Jump to content

miller1970

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by miller1970

  1. Καλημέρα στα μέλη του Forum. Έχω αγοράσει το vibe x2 από Κίνα μέσω e-bay και πριν 1 ημέρα η μπαταρία έδειχνε μόνιμα φορτισμένη στο 100%. Ήταν εικονικό γιατί η μπαταρία άδειαζε. Το κινητό λειτουργούσε κανονικά. Σήμερα η μπαταρία άδειασε σε χρόνο ρεκόρ με αποτέλεσμα να μην φορτίζει πια και να μην ανοίγει καν το κινητό. Τι να φταίει;;;; Τι προτείνεται να κάνω;;;;; Αν το πάω στο Service στη Λεωφόρο Κηφισού θα το δεχθούν επειδή είναι κινέζικο ή όχι;;; Θα μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι να το επισκευάσω;;;;
  2. Το τελευταίο διάστημα έχω πρόβλημα με το wifi στο σπίτι. Ενώ είναι ενεργοποιημένο στο κινητό μου από τις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται ούτε στην οθόνη αλλά και δεν βγαίνει εικονίδιο με αποτέλεσμα να μην έχω σύνδεση. Το router δεν φταίει γιατί με άλλο κινητό δεν έχω πρόβλημα. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει;
  3. Καλημέρα παιδιά. Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος από ποιό σημείο του μενού βγαίνει η μπάρα ποσοστού φόρτισης μπαταρίας στο desktop; Ευχαριστώ πολύ!!!
  4. Μήπως ξέρει κανείς που βρίσκονται τα permissions 0644 για να τα αλλάξω; Ευχαριστώ πολύ.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ dimitris2004 αλλά όταν προσπαθώ να αλλάξω το root από off σε on δεν με αφήνει. Λέει ότι η δοκιμή απέτυχε και ότι αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να εκτελεστεί στην συσκευή μου. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα αυτό με τα γράμματα που δεν εμφανίζονται (αυτά που έχουν τόνους); Διαφορετικά θα αναγκαστώ να αλλάξω από X2 Cu σε X2 Eu κάτι το οποίο το φοβάμαι!!!!
  6. Γειά σας φίλοι. Δεν μπορώ να περάσω το αρχείο FangZhengLTXH στο κινητό μου αλλά ούτε να αλλάξω και τα permissions σε 0644 για το Notification Pulldown. Βοηθείστε γιατί είμαι άσχετος!!! Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...