μου είπε ότι θέλει αντικατάσταση το τσιπάκι οθόνης αφής. Μου ζήτησε 80 ευρώ. Ύστερα από μια μικρή έρευνα διαπίστωσα ότι μπορώ να προμηθευτώ το τσιπάκι με 17-20 ευρώ. Είναι τόσο ακριβή η εργασία; 60ευρω; Ή κάτι άλλο συμβαίνει που μου διαφεύγει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Λογικα ειναι 60-65 ευρω η εργασια, συν του οτι ειναι iPhone και το τσιμπανε λιγο, αλλα ειναι πολλα τα 60ευρω για καποιον που θα ανοιξει το κινητο σου και θα ξεκολλησει ενα ολοκληρωμενο και θα κολλησει ενα αλλο με οτι ρισκο αυτο περιεχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Καλησπέρα παιδιά μου έκαναν δώρο ένα iphone 6 plus από την Αμερική μόλις έβαλα την κάρτα μου το κινητό λέει ότι δεν είναι συμβατή υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσω συγνώμη που ρωτάω εδώ δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Αν είναι κλειδωμένο σε δίκτυο , ο πρώην ιδιοκτήτης μπορεί να σου το ξακλειδώσει εφόσον έχει περάσει το διάστημα δεύσμευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Αν είναι κλειδωμένο σε δίκτυο , ο πρώην ιδιοκτήτης μπορεί να σου το ξακλειδώσει εφόσον έχει περάσει το διάστημα δεύσμευσης. Τι πρέπει να του 0ωννα μιλήσει με την apple Αμερικής πχ Γιά να ξεκλειδώσει;σίγουρα πρέπει να έχει περάσει ο χρόνος επίσης γνωρίζεις αν θα έχει οικονομικό κόστος ..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Όχι δεν κλειδώνει από την Apple αλλά από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Με αυτήν θα μιλήσει. Το κόστος πιθανόν είναι μηδενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Όχι δεν κλειδώνει από την Apple αλλά από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Με αυτήν θα μιλήσει. Το κόστος πιθανόν είναι μηδενικό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ίσως τους πω δεν είμαι σίγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 (edited) ............ Edited September 17, 2019 by darksoul9 Λάθος νήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts