Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 830

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πρόβλημα από τον Απρίλιο που αγόρασα το κινητό. Κατά την διάρκεια των κλήσεων σε εσωτερικούς χώρους, ενώ εγώ ακούω μια χαρά τους συνομιλητές αυτοί δεν με ακούνε καλά. Αναφέρουν ότι, είτε κάνει διακοπές το κινητό ή παράσιτα. Μόλις όμως πάω δίπλα σε παράθυρο ξαφνικά σταματάνε και οι διακοπές και τα παράσιτα και με ακούνε μια χαρά.

Το σήμα στους εσωτερικούς χώρους είναι πολύ ασθενές. Μία ή δύο γραμμές. Μόλις πάω δίπλα στο παράθυρο πάει αμέσως στις 4 γραμμές.

Να αναφέρω επίσης ότι έχω χάσει (λίγες φορές είναι η αλήθεια) κάποιες κλήσεις και μηνύματα που μου τα εμφανίζει μόλις βγω έξω.

Στην αρχή πίστευα ότι θα ήταν πρόβλημα της κάρτα sim γιατί την είχα κόψει. Όμως πριν μερικές μέρες έβαλα καινούργια από cosmote και το πρόβλημα συνεχίζετε.

Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση ή καμία ιδέα πριν αποταθώ στο servis?

• Απαντήσεις 943
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προφανώς το πρόβλημα είναι ότι η κοσμοτέ δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι σου... Συμβαίνει σε πολλούς κλειστούς χώρους να μην έχουν καλό σήμα... Πρόβλημα του κινητού θα ήταν αν δεν είχε και έξω καλό σήμα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Και με το προηγούμενο τηλέφωνο γιατί δεν είχα πρόβλημα? Και η γυναίκα, ο γιός και η κόρη μου που έχουν cosmote γιατί δεν έχουν πρόβλημα? Και στην δουλειά έχει πρόβλημα η cosmote? Και σε σπίτια φίλων και συγγενών όπου αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και εκεί έχει πρόβλημα η cosmote? Και έχει πρόβλημα μόνο με εμένα και όχι με τους υπόλοιπους που τους ακούνε πεντακάθαρα, και έχουν φουλ σήμα?

Ζητάω συγνώμη γιατί ίσως δεν έγινα κατανοητός. Αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο πρόβλημα στο 90% των εωτερικών χώρων που θα βρεθώ.

Τότε αλλάζει... Δεν το έγραψες στο προηγούμενο ποστ σου... Καλύτερα να το πας σε ένα Nokia Care να το τσεκάρουν...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν σκαμπάζω καθόλου από αυτά έλεγα μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης του τηλεφώνου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο εάν το γνωρίζετε? Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης έχω βάλει 3g. Είναι σωστό ή θέλει κάτι άλλο?

pangou said:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν σκαμπάζω καθόλου από αυτά έλεγα μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης του τηλεφώνου ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Να ρωτήσω και κάτι άλλο εάν το γνωρίζετε? Μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης έχω βάλει 3g. Είναι σωστό ή θέλει κάτι άλλο?

Σωστό ειναι. Μπορείς να πας και στη Cosmote να σε ενεργοποιήσουν το 4G αν θέλεις. Αλλά εσύ έχεις θέμα με τη κεραία μάλλον, έτσι όπως τα λες πιο πάνω!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

pangou said:

Για να έχεις 4G, πρέπει να βάλεις μέγιστη ταχύτητα 4G, και να στείλεις 4G στο 1333 σε περίπτωση που έχεις καρτοκινητό.

pangou said:
Έχω πρόβλημα από τον Απρίλιο που αγόρασα το κινητό. Κατά την διάρκεια των κλήσεων σε εσωτερικούς χώρους, ενώ εγώ ακούω μια χαρά τους συνομιλητές αυτοί δεν με ακούνε καλά. Αναφέρουν ότι, είτε κάνει διακοπές το κινητό ή παράσιτα. Μόλις όμως πάω δίπλα σε παράθυρο ξαφνικά σταματάνε και οι διακοπές και τα παράσιτα και με ακούνε μια χαρά.

Το σήμα στους εσωτερικούς χώρους είναι πολύ ασθενές. Μία ή δύο γραμμές. Μόλις πάω δίπλα στο παράθυρο πάει αμέσως στις 4 γραμμές.

Να αναφέρω επίσης ότι έχω χάσει (λίγες φορές είναι η αλήθεια) κάποιες κλήσεις και μηνύματα που μου τα εμφανίζει μόλις βγω έξω.

Στην αρχή πίστευα ότι θα ήταν πρόβλημα της κάρτα sim γιατί την είχα κόψει. Όμως πριν μερικές μέρες έβαλα καινούργια από cosmote και το πρόβλημα συνεχίζετε.

Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα και βρήκε λύση ή καμία ιδέα πριν αποταθώ στο servis?

Αδερφέ δε νομίζω να έχει πρόβλημα... Τί γίνεται όταν είσαι έξω? Γιατί κι εγώ πχ. σε ένα συγκεκριμένο σπίτι (όχι το δικό μ) έχω το ίδιο πρόβλημα λόγω σήματος. Είναι χάλια 1-2 γραμμές μέσα και δίπλα στο παράθυρο 3 ή 4. Πάω εκεί κοντά στο παράθυρο για να μιλήσω και να μην κάνει παράσιτα! :blink:

Εδιτ: Άκυρο, μετά είδα το επόμενο ποστ σ. Ίσως και να έχεις πρόβλημα αφού το κάνει σχεδόν πάντα όπως λες σε εσωτερικό χώρο

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Ερώτηση:

Στο ρυθμίσεις> πληροφορίες > περισσότερες πληροφορίες

κάτω-κάτω τελευταία σειρά

IMS: μή καταχωρημένο

Τι είναι ακριβώς;

3>4

MIXOStsi said:

Δεν κατάλαβα τι κάνει, αλλα αφού δεν ειναι καταχωρημένο, δεν το έχουμε να υποθέσω!

Megalos said:
παιδια εχει γινει η αναβαθμιση σε 10αρια η ακομα για το 830 ?

Ακόμα δεν έχει γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση για καμία WP8.x συσκευή.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Megalos said:
Ευχαριστω πολυ για την ενημέρωση

Ξέρεις για ποτε προβλέπετε ?

Από ότι ακούγεται ξεκινάει από τις 14/12

3>4

Stoupi said:
Από ότι ακούγεται ξεκινάει από τις 14/12

ευχαριστω ... αρα απο σημερα :rolleyes: για ποιο μοντελα ? η για το 830 αρχιζει σημερα ?

Καλά μην το δένετε και κόμπο... Μέχρι να δούμε επίσημη ανακοίνωση ή διάθεση δεν μπορούμε να είμαστε σιγουροι... Ούτε για τη σειρά με την οποία θα λάβουν οι συσκευές την αναβάθμιση...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Τι να κανεις την αναβαθμιση αν φορτωνει τελιτσα τελιτσα σου σπαει τα νευρα που ειναι η ταχυτητα που λενε ολοι;
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

komias2 said:
Τι να κανεις την αναβαθμιση αν φορτωνει τελιτσα τελιτσα σου σπαει τα νευρα που ειναι η ταχυτητα που λενε ολοι;

Ακριβώς γι αυτό κάνεις την αναβάθμιση! ;)

• 3 weeks later...
Τελικά το 830 δεν μπήκε στην πρώτη σειρά των αναβαθμίσεων της Microsoft για τα WM 10. Τι θέση του αντιθέτως πήρε το 930 το οποίο υποτίθεται πως θα αργούσε. :-(
3>4

Stoupi said:
Τελικά το 830 δεν μπήκε στην πρώτη σειρά των αναβαθμίσεων της Microsoft για τα WM 10. Τι θέση του αντιθέτως πήρε το 930 το οποίο υποτίθεται πως θα αργούσε. :-(

Επανήλθε όμως! :)

http://www.gsmarena.com/tmobile_germany_promises_windows_10_update_for_a_slew_of_lumia_devices_within_two_weeks-news-15893.php

P270 said:
να ρωτήσω κάτι στο 830 υπάρχει τρόπος τα tile να μην ειναι live ;

Προσωπικά δεν μπόρεσα να βρω τέτοια ρύθμιση!

Καλησπέρα και καλη χρονια. Εχω μια ερωτηση να κανω. Αν σβησω μια φωτο από το κινητο σβηνει και από το one drive στο Hotmail.com????? Σιγουρα σβηνει από το φακελλο που εχουμε στο pc. Το εχω τσεκαρει. Επισης το αντιθετο ισχυει????? Thanks
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements