Jump to content

RebekkaZ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About RebekkaZ

  • Ημ. Γέννησης 21/03/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

RebekkaZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα... οταν πατάω να ηχογραφησω κατι δεν ακούγεται μετά κ ο χρόνος εγγραφής περπατάει πολύ αργά... προχθες το αγόρασα απο σκρουτζ τι φάση?
  2. καλησπέρα σας! Κάτοχος LENOVO K3 NOTE , αποφάσισα να παρω το παρόν κινητό κυρίως λόγω της κάμερας! Αλλά τι διαβάζω εδώ?? όλοι έχετε θέμα με την μπροστινή κάμερα;; μήπως έστρωσε;; Λέω να το πάρω είτε απο ebay στα 170 είτε απο την leagoo.gr απο δω στα 230. Παρέχουν κι service εδώ. Η φόρτιση δε με πολυενοχλεί καθώς όσα κινητά είχα, τα φόρτιζα κάθε βράδυ οπότε όσο κι να αργεί, περισσότερες ώρες απο όσο κοιμάμαι σίγουρα δε θα κάνει χαχα Επίσης βίντεο κλήσεις κάνει? δοκίμασε καποιος; μέσω skype κι ετσι.. το σήμα wifi?
  3. Παιδιά καλησπέρα!! Πωπω πέρασα αυτή τη ρομ:΅vibeui_v2.8_1542_7.282.1_DEV_K50-T5 κι εχω android 5.1 !! το θέμα ειναι οτι εχει μονο αγγλικά και κινέζικα κι χάθηκε το playstore και το Root που μου είχαν κάνει! Προσπαθώ απο χθες να το ρουτάρω ξανά, με kingroot ή iroot αλλά τίποτα! Δεν ειναι για το 5.1 αυτά μάλλον! ξέρει κάποιος κάποιο άλλο πρόγραμμα για ρουτάρισμα που να υποστηρίζει το 5.1? Μέσω υπολογιστή όμως, όχι sD γιατί για ενα περίεργο λογο δεν διαβαζει την SD!!!
  4. Καλησπέρα παιδιά. Τελικά μετά απο δοκιμή για miui , φινιξ, λιμοντσελο, androium 5 κατέληξα στην androium 2. Δεν κολλάει η κάμερα επιτέλους! και γενικότερα πηγαίνει σφαίρα. Την miui δεν τη δεχόταν, δεν άνοιγε το κινητο.. είχε μεινει στην αρχικη που ελεγε miui αρκετή ώρα και δεν προχωρούσε...
  5. Σε ευχαριστώ! Κατέβασα την φοινιξ Ρομ που λεει .. αλλα εχει κι αλλα δυο αρχεια που λεει PUIFixes & PUMfix .. θα τα περάσω κι αυτά; κι αν ξερει καποιος να μου πει, η διαδικασία είναι ίδια όπως στην androium? μου την περασαν με usb καλώδιο δεν χρειάστηκε ουτε sd ουτε τπτ .. :-P
  6. Παιδιά καλησπέρα. Έχω την androium αλλά επειδή αντιμετωπίζω πρόβλημα με την κάμερα. Καθυστερει πολύ δε συγχρονίζεται, ξερεις κανένας καμία άλλη aosp? Λέω να περάσω φινιξ ή cyanogen κάπως έτσι. Αν ξέρει κάποιος το λινκ με οδηγίες για να το κατέβασω ας απαντήσει. Ευχαριστώ :)
  7. [/color]παιδιά έχω το θέμα που κάπου προανέφερα με τους λίγους χαρακτήρες στα μηνύματα ένα παιδί εδώ μου πρότεινε κάποιες εφαρμογές τις δοκίμασα αλλά δεν μου άρεσαν... έχουμε καμιά καλή πρόταση? εγώ έβαλα textra chomp evolve sms....θέλω να έχει 160 χαρακτήρες το μνμ και ναναι για dual sim... Επίσης κάτι ακόμη, αν επιλέξω αυτήν την εφαρμογή αντί την default θα έχω καποιο θέμα? θα μπορώ να την ξαναεπιλέξω αν χρειαστεί? Καλή εφαρμογή για sms με 160 χαρακτήρες για dual ειναι : Ηandcent next sms το δουλεύω 3 χρόνια κι ειναι ο,τι καλύτερο! εχει και pop up για τα μνμ οπως το viber, αλλα αν θες το απενεργοποιείς. και γενικα εχει πολλες δυνατότητες
  8. http://s21.postimg.org/pegwueupf/Screenshot_2015_11_09_11_12_13.jpg' alt='Screenshot_2015_11_09_11_12_13.jpg'> ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπιζω να ανέβηκε σωστά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Ξέρει λοιπόν κανείς γιατί έγινε έτσι ή γραμματοσειρά με το ota update? Δε μπορώ να το διορθωσω
  9. Καλημέρα παιδιά προσπαθω να ανεβασω μια φωτογραφία από το κινητό μου εδώ στο σάιτ αλλά μου βγάζει μόνο επιλογές με url.. Πως μπορώ να ανεβασω; Έκανα σήμερα ota update version android 5.1.1 και μου άλλαξε ή γραμματοσειρά τειως. Την εικόνα θέλω να ανεβασω κ δε μπορώ.
  10. παιδιά πως βαζω μια εικονα ως ταπετσαρία; γιατι οταν παταω ορισμος ως.. με βγαζει να την βαλω απευθειας στις επαφές!!!!!
  11. Καλά μη μου μιλάς σε γλώσσα προγραμματισμού! Εννοείς οτι κολλάει; προς το παρόν δε κολλάει τίποτα.. Απλά θα αλλάξω το launcher γιατι δε μου πολυαρέσει σκέφτομαι για HOLA ... δε ξερω βεβαια πόση μπαταρία καταναλώνει αλλά νταξει. Θα ρωτήσω για την άλλη ρομ κι θα σου πω. Αν βρω δηλαδή το παιδί γιατί σπουδάζει Αθήνα.
  12. Για μένα η Androium 5. Tην πέρασα χθες και δεν αντιμετωπίζω κανενα προβλημα, ούτε με την κάμερα ούτε με τίποτα. Ένας φίλος μου πρότεινε την cyanogenmod rom και σκεφτομαι να την δοκιμασω μιας και ειναι πιο ομορφη :lol:
  13. Καλησπέρα... ρε παιδιά το κινητό δεν υποστηρίζει βίντεο κλήση;; δε μπορώ να βρω πουθενά τ κουμπι...
  14. Στην andoium ειχες θέμα με την κάμερα; εννοώ μειώθηκε η ποιότητα των φωτογραφιών; γιατι λεω να την περασω κι εγω.... και εχει playstore??
  15. Το χω 10 μερες και το αγορασα απο ebay 160ευρω. (Μονο την συσκευη) .. Το πουλαω γιατι δεν ξερω απο ρουταρισμα κ μ χει σπασει τ νευρα οποτε αν καποιος ξερει κ το θελει ας μ στειλει προσωπικο μηνυμα. Το πουλαω 160 με δωρο 2θηκες μια σιλικονης και μια χρυση μεταλλικη+ το τζαμακι..
×
×
  • Create New...