Jump to content

patsalos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by patsalos

  1. Όχι δεν έχω το ίδιο, το δικό μου είναι αυτό: https://www.casio-europe.com/euro/products/watches/g-shock/gpw-1000-1aer/ Είδα στη φωτογραφία σου ότι στο αριστερό μέρος του κάτω μικρού ρολογιού γράφει ένα «ΟΚ» και ένα «NO». Ανάλογα αν έκανε η όχι το βράδυ συγχρονισμό ο δείκτης των δευτερολέπτων θα δείξει την αντίστοιχη ένδειξη μόλις πατήσεις το κατάλληλο κουμπί. Στο δικό μου είναι το κάτω δεξιά. Κοίτα τις οδηγίες σου.
  2. Καλησπέρα. Κατ΄ αρχήν είσαι σίγουρος ότι τη νύχτα (εμένα οι οδηγίες γράφουν ότι γίνεται μεταξύ 01:00 και 0.5:00)δεν κάνει συγχρονισμό; Υποθέτω ότι θα έχει ένα τρόπο για να το ελέγχεις το πρωί. Εάν λοιπόν έλεγξες ότι όντως δεν έκανε, μην απογοητεύεσαι διότι θέλει καθαρό ουρανό κοντά σε παράθυρο, και να μην είσαι πνιγμένος από πολυκατοικίες. Κι εγώ δυο βδομάδες που το έχω, δύο φορές κατάφερε να συγχρονίσει, η δεύτερη ήταν χθες. Τώρα για την ημερομηνία αυτό πράγματι είναι «κουφό», παρακολούθησε το να δούμε αν το ξανακάνει.
  3. Όταν το βγάζεις από το χέρι σου, αντί να το ακουμπήσεις κάπου σε σκιά βάλτο στο παράθυρο να το βλέπει ο ήλιος. Ένα μισάωρο είναι αρκετό, και κάποια μέρα να μη το κάνεις δεν χάθηκε ο κόσμος. Αυτά είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να αποθηκεύουν εύκολα ενέργεια. Αν το χτυπά ο ήλιος κατευθείαν χωρίς τη μεσολάβηση του τζαμιού (π.χ στη παραλία) ένα δεκάλεπτο είναι εντάξει. Η κατευθείαν έκθεση στον ήλιο θέλει προσοχή για να μην υπερθερμανθεί. Αυτά γράφει το δικό μου βιβλιαράκι χρήσης.
  4. Στο δικό μου γράφει ότι αν μετά την έκθεση στον ήλιο δεν γυρίζει τότε θέλει αντικατάσταση η μπαταρία. Δεν πιστεύω όμως ότι το έχεις τόσο καιρό για να δικαιολογεί τέτοιο πράγμα. Θα το βάλεις στον ήλιο και θα είναι εντάξει. Το φως της λάμπας δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Το παράξενο είναι ότι σταμάτησε. Πόσο καιρό είχε να το δει ο ήλιος;
  5. Εντάξει φίλε, ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
  6. Ευχαριστώ για τις ευχές. Απ ότι θυμάμαι που διαβάζω τις οδηγίες λέει ότι και το GPS δουλεύει αυτόματα, προσπαθεί για λείψεις από τις 6:00 το πρωί περίπου, μέχρι τις 17:00, αλλά σ΄ εμένα από χθες το απόγευμα που το είχα πάρει μέχρι σήμερα το πρωί στις 10:00 δεν είχε φτιάξει την ώρα. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο και το έκανα χειροκίνητα διότι ανυπομονούσα να δω αν δουλεύει γενικά. Τώρα από δω και πέρα θα το παρακολουθήσω να δω τι γίνεται. Τι είναι το triple g resist;
  7. Καλησπέρα. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές είναι. Το πρωί είδα ότι είχαν φτιαχτεί η «μέρα» και η «ημερομηνία», αλλά όχι η ώρα. Δεν θα λειτούργησε φαίνεται τη νύχτα το RC. Οπότε κατά τις δέκα που βγήκα από το σπίτι έκανα χρήση του GPS για να φτιάξω την ώρα. Λειτούργησε αμέσως και άψογα. Τώρα θα περιμένω να δω και το RC από το δορυφόρο ποιο βράδυ θα δουλέψει. Ίσως να θέλει να καθαρίσει λίγο και ο ουρανός. Πάντως ο όγκος του είναι ένα «θέμα». Ήθελα σήμερα πρώτη μέρα να το έχω έξω από το μανίκι για να μαζέψει λίγο ήλιο, και έπρεπε να βγάλω το ρολόι πρώτα για να περάσει το μανίκι του μπουφάν!!!
  8. Karn. Για το θέμα της στεγανότητας στη Casio που πήγα δεν μπόρεσα να μιλήσω με κάποιον από το τεχνικό τμήμα. Χθες όμως που πήγα συστημένος από φίλο σε μαγαζί στην πανεπιστημίου για να κάνω τη παραγγελία του ρολογιού, τον ρώτησα σχετικά. Μου είπε και μου έδειξε το μηχάνημα το οποίο είχε μέχρι 6 bar. Μου είπε ότι 5 bar είναι 50 μέτρα βάθος και ότι αυτό συνήθως είναι αρκετό, παραπάνω και να θέλει δεν μπορεί να μετρήσει!!! Εγω τελικά παράγγειλα αυτό: https://www.casio-europe.com/euro/products/watches/g-shock/gpw-1000-1aer/ Περαστικά μου!!! Αν δεν μου βγεί καλό το επόμενο ρολόι θα είναι σαν κάποια που έχουνε το Μίκυ Μάους στη πλάκα και όταν γυρίζεις τους δείκτες γυρίζει κι΄αυτός!
  9. Φίλε καλημέρα τώρα διάβασα τα γραφόμενά σου. Το ζαφείρι το έχω βάλει στα στάνταρ διότι όπως είπες για το tissot και το δικό μου το buller είναι σαν καινούριο λόγο προστασίας. Το θέμα της ψηφιακής ώρας το έχω μάλλον απορίψη και έχω βάλει το RC+GPS, διότι τελικά δεν μπορώ να τα βρω όλα -τουλάχιστον στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω.- Τώρα για το αν θα ζήσω και χωρίς ψηφιακή ώρα, εγώ σου λέω ότι και χωρίς τέτοιο ρολόι θα ζήσω, αλλά έλα που με πιάνει η πλεονεξία. Tη σειρά MTG την είδα κι εγώ αλλά μόνο ένα μοντέλο βλέπω να κυκλοφορεί, το MTG-G1000D-1AER σε δύο χρώματα. Ωστόσο το site της Ελληνικής casio δεν έχει κανένα, οπότε τα δύο σκρουτζομάγαζα που το βλέπω στην Αθήνα ποιος ξέρει πόσο καιρό θα το έχουν στοκ. Για το θέμα σου της στεγανότητος δεν ξέρω, αλλά τη Δευτέρα το πρωί θα πάω στη casio να δω από κοντά τα ρολόγια, και θα ρωτήσω και για αυτό το πράγμα. Θα σου γράψω τι μου είπαν.
  10. Νομίζω οτι ποιο τακτικά δεν χρειάζεται συντονισμός. Ευχαριστώ φίλε. Γράψτε κι΄αλλοι βρε παιδιά.
  11. Βρε παιδιά μήπως να γράψετε εσείς που είστε Αθήνα τι ρολόγια ραδιοελεγχομενα έχετε ώστε να βοηθηθουμε εμείς που ετοιμάζομαστε για αγορά;
  12. Για να καταλάβω διότι τώρα μπερδεύτηκα λίγο. Το ρολόι για να φτιάχνει τη σωστή ώρα θα πρέπει γράφει ότι έχει εκτός από RC και λήψη σήματος με GPS; Το RC από μόνο του τι κάνει; Ρωτάω διότι το GWG-1000DC-1A5 δεν έχει τέτοιο πράγμα. Ενώ το Gravity master GPW-1000 που γράφει ο φίλος έχει, και είναι και φτηνότερο.
  13. Διαφορές τεχνικά δεν υπάρχουν μόνο ότι το παλιό μοντέλο έχει και ράδιο έλεγχο δηλαδή σήμα από δορυφόρο. Ένα μαγαζί που βρήκα που λέει ότι μπορεί να μου το φέρει από εξωτερικό μου είπε ότι αυτό πρέπει να το απομονώσω διότι το σήμα είναι από δορυφόρο της Γερμανίας και κάθε φορά στις 04:00 το πρωί φέρνει μία ώρα πίσω το ρολόι!! Αν εσύ η κάποιος άλλος φίλος που να έχει ρολόι με RADIO – CONTROLLED ας μου πει αν είναι αλήθεια αυτό. Και αν βέβαια μπορείς αν θες να το απομονώσεις. Τα είδα τα δύο link που έστειλες, το δεύτερο δεν με ενδιαφέρει διότι ψάχνω μόνο g-shock. Το πρώτο μου αρέσει κι εμένα αλλά δεν έχει αναλογική ώρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
  14. Καλημέρα. Δεν θεωρείται καμία διαφήμιση τουλάχιστον από εμένα αλλά και από κάθε καλοπροαίρετο νομίζω. Σιγά να μη φοβόμαστε να γράψουμε κάποια γεγονότα, αν δεν λέμε τα πράγματα με το όνομά τους πως θα βοηθηθούμε εδώ στο forum. Για το OROLOI μάλιστα έχω κι εγώ να πω ότι πήγα το buler εκεί, διότι η καινούργια αντιπροσωπεία αυτής της μάρκας έχει αυτό το μαγαζί για επίσημο servis. Του είπα λοιπόν ότι το ρολόι άρχισε να «χάνει» 10΄-15΄λεπτά συνέχεια. Αφού το πήρε μέσα ο τεχνικός και το εξέτασε, βγήκε και μου είπε επί λέξει : η μπαταρία είναι εντάξει. Ο μηχανισμός έχει πρόβλημα, θέλει servis και θα κοστίσει 60 ευρώ. Το παίρνω φεύγω και το πάω σ ΄ αυτόν που πήγαινα κάθε χρόνο για αλλαγή μπαταρίας. Του είπα τι μου παρουσιάζει το ρολόι. Το ανοίγει και μου λέει: Είναι λογικό να «χάνει» διότι θέλει μπαταρία. Από τότε εδώ και τέσσερεις μήνες δεν χάνει δευτερόλεπτο. Τα συμπεράσματα δικά σου!! Λοιπόν κατά τα άλλα για μαγαζί ιντερνετικό εννοούσα στο εξωτερικό αν ξέρεις κάποιο (διότι το GST-S100G-1B δεν υπάρχει στην Ελλάδα), και αν θα έπαιρνες το ρίσκο για τέτοια παραγγελία. Εδώ υπάρχει το GST-W100G-1BER το οποίο είναι μοντέλο μάλλον του 2015(ελπίζω να μην είναι ποιο παλιό) δεν ξέρω ποιο μήνα. Δεν θεωρείται παλιό μοντέλο; Μήπως σκέφτομαι λάθος; Δεν έχω εμπειρία από αγορές ρολογιών γι ΄ αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα!!
  15. Καλημέρα. Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Η απλότητα στον άνθρωπο είναι μεγάλο πράγμα. Μας βάζουν στη πρίζα ότι έχουμε ανάγκη πολλά πράγματα αλλά στην ουσία λίγα χρειαζόμαστε. Τα άλλα είναι για φιγούρα.
  16. Δεν έχω τρέλα με τα ρολόγια, ένα buler φοράω, αλλά βαρέθηκα κάθε χρόνο να αλλάζω μπαταρία. Θέλω κάτι διαφορετικό και να έχει και αυτά τα έξτρα που γράφω με βασικό την ηλιακή φόρτιση ώστε να μην το ανοίγουν συνέχεια. Αν αποφάσιζα να παραγγείλω από το ιντερνέτ το πρώτο ρολόι που έχω στο link, έχεις να μου συστήσεις κάποιο αξιόπιστο μαγαζί;
  17. καλησπέρα. Χρόνια πολλά καλή χρονιά.!! http://www.casiowatchcenter.gr/casio-watches/g-shock/gwg-1000dc-1a5-detail Τι λέτε βρε παιδιά γι΄ αυτό; Έχει αυτά που θέλω (ηλιακή φόρτιση, ψηφιακή και αναλογική ώρα, φωτισμό led, προστασία 200μέτρα, όχι μπρασελέ), κι΄άλλα βέβαια που δεν τα χρειάζομαι, αλλά σε g-shock μοντέλα το 2016 δεν βρήκα κάτι άλλο, εκτός απο αυτό: http://www.casio-intl.com/asia/en/wat/watch_detail/GST-S100G-1B/ Το οποίο όμως δεν το φέρνει η αντιπροσωπεία. Αξίζει να δώσει κάποιος αυτά τα χρήματα για το πρώτο μοντέλο;
  18. Τώρα "μπήκα" παιδιά και είδα τις απαντήσεις σας, ευχαριστώ πολύ. Μάλλον για κάποιο eco drive "με βλέπω". Να ρωτήσω και κάτι άλλο, αυτό που διαβάζω για κάποια 5-6-7 κ.λ.π δευτερόλεπτα στο μήνα η και περισσότερο τι ακριβώς είναι; Τόσο χάνει το ρολόι; Αυτό δεν φτιάχνει;
  19. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά έλεγα να μην πάω σε τέτοιο μηχανισμό, απ΄ότι διάβασα θέλουν προσοχή και servis τακτικό.
  20. Καλησπέρα. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις συγκεκριμένα για casio(η ακόμα και κάτι άλλο) αν ξέρετε, που να κρατά η μπαταρία πολύ. Εχω ενα buler και κάθε χρόνο αλλάζω μπαταρία. Δεν είναι για το κόστος αλλά βαριέμαι να πηγαίνω. Ευχαριστώ.
  21. Καλημέρα. Εχει 2G, Εγω εκεί το δουλεύω. Με μεγάλη καθυστέρηση η απάντηση αλλά τώρα μπήκα στο site.
  22. Καλημέρα. Μήπως κάποιο καλό παιδί που να είναι Αθήνα-Πειραιά φυσικά, μπορεί να μου ρουτάρει τη συσκεύή; Με το αζημείωτο βέβαια!! Οποιος μπορεί ας στείλει p.m Ευχαριτώ.
  23. Καλησπέρα. Το δοκίμασα σήμερα, δυστηχώς και αυτή γράφει μόνο εμένα!! Μήπως είναι θέμα συσκευής;(motorola moto g 4g)
  24. Εντάξει φίλε θα δοκιμασθεί, ευχαριστώ.
  25. Καλησπέρα. Ψάχνω μια εφαρμογή για call recorder, free αν είναι δυνατόν, που να γράφει όμως και τον συνομιλητή.!! Εχω δοκιμάσει καμία δεκαριά και όλες γράφουν μόνο εμένα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...