konstantinoslp Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Σήμερα μου κάνει κάτι περίεργο . Δεν σβήνει η οθόνη . Στις ρυθμίσεις τα έχω όλα καλά . Στα 30 δευτερόλεπτα . Είμαι στην kitkat. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό το κουλό; Έκανες επανεκκίνηση ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) ναι.μπηκα και σε safe mode.εκει δεν το κανει.πολυ κουφο Εντάξει το βρήκα . Έσβησα την εφαρμογή screen standby και όλα καλά. Αυτή η εφαρμογή απλώς όταν την ενεργοποίεις κλείνει την οθόνη αλλά το κινητό δεν παει σε sleep mode. περίεργο γιατί στο samsung που είχα δεν μου έκανε τέτοια χαζά. :-) Edited March 18, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εμείς για πότε βλέπετε να παίρνουμε το 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Μπα τίποτα . Σήμερα πάλι μου έκανε τα ίδια . Παρόλο που έχω σβήσει την εφαρμογή σκριν σταντ μπάι , σήμερα πάλι μου κάνει το ίδιο . Το ξέρω ότι μιλάω μόνος μου αλλά μάλλον παίζει να είναι ο nova launcher! Ξαναεβαλα τον xperia home και όλα καλά! Edited March 23, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Καλή σκέψη, δούλεψε το λίγο έτσι και αν δεν έχεις πρόβλημα ίσως να είναι κάποιο conflict από τον nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 μπα το ξανακανε!σηκωνω τα χερια ψηλα!ισως κανα module ο το xposed framework... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Ε πες μας ότι εχεις βάλει Xposed framework. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κανείς disable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 με το galaxy tab με ακριβως τα ιδια modules ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα..αυριο θα το δοκιμασω μια αν ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 με το galaxy tab με ακριβως τα ιδια modules ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα..αυριο θα το δοκιμασω μια αν ειναι.. Διαφορετικές εταιρίες... διαφορετικό configuration. Δοκίμασε το και πες μας τα αποτελέσματα αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 παιζει να ειναι η λειτουργια double tap to sleep statusbar απο το gravitybox..την απενεργοποιησα και 5-6 φορες σερι που το δοκιμασα ολα οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Από τη στιγμή που εχεις Xposed, είναι δεδομένο οτι οφείλεται το πρόβλημα σου σε κάποιο από τα modules του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Ούτε από αυτό είναι τελικά . Έχω τον nova launcher prime και έχει μία επιλογή να σβήνει η οθόνη όπως ανοίγει . Με διπλό χτύπημα δηλαδή . Θα συνηθίσω έτσι, καθώς έχω αρκετά χρησιμότατα xposed modules τα οποία δεν πρόκειται να βγάλω ούτε για πλάκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδια εχει κανεις σας To Sony Z3 Tablet να τον ρωτησω κατι??? γενικα βγαινει σε 2 εκδοσεις..εννοω να ερχετε με sim και η αλλη μονο με wifi. γενικα εχω βρει ενα με υπολοιπο εγγυησης 8 μηνες και με εξτρα θηκη και μαγνητικο στα 230 ευρο και σκεφτομαι να το παρω σοβαρα γιατι παντα μαρεσε να παιζω με ταμπλετ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ακριβώς. 2 διαφορετικά. Εγώ έχω το LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ακριβώς. 2 διαφορετικά. Εγώ έχω το LTE. Αυτο ειναι μονο Wifi . Και στην τιμη που ανεφερα. Αξιζει;;; Η να ψαξω για κατι αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Αυτο ειναι μονο Wifi . Και στην τιμη που ανεφερα. Αξιζει;;; Η να ψαξω για κατι αλλο. Εξαρτάται τι χρειάζεσαι. Εγώ ας πούμε που χρησιμοποιώ το τάμπλετ πάντα σε χώρους που υπάρχει Wi-Fi, δεν χρειάστηκα το τάμπλετ με τη sim και πήρα το απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδιά για να πω την αλήθεια μου είναι πραγματικά άχρηστο ένα tablet που παίρνει κάρτα sim . Μπορείς πολύ εύκολα να το κάνεις tethering είτε με bluetooth είτε με wifi με το κινητό σου. και έτσι έχεις μόνιμα ίντερνετ στο κινητό σου. δεν αγοράζεις ξεχωριστη καρτα ανανέωσης κάθε φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Εξαρτάται τι χρειάζεσαι. Εγώ ας πούμε που χρησιμοποιώ το τάμπλετ πάντα σε χώρους που υπάρχει Wi-Fi, δεν χρειάστηκα το τάμπλετ με τη sim και πήρα το απλό Κι εγω μονο με wifi το χρησιμοποιω.τελικα πειστικα.μονο καλα λογια διαβασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδιά το έχω περίπου τρεις βδομάδες τώρα . Ειλικρινά ψάχνω να βρω κάτι αρνητικό και δεν μπορώ . Μέχρι και το άσπρο χρώμα στην οθόνη που είναι το άσπρο ψυχρό δηλαδή , δεν είναι αρνητικό . Αποδεικνύεται κατά πολύ πιο ξεκούραστο στα μάτια από ότι tablets όπως Samsung π.χ που το άσπρο τους είναι θερμό και πολύ κουραστικό για τα μάτια! ειλικρινά δεν έχω λόγια , αριστούργημα ! Όποιος σκέφτεται να το πάρει συνιστώ να μη χάνει χρόνο τζάμπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παίδες μετά από 2 χρόνια με το nexus7 2013 ήρθε η ώρα να αλλάξω.επειδή όμως όταν αγοράζω κάτι το κραταω για μεγάλο διάστημα για τους επόμενους 12-18 μήνες το z3 θα με βγάλει ασπροπροσωπο;; Κάτοχοι του tablet την βοήθεια σας..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Σύμφωνα με όσα έχω δει εγώ, έχω καταλήξει ότι η Sony κάνει την καλύτερη δουλειά στα android tablet από κάθε άλλη επώνυμη εταιρία. Ως εκ τούτου εκτιμώ πως το συγκεκριμένο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παίδες μετά από 2 χρόνια με το nexus7 2013 ήρθε η ώρα να αλλάξω.επειδή όμως όταν αγοράζω κάτι το κραταω για μεγάλο διάστημα για τους επόμενους 12-18 μήνες το z3 θα με βγάλει ασπροπροσωπο;; Κάτοχοι του tablet την βοήθεια σας..:p Προχώρα άφοβα φίλε Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 έφυγε η παραγγελία!!!!από εδώ και πέρα θα τα λέμε σας ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Έκανες καταπληκτική επιλογή. Να το χαίρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αν βρεις ΕΝΑ αρνητικο,βρισε με δημοσια! Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts