Jump to content

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται έχει στο insomnia με 200 € 3-4 μηνών! Δοκίμασε κάνεις το Android 6?

Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο ινσομνια επειδη παρακολουθω εδω και καιρο τις αγγελιες οι τιμες παιζουν στα 250.κι'εγω απο κει το πηρα.βεβαια βρηκα και ευκαιρια και τον κυριο τον επρηξα μερες για να μογ ριξει την τιμη και το πηρα 230 μαζι με την αυθεντικη θηκη συν μαγνητικο φορτιστη.πιστευω καλι deal για αυτο το ταμπλετ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι προχθές είδα ένα 2 η 3 μηνών στα 200 ! Μήπως πουλήθηκε και την έβγαλε με τη μία...Αλλά τέλοσπαντων όπως και να έχει σημασία έχει ότι για πολύυυυυυυ καιρό ακόμα δεν θα δώσουμε λεφτά για άλλο tablet!

Χαχα αφού λέω ρε ****το δεν μπορεί καλά θυμάμαι ! Αφού θυμάμαι είχα σκεφτεί να πουλήσω το δικό μου το δεκαεξάρι και να αγόραζα αυτό χαχαχα!!!

καλά παίζει να είσαι και ο πιο τυχερός άνθρωπος στο Φόρουμ !

Καλό ταμπλετάκι , ίσως τσιμπήσω και γω κανένα καινούριο όταν πέσει και άλλο η τιμή του..καλό θα ήταν και το LTE model..

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

αν θες συνεχεια ιντερνετ ναι..αλλα ποιος ο λογος αφου υποστηριζει bluetooth-wifi tethering?ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη!

Το σκεφτόμαι το Ζ3 tablet, μιας και σήμερα έσβησε για παντα το Nexus 7 2013, αφού για μήνες είχε συμπεριφορά ζόμπι Resident Evil, έχανε χερια-ποδια και σερνοταν (όχι ευχαριστημένος από Asus).

Η φωτεινότητα οθόνης πως είναι; Στο Ζ2 το έχω σε 70% η και πιο πάνω σε ήλιο ,ενώ σε άλλα κινητά -ταμπλετ το είχα σε 50%.

Έχω σκεφτεί και το, καλοσχεδιασμενο για Samsung, S2 και ίσως το Apple mini. Αλλά, και ίσως να είμαι μέσα στο Sony distortion field, και βλέπω τα πλεονέκτηματα Sony για τη χρήση που κάνω.

Φίλε μου και εγώ από nexus 7 προέρχομαι(βέβαια απόλυτα ευχαριστημένος).στο 50% εχω πάντα την φωτεινότητα αλλά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ εκτός σπιτιού.για τα δικά μου μάτια είναι ικανοποιητική.πάντως αν το αγοράσεις θα το ευχαριστηθεις καθώς είναι υπέροχο tablet σε ιδανικές διαστάσεις.

Για να δουμε..

http://i64.tinypic.com/2qjy7pw.png

Θα δοκιμασω να ξαναπαρω ενα μαγνητικο καλωδιο, ειχα αγορασει παλιοτερα ενα, και χαλασε σε συντομο χρ. διαστημα. Ομως, ακομα και για της Magnector υπαρχουν σχολια ειτε για πολυ δυνατο μαγνητη, ειτε οτι χαλανε πριν τον ενα χρονο.

Και οπωσδηποτε θηκη

Όποιος το βάλει ας μας πει εντυπώσεις. Ακόμα δεν μου έχει φανεί ειδοποίηση.

Την εβαλα με flashtool.Εντυπωσεις προς το παρον αριστες αλλα θα δειξει....ουτε μια ωρα δεν εχω ασχοληθει ακομα

http://s32.postimg.org/622g79klh/Screenshot_20160426_182307.jpg

http://s32.postimg.org/v2qgcxzt1/Screenshot_20160426_182402.jpg

http://s32.postimg.org/p9u6hlsat/Screenshot_20160426_182419.jpg

Από ότι βλέπω δεν έχεις το LTE. Και ήθελα να δω κάτι :-(

Οι εφαρμογές μεταφέρονται κανονικά στην κάρτα μνήμης;

Nimbus 17

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160428/2536634a36165f4e03fdbcce9683939c.jpg

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι,εγω την φλασαρα με το flashtool. Μην αγχώνεσαι στην Ευρώπη έχει βγει η 6 μονο Ιταλία και Nordic generic για τις σκανδιναβικές χώρες ...Εγώ έβαλα την Nordic generic. Πάντως για όποιον βιάζεται το φλασαρισμα είναι πανεύκολο

send from my cave using smoke signals

Να πω την αμαρτία μου θα προτιμούσα να προσπερασουν την ΜΜ και να μας δώσουν την Ν μετά από κανένα 6 μηνο, που έχει χωρισμό της οθόνης στα 2. Το μοναδικό χαρακτηριστικό που ζηλεύω από τα Samsung, μιας και νομίζω πως βοηθάει πολύ στην χρήση των tablets. Δυστυχώς προβλέπω πως αυτή θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση της συσκευής (λογικό βέβαια με βάση την ημερομηνία παρουσίαση της)

Υγ υπάρχει κάποια εφαρμογή που στο playstore που να κάνει την συγκεκριμένη δουλειά;

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Tablet Compact