kostas_kanal0011 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Να πω την αμαρτία μου θα προτιμούσα να προσπερασουν την ΜΜ και να μας δώσουν την Ν μετά από κανένα 6 μηνο, που έχει χωρισμό της οθόνης στα 2. Το μοναδικό χαρακτηριστικό που ζηλεύω από τα Samsung, μιας και νομίζω πως βοηθάει πολύ στην χρήση των tablets. Δυστυχώς προβλέπω πως αυτή θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση της συσκευής (λογικό βέβαια με βάση την ημερομηνία παρουσίαση της) Υγ υπάρχει κάποια εφαρμογή που στο playstore που να κάνει την συγκεκριμένη δουλειά; αν εισαι root εχει απειρες!!!xblast tools...εχει κατι ακομα πιο γαματο....xhalofloatingwindow!!!αλλα δεν ξερω αν τα υποστηριζει το MM.Εγω ειμαι μονιμα σε KK,το ταμπλετ πεταει εχει την καλυτερη μοαταρια και υποστηριζει ολα τα xposed modules! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 αν εισαι root εχει απειρες!!!xblast tools...εχει κατι ακομα πιο γαματο....xhalofloatingwindow!!!αλλα δεν ξερω αν τα υποστηριζει το MM.Εγω ειμαι μονιμα σε KK,το ταμπλετ πεταει εχει την καλυτερη μοαταρια και υποστηριζει ολα τα xposed modules! Ναι το φανταζόμουν ότι σε root θα υπήρχε κάτι καλό... Δεν θέλω να το rootάρω όσο είμαι στην εγγύηση.. Μπορεί να το βαρεθω και να το δώσω.. Οπότε έλεγα αν υπάρχει κάτι σε free...θα το ψάξω πάντως και παίζει να με πείσει αν είναι τόσο τρομερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Ναι το φανταζόμουν ότι σε root θα υπήρχε κάτι καλό... Δεν θέλω να το rootάρω όσο είμαι στην εγγύηση.. Μπορεί να το βαρεθω και να το δώσω.. Οπότε έλεγα αν υπάρχει κάτι σε free...θα το ψάξω πάντως και παίζει να με πείσει αν είναι τόσο τρομερό σε free θα βρεις τίποτα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 δεν εχει σχεση με free..απλως θελεις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Sorry λάθος μου.. Με την λέξη free δεν εννοούσα δίχως πληρωμή.. Unrooted έπρεπε να πω..ξέρετε καμία εφαρμογή που να μπορεί να το κάνει δίχως να χρειάζεται να κάνουμε root την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 μπα απιθανο...μονο floating window σε κανα browser οπως ο boat browser μονο... Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Με την 6, το tablet δεν καίει πλέον μπαταρία! :p https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160503/a7a6855c7bba8037fc5c32fc0f5fe5f6.jpg Sent from my SGP611 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Κανένα νέο για το πότε θα έρθει η αναβάθμιση και σε εμάς υπάρχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Έχει αρχίσει κάποια στιγμή θα έρθει αλλιώς περνά την μόνος σου send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Έχει αρχίσει κάποια στιγμή θα έρθει αλλιώς περνά την μόνος σου send from my cave using smoke signals Προτιμώ να έρθει επίσημα παρά να την φλασαρω..επομένως υπομονη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 εγω το φλάσαρα με το flashtool... 5 λεπτά δουλειά στην κυριολεξία. Η μπαταρία πάντως εχει βελτιωθεί δραματικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 εγω το φλάσαρα με το flashtool... 5 λεπτά δουλειά στην κυριολεξία. Η μπαταρία πάντως εχει βελτιωθεί δραματικα! και αλλο;;;ποση ωρα βγαζει σερι ιντερνετ με αναμενη οθονη;; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 και αλλο;;;ποση ωρα βγαζει σερι ιντερνετ με αναμενη οθονη;; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν ξέρω να σου απαντησω -- ακομα. Στο standby παντως εχει μεγάλη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 εγω το φλάσαρα με το flashtool... 5 λεπτά δουλειά στην κυριολεξία. Η μπαταρία πάντως εχει βελτιωθεί δραματικα! Και εγώ όντως 5.λεπτά...την Nordic φλασαρες? send from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Και εγώ όντως 5.λεπτά...την Nordic φλασαρες? send from my cave using smoke signals Οχι, την 1289-9724 (Italy). Δεν εχει bloatware κτλ... αψογη. Italy εχω και στο Z5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 αν μπορειτε γραψτε εντυπωσεις για μπαταρια παιδια... επισης εχει το dt2w;;; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπέρα, Σήμερα μου ήρθε αναπάντεχο δώρο από τη δουλειά, ένα Xperia Z3 Tablet Compact σε μαύρο χρώμα. Αυτή τη στιγμή το αναβαθμίζω (λογικά θα πρέπει να είναι σε 5.1 αλλά δεν παίρνω και όρκο). Σε κάθε περίπτωση καλώς σας βρήκα! ΥΓ: Τι απίστευτο κουκλί που είναι! Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Καλησπέρα, Σήμερα μου ήρθε αναπάντεχο δώρο από τη δουλειά, ένα Xperia Z3 Tablet Compact σε μαύρο χρώμα. Αυτή τη στιγμή το αναβαθμίζω (λογικά θα πρέπει να είναι σε 5.1 αλλά δεν παίρνω και όρκο). Σε κάθε περίπτωση καλώς σας βρήκα! ΥΓ: Τι απίστευτο κουκλί που είναι! Καλώς ήρθες στην παρέα φίλε.περιμένουμε τις εντυπώσεις σου αν και λίγο πολύ τις ξέρουμε ηδη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Απαπαπα, έχω μείνει μ@@@@@@ Αυτό είναι εμπειρία tablet. Το προηγούμενο που μου είχαν δώσει από τη δουλειά (Galaxy Tab S) ήταν μαύρο δράμα από άποψης lagging. Το Z3 δεν μασάει μία. Και είναι και αδιάβροχο. Και έχει και NFC[*]. Και έχει και ραδιόφωνο. [*]Το setαρισμα του Z3 ήταν όλο κι όλο ένα τρίψημο πλάτη με πλάτη με το LG V10 με το NFC ενεργοποιημένο. Ούτε passwords, ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Απλά ένα ελαφρό άγγιγμα. Μετά απλά περίμενα τα προγράμματα να κατέβουν και να εγκατασταθούν. ΑΥΤΟ είναι εμπειρία χρήσης. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Όπως τα λες. Δυστυχώς ο κόσμος δεν το έχει ανακαλύψει το συγκεκριμένο και δεν έχει τις πωλήσεις που του αξίζουν. Ιδανικό για μέγεθος και είναι κτήνος. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα. Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Όπως τα λες. Δυστυχώς ο κόσμος δεν το έχει ανακαλύψει το συγκεκριμένο και δεν έχει τις πωλήσεις που του αξίζουν. Ιδανικό για μέγεθος και είναι κτήνος. Δεν του λείπει απολύτως τίποτα. Nimbus 17 Και να ταν μόνο αυτό που άξιζε και δεν πήρε τις πωλήσεις που του αναλογουν... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έτσι ακριβώς. Ίσως είναι η μοναδική συσκευή που δεν θα δεις παράπονα για τίποτα. Παρακολουθώ αρκετά νήματα, αλλά σε αυτό δεν υπάρχει το παραμικρό. Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Αν και κυκλοφορεί πάντως ενάμιση χρόνο δεν έχει ακουστεί κάτι για τον διάδοχο του. Θα σταματήσει να βγάζει tablets η Sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έβγαλε το Ζ4. Τα παει εναλλάξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έβγαλε το Ζ4. Τα παει εναλλάξ. Είναι άλλη κατηγορία. Είναι πιο μεγάλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts