Karthan7 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Καλησπέρα, κάποιο link με root παιδιά; Στην μαμά ρομ κρατάει η μπαταρία και δεν υπάρχουν λαγκς; υπάρχει λόγος για custom;; Επίσης με το root λειτουργούν τα πάντα; δεν αλλοιώνεται η κάμερα πχ όπως παλιά στο Ζ1 κλπ... Αν θυμαμαι καλα η καμερα ''εχανε'' με τον πρωτο τροπο που βρεθηκε για root στο z3. Μετα βρεθηκε αλλος τροπος για root (η διαδικασια/οδηγος υπαρχει στο πρωτο ποστ) και δεν ''χαλαει'' η καμερα. Επισης αν θυμαμαι καλα, στον οδηγο στο πρωτο ποστ υπαρχει ενα λινκ με λαθος rom (λινκ με rom απο το Ζ3compact), οποτε τα αρχεια που θα κατεβασεις να προσεξεις να ειναι D6603. Αν του βαλεις rom απο το compact δεν μπρικαρει αλλα θα χασεις τσαμπα χρονο ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ωραία, έστρωσε και η μπαταριάρα του. Σήμερα ήμουν με 17 ώρες αναμονή, 3 ώρες ομιλία με bluetooth και 3,5 ώρες οθόνη με μικτή χρήση και ήμουν στο 45% :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ωραία, έστρωσε και η μπαταριάρα του. Σήμερα ήμουν με 17 ώρες αναμονή, 3 ώρες ομιλία με bluetooth και 3,5 ώρες οθόνη με μικτή χρήση και ήμουν στο 45% :cool: Να ελπίζουμε να φιλοτιμηθεί η Sony να επαναφέρει την βαρβάτη αυτονομια του z3 στο z6 διοτι πολυ αρνητικό ειναι να χαλάς κατι στο οποιο διαπρεπεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Να ελπίζουμε να φιλοτιμηθεί η Sony να επαναφέρει την βαρβάτη αυτονομια του z3 στο z6 διοτι πολυ αρνητικό ειναι να χαλάς κατι στο οποιο διαπρεπεις. Άσε γιατί τα έχουν κάνει όλοι μαντάρα. Η αυτονομια του είναι ο λόγος που το ξαναπηρα. Τα ίδια έκανε και η Lg εν τω μεταξύ από το πολύ καλό g2 και μετα. Τι παθαινουνε ρε παιδί μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Άσε γιατί τα έχουν κάνει όλοι μαντάρα. Η αυτονομια του είναι ο λόγος που το ξαναπηρα. Τα ίδια έκανε και η Lg εν τω μεταξύ από το πολύ καλό g2 και μετα. Τι παθαινουνε ρε παιδί μου. Λογικό δεν είναι ρε παιδιά...ανεβαίνουν τα σπεκς πέφτει η αυτονομία Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Πέφτει γιατί δεν λένε να βάλουν και καμιά μπαταρία της προκοπής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Λογικό δεν είναι ρε παιδιά...ανεβαίνουν τα σπεκς πέφτει η αυτονομία Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, αλλά από Ζ2 σε Ζ3 και τα σπεκς ανέβηκαν και η αυτονομία, οπότε η Sony είχε "κακό" προηγούμενο που θα έπρεπε να το τηρήσει.. Βέβαια επειδή λογικά όλα είναι θέμα κόστους/απόδοση ίσως μέτρησαν ότι τα ανεβασμένα χαρακτηριστικά θα υπερκεράσουν την σχετικά μειωμένη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, αλλά από Ζ2 σε Ζ3 και τα σπεκς ανέβηκαν και η αυτονομία, οπότε η Sony είχε "κακό" προηγούμενο που θα έπρεπε να το τηρήσει.. Βέβαια επειδή λογικά όλα είναι θέμα κόστους/απόδοση ίσως μέτρησαν ότι τα ανεβασμένα χαρακτηριστικά θα υπερκεράσουν την σχετικά μειωμένη αυτονομία. Στο Ζ3 χρησιμοποίησε όμως κι ένα τύπο οθόνης με ένα είδος μνήμης στην απεικόνιση των στοιχείων, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει πολύ καλή αυτονομία. Στο Ζ5 νομίζω ότι έβαλε άλλον τύπο οθόνης και γι αυτό ίσως να έπεσε και η διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ρε παιδια, εμεις με το Ζ3, πότε με το καλο θα πάρουμε την 6.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Το update 6.0 αρχιζει 7 μαρτιου για Ζ5, Ζ3+. Εγω υπολογιζω οτι θα το παρουμε τελη μαρτιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samuel74 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπέρα.Είμαι κάτοχος του Z3 μία εβδομάδα και παρατηρώ σε νυχτερινή λήψη φωτογραφίας να μπλεζίζει γενικά η φωτογραφία και υπερβολική ασπρίλα θα έλεγα,σαν να επιστρέφει η φωτεινότητα του φλας. Αυτό συμβαίνει τόσο στο auto όσο και στο manual. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που λύνουν το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπέρα.Είμαι κάτοχος του Z3 μία εβδομάδα και παρατηρώ σε νυχτερινή λήψη φωτογραφίας να μπλεζίζει γενικά η φωτογραφία και υπερβολική ασπρίλα θα έλεγα,σαν να επιστρέφει η φωτεινότητα του φλας. Αυτό συμβαίνει τόσο στο auto όσο και στο manual. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που λύνουν το πρόβλημα? Μπας και ειναι βρόμικος ο φακός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1867 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπέρα.Είμαι κάτοχος του Z3 μία εβδομάδα και παρατηρώ σε νυχτερινή λήψη φωτογραφίας να μπλεζίζει γενικά η φωτογραφία και υπερβολική ασπρίλα θα έλεγα,σαν να επιστρέφει η φωτεινότητα του φλας. Αυτό συμβαίνει τόσο στο auto όσο και στο manual. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που λύνουν το πρόβλημα? Συνηθως το κανει αν του φορας θηκη. Καποιες σιλικονενιες αντανακλουν το φως απο το φλας. Δοκιμασε χωρις θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλησπέρα.Είμαι κάτοχος του Z3 μία εβδομάδα και παρατηρώ σε νυχτερινή λήψη φωτογραφίας να μπλεζίζει γενικά η φωτογραφία και υπερβολική ασπρίλα θα έλεγα,σαν να επιστρέφει η φωτεινότητα του φλας. Αυτό συμβαίνει τόσο στο auto όσο και στο manual. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που λύνουν το πρόβλημα? άλλαξε την φωτομέτρηση και βάλε κεντρική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μετά από 2 μήνες χρήσης έχω να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή. Ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω όμως είναι με την εργονομία. Ορισμένες φορές κουράζει το χέρι στο πιασημο. Θα έπρεπε να είναι πιο προσεγμένο σε αυτό το σημείο. Κατά τα άλλα φυσάει Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Χαιρετώ την παρέα μετά από καιρό! Τον Αύγουστο μου είχαν αντικαταστήσει το κινητό λόγω υγρασίας που πήρε μετά από επισκευή. 7 μήνες μετά, πήρε υγρασία και το καινούριο όταν το έπλυνα κάτω από τη βρύση(και μάλιστα χωρίς καθόλου πίεση το νερό). Απ' ότι κατάλαβα μπήκε από μπροστά γιατί πριν από καιρό μου έκανε περίεργα ο αισθητήρας προσέγγισης, αλλά στο επόμενο μπάνιο σταμάτησε να δουλεύει η αφή εκτός ελάχιστων σημείων. Σήμερα το πήγα πάλι στην V-arvato. Ελπίζω και αυτή τη φορά να γίνει σωστή διάγνωση αλλά και αντιμετώπιση. Όσοι έχετε Z3 να είστε πολύ προσεκτικοί με το νερό.. Ειδικά αν έχει παλιώσει λίγο.. :-( Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Κρίμα, πολύ ευαίσθητο φαίνεται το Ζ3 :( Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Εγω καθε μερα στο πρωινο μπανιο το εχω στη μπανιέρα και ακουω μουσική και ακομα δεν εχω πρόβλημα. Με αυτα που ακουω από εσας εχω αρχίσει και φοβάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Τι να πω.. ήταν και σχετικά πρόσφατη παρτίδα(26η βδομάδα του 15). Ρώτησα και το εξής "τρελό": Σε περίπτωση που εγκριθεί η αντικατάσταση, αν υπάρχει η δυνατότητα να έδινα μια χρηματική διαφορά και να μου έδιναν Z5. Όπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση ήταν αρνητική.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Εβαλα την 6.0.1 Concept Marshmallow Edition , μετα εκανε 11 ota update και εφτασε στον 3536 αριθμο εκδοσης. Εχει double tap to wake, XPERIA themes, play fix, sd fix. Η rom ειναι εντελος αδεια απο (χαζο)εφαρμογες :up: καθαρο android. Η καμερα που το ειδε ενας φιλος μου ειπε οτι εχει βελτιωθει, εγω δεν εχω αποψη για την καμερα. Μπαταρια ακομα δεν ξερω γιατι εκανε συνεχεια επανεκκινησεις με τα update, θα σας ενημερωσω. Αν θελετε να ρωτησετε κατι πειτε μου να το ψαξω γιατι θελω root και xposed με κλειδωμενο bootloader και της επομενες ημερες θα ''γυρισω'' σε αλλη rom. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 καλημερα, θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας: εδω και λιγο καιρο το τηλεφωνο, ενω μιλας ξαφνικα κλεινει, οχι παντα, τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Όταν λες κλείνει; Κλείνει η γραμμή; Κλείνει όλο το κινητό; Κάνει restart; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Όταν λες κλείνει; Κλείνει η γραμμή; Κλείνει όλο το κινητό; Κάνει restart; κλεινει τελειως ολο το κινητο, και πρεπει να το ξαναανοιξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 παιδια το εχω παραγγυλει στα 325 απο ενα μαγαζι γνωστο που το ειχε σε προσφορα επιδει εχω το xperia z ακομα εκανα καλα που το εκλεισα για να κανω αντικατασταση του Ζ η να παρω το Ζ5 καλυτερα? α και την πρωτη φωρα ποσες ωρες θελει πληρη φωρτιση ευχαριστω και περιμενω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 καλυτερα να παρεις το Ζ5 αλλα το πορτοφολι σου το ξερει καλυτερα αυτο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts