trianta99 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Καλησπέρα θέλω την βοήθειά σας,έχω ένα πρόβλημα με την αφή..Πηγαίνω στις ρυθμίσεις και δεν μου την ανοίγει καθόλου..Ενημέρωση διαθέσιμη δεν υπάρχει,έκανα soft reset,άλλαξα την περιοχή σε USA,κατέβασα επίσης την εφαρμογή Sysapp pusher η οποια βρίσκει εφαρμογές όπως το touch (αφή) πατάω για ενημέρωση αφής μου την βγάζει στο store αλλά δεν έχει ενημέρωση μόνο προβολή..Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την περιοχή. Μου κάνει εντύπωση όμως που έχει φάει τέτοιο κόλλημα. Δε ξέρω μήπως θα πρέπει να κάνεις κανένα hard reset. Να δούμε μήπως έχει ακούσει κανένας κανένα παρόμοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Φσκρουτζομάγαζο, απο τι εψαξα στο νετ ειναι θεμα hw και οχι sftw, λυνετε με αλλαγή πλακέτας με καινούριο revision Μπορείς να περιγράψεις τι ακριβώς σου παρουσιάζει? Εμένα για παράδειγμα σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη δείχνει να μην μπορεί να περάσει τη κλήση και εμφανίζει call dropped. Όταν πάω να τερματίσω την κλήση μένει μερικά δευτερόλεπτα στο ending σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις. Πιο συχνά όμως μου το εμφανίζει αν πάω να κάνω νεα κλήση αμέσως μετά από μια άλλη.... Σε καμιά περίπτωση όμως δεν κολλάει η συσκευή αφού αυτή ανταποκρίνεται κανονικά στις υπόλοιπες λειτουργίες απλά είναι σαν να χάνει παροδικά την επαφή με το δίκτυο. Edited April 7, 2015 by chryant Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την περιοχή. Μου κάνει εντύπωση όμως που έχει φάει τέτοιο κόλλημα. Δε ξέρω μήπως θα πρέπει να κάνεις κανένα hard reset. Να δούμε μήπως έχει ακούσει κανένας κανένα παρόμοιο πρόβλημα. Ευχαριστώ για την απάντηση..Πήρα σε Nokia care και μου είπαν να περιμένω 2-3 μέρες μήπως έχει φάει κανένα κόλλημα..Θα περιμένω λίγο,ελπίζω να γλιτώσω το hard reset.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πως να πάτε χειροκίνητα σε 8.1 GDR 2. http://wmpoweruser.com/windows-insider-app-delivers-windows-phone-8-1-update-2-to-any-handset-which-does-not-support-w10m-tp/ Εγώ την περνάω τώρα στο 730 Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πως να πάτε χειροκίνητα σε 8.1 GDR 2. http://wmpoweruser.com/windows-insider-app-delivers-windows-phone-8-1-update-2-to-any-handset-which-does-not-support-w10m-tp/ Εγώ την περνάω τώρα στο 730 Σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα θα βγει αυτη η εκδοση ειναι δεδομενο οτι θα βγει δηλαδη για να μην την περασω χειροκινητα λεω ποτε ακριβως ; Επισης εχω παει σε ενα caffee με τον ξαδερφο μου και προσπαθουσα να συνδεθω στο wifi του caffee εκεινου οπου δεν με αφηνε μου εμφανιζε το μηνυμα δεν μπορειτε να κανετε εισοδο σε αυτο το wifi και δεν ξερω τον λογο τι παιζει με αυτο το θεμα ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Ενδιαφέρομαι για δίκαρτο τηλέφωνο και μάλλον θα καταλήξω σε αυτό αντί για το 640. Έχω κάποιες απορίες. Αν αποθηκεύσεις σταθμούς στο ραδιόφωνο πατώντας το κουμπί από το hands free αλλάζει σταθμό όπως γίνεται με τα παλιά symbian; Στα sms γράφει 160 χαρακτήρες; Επίσης έχει εκτός από qwerty πληκτρολόγιο το κλασικό αλφαριθμητικό με Τ9 και αν όχι αν υπάρχει κάποιο αλφαριθμητικό να κατεβάσεις από το store. Τέλος όταν σε καλεί κάποιος σου προφέρει την επαφή όπως την έχεις αποθηκεύσει και αν όχι υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή; Όλα τα παραπάνω ήταν αυτονόητα σε μια συσκευή Symbian( έχω το 603 σχεδόν 3 χρόνια αλλά πολλά κολλήματα τελευταία και συνεχώς hard reset) και με εξυπηρετούν στην καθημερινότητα μου. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ενδιαφέρομαι για δίκαρτο τηλέφωνο και μάλλον θα καταλήξω σε αυτό αντί για το 640. Έχω κάποιες απορίες. Αν αποθηκεύσεις σταθμούς στο ραδιόφωνο πατώντας το κουμπί από το hands free αλλάζει σταθμό όπως γίνεται με τα παλιά symbian; Στα sms γράφει 160 χαρακτήρες; Επίσης έχει εκτός από qwerty πληκτρολόγιο το κλασικό αλφαριθμητικό με Τ9 και αν όχι αν υπάρχει κάποιο αλφαριθμητικό να κατεβάσεις από το store. Τέλος όταν σε καλεί κάποιος σου προφέρει την επαφή όπως την έχεις αποθηκεύσει και αν όχι υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή; Όλα τα παραπάνω ήταν αυτονόητα σε μια συσκευή Symbian( έχω το 603 σχεδόν 3 χρόνια αλλά πολλά κολλήματα τελευταία και συνεχώς hard reset) και με εξυπηρετούν στην καθημερινότητα μου. Το sms εχει 160 χαρακτηρες Οι επαφες εμφανιζονται οπως εχουν αποθηκευτει Qwerty εχει μονο στα αγγλικα,για τωρα ΑΛΛΑ στα ελληνικα το"εξυπνο" πληκτρολογιο ειναι παρα πολυ καλο,πιστευω θα σε καλυψει Για τους σταθμους δεν γνωριζω γιατι δεν χρησιμοποιω hands free...αν μπορει να βοηθησει καποιος αλλος Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Έχει κανένας ακουστικά με μικρόφωνο και έλεγχο ήχου ; Κάτι συμβατό υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πως να πάτε χειροκίνητα σε 8.1 GDR 2. http://wmpoweruser.com/windows-insider-app-delivers-windows-phone-8-1-update-2-to-any-handset-which-does-not-support-w10m-tp/ Εγώ την περνάω τώρα στο 730 Πως πηγε η εγκατάσταση όλα καλά? Για πες μας εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Κανενα πρόβλημα. Μονο προσοχή θελει διότι τώρα στο update "περιμένει" η 10 να κατέβει και να εγκατασταθεί. Απλά το αγνοείς. Αλλαγές πέρα από την ομαδοποίηση στα settings δεν είδα. Από κατανάλωση πάλι δεν είδα διαφορά, τουλάχιστον προς το χειρότερο. Πάντως δεν νομιζω ότι μιλάμε για beta αλλά για την τελική η οποία δεν έχει απλά περάσει από τους παρόχους. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το sms εχει 160 χαρακτηρες Οι επαφες εμφανιζονται οπως εχουν αποθηκευτει Qwerty εχει μονο στα αγγλικα,για τωρα ΑΛΛΑ στα ελληνικα το"εξυπνο" πληκτρολογιο ειναι παρα πολυ καλο,πιστευω θα σε καλυψει Για τους σταθμους δεν γνωριζω γιατι δεν χρησιμοποιω hands free...αν μπορει να βοηθησει καποιος αλλος 'Όταν λέω προφέρει την επαφή εννοώ ηχητικά παράλληλα με τον ήχο κλήσης και έτσι ενημερώνεσαι για το ποιος σε καλεί χωρίς να δεις την οθόνη του κινητού αν δεν είσαι κοντά. Qwerty έχει και στα ελληνικά. Εγώ ενδιαφέρομαι για το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο με χρήση Τ9 όπως έχουν πχ τα κινητά με πλήκτρα(Έχω δει ότι τα android κινητά το υποστηρίζουν. Σε ευχαριστώ πάντως. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Γεια σας παιδιά. Μιας κ είμαι άσχετος απο wp θα ήθελα τα φώτα σας!!!!ένας φίλος θέλει το εν λόγω τηλ λόγω δικαρτου. Ερώτηση: παρόλο που έχει μονο 1 Ραμ το τηλέφωνο τρέχει ομαλά χωρίς κολλήματα? Αυτός θέλει να τρέχει συνέχεια viber k fb κ ταυτόχρονα να σερφαρει χωρίς να χάνεται η απόδοση η να κολλάει. Ακόμα κ αν εχεις αρκετές εφαρμογές ανοιχτές εξακολουθεί να είναι σβελτο?? Σορι αν σας κουρασα αλλά απο wp δεν έχω ιδέα κ το φιλαρακι δεν θέλει android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Γεια σας παιδιά. Μιας κ είμαι άσχετος απο wp θα ήθελα τα φώτα σας!!!!ένας φίλος θέλει το εν λόγω τηλ λόγω δικαρτου. Ερώτηση: παρόλο που έχει μονο 1 Ραμ το τηλέφωνο τρέχει ομαλά χωρίς κολλήματα? Αυτός θέλει να τρέχει συνέχεια viber k fb κ ταυτόχρονα να σερφαρει χωρίς να χάνεται η απόδοση η να κολλάει. Ακόμα κ αν εχεις αρκετές εφαρμογές ανοιχτές εξακολουθεί να είναι σβελτο?? Σορι αν σας κουρασα αλλά απο wp δεν έχω ιδέα κ το φιλαρακι δεν θέλει android Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, τα WP τρέχουν ομαλά σε συσκευές με 1 GB RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trek240 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 το μόνο προβλημα ειναι λιγο στο viber αργουν να ερθουν τα μηνυματα/ειδοποιησεις. Στο messenger ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Φαντάζομαι αυτό με το viber είναι θέμα εφαρμογής κ όχι λειτουργικού. Εμένα με ενδιαφέρει το τηλ να τρέχει ομαλά κ γρήγορα οσες εφαρμογές κ αν τρέχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Κανενα πρόβλημα δεν εχει το λειρουργικο σε θεμα ομαλότητας. Από εφαρμογες chat να σου πω την εμπειρια μου 1) Whatsapp, η καλυτερη υλοποιηση. Αμεσοτατη και δεν χανεις μηνυμα. 2) Facebook messenger, αμεσες ειδοποιήσεις και εδώ. Δεν την χρησιμοποιω καθημερινα αλλα ποτε δεν ειδα καποιο πρόβλημα. 3) Viber, στα μηνυματα την θεωρω μετρια εως καλη. Της κανω μικρη χρηση, αλλα υπαρχουν φορες που αργουν να ερθουν μηνυματα. Επισης πολλες φορες σκαει ειδοποίησης για μηνυμα και όταν ανοίγεις την εφαρμογή δεν εμφανίζεται πουθενα και θελει να βγεις και να ξαναμπεις. Από κλισεις δεν ξερω, αλλα και εκει λιγο ππυ εχω δοκιμασει εχει ψιλοθεματακια. Παιζει να σε παιρνουν και να μην χτυπησει ποτε, κατι όμως που νομιζω ορι συμβαινει σε ολες τις πλατφόρμες. 4) Skype, ελαχιστη εως μηδενικη χρηση, δεν γνωριζω μα σου πω. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 To Viber τελευταία κάνει τα τρελά του, αλλά είναι θέμα εφαρμογής... Τα ίδια μου κάνει και στο Android tablet μου... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszs Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σαν κατοχος του Lumia 735 . Το προβλημα σχετιζετε με την αυξομειωση εντασης στην φωτεινοτητα. Λοιπον ενω μπορει να ειμαι ιντερνετ. Η στο στορ η απλα να χαζευω η φωτεινοτητα μειωνετε για λιγο μετα επανερχετε και ξανα τα ιδια. Αυτο γινετε κ με γεματη μπαταρια. Το εχω ρυθμισει στην ηψηλη φωτεινοτητα. Δεν εχω ενεργοποιηση την εξοικονομιση ενεργειας για την μπαταρεια ωστε να μειωθει η φβτεινοτητα, και τελος δεν το εχω στην αυτοματη προσαρμογη για την φωτεινοτητα. Εχει συμβει κ σε καποιον αλλον ή να ετοιμαζομαι να το παω στο σερβις? Ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σαν κατοχος του Lumia 735 . Το προβλημα σχετιζετε με την αυξομειωση εντασης στην φωτεινοτητα. Λοιπον ενω μπορει να ειμαι ιντερνετ. Η στο στορ η απλα να χαζευω η φωτεινοτητα μειωνετε για λιγο μετα επανερχετε και ξανα τα ιδια. Αυτο γινετε κ με γεματη μπαταρια. Το εχω ρυθμισει στην ηψηλη φωτεινοτητα. Δεν εχω ενεργοποιηση την εξοικονομιση ενεργειας για την μπαταρεια ωστε να μειωθει η φβτεινοτητα, και τελος δεν το εχω στην αυτοματη προσαρμογη για την φωτεινοτητα. Εχει συμβει κ σε καποιον αλλον ή να ετοιμαζομαι να το παω στο σερβις? Ευχαριστω για το χρονο σας Κάνε ένα ρεσταρτ να στρώσει. Εκεί που το έχεις στην υψηλή μήπως έχεις και το αυτόματο ανοιχτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Θα σας μεταφέρω και εσάς την πιο περίεργη εμπειρία που είχα σε πρόβλημα συσκευής.... EVER! Μετά απο ταξίδι και ενώ έβγαλα φωτογραφίες με την κάμερα εντός του αεροπλάνου, όταν δοκίμασα να βγάλω φωτογραφίες στο εξωτερικό η κάμερα της συσκευής είχε κολλήσει σε Macro mode και ούτε απο ρυθμίσεις επανερχόταν ούτε με software reset. Κατέληξε στο σέρβις όπου και το έστειλαν Ουγγαρία γιατί δεν μπορούσαν να το φτιάξουν στη Κύπρο! Λέτε να σάλταρε από την πίεση του αεροπλάνου ο φακός ? :lol: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Θα σας μεταφέρω και εσάς την πιο περίεργη εμπειρία που είχα σε πρόβλημα συσκευής.... EVER! Μετά απο ταξίδι και ενώ έβγαλα φωτογραφίες με την κάμερα εντός του αεροπλάνου, όταν δοκίμασα να βγάλω φωτογραφίες στο εξωτερικό η κάμερα της συσκευής είχε κολλήσει σε Macro mode και ούτε απο ρυθμίσεις επανερχόταν ούτε με software reset. Κατέληξε στο σέρβις όπου και το έστειλαν Ουγγαρία γιατί δεν μπορούσαν να το φτιάξουν στη Κύπρο! Λέτε να σάλταρε από την πίεση του αεροπλάνου ο φακός ? :lol: Άσχετο αλλά είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με καινούρια σχετικά φωτογραφική ψηφιακή μηχανή σε ταξίδι με αεροπλάνο . Μετά την πτήση κόλλησε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Κάτι περίεργο συμβαίνει από χθες μετά από έναν ατσούμπαλο χειρισμό με τα ακουστικά. Χρησιμοποιώ τα ακουστικά του 820 που είχα προηγουμένως... λοιπόν: 1) Τα ακουστικά δεν παίζουν στο κινητό. Τα συνδέω αλλά τίποτα, συνεχίζει να παίζει το ηχείο 2) Τα ακουστικά παίζουν σε ένα iPhone και στον υπολογιστή που τα δοκίμασα 3) Συνέδεσα δύο άλλα σετ ακουστικών στο κινητό και αυτά παίζουν κανονικά Χεχε... καλή φάση ε;;; αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία τι στα κομμάτια έχει χαλάσει... Μάλλον βρέθηκε μία λύση, αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν το έχω ξανασυναντήσει. Δοκίμασα τα ακουστικά σε ένα άλλο κινητό και έκανα κλίση. Ενώ λοιπόν τα ακουστικά δούλευαν, δεν δούλευε το μικρόφωνο. Παίρνοντας ώς δεδομένο ότι το μικρόφωνο χάλασε, υπάρχει περίπτωση το 730 να μην μπορεί να αναγνωρίσει ακουστικά χωρίς μικρόφωνο; Πρώτη φορά το συναντάω αυτό και μου κάνει εντύπωση. Edited April 21, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν νομίζω αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις τα ακουστικά σε ένα άλλο κινητό??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν νομίζω αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις τα ακουστικά σε ένα άλλο κινητό??? Αυτό είπα... σε άλλο κινητό ο ήχος έβγαινε από τα ακουστικά αλλά δεν δούλευε το μικρόφωνο. Στο 730 τα ακουστικά δεν αναγνωρίζονται καν και συνεχίζει να παίζει το ηχείο του κινητού. Και απλά αναρωτιέμαι αν το κινητό όταν του συνδέεις ακουστικά χωρίς μικρόφωνο δεν τα αναγνωρίζει καθόλου. Θέλω να πάω σπίτι να δω αν έχω τίποτα παλιά σκέτα ακουστικά να δοκιμάσω. Μου φαίνεται πάντως περίεργο διότι αν για παράδειγμα έχεις δώσει 200€ να αγοράσεις καλά (σκέτα) ακουστικά, τότε το κινητό δεν θα μπορεί να τα αναγνωρίσει; Δεν νομίζω να έχουν κάνει τέτοια πατάτα στην Nokia... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ίσως κάποια παλιότερα μοντέλα να μην τα αναγνωρίζει.... Κάνε την παλιά μέθοδο του φυσίματος :p Αλλιώς δοκίμασε Soft Reset... Επίσης τσέκαρε με άλλα ακουστικά αν έχει θέμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts