iobelika Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Meizu MX4 Vs Xiaomi Mi 4: πολύ λαγκάρει σε σχέση με το xiaomi ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Πρώτο δεν είμαι φίλος σου, δεύτερο έχω δικαίωμα να λέω ότι λέω χωρίς να προσβάλλει, τρίτο δεν με απασχολούν τα χόμπι σου και με τι την "βρίσκεις" και τέταρτο αν θες να κρίνεις η να σχολιάσεις το mx3 έχει δικό του νήμα. Εδώ αν το πρόσεξες είναι για το mx4. Εννοείτε ότι με προσβάλεις με την επιθετική στάση σου και την ειρωνία σου που έχεις απέναντι μου και όπως λες και εσύ δεν με ξέρεις και από χτες ;) Είσαι ο μόνος που απάντησε επιθετικά απέναντι μου και χωρίς ουσιώδες επιχειρήματα.. Εγώ αναφέρθηκα στον antdel και για τη συσκευή και για το mx3(αλλά με ωραίο τρόπο και χωρίς ειρωνία) , εσύ το μόνο που κανείς είναι να μην ασχολείσαι με την συσκευή αλλά με εμένα .. Άμα συνεχίσεις να ασχολείσαι με εμένα ειλικρινά θα σε αναφέρω στους admin.. Δεν βοηθάς με τα λεγόμενα σου και χωρίς να έχεις επιχειρήματα..Εδώ είμαστε για να βοηθάει ο ένας τον άλλο και όχι για να τον πικάρει.. να λέμε τις γνώμες μας με ωραίο τρόπο .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) πολύ λαγκάρει σε σχέση με το xiaomi ... αφου ειναι σε beta ακομα αυτα λεει και ο ιταλιανος. βασικα λεει η μπαταρια θελει δουλεια αλλα ομοιως και η οθονη γιατι μετα απο 20 λεπτα παιχνιδι καιει το κινητο. Πιστευω αυτα θα φτιαξουν Μην ξεχνατε ειναι prerelease. beta μορφη το λογισμικο εντελως. Υπομονη Οσο το βλεπω τοσο δεν το χορταινω. Επισης ο καθε χρηστης εχει τα δικα του σημεια αναφορας. θα παρω μια γευση απο εναν καλο reviewer αλλα το κινητο αν δεν το πιασω εγω δεν πιστευω κανεναν. Εξαλλου ειναι τοσο ομορφο που μπορει να του συγχωρησω και παιδικες ασθενειες,ΑΝ υπαρχουν (δυσκολο) Edited September 15, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Υπομονη Οσο το βλεπω τοσο δεν το χορταινω. Όντως.... Αν με ρωτούσανε πως θεωρείς ότι θα έπρεπε να είναι το ιδανικό κινητό εν έτη 2014 (σχεδιαστικά), κάτι τέτοιο θα είχα στο μυαλό μου.... Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 αφου ειναι σε beta ακομα αυτα λεει και ο ιταλιανος. βασικα λεει η μπαταρια θελει δουλεια αλλα ομοιως και η οθονη γιατι μετα απο 20 λεπτα παιχνιδι καιει το κινητο. Πιστευω αυτα θα φτιαξουν Μην ξεχνατε ειναι prerelease. beta μορφη το λογισμικο εντελως. ποιό flyme είναι αυτό που θα φοράει ? το 4 ? το mx3 ποιό έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 ναι το 4. το ΜΧ3 εχει το 3 και θα παρει το 4 μεχρι τις γιορτες. καποια πραγματακια που ειδα στο βιντεο το ιταλικο και τα αναφερω μια και δεν ξερουν ολοι ιταλικα ~gorilla glass 3 σε οθονη αλλα και στο τζαμακι της καμερας ~Google Apps προεγκατεστημενες μαζι με το κινητο. ~root ευκολο μια και ειναι μια option που υπαρχει στο μενου,απλα την επιλεγεις και εισαι ετοιμος. ~φοβερα φωτεινη οθονη κουραζει στα ματια σε max φωτεινοτητα,το κινητο αρχιζει και ανεβαζει θερμοκρασια μετα απο 30λεπτα στο 100% της οθονης ,αλλα μην ξεχναμε ειναι beta (θα το δουμε αυτο εννοειται) ~κανονικα συνδεση με αλλες συσκευες για screencast κλπ ~GPS χωρις κανενα προβλημα ,αρα δεν ειναι οπως αλλοι επεξεργαστες της ιδιας εταιριας. ~gestures! διπλο ταπ για ανοιγμα ,swype down για notifications ,swipe up για την τελευταια εφαρμογη ανοιχτη με κλειστη οθονη εννοειται ~προγραμματιζομενο ανοιγμα και κλεισιμο συσκευης.Του λες ποτε να κλεισει και ποτε να ανοιξει.Επισης εχει ξυπνητηρι με κλειστο κινητο εντελως(οπως τα παλια Νοκια) ~29,1GB ελευθερα στην εκδοση με τα 32. ~call registering ~Το μαυρο στην οθονη δεν γκριζευει αλλα ειναι πολυ πιστο και μοιαζει να ειναι συνεχεια του σωματος της οθονης και του γυαλιου. ~κορυφαιο viewing angle και ανετο διαβασμα κατω απο τον ηλιο ~παιζει native ολα τα formats video,audio δεν εχει αναγκη εφαρμογες τριτων ~τα βιντεο μπορει να τα παιζει σε μικρο παραθυρακι ενω ειμαστε στην home,ομοιως η αριθμομηχανη γινεται μικρο παραθυρακι. ~manual mode στην καμερα με πολλες ρυθμισεις και ISO μεχρι 1600. ~4Κ / και 30φωτο/sec burst O ιταλος λεει οτι θα ηθελε καλυτερη μπαταρια ,αν και δεν τον αφησε ποτε καμμια μερα ξεκρεμαστο,και να μην καιει μετα απο μιση ωρα οταν παιζει παιχνιδια στο maximum της φωτεινοτητας. εχει lags αλλα ειναι στην εκδοση 4.4.2 ενω η τελικη που θα φθασει στους αγοραστες ειναι με την 4.4.4 αυτα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) ποιό flyme είναι αυτό που θα φοράει ? το 4 ? το mx3 ποιό έχει ? Το mx3 έχει το flyme 3 και το mx4 το flyme 4 ΥΓ. με πρόλαβε ο pik. και μου έκανε εντύπωση αυτό που γράφει ότι έχει gorilla glass 3 σε οθονη αλλα και στο τζαμακι της καμερας Δεν έχει τύχει να διαβάσω για αλλά κινητά , να έχουν gorilla στην κάμερα .. Ωραία προσθήκη αυτήν .. Edited September 15, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 στο 8.02 λεπτο...κοιταξτε display... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 >? που ειναι το αλλο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399754 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Συνφορουμιτες @vagosvts και @bull2004 δεν υπαρχει λογος να παρεξηγηθειτε για χαρη μιας συσκευης...αυτο που ειπα και φαινεται οτι δεν εγινε απολυτως αντιληπτο απο μερικους, ιδιως απο τον φιλο που ανεφερε το παραδειγμα με το redmi και τα ελληνικα, ειναι οτι η εταιρεια αυτη απευθυνεται σε διαφορετικο κοινο...που δεν κοιταει πρωτα τα σπεκ αλλα που δινει προτεραιοτητα στο εκλεπτυσμενο design και την λεπτομερεια στην ποιοτητα κατασκευης, πιο "ψαγμενο" κοινο αν μου επιτρεπεται η εκφραση. Μεταξυ σοβαρου και αστειου παντως(και βασιζομενος σε πραγματικο περιστατικο με φιλο) αν καποιος πιασει στα χερια του το mx3 ή το mx4 προβλεπω να ξεκιναει...εντατικα μαθηματα αγγλικων :). Ισως υπαρχουν πιο πληρεις σε σπεκ προτασεις με ελληνικα, radio, sd ενδεχομενως, αλλα ποια εχει την ποιοτητα και την κομψοτητα και γενικα την εμπειρια χρησης του meizu; καπου χανεις καπου κερδιζεις... Και προφανως σκοπιμως για τους λογους που αυτοι ξερουν δεν βαζουν radio, sd και 2 sim (εχει ομως το πολυ βολικο mhl απο οτι βλεπω). Αν ειχε και αυτα διατηρωντας την ιδια σχεδιαση και τις ιδιες διαστασεις τοτε θα ηταν οντως για μενα το τελειοτερο κινητο period. Αλλα θα εκανε τουλαχιστον 100 ευρω παραπανω και μετα θα γκρινιαζαμε για την τιμη. Προσωπικα η εταιρεια εχει κερδισει την απολυτη εμπιστοσυνη μου και θα επαιρνα το επομενο προϊον της με κλειστα ματια χωρις καν να δω ριβιου. Αν αυτο λεγεται φανμποϊσμος τοτε ας ειναι ετσι... Και κατι ακομα...υπαρχει πολυ καλη κοινοτητα τοσο για τις συσκευες (bbs.meizu.cn) οσο και για το flyme(http://www.flyme.cn), αλλα προς το παρον κυριως στην κινα....προσπαθω να την παρακολουθω οσο μπορω μεσω μεταφρασης. Εκει εχει πολυ υλικο σε software, θεματα κ.α. Υπαρχει και το meizufans.eu στα αγγλικα οπως και το forum.meizu.com . Και φυσικα οι φιλοι μας οι ρωσοι θα αρχισουν να ασχολουνται σιγα σιγα http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=529456&st=160 Τελος κατι διαβασα για εναρξη closed beta ubuntu τον ιουλιο που μας περασε...αλλα ουδεν νεοτερο απο τοτε...επειδη ειναι πολυ ψειρες μαλλον το μαγειρευουνε καλα πριν το βγαλουν επισημα. Με αυτα και με τα αλλα ξεπερασαμε τα 200 ποστ και εχουμε και 2 νηματα...βλεπετε τι κανει η τιμη; αλλιως στα αζητητα... Edited September 15, 2014 by antdel_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 ~gestures! διπλο ταπ για ανοιγμα ,swype down για notifications ,swipe up για την τελευταια εφαρμογη ανοιχτη με κλειστη οθονη εννοειται Η προεπισκόπηση των προηγούμενων εφαρμογών που ανοίξαμε με τι gesture γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Η προεπισκόπηση των προηγούμενων εφαρμογών που ανοίξαμε με τι gesture γίνεται; Καλημερα!θα ηθελα μια ερωτηση να κανω,ο επεξεργαστης ειναι mtk 6595?ρωτω γιατι ειχα διαβασει οτι θα εβγαινε με exynos ενδιαφερεται ενας φιλος μου για αυτο το κινητο..απο το meizumart μπορουμε να το παραγγειλουμε?η να περιμενουμε να ερθει η meizu στην ελλαδα οπως ειχε αναφερθει?σας ευχαριστω! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλημερα!θα ηθελα μια ερωτηση να κανω,ο επεξεργαστης ειναι mtk 6595?ρωτω γιατι ειχα διαβασει οτι θα εβγαινε με exynos ενδιαφερεται ενας φιλος μου για αυτο το κινητο..απο το meizumart μπορουμε να το παραγγειλουμε?η να περιμενουμε να ερθει η meizu στην ελλαδα οπως ειχε αναφερθει?σας ευχαριστω! Ναι αυτον εχει, ο exynos 5430 ακουγεται για την εκδοση pro που θα εχει πιο ανεβασμενα ακομα χαρακτηριστικα...μη κολλατε στον mtk, θα ειναι μια χαρα και ακομα καλυτερα... το προπαραγγελνεις απο meizumart, για ελλαδα δεν ξερω κατι για τωρα αμεσα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η προεπισκόπηση των προηγούμενων εφαρμογών που ανοίξαμε με τι gesture γίνεται; Δεν ξερω αν θα εχει gesture για αυτο αλλα αυτο που ισχυει στο flyme ειναι με ανοικτη οθονη συρσιμο απο την βαση δεξια ή αριστερα του home button προς την οθονη...εμφανιζει ομως μονο εικονιδια και οχι κανονικες προεπισκοπησεις των εφαρμογων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399754 Αυτό είναι στα νέα, σε άλλο κομμάτι. Το επίσημο θέμα στο οποίο συζητάμε για τη συγκεκριμένη συσκευή είναι το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Αυτό είναι στα νέα, σε άλλο κομμάτι. Το επίσημο θέμα στο οποίο συζητάμε για τη συγκεκριμένη συσκευή είναι το παρόν. Δεν έχει να κάνει.. Η ίδια συζήτηση γίνεται και στα 2 νήματα. Όπως και σε άλλα πολλά παρόμοια τοπικ νομίζω ότι πρέπει να συνδεθούν τα δύο μεταξύ τους. Προσωπικά κουράζεται με το πήγαινε έλα.. Δεν ξέρω σε ποιο έχω γράψει τι. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Δικό σου λάθος, εκεί είναι τα νέα. Εδώ γράφουμε... Χρόνια τώρα ακολουθείται αυτή η τακτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Tear down της συσκευης http://bbs.meizu.cn/thread-5230896-1-1.html κατασκευαστικα λεει απο οτι καταλαβα οτι ειναι στα επιπεδα του mx3, δηλαδη πολυ καλα. Επισης κατι γραφουν στα σχολια γιατι ειναι ασπρο και οχι μαυρο οπως το mx3 απο μεσα(το μαυρο ειναι πιο ομορφο οπως και να το κανουμε). και ενα ακομα tear down: http://bbs.meizu.cn/thread-5231959-1-1.html και ενα συγκριτικο καμερας με το z2: http://bbs.meizu.cn/thread-5230871-1-1.html edit: θελει καποιο optimization το λογισμικο ειδικα σε θεμα yellow tint στον ουρανο αλλα το hardware υπαρχει οποτε ειναι θεμα χρονου...δεν ξερω και αν ειναι απο τα πρωτα κινητα-samples που εδωσε η meizu σε καποιους. Edited September 16, 2014 by antdel_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Tear down της συσκευης http://bbs.meizu.cn/thread-5230896-1-1.html κατασκευαστικα λεει απο οτι καταλαβα οτι ειναι στα επιπεδα του mx3, δηλαδη πολυ καλα. Επισης κατι γραφουν στα σχολια γιατι ειναι ασπρο και οχι μαυρο οπως το mx3 απο μεσα(το μαυρο ειναι πιο ομορφο οπως και να το κανουμε). και ενα ακομα tear down: http://bbs.meizu.cn/thread-5231959-1-1.html και ενα συγκριτικο καμερας με το z2: http://bbs.meizu.cn/thread-5230871-1-1.html edit: θελει καποιο optimization το λογισμικο ειδικα σε θεμα yellow tint στον ουρανο αλλα το hardware υπαρχει οποτε ειναι θεμα χρονου...δεν ξερω και αν ειναι απο τα πρωτα κινητα-samples που εδωσε η meizu σε καποιους. Όντως στη φωτογραφία χάνει αρκετά.. Και ρόλο δεν παίζουν τα megapixel αλλά ο αισθητηρας.. Αισθητήρα έχει από τους καλύτερους οπότε με λίγη δουλειά στο λογισμικό νομίζω θα μπορεί να πιάσει πολύ ψηλά επίπεδα.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Οι πρώτες φωτογραφίες της λευκής έκδοσης. Όχι demo.... Κουκλί! :D http://s28.postimg.org/6lhngbvel/3423.jpg image hosting Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 λογω της μεγαλης ζητησης του MX4 μαλλον παμε για Νοεμβριο μεχρι να δουμε το Pro. Aυτα παθαινει καποιος :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Επειδη εχω χαθει λιγο ... Εγω,ΝΑΙ.το ΘΕΛΩ και ειμαι προθυμος να το πληρωσω στη μεγαλυτερη τιμη του, στο official site. Αλλα για να καταλαβω,θα μπορω να το κανω οπως θελω pre-order ή οτι επιλογες μου δωσουν αυτοι? Εγω το θελω ασπρο 32gigabyte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Υπάρχει περίπτωση να δούμε fm radio και περισσότερο από 2gb στη συσκευή ; Ισως στο pro όταν κι αν βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Επειδη εχω χαθει λιγο ... Εγω,ΝΑΙ.το ΘΕΛΩ και ειμαι προθυμος να το πληρωσω στη μεγαλυτερη τιμη του, στο official site. Αλλα για να καταλαβω,θα μπορω να το κανω οπως θελω pre-order ή οτι επιλογες μου δωσουν αυτοι? Εγω το θελω ασπρο 32gigabyte. Μονο το γκρι(πισω)-μαυρο(μπροστα) ειναι διαθεσιμο σε 16/32gb, το ασπρο τωρα εμφανιστηκε σε φωτογραφιες...ενδεχομενως σε επομενη φαση θα ειναι διαθεσιμο οπως εγινε με το mx3 περσι. Στο ασπρο δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εμφανες το led του home button σε φως ημερας. Στο μαυρο ειναι αρκετα εμφανες. Αυτη ειναι εικονα απο την φορμα preorder: http://postimg.org/image/iafcpg70d/ ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει περίπτωση να δούμε fm radio και περισσότερο από 2gb στη συσκευή ; Ισως στο pro όταν κι αν βγει; Τα 3gb ισως και 4 (λιγοτερο πιθανο αλλα οχι απιθανο) ειναι σιγουρα αλλιως δεν εχει λογο υπαρξης η εκδοση pro, το radio ελπιζω ναι αλλα προβλεπω πως οχι...ειναι εταιρικη παραδοση μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μονο το γκρι(πισω)-μαυρο(μπροστα) ειναι διαθεσιμο σε 16/32gb, το ασπρο τωρα εμφανιστηκε σε φωτογραφιες...ενδεχομενως σε επομενη φαση θα ειναι διαθεσιμο οπως εγινε με το mx3 περσι. Στο ασπρο δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι εμφανες το led του home button σε φως ημερας. Στο μαυρο ειναι αρκετα εμφανες. Αυτη ειναι εικονα απο την φορμα preorder: http://postimg.org/image/iafcpg70d/ Σε ευχαριστω.θα περιμενω τοτε μεχρι νεοτερας.ειναι αστειο που εχει τοσα εκατομυρια πωλησεις και δεν ειναι καν η ομορφοτερη εκδοση στη αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Σε ευχαριστω.θα περιμενω τοτε μεχρι νεοτερας.ειναι αστειο που εχει τοσα εκατομυρια πωλησεις και δεν ειναι καν η ομορφοτερη εκδοση στη αγορα. Πολλοι θα διαφωνησουν με αυτο, ειναι καθαρα υποκειμενικο...εγω προτιμω το γκρι μαυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts