spaul Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Έχω περάσει και το MOBILedit, όμως δε δουλεύει καθόλου και είναι λογικό, γιατί κατά την εγκατάσταση μου ζήτησε να δηλώσω τι μάρκα είναι το κινητό μου. έτσι επέλεξα την επιλογή πλατφόρμα android και μου πέρασε όλες τις μάρκες κινητών. γιατί δεν έχω κινητό, έχω tablet f.u το οποίο δεν υπήρχε ούτε ως μάρκα στη λίστα επιλογής. Πλέον έχω απελπιστεί πολύ, σκέφτομαι να αρχίσω να βλέπω άλλες συσκευές με λειτουργικό windows. θα περιμένω λίγο καιρό τον skiouros_54, που έχει το ίδιο με μένα πρόβλημα και έχει ήδη αγοράσει τη συσκευή και μπορεί να κάνει δοκιμές που δε μπορώ εγώ. Δοκίμασε τους Universal Android USB Driver μήπως δουλέψει... Δες και τις Οδηγίες Χρήσης... Αφού τους εγκαταστήσεις, δοκίμασε πάλι με το MOBILedit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Απίστευτη αυτονομία. Γεμάτο 48ωρο με συνεχή χρήση. Φυσικά με τις συμβουλές του Nikos_Mpl. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 οντως ο Νικος ειναι πολυ φιλοτιμο και καλο παιδι, παντα προθυμο να βοηθησει! ευτυχως κιολας γιατι σε αυτη τη συσκευη καταληγω και γω.. ηδη βλεπω μικρη πτωση στη τιμη! ψαχνοντας σχετικα με τη ποιοτητα ακουστικου-μικροφωνου κτλ που επηρρεαζονται λεει απο την αδιαβροχοποιηση, οπως μου ελεγε ενας φιλος σημερα, επεσα πανω σε αυτο, με διαφορες γκρινιες για την κατα τα αλλα αψογη αυτη συσκευη.. αναφερεται επισης σε γλιστερη πισω μερια, φτωχη ποιοτητα του μαγνητικου φορτιστη, κατα λαθος ενεργοποιηση του double tap κτλ. τι λετε σχετικα? για εμπρος ειδα καταληγετε εδω http://www.ebay.com/itm/121461434939?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT για πισω υπαρχει τιποτα αξιολογο που να μη δινει ογκο και να βελτιωνει το κρατημα? για μαγνητικο φορτιστη τωρα, αυτος εδω ειναι κομπλε? απο κει και πανω βλεπω ξεκινανε οι ''γνησιοι''.. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=sony+dk48&_sop=15&_from=R40%7CR40%7CR40%7CR40%7CR40%7CR40%7CR40%7CR40%7CR40&LH_BIN=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xsony+dk48+genuine.TRS0&_nkw=sony+dk48+genuine&ghostText=&_sacat=0 η' ειναι προτιμοτερο το φθηνοτερο σκετο καλωδιο που δειχνατε προηγουμενως? στη πριζα μπαινει η' usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Για δυνατό μαγνήτη κοίτα για magtron. Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Όλα είναι θέμα χρήσης. Όμως το να το έχεις στο 100% το βρίσκω περιττό έως κουραστικό.. Εγω δοκιμαστικά το έβαλα στο τέρμα με ενεργοποιημενο το αυτόματο και είμαι στη δεύτερη μέρα με 41% και 2:30 ώρες οθόνη, 1:30 ομιλία και όλα ανοιχτά μονίμως ( 3g πάντα, όχι 4..) και με ταξίδι χθες 4 ώρες με Bluetooth συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο.. Πόσα παραπάνω δηλαδή να κάνεις ? Οπότε διαφωνώ στο ότι θέλει προσοχή για να πιάσεις δύο μέρες.. Για τρεις και πάνω ναι. Νίκο όλα είναι θεμα γούστου... Το να το έχεις στο 100% εγω δεν το βρίσκω ουτε περιττό ουτε κουραστικό... ισα ισα δινει στο τηλέφωνο μια άλλη αιγλη Με ενεργοποιημένο το αυτόματο που το βάζεις, για τα δικά μου μάτια τουλάχιστον, χάνει πολύ.... Αν το έχεις στο αυτόματο η αλήθεια είναι ότι σε βγάζει 2 ήμερες, αν το έχεις τέρμα σε βγάζει μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 αν κάνεις συγχρονισμό το παλιό σου κινητό με το Outlook και μετά το Outlook με το καινούργιο δεν θα δουλέψει ? Το πρόβλημα, είναι ότι οι συσκευές android δεν είναι συμβατές με το outlook, το οποίο είναι εφαρμογή των office για windows. Άλλωστε ότι έχει ο υπολογιστής μου στο outlook, έχει και το κινητό μου που επίσης είναι windows και συγχρονίζονται αυτόματα κάθε φορά που το βάζω για φόρτιση. Δοκίμασε τους Universal Android USB Driver μήπως δουλέψει... Δες και τις Οδηγίες Χρήσης... Αφού τους εγκαταστήσεις, δοκίμασε πάλι με το MOBILedit. αυτό που κατέβασα, είχε οδηγούς για usb. ωστόσο θα κάνω μια ακόμη δοκιμή. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 http://www.sync2.com/sync-outlook-gmail-android.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 ειναι πολυ βολικο κ το ζαχαρωνω γιατι το μεγεθος ειναι ιδανικο. αλλα τωρα μεταξυ μας..δε θεωρειται υποβιβαση!; οσο για τις 4μερες μπαταρια λιγο δυσκολο. με το 5s βγαζω 10ωρες λειτουργιας,διοτι τρεχω πολλες εφαρμογες ιντερνετ. Απο 5S ήρθα και εγώ και δεν το μετάνιωσα ούτε στο ελάχιστο! Στα θετικά της μετάβασης, μπαταρία, οθόνη, σήμα WiFi, πιο ελεύθερο λειτουργικό και πολλά άλλα. Το μόνο που μου έλειψε είναι τα earpods γιατί τα in-ear γενικώς δε με βολεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πως γίνεται στις κλήσεις να μου γράφει χρόνο από τη στιγμή που το σηκώσει κάποιος ? Πως γίνεται να μη δείχνει τις φωτογραφίες τόσο μικρές, αλλά σε όλο το υπόλοιπο (άθλιο) ροζ περιθώριο...?:lol: Μαζί με αυτές τις ερωτήσεις και μία ακόμα: Πως γίνεται να μη κλειδώνει κατά τη διάρκεια της κλήσης? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Απο 5S ήρθα και εγώ και δεν το μετάνιωσα ούτε στο ελάχιστο! Στα θετικά της μετάβασης, μπαταρία, οθόνη, σήμα WiFi, πιο ελεύθερο λειτουργικό και πολλά άλλα. Το μόνο που μου έλειψε είναι τα earpods γιατί τα in-ear γενικώς δε με βολεύουν. υπαρχουν στα public ear pods sony! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Συμφωνώ και γώ με τον φίλο πιο πάνω το tempered glass της ultimate shield είναι πάρα πολύ καλό , άψογη εφαρμογή και αίσθηση όπως επίσης και το full body protection της ίδιας εταιρείας για πίσω και πλάγια προστασία.Επίσης έρχονται και σε 3 μέρες σπίτι με δωρεάν μεταφορικά. Ευχαριστώ παιδιά, το παράγγειλα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Αυτό που διαπιστώνει πάντως κανείς γρήγορα μετά την απόκτηση αυτού του κινητού είναι ότι παύει να ασχολείται και να αγχώνεται αν θα ξεμείνει στην διάρκεια της μέρας από μπαταρία ΟΟΟΣΟ βαριά χρήση και να κάνει, αυτό νομίζω ότι είναι και το μεγαλύτερο προσόν του έναντι των ανταγωνιστών του, πέρα από οποιοδήποτε άλλο επιμέρους χαρακτηριστικό, που και σ' αυτά υπερτερεί κατά την γνώμη μου με εξαίρεση ίσως κανά δυο. Δεν ήταν λίγες οι φορές αυτούς τους τέσσερις μήνες που το έχω ,που η λέξη λιώσιμο είναι λίγη για να περιγράψω τι του έχω κάνει και ποτέ δεν παρουσιάστηκε η ανάγκη να ψάχνω γύρω γύρω για πρίζα γιατί μου τελειώνει η μπαταρία , βουνά, κάμποι, εκδρομές, καράβια, δεν ασχολήθηκα αν θα ξεμείνω η όχι Edited March 15, 2015 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για μενα, πλεον, το πρωτο χαρακτηριστικο μετα την εμφανιση του κινητιυ θα ειναι η μπαταρια. Δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον ανταγωνισμο που να πλησιαζει την Ζ3 σειρα και το Ζ3 που θελω ειναι πανακριβο ακομα.. Παντως χαιρομαι που υπαρχει κινηση στο Ζ3c. Δεν ξερω πως τα εχει παει παγκοσμιως, παντως στην Ελλαδα φαινεται να κινειται. Μακαρι δηλαδη για να μην σταματησει να βγαζει αυτην την τοσο εξαιρετικη mini σειρα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για μενα, πλεον, το πρωτο χαρακτηριστικο μετα την εμφανιση του κινητιυ θα ειναι η μπαταρια. Δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον ανταγωνισμο που να πλησιαζει την Ζ3 σειρα και το Ζ3 που θελω ειναι πανακριβο ακομα.. Παντως χαιρομαι που υπαρχει κινηση στο Ζ3c. Δεν ξερω πως τα εχει παει παγκοσμιως, παντως στην Ελλαδα φαινεται να κινειται. Μακαρι δηλαδη για να μην σταματησει να βγαζει αυτην την τοσο εξαιρετικη mini σειρα.. +1... Αλλαξα απο το G3 στο Z2 το οποιο πηρα κοψοχρονια (185 ευρω) και εχω δει παρανοικη αυξηση στην ζωη της μπαταριας... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για μενα, πλεον, το πρωτο χαρακτηριστικο μετα την εμφανιση του κινητιυ θα ειναι η μπαταρια. Δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον ανταγωνισμο που να πλησιαζει την Ζ3 σειρα και το Ζ3 που θελω ειναι πανακριβο ακομα.. Παντως χαιρομαι που υπαρχει κινηση στο Ζ3c. Δεν ξερω πως τα εχει παει παγκοσμιως, παντως στην Ελλαδα φαινεται να κινειται. Μακαρι δηλαδη για να μην σταματησει να βγαζει αυτην την τοσο εξαιρετικη mini σειρα.. Θα είναι μεγάλο λάθος της Sony αν σταματήσει αυτή τη σειρά. Δεν νομίζω να το κάνει. Εκτός και αν αποσυρθεί τελείως από την κατασκευή smartphones, κάτι που έχει ακουστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για μενα, πλεον, το πρωτο χαρακτηριστικο μετα την εμφανιση του κινητιυ θα ειναι η μπαταρια. Δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον ανταγωνισμο που να πλησιαζει την Ζ3 σειρα και το Ζ3 που θελω ειναι πανακριβο ακομα.. Παντως χαιρομαι που υπαρχει κινηση στο Ζ3c. Δεν ξερω πως τα εχει παει παγκοσμιως, παντως στην Ελλαδα φαινεται να κινειται. Μακαρι δηλαδη για να μην σταματησει να βγαζει αυτην την τοσο εξαιρετικη mini σειρα.. εδωσα χθες το Ζ3c στην κοπελα μου, που της ειχα παρει δωρο πριν 10 μερες..σημερα εφημερευει απο το πρωι στο νοσοκομειο, και με εχει παρει 3 φορες να μου πει οτι η μπαταρια δεν πεφτει με τιποτα!!:lol::lol: Οσο για το αν πουλαει, μπηκα χθες στην Πατρα σε μια wind απο τα καινουρια καταστηματα που διαφημιζει (πανεμορφο) και μου λεει η κοπελα που πιασαμε την κουβεντα οτι εχει πουλησει συνολικα 3..και της λεω, μονο? μου λεει, ειναι ακριβο...αν και εγω ξερω οτι ειναι καλυτερο απο iphone Κτλ..και της λεω, τι ακριβο..δηλαδη iphone Ποσα εχετε πουλησει? ενα? και μου λεει, οχι πολυ περισσοτερα...Αρα, αν και ξερουμε οτι δεν ειναι δεικτης πλεον αυτα τα μαγαζια..ειναι ενδεικτικο οτι ο κοσμος ειναι κολλημενος..και στο compact εχουν παει ελαχιστοι για την αξια του! κριμα γιατι εγω ειναι το 1ο κινητο που εχω σκεφτει οτι δεν θελω να το αλλαξω με τιποτα, μετα απο πολλα χρονια.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 υπαρχουν στα public ear pods sony! Τα πήρα αλλά καμία σχέση. Ειδικά στην εργονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αυτό που διαπιστώνει πάντως κανείς γρήγορα μετά την απόκτηση αυτού του κινητού είναι ότι παύει να ασχολείται και να αγχώνεται αν θα ξεμείνει στην διάρκεια της μέρας από μπαταρία ΟΟΟΣΟ βαριά χρήση και να κάνει, αυτό νομίζω ότι είναι και το μεγαλύτερο προσόν του έναντι των ανταγωνιστών του, πέρα από οποιοδήποτε άλλο επιμέρους χαρακτηριστικό, που και σ' αυτά υπερτερεί κατά την γνώμη μου με εξαίρεση ίσως κανά δυο. Δεν ήταν λίγες οι φορές αυτούς τους τέσσερις μήνες που το έχω ,που η λέξη λιώσιμο είναι λίγη για να περιγράψω τι του έχω κάνει και ποτέ δεν παρουσιάστηκε η ανάγκη να ψάχνω γύρω γύρω για πρίζα γιατί μου τελειώνει η μπαταρία , βουνά, κάμποι, εκδρομές, καράβια, δεν ασχολήθηκα αν θα ξεμείνω η όχι πραγματικα αυτο σκεφτομουν κι εγω. Πρακτικα ειναι αδυνατον να ξεμεινεις απο μπαταρια μεσα στη μερα, εκτος κι αν το επιδιωξεις σθεναρα! Οι φωτογραφιες του βεβαια υστερουν του ανταγωνισμου, αλλα θεωρω οτι ειναι κυριως θεμα software της καμερας. Σε μερικες ανεβασα μονο λιγο το saturation κι αμεσως ζωντανεψαν απο εκει που ηταν σαν ξεθωριασμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 πραγματικα αυτο σκεφτομουν κι εγω. Πρακτικα ειναι αδυνατον να ξεμεινεις απο μπαταρια μεσα στη μερα, εκτος κι αν το επιδιωξεις σθεναρα! Οι φωτογραφιες του βεβαια υστερουν του ανταγωνισμου, αλλα θεωρω οτι ειναι κυριως θεμα software της καμερας. Σε μερικες ανεβασα μονο λιγο το saturation κι αμεσως ζωντανεψαν απο εκει που ηταν σαν ξεθωριασμενες. οντως δειχνουν καμια φορα λιγο ξεθωριασμενες, αλλα δοκιμασε να καθαριζεις τον φακο πριν βγαζεις, κανει δουλεια καμια φορα.. Επισης saturation ανεβασες απο την επεξεργασια που κανει το ιδιο το κινητο? Παντως προχθες το δοκιμαζα διπλα απο ενα galaxy alpha που μολις ειχε παρει ενας φιλος (το οποιο βγηκε προβληματικο μαλλον, τρωει μπαταρια σε 6 ωρες) και θεωρω οτι το Ζ3c ειχε καλυτερη φωτο..μιας και το πρασινο χρωμα που βγαζαμε ενος μπουκαλιου στο δικο μου ηταν ιδιο με το πραγματικο ενω σε κεινου εμοιαζει λες και του ειχες ριξει φωσφοριζε χρωμα πανω...οποτε ναι ηταν πιο εντυπωσιακο,στις γκομενες (σορυ κιολας για την εκφραση αλλα δεν μπορουσα να το πω αλλιως γιατι αυτο κολλαει εδω) αρεσε πιο πολυ αυτο το ψευτικο..ομως ξερω οτι στην πραγματικοτητα πιο κοντα ημουν εγω! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εγω παντως χαιρομαι που κανενας δεν εχει προβλημα.. Ειναι πληρωε απροβληματιστη συσκευη. Και ακομα και δεκα ατομα να την εχουν, καποιος θα ειχε γραψει αν εχει προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Πάντως στην φωτογραφική διάβασα κάπου πως αν ρίξεις την φωτεινότητα κατά 1, και βάλεις White balance στο Cloudy (για να προσδώσει την πορτοκαλοκιτρινίλα στη φωτο), έχει πολύ καλύτερη χρωματική απόδοση. Κατά τ' άλλα μετά από 15 μέρες χρήσης έχω παρατηρήσει μέχρι και 3 μέρες και 2 ώρες με 3 ώρες οθόνη στο 100% και 20% υπόλοιπο μπαταρίας χωρίς Stamina. Έχω να δω πάνω από 2 μέρες μπαταρία σε κινητό μου από εποχή dumb-phone. Το τηλέφωνο είναι ταχύτατο στα πάντα (και στα κοάλα), δεν κολλάει πουθενά, η οθόνη δεν ενοχλεί καθόλου στα 720p (το φοβόμουν ερχόμενος από 1440p του G3), το OS είναι το μόνο stock που δεν ήθελα να του περάσω custom rom (παραδοσιακά περνάω Cyanogen λόγω smoothness και vanilla-like android εμπειρίας), και τέλος το μέγεθος είναι ότι καλύτερο για τα Small-sized χεράκια μου. Τέλος, αν κάποιος ενδιαφέρεται για θηκούλα flip cover, πήρα σε καφέ και μαύρη (λεφτά υπάρχουν lol) αυτήν από eBay στα 7 ευρώ. Πολύ όμορφη. Ίσως με λευκή συσκευή που έχει silver bezels να είναι πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αλλά και στο δικό μου (μαύρο) μου αρέσει εξίσου. Aν ενδιφέρεται κάποιος να τραβήξω μια-δυο φωτο γιατί αυτές που έχει στο ebay ο τύπος είναι photoshopαρισμένες. Εγώ φοβόμουν μήπως δεν είχε cutout για τη μαγνητική υποδοχή φόρτισης (έχει). Επίσης, με χάλασαν λίγο τα ακουστικά που έχουν το ένα καλώδιο του ακουστικού πιο μακρύ από το άλλο, και που δεν έχει volume control στο μικροφωνάκι. Ξέρουμε κάποια συμβατά ακουστικά με ισοσκελή καλώδια και volume controller? Αυτά που πρότειναν παραπάνω στο παιδί αντί για τα Earpod έχουν κι αυτά πιο μακρύ το ένα καλώδιο (αν και έχουν vol controller). Edited March 15, 2015 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) οντως δειχνουν καμια φορα λιγο ξεθωριασμενες, αλλα δοκιμασε να καθαριζεις τον φακο πριν βγαζεις, κανει δουλεια καμια φορα.. Επισης saturation ανεβασες απο την επεξεργασια που κανει το ιδιο το κινητο? Παντως προχθες το δοκιμαζα διπλα απο ενα galaxy alpha που μολις ειχε παρει ενας φιλος (το οποιο βγηκε προβληματικο μαλλον, τρωει μπαταρια σε 6 ωρες) και θεωρω οτι το Ζ3c ειχε καλυτερη φωτο..μιας και το πρασινο χρωμα που βγαζαμε ενος μπουκαλιου στο δικο μου ηταν ιδιο με το πραγματικο ενω σε κεινου εμοιαζει λες και του ειχες ριξει φωσφοριζε χρωμα πανω...οποτε ναι ηταν πιο εντυπωσιακο,στις γκομενες (σορυ κιολας για την εκφραση αλλα δεν μπορουσα να το πω αλλιως γιατι αυτο κολλαει εδω) αρεσε πιο πολυ αυτο το ψευτικο..ομως ξερω οτι στην πραγματικοτητα πιο κοντα ημουν εγω!Δεν ειναι ξεθωριασμένες παιδιά, ελπίζω να μην τις κρίνετε βλέποντάς τις στην οθόνη του κινητού γιατί η ips αυτή οθόνη δεν κολακεύει τις φωτογραφίες που βγάζει το κινητό (με την προυπόθεση ότι δεν είναι θέμα λανθασμένων ρυθμίσεων ή συνθηκών λήψης), δοκιμάστε να τις περάσετε σε μια οθόνη τάμπλετ η υπολογιστή ή τηλεόρασης (amoled, super amoled η led full hd, qhd) και θα πάθετε πλάκα, θα νομίζετε ότι τραβήχτηκαν με άλλη φωτογραφική η κινητό. Εγώ τις πέρασα σto Note 3 μου και ξεπετάχτηκαν ξαφνικά τελείως διαφορετικές φωτογραφίες Edited March 15, 2015 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Συμφωνώ. Και δεν βοηθάει και η ανάλυση της οθόνης μας για να "δείξουν" οι φωτο στο δικό μας, πέρα από τη χρωματική της απόδοση. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian1979 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Καλησπερα στην παρεα ειμαι αναμεσα στο z3c και στο galaxy alpha,τι εχετε να μου προτεινετε,με ενδιαφερει αρκετα η αντοχη της συσκευης γιατι δουλευω σε συνεργειο αυτοκινητων με σκονες και τα σχετικα.Επισης θεωρω σημαντικο και το gps.Aν μπορειτε προτεινετε μου και μαγαζι για την αγορα,προσφατα πηρε φιλος s3neo απο kaizershop εμεινε ευχαριστημενος, εχω να φοβηθω κατι με την ενδειξη EU?Kαι τελος πιστευετε οτι θα εχω προβλημα στο να το συνηθισω,ειμαι κατοχος s3 τα τελευταια δυο χρονια. Edited March 15, 2015 by ganian1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Νομίζω ότι πέρα από το φυσικό κεντρικό πλήκτρο που θα το έχεις συνηθίσει σίγουρα και που στην περίπτωση επιλογής του z3c θα πρέπει να χρησιμοποιείς πια τα εικονικά πλήκτρα οθόνης, όλα τα άλλα είναι υπέρ του κινητού της Sony, κατά την γνώμη μου... Απ' ότι γνωρίζω αυτά τα ερωτήματα σχετικά με τα σκρουτζομάγαζα και την ένδειξη EU στα προιόντα τους έχουν απαντηθεί πολλάκις οπότε νομίζω ότι δεν έχει κάποιος να φοβηθεί κάτι, πολλοί μάλιστα τα θεωρούν προτιμότερα από την άποψη των ενημερώσεων τις οποίες λαμβάνουν πιο νωρίς από τα εγχώρια. Για το συγκεκριμένο μαγαζί κιόλας που αναφέρεις έχω ένα καλό λόγο να πω μιας και φίλος μου αγόρασε δίκαρτο σαμσουνγκ και έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος Edited March 18, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts