eleco Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Είπαμε, τά iPhone λυγίζουν, δεν δουλεύει η κάμερα τους, ξεριζώνουν γένια, βάφουν, δεν δείχνουν χρόνους φόρτισης, δεν .............. Τελικά το παρήγγειλα, silver 128GB Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Είπαμε, τά iPhone λυγίζουν, δεν δουλεύει η κάμερα τους, ξεριζώνουν γένια, βάφουν, δεν δείχνουν χρόνους φόρτισης, δεν .............. Τελικά το παρήγγειλα, silver 128GB Δεν απογοητεύτικες με όλα τα παραπάνω ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Και συν όλα αυτά έχει και iOS λειτουργικό :ninja: Απορώ πως το πήρες. Με το καλό να το παραλάβεις! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Μα καλά ... Πόσο βλαμμένα ειμαστε και χρυσοπληρωνουμε τέετοιες μπαχατέλες!!! Μεγειά σε όλους σας! Να το χαρείτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macmin Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Μα καλά ... Πόσο βλαμμένα ειμαστε και χρυσοπληρωνουμε τέετοιες μπαχατέλες!!! Μεγειά σε όλους σας! Να το χαρείτε... Καλησπερα και απο εμενα κατοχος πλεον iphone 6 plus 64 απιστευτω τηλεφωνο για αλλη μια φορα δεν μετανιωσα για την κινηση που εκανα .... καλοριζικα σε ολους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 παιδιά πόσο κάνει για να φορτίσει από 0-100 σε χρόνο??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 παιδιά πόσο κάνει για να φορτίσει από 0-100 σε χρόνο??? Κάνα 3ωρο; Ακριβώς δεν το έχω τσεκάρει αλλά 2μιση ώρες για να φτάσει στο 100 από το 15 περίπου. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo7 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Χτες παρήγγειλα και εγώ! Space grey 64 gb... Ανησυχώ λίγο με αυτά που διαβάζω αλλά.... Μια ερώτηση και από μένα: Αξίζει να βάλω tempered gass ή χοντραίνει το κινητό; Παράθεση Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αξιζει, δεν το συζηταμε και δεν το χοντραινει. Απλα δεν καλυπτει απο ακρη σε ακρη ολη την οθονη, αφηνει απο 1χιλ σε καθε πλευρα περιπου και εμενα αυτο δεν μαρεσει ...... Τουλαχιστον αυτο που εχω εγω. Δεν ξερω αν ολα τα γυαλια ειναι ετσι .... :confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σχεδόν όλες οι μεμβράνες - γυαλιά έχουν περιθώριο στα άκρα! Απλά στο γυαλί φαίνεται περισσότερο επειδή είναι πιο χοντρό!! Αλλά αξίζει να βάλεις! Υπάρχουν και κάποιες άλλες λύσεις με tempered glass που προσφέρουν από άκρη σε άκρη. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τι γυαλί έχετε βάλει παιδιά στο plus? Εγώ στο 6 έχω βάλει ένα τις shield πολύ καλό δεν λέω αλλά έχει περιθώρια δεξιά αριστερά που με ενοχλούν... Θα ήθελα κάτι πιο μεγάλο. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Τι γυαλί έχετε βάλει παιδιά στο plus? Εγώ στο 6 έχω βάλει ένα τις shield πολύ καλό δεν λέω αλλά έχει περιθώρια δεξιά αριστερά που με ενοχλούν... Θα ήθελα κάτι πιο μεγάλο. Εγώ εχω βάλει στο 5αρι μου αλλα ειναι μέχρι την άκρη δεν καταλαβαίνω αυτά που λέτε οτι έχουν περιθώρια τα tempered glass Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εγώ εχω βάλει στο 5αρι μου αλλα ειναι μέχρι την άκρη δεν καταλαβαίνω αυτά που λέτε οτι έχουν περιθώρια τα tempered glass Στα καινούργια iphone 6 και 6 plus επειδή το γυαλί της οθόνης στις άκρες είναι κυρτό ότι screen protector βάλεις δεν καλύπτει την καμπύλη που κάνει η οθόνη και αφήνει κενό. Αυτό λένε τα παιδιά. Δεν έχει να κάνει συγκεκριμένα με το tempered glass. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Στα καινούργια iphone 6 και 6 plus επειδή το γυαλί της οθόνης στις άκρες είναι κυρτό ότι screen protector βάλεις δεν καλύπτει την καμπύλη που κάνει η οθόνη και αφήνει κενό. Αυτό λένε τα παιδιά. Δεν έχει να κάνει συγκεκριμένα με το tempered glass. Καλά λες κατάλαβα. Εχω δει και σε αλλα τηλέφωνα που το γυαλί δεν τελείωνε σε επίπεδο να ειναι το tempered glass πιο μικρό για να μπορεί να κουμπώσει. Εντάξει ίσως λιγο αισθητικό ειναι το θέμα ομως χρειάζεται γιατι κάνει δουλειά. Εμένα με εχει σώσει απο τα χειρότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 τι θα λεγατε αντι για tempared glass γοα ενα απλο screen protector...εννοειται προσεχοντας λιγο παραπανω αλλα ισως εφαρμοζει καλυτερα Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 τι θα λεγατε αντι για tempared glass γοα ενα απλο screen protector...εννοειται προσεχοντας λιγο παραπανω αλλα ισως εφαρμοζει καλυτερα Καλύτερη αίσθηση, προστασία και αντοχή. 3 λόγοι που επιλέγουμε tempered glass. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παίδες καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος Android μέχρι και πρότινος και πλέον κάτοχος του iphone 6 plus από ΠΛΑΙΣΙΟ. Αν και κατά το παρελθόν είχα δουλέψει το IOS σε iphone 4s τώρα ξαναγυρνώντας σε αυτό έχω διαπιστώσει τις σημαντικές διαφορές και αναβαθμίσεις του λογισμικού αλλά δυστυχώς και την εμμονή της Apple για hardware simplicity (με τον βασικότερο ενδοιασμό μου το μόλις 1 gb ram..).. Κάποιες ερωτήσεις και όποιος καλός συμφορουμίτης ας δεήσει να μου δώσει τα φώτα του :D : 1. Κάποιες φορές ερχόμενος στη home screen, όσο και να προσπαθώ να ανεβάσω το control center αυτό αρνείται πεισματικά να ενεργοποιηθεί και πρέπει να κάνω τουλάχιστον 5-6 απόπειρες για να εμφανιστεί. Αυτό πρόκειται για κάποιο lag του IOS 8.1.1 που τρέχω ή ενδεχομένως έχω κάποιο hardware πρόβλημα? 2. Κάποια must have applications που θα μπορούσατε να μου συστήσετε για everyday use πέραν των γνωστών viber, skype κλπ κλπ? 3. Πώς μπορώ κάποιες επαφές μου να τις συγχρονίσω με τον facebook account μου και να μου εμφανίζει τις photos του facebook σαν contact pictures? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παίδες καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος Android μέχρι και πρότινος και πλέον κάτοχος του iphone 6 plus από ΠΛΑΙΣΙΟ. Αν και κατά το παρελθόν είχα δουλέψει το IOS σε iphone 4s τώρα ξαναγυρνώντας σε αυτό έχω διαπιστώσει τις σημαντικές διαφορές και αναβαθμίσεις του λογισμικού αλλά δυστυχώς και την εμμονή της Apple για hardware simplicity (με τον βασικότερο ενδοιασμό μου το μόλις 1 gb ram..).. Κάποιες ερωτήσεις και όποιος καλός συμφορουμίτης ας δεήσει να μου δώσει τα φώτα του :D : 1. Κάποιες φορές ερχόμενος στη home screen, όσο και να προσπαθώ να ανεβάσω το control center αυτό αρνείται πεισματικά να ενεργοποιηθεί και πρέπει να κάνω τουλάχιστον 5-6 απόπειρες για να εμφανιστεί. Αυτό πρόκειται για κάποιο lag του IOS 8.1.1 που τρέχω ή ενδεχομένως έχω κάποιο hardware πρόβλημα? 2. Κάποια must have applications που θα μπορούσατε να μου συστήσετε για everyday use πέραν των γνωστών viber, skype κλπ κλπ? 3. Πώς μπορώ κάποιες επαφές μου να τις συγχρονίσω με τον facebook account μου και να μου εμφανίζει τις photos του facebook σαν contact pictures? 3. Ρυθμίσεις>Facebook και ενημέρωση όλων των επαφών. Δεύτερη επιλογή το Sync.ME από το App Store. 1. Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικά στην home screen. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά, εγώ έχω βάλει αυτή: http://www.ebay.com/itm/390929264775?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και παρότι έχει περιθώρια, κάθεται τέλεια χωρίς φουσκώματα ή κενά. Εντούτοις, μόλις βγήκε και παρήγγειλα την full cover της Nillkin, που καλύπτει (και λόγω χρώματος) ολόκληρη την οθόνη: http://www.ebay.com/itm/390958741240?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=660318668591&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παίδες καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος Android μέχρι και πρότινος και πλέον κάτοχος του iphone 6 plus από ΠΛΑΙΣΙΟ. Αν και κατά το παρελθόν είχα δουλέψει το IOS σε iphone 4s τώρα ξαναγυρνώντας σε αυτό έχω διαπιστώσει τις σημαντικές διαφορές και αναβαθμίσεις του λογισμικού αλλά δυστυχώς και την εμμονή της Apple για hardware simplicity (με τον βασικότερο ενδοιασμό μου το μόλις 1 gb ram..).. Κάποιες ερωτήσεις και όποιος καλός συμφορουμίτης ας δεήσει να μου δώσει τα φώτα του :D : 1. Κάποιες φορές ερχόμενος στη home screen, όσο και να προσπαθώ να ανεβάσω το control center αυτό αρνείται πεισματικά να ενεργοποιηθεί και πρέπει να κάνω τουλάχιστον 5-6 απόπειρες για να εμφανιστεί. Αυτό πρόκειται για κάποιο lag του IOS 8.1.1 που τρέχω ή ενδεχομένως έχω κάποιο hardware πρόβλημα? Νομίζω ένα restart θα ευνοούσε τη συμπεριφορά. Πάτησε παρατεταμένα home+power buttons μέχρι να δεις το μήλο, κι άφησε το να κάνει επανεκκίνηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 3. Ρυθμίσεις>Facebook και ενημέρωση όλων των επαφών. Δεύτερη επιλογή το Sync.ME από το App Store. 1. Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικά στην home screen. Νομίζω ένα restart θα ευνοούσε τη συμπεριφορά. Πάτησε παρατεταμένα home+power buttons μέχρι να δεις το μήλο, κι άφησε το να κάνει επανεκκίνηση :) Σας ευχαριστώ και τους 2. Να υποθέσω ότι αυτό το κόλπο με το home button + power button κάνει εκκαθάριση του cache του συτήματος? Κάτι σαν soft reset? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σας ευχαριστώ και τους 2. Να υποθέσω ότι αυτό το κόλπο με το home button + power button κάνει εκκαθάριση του cache του συτήματος? Κάτι σαν soft reset? Soft reset ειναι αλλα το κάνουμε απο όσα γνωρίζω μόνο όταν παγώσει η συσκευή και δεν αποκρίνεται. Αλλιώς κανεις κανονικά τερματισμό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Hard reset ονομάζεται και το πραγματοποιούμε όταν διαπιστώσουμε κάποια δυσλειτουργία στο λειτουργικό. Δεν χάνουμε τίποτα από την συσκευή. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρεις πως μετά από hard reset έχουν εξαφανιστεί κάποια μικροπροβλήματα που είχαν. Καλό είναι μετά από κάθε ΟΤΑ αναβάθμιση να πραγματοποιούμε και ένα hard reset στην συσκευή μας. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Hard reset ονομάζεται και το πραγματοποιούμε όταν διαπιστώσουμε κάποια δυσλειτουργία στο λειτουργικό. Δεν χάνουμε τίποτα από την συσκευή. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρεις πως μετά από hard reset έχουν εξαφανιστεί κάποια μικροπροβλήματα που είχαν. Καλό είναι μετά από κάθε ΟΤΑ αναβάθμιση να πραγματοποιούμε και ένα hard reset στην συσκευή μας. Reset σκέτο ονομάζεται και το κάνουμε όταν δεν αποκρίνεται η συσκευή. Μετά απο OTA μετά απο το ενα η το άλλο δεν το λέει κανεις να το κάνουμε. Κι εγώ μπορώ να πω απο το μυαλό μου το κάνουμε κάθε πρωι όταν ξυπνήσουμε. Στον υπολογιστή σου κανεις τερματισμό. Αν δεν αποκρίνεται τι κανεις; Πατάς παρατεταμένα το κουμπί και κλείνει. Ειναι καλό να το κανεις κάθε μέρα; Κάτι αντίστοιχο ειναι και εδώ Πρέπει να γινει κανονικός τερματισμός της συσκευής για να αποθηκεύσει σωστά οτι χρειάζεται. Αν δεν αποκρίνεται ναι κάνουμε reset Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Hard reset ονομάζεται και το πραγματοποιούμε όταν διαπιστώσουμε κάποια δυσλειτουργία στο λειτουργικό. Δεν χάνουμε τίποτα από την συσκευή. Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρεις πως μετά από hard reset έχουν εξαφανιστεί κάποια μικροπροβλήματα που είχαν. Καλό είναι μετά από κάθε ΟΤΑ αναβάθμιση να πραγματοποιούμε και ένα hard reset στην συσκευή μας. Reset σκέτο ονομάζεται και το κάνουμε όταν δεν αποκρίνεται η συσκευή. Μετά απο OTA μετά απο το ενα η το άλλο δεν το λέει κανεις να το κάνουμε. Κι εγώ μπορώ να πω απο το μυαλό μου το κάνουμε κάθε πρωι όταν ξυπνήσουμε. Στον υπολογιστή σου κανεις τερματισμό. Αν δεν αποκρίνεται τι κανεις; Πατάς παρατεταμένα το κουμπί και κλείνει. Ειναι καλό να το κανεις κάθε μέρα; Κάτι αντίστοιχο ειναι και εδώ Πρέπει να γινει κανονικός τερματισμός της συσκευής για να αποθηκεύσει σωστά οτι χρειάζεται. Αν δεν αποκρίνεται ναι κάνουμε reset Και οι δυο δίκιο έχετε! Πριν το ανακαλύψει η Apple το λέγαμε hard reset μετά μετονομάστηκε σε restart , η ουσία είναι πως λύνει πολλά software zπροβλήματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts