ddr2 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Γενικα, για θηκες, κοιτα το amazon. Ελλαδα δεν θα βρεις κατι. Η τιμη των 199 ευρω ειμαι χαρισμα να υποθεσω? Ακομα και μεταχειρισμενο με σπασμενη οθονη δεν κανει τοσο που λεει ο λογος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskouras Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Το είχε και το έχει ακόμα ο ΓΕρμανος και cosmote 199 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Το είχε και το έχει ακόμα ο ΓΕρμανος και cosmote 199 euro Ειναι εξαιρετικη τιμη για το καλυτερο 8αρι android tablet (η μεσα στην τριαδα τελος παντων, να μην ειμαστε υπερβολικοι) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 200 euro LTE??????? Δε θέλω να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που ειδε την προσφορα και δε το τσιμπησε!!!!μεχρι και προχθες που έβλεπα 200-230 πανε τα μεταχειρισμενα WIFI μονο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Λογικό είναι πάντως να αρχίσουν να βγαίνουν και προσφορές για το τάμπλετ. Έχει κλείσει ήδη διετία, που για την τεχνολογία θεωρείται αιώνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Το είχε και το έχει ακόμα ο ΓΕρμανος και cosmote 199 euro Δεν μπορώ να το βρω. Έχεις κάποιο link; Αν όντως ισχύει, πάω να πάρω ένα ακόμα για δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Μη διαθέσιμο πλέον. Έως χθες το βράδυ το είχε κανονικά. https://www.germanos.gr/product/xperia-z3-compact-tablet-80-4g/20298396/ Λογικά κάποια τελευταία κομμάτια που τους ξέμειναν στις αποθήκες τους. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 οποιος προλαβε τον κυριο ειδε!τωρα κλασσικα θα το πουλανε 200+ στο insomnia καινουριο (αυτα του Γερμανου).κριμα και ηθελα να επαιρνα ενα δευτερο για μενα.τετοιο διαμαντι συνολικα δε πιστευω να ξαναβγει.στα κοντα τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Όποιος δει κάτι ας δώσει μια ενημέρωση. Θέλω ένα δεύτερο να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Παιδεε, αν καποιος εχει δοκιμασμενο καλωδιο mhl που να λειτουργει, ας μου στειλει ενα λιγκ ( εστω με pm αν δεν θελει εδω). Ειχα αγορασει ενα καλωδιο για συνδεση με tv, αλλα δεν ειχε δουλεψει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Επισης αν μπορει καποιος να μου πει αν το wifi δουλευει ταυτοχρονα με το mhl και root η αν ειμαι ο μονος που εχει θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 240 το WIFI... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskouras Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Παιδιά κάνα temper class για το z3; Από οπουδήποτε φτάνει να είναι καλό, Το πήρα 199 ευρώ από cosmote και νομίζω είναι αι μακράν καλητερο από πολλά άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Παιδιά κάνα temper class για το z3; Από οπουδήποτε φτάνει να είναι καλό, Το πήρα 199 ευρώ από cosmote και νομίζω είναι αι μακράν καλητερο από πολλά άλλα http://plus3.gr/tempered-glass-sony-z3-tablet-8-0-9h-0-26mm-full-cover-vl Έχω το συγκεκριμένο και δεν έχω κανένα παράπονο. Πολύ καλό θα έλεγα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) αντε καλοριζικο!ακραδαντη γνωμη μου να το κανεις κατευθειαν f.reset ειδικα αν ειναι ηδη με MM και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ αν ελαβες OTA update και το εκανες ενημερωση μετεπειτα.τωρα που ειναι νωρις και δεν το περασες εφαρμογες.. Edited January 7, 2017 by konstantinoslp Αφαίρεση μη κόσμιας έκφρασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Δε χρειάζεσαι tempered glass, είναι σκυλί μαύρο :D Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Εγω λεω ας του βαλει ενα φτηνιαρικο ισα ισα.και γω ετσι νομιζα αλλα δε νομιζω να ειναι σκληρή η οθονη οπως gorilla glass..με τερμα ηπια χρηση και χωρις ποτε να πεσει ειδα γρατζουνιτσες μικρες..ουτε καν μπρουμυτα στη μεταφορα..με 4 ευρω πηρα μια απο το ebay και ειμαι κομπλε.και αλλα 4 η θηκη η πλαστικη διαφανης που λεγαμε στα παλια ποστ..αριστη εφαρμογη και τελικα δε κιτρινισε η κιτρινισε ελαχιστα σε σχεση με κατι αλλες που εχω για κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Θα συμφωνήσω... αν δεν θέλει να δει γρατσουνιές, το tempered glass είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Δύο χρόνια χωρίς tempered glass και δεν υπάρχει η παραμικρή γρατζουνιά. Το έχω σε θήκη τύπου pouch βέβαια όταν δεν το χρησιμοποιώ αλλά προτιμώ την αίσθηση του γυμνού γυαλιού. Ακόμα και το καλύτερο tempered glass δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση αυτή και δίνει όγκο. Θεωρώ ότι τα τάμπλετ είναι πιο δύσκολο να σου φύγουν από τα χέρια, γιατί συνήθως τα κρατάμε και με τα δύο. Δεν είναι όπως τα κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλα και γω που ειπα για μικροκρατζουνιες..μαλλον εννοουσα μικρομικροοογρατζουνιες.απλα επειδη το αγαπαω τοσο πολυ του πηρα t.glass.τωρα το κοβω να ψαχνω καμια μπαταρια σιγα σιγα γιατι το SOT επεσε στις 7-8 ωρες βαρια.αν εχει καποιος υπ'οψιν καμια ας πει.μονο να ειναι "φρεσκια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Πιστεύω πως αντάξιο ταμπλετ σε android θα κάνουμε χρόνια να ξαναδουμε.βεβαια είναι πολύ πεσμένη η συγκεκριμένη αγορά αλλά μην ξεχνάμε και τα χρόνια που έχουν περάσει από την κυκλοφορία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ευχαριστώ το φίλο που ανέφερε την προσφορά. Το τσιμπησα (σήμερα ενώ το είχα παραγγείλει πριν τα Χριστούγεννα) για τους γονείς. Πραγματικά έμεινα κουτος με το ποσό γρήγορα πάει. Πολύ πιο γρήγορα από το z3 κινητό μου. Μετά ηλεγξα το λογισμικό. 4.4.4 Δεν ανάβαθμιζω τίποτα Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Κρατα την 4.4.4 μεχρις οτου να δεις οτι δε βγαινουν αλλο εφαρμογες που να την υποστηριζουν!!δοκιμασμενη μηνες 0 bugs με τρελη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω την κατασταση της μπαταριας;κατα ποσο εχει πεσει η αποδοση;αρχιζει και πεφτει με πιο γρηγορους ρυθμους και ανησυχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω την κατασταση της μπαταριας;κατα ποσο εχει πεσει η αποδοση;αρχιζει και πεφτει με πιο γρηγορους ρυθμους και ανησυχω... Νομίζω ότι είναι νωρίς για να έχει φθορά η μπαταρία. Ταμπλετ είναι, δεν φορτίζει κάθε μέρα. Υπάρχει ένα προγραμματάκι, αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι. Θα το βρώ και θα το ποστάρω. edit: AccuBattery. Χρησιμοποίησέ το για να δεις πού είναι η μπαταρία σου και μετά σβήστο γιατί από μόνο του τρώει μπαταρία αρκετή. Edited January 12, 2017 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts