Jump to content

Sony Xperia Z3 Compact

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω το πιστεύω αυτό που λες με την αργή φόρτιση, αλλά μιας και ο ταχυ-φορτιστής είναι της Sony, τους έστειλα ένα μήνυμα και τους ρώτησα αν ο φορτιστής αυτός προκαλεί κακό στην μπαταρία! (Όχι φυσικά ότι περιμένω να μου πουν αρνητικά σχόλια για ένα δικό τους προϊόν :p:lol: , απλά μπας και πέσω σε κάποιον υπάλληλο που είναι έτοιμος για απόλυση ή σύνταξη και μου ανοίξει την καρδιά του! :p )

δε θα στο πει γιατι δεν ειναι ηλεκτρονικος με ειδικευση στις μπαταριες ουτε γινεται να στο πει γιατι αν εκανε κακο δε θα το εβγαζε η σονυ..θα σου πει οτι ειναι των προδιαγραφων που προβλεπονται..

Απο εκει και περα, μπορει για 1-2 χρονια η μπαταρια να μην παθαινει τιποτα, αλλα απο τη στιγμη που δεν αλλαζει τοσο απλα και το να το φορτιζεις πιο αργα δεν κοστιζει, πχ εγω το φορτιζω βραδυ και θελω αργη φορτιση να μην ειναι στην πριζα γεματο πολλες ωρες..τοτε δε χανεις τιποτα να επιλεξεις εναν αργο φορτιστη

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, σχετικά με αυτό που λέτε για αργή ή γρήγορη φόρτιση, δεν ξέρω αν ισχύει και στο Z3c αυτό που έχω διαπιστώσει με το Z1c μου όσον αφορά τη φόρτισή του, αλλά από δική μου εμπειρία, οι φορτιστές που έχουν αποσπώμενο καλώδιο φορτίζουν πιο αργά σε σχέση με αυτούς που έχουν ενσωματωμένο καλώδιο. Με έναν 1200άρη της Nokia (αυτόν εδώ) με ενσωματωμένο καλώδιο, φορτίζω το Z1c μου αισθητά πιο γρήγορα σε σχέση με τον 1500άρη της Sony (EP-880) που ήταν στο πακέτο αγοράς, με το καλώδιο να είναι αποσπώμενο για να συνδέεις τη συσκευή στον υπολογιστή, αλλά και να φορτίζεις. Και την ίδια διαφορά την έχω παρατηρήσει είτε φορτίζω μέσω της microUSB της συσκευής μου, είτε με τη βάση φόρτισης DK-32.

Ίσως να έχει να κάνει το καλώδιο που έχουν οι μεν και οι δε, ίσως όχι.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Απο το 1% έως το 100% μου παιρνει 3 ώρες.

Απο το 3% έως το 100% περιπου 2,5 ώρες.

Αλλά από ότι έχω ακούσει με τον φορτιστή DK-48 μπορεί να κάνει και πιο γρήγορα.

Ευχαριστώ πολύ. Η ταχύτητα φόρτισης θα έλεγα ότι μάλλον είναι το μόνο μελανό σημείο του z3 compact.

Ευχαριστώ πολύ. Η ταχύτητα φόρτισης θα έλεγα ότι μάλλον είναι το μόνο μελανό σημείο του z3 compact.

Όπως γράφω και παραπάνω, δοκίμασε να φορτίσεις με φορτιστή που δε θα έχει αποσπώμενο καλώδιο (όπως αυτός που έχει στο πακέτο αγοράς), αλλά ενσωματωμένο καλώδιο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κανενας που το εχει παρει μια γνωμη να πει!

Αυτο το σημαδι με στη καμερα που εμφανιζει σε καποιες φωτο πχ, ισχυει?

Οταν πεσει 370€ το εχω παρει!

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Αν σκεφτείς ότι κρατάει η μπαταρία του Ζ3 compact πάνω από 2 μέρες και ίσως και 3 τότε η ταχύτητα φόρτισης του δεν είναι τίποτα

Εγώ το προηγούμενο Σάββατο σε ενα event απο τις 10 πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα τράβηξα πολλές φωτογραφίες και πάνω απο 20 βίντεο σε 4Κ ανάλυση και η μπαταριά εμεινε στο 20%, ενω γύρω μου έβλεπα επαγγελματίες φωτογράφους να αλλάζουν μπαταρίες στις μηχανές και τις βιντεοκάμερες τους σχεδόν κάθε 4 ώρες. Η μπαταρία του Ζ3 Compact απλά δεν παίζεται και 3 ώρες πλήρη φόρτιση δεν είναι τίποτα μπροστά στις δυνατότητες που προσφέρει.

Παιδια εχω δοκιμασει 2 φορες να κανω επαναφορα το τηλεφωνο απο backup που ειχα κανει στο sony pc companion , αλλα μενει προς το τελος λεγωντας οτι θελει 39 ωρες ακομα .

Γιατι γινεται αυτο ? Τι μπορω να κανω ?

Καποιος μπορει να με βοηθησει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Η μπαταρία του δεν υπάρχει πραγματικά. έχω εντυπωσιαστεί. Πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθεί να του τελειώσω την μπαταρία σε 2 μέρες και να αποτυγχάνει!!! Βέβαια σήμερα είχε την πρώτη πτώση του το κινητό και απόκτησε ένα ενθύμια στην κάτω αριστερή γωνία. Η Barely there θήκη του ήταν όντως ελάχιστα παρούσα. Τέσπα, μικρό το κακό. Το κινητό τα σπάει απλά. Υπεργρήγορο, η κάμερα πολύ καλή και ο επεξεργαστής ΣΟΥΠΕΡ.

χθες το αγορασα κ γω επιτελους (ασπρο στα 393)

ηταν στο 56% σημερα εχει παει 13% ποτε να το βαλω στην πριζα για πληρη φορτιση?

Τώρα είναι καλά φίλε! Μην την αδειάσεις τελείως μιας και δεν της κάνει καλό! Εγώ ακολουθώ πολλά χρόνια την "συνταγή" να το φορτίζω πάντα όταν πάει κάπου στο 10% και μετά ως 100% χωρίς μετά να το αφήνω εκεί περισσότερη ώρα και πίστεψέ με έχω ακόμα κινητά 15ετίας που η μπαταρία τους είναι ακόμα βράχος! Να την χαρείς την κινητάρα σου! Πολύ καλή τιμή το πήρες..

Τώρα είναι καλά φίλε! Μην την αδειάσεις τελείως μιας και δεν της κάνει καλό! Εγώ ακολουθώ πολλά χρόνια την "συνταγή" να το φορτίζω πάντα όταν πάει κάπου στο 10% και μετά ως 100% χωρίς μετά να το αφήνω εκεί περισσότερη ώρα και πίστεψέ με έχω ακόμα κινητά 15ετίας που η μπαταρία τους είναι ακόμα βράχος! Να την χαρείς την κινητάρα σου! Πολύ καλή τιμή το πήρες..

ευχαριστω πολυ! θα το βαλω τωρα κ θα τα το αφησω χωρις διακοπη να παει 100% μιας κ ακομα δε του εχω βαλει sim

εχει κανεις αποψη για αυτο εδω?το εχω παραγγειλει..

ευχαριστω πολυ! θα το βαλω τωρα κ θα τα το αφησω χωρις διακοπη να παει 100% μιας κ ακομα δε του εχω βαλει sim

εχει κανεις αποψη για αυτο εδω?το εχω παραγγειλει..

Μια χαρά είναι η Nillkin, θα σε βολέψει μια χαρά. Εγώ πάντως έχω αυτό εδώ. Έχω το αντίστοιχο στο Z1 Compact και είναι σούπερ. Προσωπικά μου αρέσει να καλύπτονται τελείως οι αισθητήρες και η μπροστινή κάμερα με το screen protector, γι' αυτό και προτιμώ την Ultmate Shield.

Μια χαρά είναι η Nillkin, θα σε βολέψει μια χαρά. Εγώ πάντως έχω αυτό εδώ. Έχω το αντίστοιχο στο Z1 Compact και είναι σούπερ. Προσωπικά μου αρέσει να καλύπτονται τελείως οι αισθητήρες και η μπροστινή κάμερα με το screen protector, γι' αυτό και προτιμώ την Ultmate Shield.

οντως εγω εχω βαλει την ιδια που λεει ο φιλος της Nillkin και θα μαρεσε να καλυπτονται οι αισθητηρες (γιατι λογω παχους φαινεται το κενο) αλλα πραγματικα ειναι τρομερο tempered, ειναι πολυ πιο δυσκολο να κανεις δαχτυλιες απο ο,τι σκετο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μπορεις να αναφερεις το καταστημα που το πηρες?

-ηταν σφραγισμενο?

-εχει logo ξενου παροχου?

-εχει εφαρμογες του ξενου παροχου?

καλορίζικο . όταν του κάνεις πλήρη φόρτιση θα είσαι κομπλε . Θα σε βγάζει σίγουρα 2 μέρες με συνεχή χρήση του η μπαταρία

Μπορεις να αναφερεις το καταστημα που το πηρες?

-ηταν σφραγισμενο?

-εχει logo ξενου παροχου?

-εχει εφαρμογες του ξενου παροχου?

το αγορασα απο εδω

-ηταν σφραγισμενο με 2 στογγυλες ταινιες της sony(στο κουτι εχει κ ενα μικρο αυτοκολλητο που λεει:"sony mobile communications AB SE-221 99 Lund Sweden)..μεσα ειχε φορτιστη,καλωδιο,ακουστικα και μεμβρανη για μπροστα την οποια δεν εχω βαλει μιας κ περιμενω την nilkin

-δεν εχει καποιο λογοτυπο απο κανεναν παροχο

-ειχε μερικες εφαρμογες(πλοηγο,ενα diagnostic κατι,avg και κατι αλλα..οτι δεν ηθελα το εσβησα)

επισης περιμενω καρτα μνημης και καλωδιο(το οποιο το προτειναν κατι σελιδες πισω καποια ατομα)

το αγορασα απο εδω

-ηταν σφραγισμενο με 2 στογγυλες ταινιες της sony(στο κουτι εχει κ ενα μικρο αυτοκολλητο που λεει:"sony mobile communications AB SE-221 99 Lund Sweden)..μεσα ειχε φορτιστη,καλωδιο,ακουστικα και μεμβρανη για μπροστα την οποια δεν εχω βαλει μιας κ περιμενω την nilkin

-δεν εχει καποιο λογοτυπο απο κανεναν παροχο

-ειχε μερικες εφαρμογες(πλοηγο,ενα diagnostic κατι,avg και κατι αλλα..οτι δεν ηθελα το εσβησα)

επισης περιμενω καρτα μνημης και καλωδιο(το οποιο το προτειναν κατι σελιδες πισω καποια ατομα)

Ευχαριστω φιλε.

Παίδες σήμερα το πήρα και εγώ στα χέρια μου μαύρο χρώμα. Από τις πιο όμορφες συσκευές θυμίζει πάνω στο τραπέζι σε iPhone. Αυτό που έχω να πω ότι κουράστηκα με τα μεγάλα κινητά είχα note 3 και τώρα έχω και m8 ειλικρινά το z3c είναι ότι πιο σταθερό και κατάλληλο για το ένα χέρι το παίζεις μπάλα ανεβάζει το experience πολύ . Παρόλο τα 2,5 ghz και την 720p οθόνη το περίμενα το πιο γρήγορο από το m8 που έχω και τα συγκρίνα.παρόλαυτα θα γίνει η κυρία συσκευή μου και το m8 θα μπει για αρκετό καιρό συρτάρι. Μπαταρία μιας και είναι η πρώτη μέρα δεν θα αναφέρω αλλά από ότι φαίνεται είναι πολλά υποσχόμενη. Edited by tsamers

πισης περιμενω καρτα μνημης

H καρτα που αγορασες δεν παιζει σε αυτη την τιμη με τιποτα. Ο πωλητης ειναι καινουριος..... Οταν ερθει με το καλο η καρτα δοκιμασε να την ''φορτωσεις''. Επισης τσεκαρε την στο pc σου με το h2testw_1.4.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

H καρτα που αγορασες δεν παιζει σε αυτη την τιμη με τιποτα. Ο πωλητης ειναι καινουριος..... Οταν ερθει με το καλο η καρτα δοκιμασε να την ''φορτωσεις''. Επισης τσεκαρε την στο pc σου με το h2testw_1.4.

Πηρε η κουνιαδα μου μια 32αρα και απλα ηταν σαν να μην εβαζε τιποτα στην υποδοχη. Δεν την εβλεπε κανενα κινητο ποτε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες σήμερα το πήρα και εγώ στα χέρια μου μαύρο χρώμα. Από τις πιο όμορφες συσκευές θυμίζει πάνω στο τραπέζι σε iPhone. Αυτό που έχω να πω ότι κουράστηκα με τα μεγάλα κινητά είχα note 3 και τώρα έχω και m8 ειλικρινά το z3c είναι ότι πιο σταθερό και κατάλληλο για το ένα χέρι το παίζεις μπάλα ανεβάζει το experience πολύ . Παρόλο τα 2,5 ghz και την 720p οθόνη το περίμενα το πιο γρήγορο από το m8 που έχω και τα συγκρίνα.παρόλαυτα θα γίνει η κυρία συσκευή μου και το m8 θα μπει για αρκετό καιρό συρτάρι. Μπαταρία μιας και είναι η πρώτη μέρα δεν θα αναφέρω αλλά από ότι φαίνεται είναι πολλά υποσχόμενη.

Πες μας λιγο σε σχεση με το Μ8 πως το βλεπεις απο θεμα ταχυτητας κτλ? οχι οτι εχουν μεγαλες διαφορες αλλα πιστευεις οτι εχει λαγκ το μικρο σε σχεση με το Μ8? Μηπως απλα ειναι το εφε κινησης πιο αργο στο σονυ?

Σε ρωταω γιατι ακουω τα καλυτερα για την ταχυτητα και τη διαχειριση του Μ8, που δε διαφωνω, απλα δεν ξερω αν αυτη η διαφορα που εχει στο συγκεκριμενο θεμα αξιζει τον κοπο για να παρεις μια τοσο μεγαλη (και σε σχεση με τα αντιστοιχα κινητα της κατηγοριας) και τοσο ακριβη συσκευη με καμερα που δεν βολευει σε ολες τις χρησεις (πχ ζουμ-κροπαρισμα) κτλ κτλ.

Γενικα λοιπον ποια ειναι η γνωμη σου?

Επισης, απο μπαταρια πως το βλεπεις σε σχεση με το Μ8?

Πηρε η κουνιαδα μου μια 32αρα και απλα ηταν σαν να μην εβαζε τιποτα στην υποδοχη. Δεν την εβλεπε κανενα κινητο ποτε..

Κι εγω πήρα μια SanDisk 64αρα και εχω γράψει αρκετά 4Κ βίντεο απευθείας στην κάρτα και δεν μου εχει βγάλει ποτέ πρόβλημα.

Μήπως η κουνιάδα σου πηρε άλλη μάρκα ή μηπως η κάρτα δεν ήταν class 10??

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό που έχω να πω ότι κουράστηκα με τα μεγάλα κινητά

Και εγω φίλε το θεωρώ τραγικό να κυκλοφορούν τοσο μεγάλα κινητά και να αναγκάζουν τους ανθρώπους να παιδεύονται να βγάλουν μια φωτογραφία ή βίντεο με κινητά που είναι πιο μεγάλα απο τα χέρια τους και στο τέλος να τους πέφτουν κάτω.

Ο καλύτερος συνδυασμός ναι να έχεις ενα κινητό μέχρι 4.8 ίντσες το πολύ και μετα τα το συνδυάζεις με ενα 8 ιντσο tablet όταν εχεις ανάγκη την μεγαλύτερη οθόνη.

Έτσι σκέφτηκα κι εγώ και μου βγήκε τελικά θα έλεγα.... Έμεινα με το Ζ το οποίο είναι άθικτο και πήρα κι ένα tab.pro 8.4 και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.!
Konakis.

• The title was changed to Sony Xperia Z3 Compact