Jump to content

RebekkaZ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by RebekkaZ

  1. Καλησπέρα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... οταν πατάω να ηχογραφησω κατι δεν ακούγεται μετά κ ο χρόνος εγγραφής περπατάει πολύ αργά... προχθες το αγόρασα απο σκρουτζ τι φάση?
  2. καλησπέρα σας! Κάτοχος LENOVO K3 NOTE , αποφάσισα να παρω το παρόν κινητό κυρίως λόγω της κάμερας! Αλλά τι διαβάζω εδώ?? όλοι έχετε θέμα με την μπροστινή κάμερα;; μήπως έστρωσε;; Λέω να το πάρω είτε απο ebay στα 170 είτε απο την leagoo.gr απο δω στα 230. Παρέχουν κι service εδώ. Η φόρτιση δε με πολυενοχλεί καθώς όσα κινητά είχα, τα φόρτιζα κάθε βράδυ οπότε όσο κι να αργεί, περισσότερες ώρες απο όσο κοιμάμαι σίγουρα δε θα κάνει χαχα Επίσης βίντεο κλήσεις κάνει? δοκίμασε καποιος; μέσω skype κι ετσι.. το σήμα wifi?
  3. Παιδιά καλησπέρα!! Πωπω πέρασα αυτή τη ρομ:΅vibeui_v2.8_1542_7.282.1_DEV_K50-T5 κι εχω android 5.1 !! το θέμα ειναι οτι εχει μονο αγγλικά και κινέζικα κι χάθηκε το playstore και το Root που μου είχαν κάνει! Προσπαθώ απο χθες να το ρουτάρω ξανά, με kingroot ή iroot αλλά τίποτα! Δεν ειναι για το 5.1 αυτά μάλλον! ξέρει κάποιος κάποιο άλλο πρόγραμμα για ρουτάρισμα που να υποστηρίζει το 5.1? Μέσω υπολογιστή όμως, όχι sD γιατί για ενα περίεργο λογο δεν διαβαζει την SD!!!
  4. Καλησπέρα παιδιά. Τελικά μετά απο δοκιμή για miui , φινιξ, λιμοντσελο, androium 5 κατέληξα στην androium 2. Δεν κολλάει η κάμερα επιτέλους! και γενικότερα πηγαίνει σφαίρα. Την miui δεν τη δεχόταν, δεν άνοιγε το κινητο.. είχε μεινει στην αρχικη που ελεγε miui αρκετή ώρα και δεν προχωρούσε...
  5. Σε ευχαριστώ! Κατέβασα την φοινιξ Ρομ που λεει .. αλλα εχει κι αλλα δυο αρχεια που λεει PUIFixes & PUMfix .. θα τα περάσω κι αυτά; κι αν ξερει καποιος να μου πει, η διαδικασία είναι ίδια όπως στην androium? μου την περασαν με usb καλώδιο δεν χρειάστηκε ουτε sd ουτε τπτ .. :-P
  6. Παιδιά καλησπέρα. Έχω την androium αλλά επειδή αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κάμερα. Καθυστερει πολύ δε συγχρονίζεται, ξερεις κανένας καμία άλλη aosp? Λέω να περάσω φινιξ ή cyanogen κάπως έτσι. Αν ξέρει κάποιος το λινκ με οδηγίες για να το κατέβασω ας απαντήσει. Ευχαριστώ :)
  7. [/color]παιδιά έχω το θέμα που κάπου προανέφερα με τους λίγους χαρακτήρες στα μηνύματα ένα παιδί εδώ μου πρότεινε κάποιες εφαρμογές τις δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσαν... έχουμε καμιά καλή πρόταση? εγώ έβαλα textra chomp evolve sms....θέλω να έχει 160 χαρακτήρες το μνμ και ναναι για dual sim... Επίσης κάτι ακόμη, αν επιλέξω αυτήν την εφαρμογή αντί την default θα έχω καποιο θέμα? θα μπορώ να την ξαναεπιλέξω αν χρειαστεί? Καλή εφαρμογή για sms με 160 χαρακτήρες για dual ειναι : Ηandcent next sms το δουλεύω 3 χρόνια κι ειναι ο,τι καλύτερο! εχει και pop up για τα μνμ οπως το viber, αλλα αν θες το απενεργοποιείς. και γενικα εχει πολλες δυνατότητες
  8. http://s21.postimg.org/pegwueupf/Screenshot_2015_11_09_11_12_13.jpg' alt='Screenshot_2015_11_09_11_12_13.jpg'> ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπιζω να ανέβηκε σωστά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Ξέρει λοιπόν κανείς γιατί έγινε έτσι ή γραμματοσειρά με το ota update? Δε μπορώ να το διορθωσω
  9. Καλημέρα παιδιά προσπαθω να ανεβασω μια φωτογραφία από το κινητό μου εδώ στο σάιτ αλλά μου βγάζει μόνο επιλογές με url.. Πως μπορώ να ανεβασω; Έκανα σήμερα ota update version android 5.1.1 και μου άλλαξε ή γραμματοσειρά τειως. Την εικόνα θέλω να ανεβασω κ δε μπορώ.
  10. παιδιά πως βαζω μια εικονα ως ταπετσαρία; γιατι οταν παταω ορισμος ως.. με βγαζει να την βαλω απευθειας στις επαφές!!!!!
  11. Καλά μη μου μιλάς σε γλώσσα προγραμματισμού! Εννοείς οτι κολλάει; προς το παρόν δε κολλάει τίποτα.. Απλά θα αλλάξω το launcher γιατι δε μου πολυαρέσει σκέφτομαι για HOLA ... δε ξερω βεβαια πόση μπαταρία καταναλώνει αλλά νταξει. Θα ρωτήσω για την άλλη ρομ κι θα σου πω. Αν βρω δηλαδή το παιδί γιατί σπουδάζει Αθήνα.
  12. Για μένα η Androium 5. Tην πέρασα χθες και δεν αντιμετωπίζω κανενα προβλημα, ούτε με την κάμερα ούτε με τίποτα. Ένας φίλος μου πρότεινε την cyanogenmod rom και σκεφτομαι να την δοκιμασω μιας και ειναι πιο ομορφη :lol:
  13. Καλησπέρα... ρε παιδιά το κινητό δεν υποστηρίζει βίντεο κλήση;; δε μπορώ να βρω πουθενά τ κουμπι...
  14. Στην andoium ειχες θέμα με την κάμερα; εννοώ μειώθηκε η ποιότητα των φωτογραφιών; γιατι λεω να την περασω κι εγω.... και εχει playstore??
  15. Το χω 10 μερες και το αγορασα απο ebay 160ευρω. (Μονο την συσκευη) .. Το πουλαω γιατι δεν ξερω απο ρουταρισμα κ μ χει σπασει τ νευρα οποτε αν καποιος ξερει κ το θελει ας μ στειλει προσωπικο μηνυμα. Το πουλαω 160 με δωρο 2θηκες μια σιλικονης και μια χρυση μεταλλικη+ το τζαμακι..
  16. Γεια σας και παλι! Μου το ρουταραν εδω κι μερικες μερες κ εχω κι το supersu μεσα. Παρολο που εσβησα τις ενοχλητικες εφαρμογες (du booster speed, baterry saver, browser κ.α) κι ειχαν σταματησει οι διαφημισεις, ξαφνικα ξεκινησαν παλι κ επισης κατεβαζει κ ασχετες εφαρμογες μονο του το κινητο + το battery saver. Φοραω την vibe 1515.. Επισης οταν ανοιγω μια σελιδα με κατευθυνει μονο του σε κατι αλλες κ οταν πχ εχω ανοιχτη μια σελιδα κ παταω τ κεντρικο γ ν βγω ωστε να ανοιξω πχ το facebook μου σβηνει την σελιδα κ αντε παλι απ την αρχη! Τελος, με αποσυνδεει καμια φορα απο το wifi και εκτος αυτου και με 3g να ειμαι, αν δεν εχω τ κινητο στο χερι δε μ ερχονται ειδοποιησεις messenger κτλ.. Πρεπει να τ ξεκλειδωαω πρωτα. Καμια λυση σε κατι απο ολα αυτα βρε παιδια;;;;
  17. http://techingreek.com/odigos-root-gia-opiadipote-siskevi-android/ αυτό πώς σας φαίνεται; ειναι για όλα τα android. λέτε ν κανει καμιά ζημιά; psarogen θα το δοκιμασω αργοτερα κι θα ενημερώσω ευχαριστω!
  18. παιδιά καλημέρα! δοκίμασα με Kingroot 2 φορές αλλά απέτυχε! Δοκιμάζω με τις οδηγίες της πρώτης σελίδας και κολλάει σε ένα σημείο εκει με το scatter.txt δε μπορώ να το επιλέξω δε το δέχεται ! Κανένας άλλος τρόπος;;; Aν είναι κάποιος εδώ απο Βέροια ή Θεσσαλονίκη ας μου στειλει pm μήπως βρεθούμε απο κοντά να βοηθήσει! Ευχαριστω :)
  19. Άδικα ψάχνεις, λογικά δεν έχει system update, το έχουν βγάλει. Από aliexpress το πήρες ή από eBay? Cwm λέγεται και είναι recovery όπου εκεί ας πούμε φτιάχνεις το κινητό περνάς νέο λειτουργικό, επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις κλπ. Τέλος πάντων είχε το Vickmall ,ένα κινέζικο μαγαζί έναν εκεί στην Θεσσαλονίκη που συνεργαζοταν μαζί τους και περνούσε νέα rom (λειτουργικό). Θα ρωτήσω μήπως μου πούνε που ακριβώς είναι και θα σου στείλω. μακάρι να το βρεις για να πάω αύριο κιόλας! Δηλαδή το χουν κλειδωμένο το update? Εεε ρε γλέντια! θα δοκιμασει η αδερφή μου σε λίγο με τις οδηγίες και θα σας πω . :)
  20. Αστο βρες κάποιον ανθρωπο να στο κάνει γιατί εσύ θα τα κάνεις χειρότερα :p . Αμα ακολουθήσει καποιος τις οδηγίες της πρώτης σελίδας όλα θα πάνε καλά. Ο πιο ευκολος τρόπς για root είναι με το kingoroot .Αλλά εσύ καλό θα ήταν να αλλάξεις τελείως rom.Αμα ήσουν Αθήνα θα στο έφτιαχνα εγώ... χαχα σε ευχαριστώ πολύ! θεσσαλονίκη ειμαι όμως , κρίμα !! :/ Οχι, όχι δεν το πειράζω εγώ - λυπάμαι να το χαλάσω , τα λεφτά που έδωσα! - ,, απλά δε ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ! Ένας τεχνικός υπολογιστών ας πούμε θα μπορούσε να κάνει κάτι; :-P Απλά μου είπαν πιο πάνω να περάσω CMV και μία ρομ. ( και μου ακούγονται κινέζικα!) χαχα.. :-P Εγώ απλά θέλω να φύγουν όλα αυτά τα ενοχλητικά, διαφημίσεις και κινέζικα! Ωστόσο οι ενημερώσεις συστήματος που ειναι; δε μπορω να το βρω!
  21. αριθμο: VIBEUI_V2.5_1515_7.50.1_DEV_K50-T5 Και όχι, δεν υπάρχει η εφαρμογή. Αλλα την βρήκα στο playstore. Να την εγκαταστήσω; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια έκδοση γράφει ότι έχεις; Όχι αυτο είναι άλλο που σου λέει. Κατεβασε το root checker να ελεγξεις αν εισαι Την κατεβασα! δεν ειναι.. Device: Lenovo k50-t5 Αndoid Version: 5.0 ... να ρωτήσω.. επειδή φοβάμαι μην το χαλάσω τελείως με το ροοτ μονη μου.. Πόσο λέτε να μου πάρει ένας τεχνικός; Και όσον αφορά τον πωλητή... έχει να φάει αρνητικό feedback ... για να μαθει να μην εκτελεί αυτά που του γράφω...
  22. Κλασική περίπτωση. Ξεκίνα με τους οδηγούς για root και πέρασμα CWM (θα βρεις τα link στη πρώτη σελιδα) και τη συνέχεια περνάς η κάποια custom ή την επίσημη Ινδική που ναι μεν έχει Ελληνικά κανονικά απλά είναι λίγο πιο αργοκίνητη απο τις κινεζικες. Για να δεις τι έχεις πας ρυθμισεις - σχετικά με το τηλεφωνο -στοιχεια συσκευής και λεει καπου αριθμός έκδοσης Ευχαριστώ! Το βρήκα τον αριθμό έκδοσης. οταν πατάω πάνω μου λεει " δε χρειάζεται, ειστε ηδη προγραμματιστής" .. Μήπως τελικά ειναι ρουταρισμένο;
  23. Παιδιά , Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα το Κ3 note.. Ο πωλητής δεν μου το ρούταρε κι σαν να μην έφτανε αυτό, μου εστειλε και φορτιστή Aυστραλίας και ακομα ειναι στο 50% ενώ φορτίζει 2 ωρες .. (γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δικό του φορτιστή) Εν τέλη το κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί 1) συνέχεια πετάει διαφημήσεις και έχει άχρηστες εφαρμογές όπως πχ αυτό με την μπαταρία και το cleaning booster και φυσικά κάτι κινέζικες εφαρμογές, ακόμα και την εφαρμογή της λενόβο την έχει στα κινέζικα! 2)Δε μπορώ να βρω πουθενά,, μα πουθενά πώς να κάνω τις ενημερώσεις συστήματος! 3) Eπίσης μπορώ να δω απο κάπου αν το android και το λογισμικό της λενόβο ειναι γνήσια; Παιδιά πραγματικά μετά απο τόσες ρομ που δοκιμάσατε, ποια να περάσω; Για να διώξω όλα τα παραπάνω και φυσικά το κινητό να εχει μόνο ελληνικά.. γιατι τώρα εχει και αγγλικά και ελληνικά! Είμαι άσχετη με το ρουτ, οπότε θα το κάνει η αδερφή μου ή κάποιος τεχνικός ξερω γω.. Ελπίζω να το δει κάποιος σύντομα! Ανεμένω xx :)
  24. Γεια σου, καλησπέρα! Δε το εχω παραλάβει ακομη το Κ3 !! Θα γραψω για αυτο μολις το παραλαβω στο αντίστοιχο αρχείο!! :) Καλησπερα! Μια ερώτηση!! Επειδη σε λίγες μερες θα παραδώσω το κινητο στον αγοραστή, ξερει κανεις , αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών αν θα χαθεί το root? Δεν θελω να επιστρέψουν τα κινεζικα! Αλλα ουτε κ θελω ν αφησω οτιδήποτε δικο μ μεσα...
  25. έχω το κινητο συνολικά 3,5 μήνες και τωρα θα το πουλήσω γιατι πηρα το lenovo K3 Note. Λοιπον, συνοπτικα η μπαταρία του ειναι πραγματικα πολυ καλή!!! Ειμαι σχεδον ολη μερα συνδεδεμενη στο ιντερνετ και το βραδυ να εχει φτασει το 35% μόνο.. οποτε το φορτιζω καθε βραδυ! Δεύτερον, δε κολλάει καθολου!! Εχει δυνατο ακουστικο και ήχο ( το ακουστικο και μενα ηταν χαμηλο, αλλα μετα απο μια ενημερωση εστρωσε) !!! Το πούλησα λόγω κακής κάμερας, προσωπικα εψαχνα κατι να βγαζει ωραίες φώτο το βραδυ, αυτο βγαζει άθλιες, και φυσικα επειδη παρα ειναι μεγαλο για τα γουστα μου. Δε μπορώ να το συνδεσω με καλωδιο για μεταφορα αρχειων, οπως και δεν ξερω γιατι ( ισως λογω ενημερωσεων;) χάθηκε η επιλογη να βαζω ηχο κλησης καποιο τραγουδι απο της SD. Επισης οταν το χω σε μεγάφωνο ο αλλος δεν μπορει να με ακουει αν δε το χω πολυ κοντα στο στόμα! Αυτα!! :) Το πούλησα 120ευρώ.
×
×
  • Create New...