spm Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλησπέρα. Σε κόκκινο το έχει βρει κάποιος; ( Όχι Ελλάδα με 300€ !!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλησπέρα. Σε κόκκινο το έχει βρει κάποιος; ( Όχι Ελλάδα με 300€ !!!) Βρηκα με 192euro απο κινα στο ebay αλλα ετσι πως τα εκαναν οι κυβερνωντες με τα capital control.... skroutz καλυτερα να κοιταξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλημέρα σε όλους! Επειδή εχω μπερδευτεί με όλα τα γραφόμενα,εχω δει σε κοκκινο χρώμα το κινητο στο public,θελω να το πάρω αλλα αν αναβαθμιστεί σε loliop θα υπάρξουν προβλήματα; δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να "πειράξω" καινούργιο κινητο... αξίζει σαν αγορά; δεν θα εχεις θεμα εσυ εαν παρεις το κινητο αυτο γιατι ειναι eu εκδοση και μολις το βαλεις μπρος θα σου ερθει η αναβσθμιση για lollipop ota κανονικα.οσοι εχουμε cu εκδοση εχουμε θεμα και πρεπει να το πειραξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RebekkaZ Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω μέσω Ebay το συγκεκριμένο κινητό... στα 202ευρώ βγαίνει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι κάμερες. Η μπροστά και η πίσω. Το βράδυ με το φλας είναι καλές; ευκρινέστατες; έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά στην καμερα με το S90 το οποιο βγαινει στα 130ευρώ και το K3note που βγαινει στα 150. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω μέσω Ebay το συγκεκριμένο κινητό... στα 202ευρώ βγαίνει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι κάμερες. Η μπροστά και η πίσω. Το βράδυ με το φλας είναι καλές; ευκρινέστατες; έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά στην καμερα με το S90 το οποιο βγαινει στα 130ευρώ και το K3note που βγαινει στα 150. Οι φωτο ειναι πολυ καλες και το βραδυ με φλας. Το ιδιο και στο Κ3 που εχω και ειδα οτι ρωτησες και εκει. Ριξε μια ματια σε reviews των κινητων για να δεις και άλλα σχόλια και δειγματα για τις καμερες τους. Ισως βρεις και κανα συγκριτικο μεταξυ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 δεν θα εχεις θεμα εσυ εαν παρεις το κινητο αυτο γιατι ειναι eu εκδοση και μολις το βαλεις μπρος θα σου ερθει η αναβσθμιση για lollipop ota κανονικα.οσοι εχουμε cu εκδοση εχουμε θεμα και πρεπει να το πειραξουμε. Σε ευχαριστω πολυ Φωτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miller1970 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Το τελευταίο διάστημα έχω πρόβλημα με το wifi στο σπίτι. Ενώ είναι ενεργοποιημένο στο κινητό μου από τις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται ούτε στην οθόνη αλλά και δεν βγαίνει εικονίδιο με αποτέλεσμα να μην έχω σύνδεση. Το router δεν φταίει γιατί με άλλο κινητό δεν έχω πρόβλημα. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotevo Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Απο τι βλεπω κανενας προθυμος να βοηθησει.Kατεβασα flash tool την ap lollipop απ το αρχικο post δν κατεβαινουν οι drivers.Kαπου να ψαξω με ασφαλεια διοτι παιζει πολυ υιος!!Θελω να φλασαρω την lollipop απ την αρχικη την εκδοση X2CU εχω!:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Φίλε μου ψάξε για Vcom drivers και πως να τους εγκαταστήσεις! Αν τώρα φοβάσαι για ιούς βάλε avast free να σε προειδοποιεί! Εγώ πάντως δεν βρήκα κανέναν! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotevo Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Βαρεθηκα να κανω format οκ φιλος ευχαριστω θα το προσπαθησω:up::up::up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Απο τι βλεπω κανενας προθυμος να βοηθησει.Kατεβασα flash tool την ap lollipop απ το αρχικο post δν κατεβαινουν οι drivers.Kαπου να ψαξω με ασφαλεια διοτι παιζει πολυ υιος!!Θελω να φλασαρω την lollipop απ την αρχικη την εκδοση X2CU εχω!:(:( http://free-mobile-solutio...-usb-vcom.html Σου στελνω το link για windows 7 εχει και οδηγιες πως να το κανεις,και εγω το ιδιο εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotevo Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 δεν ανοιγει δυστυχως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 δεν ανοιγει δυστυχως!!! http://forum.innjoo.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3853 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Καλημέρα σε όλους! Έχω πάρει το X2-CU από το to2c (εκδοσή 4.4.2) και εχω rootάρει με το Kingroot. Αντιμετωπιζω πρόβλημα με το GPS το οποίο αργεί να "κλειδώσει" όταν δεν έχω ανοιχτά τα δεδομένα. Έχει συναντησει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kouribo13 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά Έχω το Vibe x2 Eu και θέλω Να το ροοταρω Υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pont1opouli Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Καλημερα παιδια !!! Ενα θα πω ! Το ειχα ,το πούλησα και ησύχασα . Πιο πολυ με ειχε απογοητεύσει το Gps και η Μπαταρια που σε αναμονή 8 ωρες έτρωγε το 25 %.Ακομα και την επαναφορά εργ ρυθμίσεων οταν ηθελα να το δωσω δεν την έκανε.Επανεκινουςε και ολα τα δεδομένα ηταν μεςα,ακομα και sign out απο το e mail δεν γινόταν .Το πηγα σε τεχνικό ,έπαθε σοκ,Αναγκάστηκε να την κανει χειροκίνητα ,έβγαλε κατι κινεζικά γράμματα ,πάτησε στην τύχη και την έκανε τελικα . Ποτε ξανά android ή τουλαχιστον κινεζική έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Ρε παίδες βάλτε όλοι την AP ROM και θα λυθούν τα προβλήματα σας. Απλά τα πράγματα. Εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα μόνο επειδή πατιούνται τα πλήκτρα της έκτακτης κλήσης όταν είναι στην τσέπη ή ανάβει ο φακός και με τρελαίνει. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Παιδιά screen on time για browsing με Wi-Fi? Με το moto g 2013 που έχω τώρα βγάζω άνετα 6 ώρες. Με αυτό τι παίζει; Η χρήση που κάνω συνήθως είναι, λίγο ομιλία, 2-3 ώρες ίντερνετ κυρίως με Wi-Fi και 1 - 1,5 ώρα runkeeper με GPS και ραδιόφωνο. Τη βγάζει τη μέρα; Επίσης έχει αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας; Edited August 31, 2015 by panoc Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Καλημερα παιδια !!! Ενα θα πω ! Το ειχα ,το πούλησα και ησύχασα . Πιο πολυ με ειχε απογοητεύσει το Gps και η Μπαταρια που σε αναμονή 8 ωρες έτρωγε το 25 %.Ακομα και την επαναφορά εργ ρυθμίσεων οταν ηθελα να το δωσω δεν την έκανε.Επανεκινουςε και ολα τα δεδομένα ηταν μεςα,ακομα και sign out απο το e mail δεν γινόταν .Το πηγα σε τεχνικό ,έπαθε σοκ,Αναγκάστηκε να την κανει χειροκίνητα ,έβγαλε κατι κινεζικά γράμματα ,πάτησε στην τύχη και την έκανε τελικα . Ποτε ξανά android ή τουλαχιστον κινεζική έκδοση Σου κατσε στραβη λογω κακης ρομ (υποθετω ειχες την πειραγμενη του κινεζικου μαγαζιου), δεν εχει κανενα προβλημα γενικοτερα το κινητο! Η αποτυχια επαναφορας ειναι απο δεικτικο στοιχειο. (Gps δεν δουλευω στο νησι, η μπαταρια ειναι μια χαρα, οπως σε ολα τα android κινητα, αν ασχοληθεις με το τι τρεχει στο background, μπορεις να βελτιωσεις πολυ, την διαρκεια χρησης). Αψογη συσκευη, λογω προσεχους αναβαθμισης σε asus zenfone 2 (4gb, 64 storage, intel, 235 ευρω), θα μου λειψει κυριως η ομορφια του και οχι μονο... Edited August 31, 2015 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 To GPS τι πρόβλημα έχει; το χρησιμοποιώ συχνά με το Runkeeper. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 To GPS τι πρόβλημα έχει; το χρησιμοποιώ συχνά με το Runkeeper. Σε μένα κάνει να βρει δορυφόρο αρκετά λεπτά. Όταν όμως έχω ανοικτά και τα δεδομένα "κλειδώνει" αμέσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Α σχετικά μικρό το κακό. Ίσως επειδή παίζει με glonass; για τη χρήση που έγραψα πιο πάνω τη βγάζει τη μέρα; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Α σχετικά μικρό το κακό. Ίσως επειδή παίζει με glonass Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Με την AP έκδοση ή τη Lollipop λύνεται άραγε το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Glonass είναι οι ρωσικοι δορυφόροι GPS οι αμερικανικοι. Δεν έχω ιδέα τι θα λυθεί είμαι στο δρόμο να το αγοράσω αν το βρω δηλαδή γιαυτό ρωτάω για τη χρήση που κάνω εάν βγάζει τη μέρα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elavd Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Παιδιά πέρασα τη Lollipop έκδοση αλλά δεν μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όσες φορές κι αν δοκίμασα, με το KingRoot να κάνω Root το κινητό ώστε να αλλάξω και το modem και να παίξει. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να το Root-άρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts