pangou Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Έχω πρόβλημα από τον Απρίλιο που αγόρασα το κινητό. Κατά την διάρκεια των κλήσεων σε εσωτερικούς χώρους, ενώ εγώ ακούω μια χαρά τους συνομιλητές αυτοί δεν με ακούνε καλά. Αναφέρουν ότι, είτε κάνει διακοπές το κινητό ή παράσιτα. Μόλις όμως πάω δίπλα σε παράθυρο ξαφνικά σταματάνε και οι διακοπές και τα παράσιτα και με ακούνε μια χαρά. Το σήμα στους εσωτερικούς χώρους είναι πολύ ασθενές. Μία ή δύο γραμμές. Μόλις πάω δίπλα στο παράθυρο πάει αμέσως στις 4 γραμμές. Να αναφέρω επίσης ότι έχω χάσει (λίγες φορές είναι η αλήθεια) κάποιες κλήσεις και μηνύματα που μου τα εμφανίζει μόλις βγω έξω. Στην αρχή πίστευα ότι θα ήταν πρόβλημα της κάρτα sim γιατί την είχα κόψει. Όμως πριν μερικές μέρες έβαλα καινούργια από cosmote και το πρόβλημα συνεχίζετε. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση ή καμία ιδέα πριν αποταθώ στο servis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Προφανώς το πρόβλημα είναι ότι η κοσμοτέ δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι σου... Συμβαίνει σε πολλούς κλειστούς χώρους να μην έχουν καλό σήμα... Πρόβλημα του κινητού θα ήταν αν δεν είχε και έξω καλό σήμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangou Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Και με το προηγούμενο τηλέφωνο γιατί δεν είχα πρόβλημα? Και η γυναίκα, ο γιός και η κόρη μου που έχουν cosmote γιατί δεν έχουν πρόβλημα? Και στην δουλειά έχει πρόβλημα η cosmote? Και σε σπίτια φίλων και συγγενών όπου αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και εκεί έχει πρόβλημα η cosmote? Και έχει πρόβλημα μόνο με εμένα και όχι με τους υπόλοιπους που τους ακούνε πεντακάθαρα, και έχουν φουλ σήμα? Ζητάω συγνώμη γιατί ίσως δεν έγινα κατανοητός. Αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο πρόβλημα στο 90% των εωτερικών χώρων που θα βρεθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Τότε αλλάζει... Δεν το έγραψες στο προηγούμενο ποστ σου... Καλύτερα να το πας σε ένα Nokia Care να το τσεκάρουν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangou Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν σκαμπάζω καθόλου από αυτά έλεγα μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης του τηλεφώνου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο εάν το γνωρίζετε? Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης έχω βάλει 3g. Είναι σωστό ή θέλει κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν σκαμπάζω καθόλου από αυτά έλεγα μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης του τηλεφώνου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο εάν το γνωρίζετε? Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης έχω βάλει 3g. Είναι σωστό ή θέλει κάτι άλλο? Σωστό ειναι. Μπορείς να πας και στη Cosmote να σε ενεργοποιήσουν το 4G αν θέλεις. Αλλά εσύ έχεις θέμα με τη κεραία μάλλον, έτσι όπως τα λες πιο πάνω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν σκαμπάζω καθόλου από αυτά έλεγα μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης του τηλεφώνου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο εάν το γνωρίζετε? Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης έχω βάλει 3g. Είναι σωστό ή θέλει κάτι άλλο? Για να έχεις 4G, πρέπει να βάλεις μέγιστη ταχύτητα 4G, και να στείλεις 4G στο 1333 σε περίπτωση που έχεις καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Έχω πρόβλημα από τον Απρίλιο που αγόρασα το κινητό. Κατά την διάρκεια των κλήσεων σε εσωτερικούς χώρους, ενώ εγώ ακούω μια χαρά τους συνομιλητές αυτοί δεν με ακούνε καλά. Αναφέρουν ότι, είτε κάνει διακοπές το κινητό ή παράσιτα. Μόλις όμως πάω δίπλα σε παράθυρο ξαφνικά σταματάνε και οι διακοπές και τα παράσιτα και με ακούνε μια χαρά. Το σήμα στους εσωτερικούς χώρους είναι πολύ ασθενές. Μία ή δύο γραμμές. Μόλις πάω δίπλα στο παράθυρο πάει αμέσως στις 4 γραμμές. Να αναφέρω επίσης ότι έχω χάσει (λίγες φορές είναι η αλήθεια) κάποιες κλήσεις και μηνύματα που μου τα εμφανίζει μόλις βγω έξω. Στην αρχή πίστευα ότι θα ήταν πρόβλημα της κάρτα sim γιατί την είχα κόψει. Όμως πριν μερικές μέρες έβαλα καινούργια από cosmote και το πρόβλημα συνεχίζετε. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση ή καμία ιδέα πριν αποταθώ στο servis? Αδερφέ δε νομίζω να έχει πρόβλημα... Τί γίνεται όταν είσαι έξω? Γιατί κι εγώ πχ. σε ένα συγκεκριμένο σπίτι (όχι το δικό μ) έχω το ίδιο πρόβλημα λόγω σήματος. Είναι χάλια 1-2 γραμμές μέσα και δίπλα στο παράθυρο 3 ή 4. Πάω εκεί κοντά στο παράθυρο για να μιλήσω και να μην κάνει παράσιτα! :blink: Εδιτ: Άκυρο, μετά είδα το επόμενο ποστ σ. Ίσως και να έχεις πρόβλημα αφού το κάνει σχεδόν πάντα όπως λες σε εσωτερικό χώρο Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ερώτηση: Στο ρυθμίσεις> πληροφορίες > περισσότερες πληροφορίες κάτω-κάτω τελευταία σειρά IMS: μή καταχωρημένο Τι είναι ακριβώς; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μάλλον αυτό: https://en.wikipedia.org/wiki/IP_Multimedia_Subsystem Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Μάλλον αυτό: https://en.wikipedia.org/wiki/IP_Multimedia_Subsystem Δεν κατάλαβα τι κάνει, αλλα αφού δεν ειναι καταχωρημένο, δεν το έχουμε να υποθέσω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 παιδια εχει γινει η αναβαθμιση σε 10αρια η ακομα για το 830 ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 παιδια εχει γινει η αναβαθμιση σε 10αρια η ακομα για το 830 ? Ακόμα δεν έχει γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση για καμία WP8.x συσκευή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ευχαριστω πολυ για την ενημέρωση Ξέρεις για ποτε προβλέπετε ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ευχαριστω πολυ για την ενημέρωση Ξέρεις για ποτε προβλέπετε ? Από ότι ακούγεται ξεκινάει από τις 14/12 Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Από ότι ακούγεται ξεκινάει από τις 14/12 ευχαριστω ... αρα απο σημερα :rolleyes: για ποιο μοντελα ? η για το 830 αρχιζει σημερα ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Καλά μην το δένετε και κόμπο... Μέχρι να δούμε επίσημη ανακοίνωση ή διάθεση δεν μπορούμε να είμαστε σιγουροι... Ούτε για τη σειρά με την οποία θα λάβουν οι συσκευές την αναβάθμιση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Τι να κανεις την αναβαθμιση αν φορτωνει τελιτσα τελιτσα σου σπαει τα νευρα που ειναι η ταχυτητα που λενε ολοι; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Τι να κανεις την αναβαθμιση αν φορτωνει τελιτσα τελιτσα σου σπαει τα νευρα που ειναι η ταχυτητα που λενε ολοι; Ακριβώς γι αυτό κάνεις την αναβάθμιση! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τελικά το 830 δεν μπήκε στην πρώτη σειρά των αναβαθμίσεων της Microsoft για τα WM 10. Τι θέση του αντιθέτως πήρε το 930 το οποίο υποτίθεται πως θα αργούσε. :-( Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Τελικά το 830 δεν μπήκε στην πρώτη σειρά των αναβαθμίσεων της Microsoft για τα WM 10. Τι θέση του αντιθέτως πήρε το 930 το οποίο υποτίθεται πως θα αργούσε. :-( Επανήλθε όμως! :) http://www.gsmarena.com/tmobile_germany_promises_windows_10_update_for_a_slew_of_lumia_devices_within_two_weeks-news-15893.php Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 να ρωτήσω κάτι στο 830 υπάρχει τρόπος τα tile να μην ειναι live ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 να ρωτήσω κάτι στο 830 υπάρχει τρόπος τα tile να μην ειναι live ; Προσωπικά δεν μπόρεσα να βρω τέτοια ρύθμιση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ευχαριστώ απλά ο άνθρωπος που το έχει δεν του αρέσουν και είπα μήπως κλείνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Καλησπέρα και καλη χρονια. Εχω μια ερωτηση να κανω. Αν σβησω μια φωτο από το κινητο σβηνει και από το one drive στο Hotmail.com????? Σιγουρα σβηνει από το φακελλο που εχουμε στο pc. Το εχω τσεκαρει. Επισης το αντιθετο ισχυει????? Thanks Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts