hastanapan Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) σκέφτομαι να πάρω το Z3 dual sim από το e-shop στα 589 έχετε να μου προτείνετε άλλο μαγαζί με καλύτερη τιμή; ισχύουν οι εγγυήσεις; γιατί κάτι διάβασα ότι έχεις πρόβλημα με τα dual αλλά είμαι λίγο άσχετη και για θήκη τι προτείνεται; αυτή με το παράθυρο είναι οκ; εχεις καλή προσβασιμότητα σε κάμερα κλπ; Edited March 18, 2015 by hastanapan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Νομίζω πως το dual Δεν καλύπτεται με εγγύηση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Νομίζω πως το dual Δεν καλύπτεται με εγγύηση. Έχω την εντύπωση και εγώ ότι δεν καλύπτεται επίσημα. Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο την arvato και να ρωτήσεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) παιδια θελω να σας κανω μια ερωτηση. αναμεσα σε 3 κινητα μαλλον θα καταλιξω σε αυτο. αυτο που με χαλαει στο σονυ ειναι το εικονιδιο τηλεφωνου στην αρχικη σελιδα. αυτο αλλαζει? επισης επιδη μαρεσει εμφανισιακα δε το θελω σε θηκη πως το κοβεται ειναι καθολου γερο? double tap να ξυπναει και να κλειδωνει εχει? τρωει πολυ μπαταρια αυτη η λειτουργια που δεν ειναι αμολεντ η οθονη? Edited March 18, 2015 by Aneroll βασικα εκανα παραπανω απο 1 ερωτησεις :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 παιδια θελω να σας κανω μια ερωτηση. αναμεσα σε 3 κινητα μαλλον θα καταλιξω σε αυτο. αυτο που με χαλαει στο σονυ ειναι το εικονιδιο τηλεφωνου στην αρχικη σελιδα. αυτο αλλαζει? επισης επιδη μαρεσει εμφανισιακα δε το θελω σε θηκη πως το κοβεται ειναι καθολου γερο? double tap να ξυπναει και να κλειδωνει εχει? τρωει πολυ μπαταρια αυτη η λειτουργια που δεν ειναι αμολεντ η οθονη? Το double tap δεν καταναλώνει καθόλου και παράγοντας αυτονομία στη συσκευή δεν σε απασχολεί καν. Έχει κορυφαία. Από την μάνα του υπάρχει μόνο για να ξυπνάει που το ενεργοποιείτε στις ρυθμίσεις οθόνης. Για να κλειδώνει εξίσου θες 2 εφαρμογές extra(η μια επί πληρωμη κάπου 2.5 ευρώ) Εικονίδιο τηλεφώνου το αλλάζεις εύκολα με τρίτες εφαρμογές άμα δεν σου αρέσει. Από άποψη συσκευής και εγώ γυμνο το έχω ένα τετράμηνο και άψογο είναι αν το προσέχεις κυρίως να μην το βάζεις παρεα με μεταλλικά αντικείμενα πχ κλειδιά η νομίσματα. Επίσης άμα θες μπορείς να βάλεις tempered glass μπρος-πίσω και είσαι καλυμμένος ακόμα περισσότερο και καθάρισες Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Πριν απο λίγο γύρισα απο arvato, παρέλαβα τη συσκευή μετά το πρόβλημα που είχα με το ακουστικό. Εντάξει είναι τώρα, μου έκαναν και αναβάθμιση και έχει την 5.02. Οτι υπήρχε στην συσκευή όλα σβήστικάν. Μόνο αυτά που είχα στη κάρτα γλύτωσαν. Θα ξανακατεβάσω όλες τις εφαρμογές ξανά.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hastanapan Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 το e-shop λέει 2 χρόνια εγγύηση, παίζει ναναι έτσι... θα τους πάρω τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 δηλαδη παιδια την Nordic 5.02 απο Νορβηγια να την περασουμε? ολα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 το e-shop λέει 2 χρόνια εγγύηση, παίζει ναναι έτσι... θα τους πάρω τηλέφωνο το eshop ειναι υποχρεωμενο απο το νομο να παρεχει 2 χρονια εγγυηση..οπως και η apple, που λεει οτι εχει 1. Ο νομος λεει 2 χρονια για τα συγκεκριμενα, και ας λενε οτι θελουν. Επομενως δε γινεται να μην εχεις εγγυηση εφοσον το εισαγαγουν..Το θεμα ειναι ποιος θα στην παρεχει? Εχει δηλαδη συμφωνια με την αρβατο το eshop?ή θα το στειλει κινα απο οπου τα παιρνει? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Κανείς που να έλαβε γλειφιτζούρι? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Όλα άψογα με την 5.0.2 Τα πάντα κυλούν νεράκι όπως και με την kit Kat Μου φαίνεται ότι έχει τσιμπήσει πολυ ελαφρώς η αυτονομία και σε αναμονή και σε χρήση προς το καλύτερο Εξαιρετική δουλειά από τη Sony. Θα την κρατήσω λίγες ημέρες ακόμα και θα γυρίσω πίσω έτσι ώστε να λάβω επίσημη αναβάθμιση για την συσκευή μου γερμανική unbranded 5.0.2 από την Σκανδιναβική που έχω τώρα. Edited March 20, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Όλα άψογα με την 5.0.2 Τα πάντα κυλούν νεράκι όπως και με την kit Kat Μου φαίνεται ότι έχει τσιμπήσει πολυ ελαφρώς η αυτονομία και σε αναμονή και σε χρήση προς το καλύτερο Εξαιρετική δουλειά από τη Sony. Θα την κρατήσω λίγες ημέρες ακόμα και θα γυρίσω πίσω έτσι ώστε να λάβω επίσημη αναβάθμιση για την συσκευή μου γερμανική unbranded 5.0.2 από την Σκανδιναβική που έχω τώρα. Τα εικονίδια πάνω αριστερά από ποιες εφαρμογές είναι; (αν δεν είμαι αδιάκριτος) Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Τα εικονίδια πάνω αριστερά από ποιες εφαρμογές είναι; (αν δεν είμαι αδιάκριτος) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Deweather+hd&pcampaignid=APPU_1_FNsLVdPBNYPIPNK4gKgN Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 QUOTEγεια σας κ από εμένα μετά το νότες 3 πήγα στο ζ3 ερώτηση το πήρα μεταχειρισμενο κ είμαι με 5.0.2 lollipop Είμαι custom λογικά αλλά.πως θα δω αν έχει γράψει ο Κνοξ εχει κατι αντίστοιχο η σονυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Γεια σου φίλε. Δεν έχει KNOX ή αντίστοιχο η Sony. Περνώντας μία official ROM μεσω PC Companion ή flashtool το γυρνάς κανονικά μέσα στην εγγύηση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Όσοι έχουν τη lollipop είδαν καμία διαφορά σε smoothness ; το ui το ίδιο καλαίσθητο; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) Όσοι έχουν τη lollipop είδαν καμία διαφορά σε smoothness ; το ui το ίδιο καλαίσθητο; Σε smoutness ρολαρει το ιδιο οπως πριν. Το UI εμενα μου αρεσει περισσοτερο. Στην ουσια σαν να πηρες καινουργια συσκευη(πολλες αλλαγες εγιναν παντου) Μια φρεσκαδα και ενας ανεμος ανανεωσης προς θετικη πλευρα.:) Εδω η σκανδιναβικη stock official 5.0.2 http://click.xda-developers.com/api/click?format=go&jsonp=vglnk_142691827570911&key=f0a7f91912ae2b52e0700f73990eb321&libId=i7im7trz01000n4o000DA7jekah7a&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fz3%2Fgeneral%2Fftf-stock-firmwares-xperia-z3-models-t2886061%2Fpage64&v=1&out=https%3A%2F%2Fmega.co.nz%2F%23!bodkXIzR!8c8Sy9Re_YFFE12aXhydOljACBWoeEknb67m9uCrYEI&ref=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fz3%2Fgeneral%2Fftf-stock-firmwares-xperia-z3-models-t2886061%2Fpage65&title=%5BFTF%5D%20Stock%20Firmware%20for%20Xperia%20Z3%20D6602%2C%20D6%E2%80%A6%20-%20Pg.%2064%20%7C%20Sony%20Xperia%20Z3%20%7C%20XDA%20Forums&txt=https%3A%2F%2Fmega.co.nz%2F%23!bodkXIzR!8c8Sy9...Eknb67m9uCrYEI Edited March 21, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 φαντασμα αυτο το update......:ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Όσοι έχετε πάει σε Lollipop έχετε παρατηρήσει βελτιώσεις στην κάμερα σε σχέση με την ΚΚ; Είμαι σε διαδικασία αγοράς νέου κινητού και η κάμερα είναι ένα από τα κύρια κριτήρια αλλά στο παρελθόν που το είχα ψάξει η κάμερα του Z3 δεν ανταποκρινεται όσο θα περίμενε κανείς στα πολύ καλά specs της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hastanapan Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 τελικά πήρα από το mediamarkt το D6603 καμιά καλή θήκη wallet έχετε να μου προτείνετε; αυτή είναι καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Πόσο το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hastanapan Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) εφτακόσια :( προβληματική η φόρτιση με το πορτάκι γμ με παιδεύει πρέπει να πάρω μαγνητικό dock station κι άλλο έξοδο πφφφφ και εκτός από το dock station που διάβασα εδώ πως αυτό είναι οκ για screen protector ξαναδιάβασα για αυτό ισχύει; δηλ ενα εβδομηντάρι ακόμα για να το φτιάξουμε σένιο... κι άλλη τροποποίηση... βάζω προς το παρόν την microsd sandisisc από το παλιό μου κινητό είναι 8 gb και λέω να την αναβαθμίσω, τι προτείνετε; Edited March 21, 2015 by hastanapan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Γιατί πέταξες τα λεφτά σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hastanapan Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) καμιά άλλη απάντηση σου είναι πιο εύκαιρη; :X που να βοηθάει κάπως; αν όχι και απαραίτητα; το πήρα τώρα ξέρεις... δεν αλλάζει τπτ με αυτή σου την απάντηση εκτός από το να μου χαλάς τη διάθεση; ε γμτ τι "μιζέρια" βγάζεις... λοιπόν επειδή δεν έχω φράγκα... (μίζερη όμως δεν είμαι) κι επειδή ξέμεινα από κινητό, η πιστωτική μου οριακά για να αγοράσω.... το έψαξα, διάβασα κι εδώ διάφορα για κάτι εγγυήσεις φέικ, για κάτι ιντερνετομάγαζα κλπ κλπ έτσι για μένα έληξε... το μίντια μαρκετ μου το έδινε με 18 άτοκες... σε κάλυψα; Edited March 21, 2015 by hastanapan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ας κατεβάσουμε λίγο τους τόνους παιδιά. Δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας. Ο xapos θέλω να πιστεύω ότι το είπε καλοπροαίρετα. Καλορίζικο το κινητό σου hastanapan, σίγουρα κάποιο παιδί θα σου απαντήσει για τα αξεσουάρ που θες. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts