junglist Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Εγώ προς το παρόν όλες τις τελευταίες αγορές μου από Γερμανία τις κάνω. Η Αγγλία έχει τρελές καθυστερήσεις με το απλό ταχυδρομείο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Κατ' αρχάς, είναι καλό που συμφωνήσανε, αλλά τις λεπτομέρειες θα τις μάθουμε όταν διαβάσουμε τι συμφωνήσανε.Απ' όσο είδα θα επιβάλλεται ΦΠΑ όσον αφορά τις online αγορές. Να δούμε όπως λες τις λεπτομέρειες και πως θα εφαρμοστούν από μεγάλες πλατφόρμες όπως Amazon και ebay. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 στο amazon .uk λεει πλεον import fees?επιπλεον χρεωση Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2021 στο amazon .uk λεει πλεον import fees?επιπλεον χρεωση Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ, και στις προηγούμενες και επόμενες σελίδες Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 είχε κανείς κολλημένη παραγγελία στο στάδιο preparing for dispatch ; και για πόσο καιρό περίπου; από amazon.de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 είχε κανείς κολλημένη παραγγελία στο στάδιο preparing for dispatch ; και για πόσο καιρό περίπου; από amazon.deΑκόμα και για βδομάδες. Τυχαίνει και στο Αμαζον. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 ευχαριστώ ~ ελπίζω να ξεκολλήσει σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 (edited) Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ενας φιλος μου ψώνισε από αυτο το site σήμερα. Οταν του ήρθε το mail της παραγγελίας, του έγραφε ότι παράγγειλε άλλο τηλέφωνο, και όχι αυτό που είχε επιλέξει. Εγω που είδα το site και τις τιμές του, μου φάνηκε μουφα. Τους έστειλε mail για το λάθος της παραγγελιας, και ελπίζει να του απαντήσουν. Υπάρχει πιθανότητα να του έφαγαν τα χρήματα; Ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο; https://www.shopinn.top/ Edited January 6, 2021 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ενας φιλος μου ψώνισε από αυτο το site σήμερα. Οταν του ήρθε το mail της παραγγελίας, του έγραφε ότι παράγγειλε άλλο τηλέφωνο, και όχι αυτό που είχε επιλέξει. Εγω που είδα το site και τις τιμές του, μου φάνηκε μουφα. Τους έστειλε mail για το λάθος της παραγγελιας, και ελπίζει να του απαντήσουν. Υπάρχει πιθανότητα να του έφαγαν τα χρήματα; Ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο; https://www.shopinn.top/Το πιο σημαντικό. Πώς πλήρωσε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Το πιο σημαντικό. Πώς πλήρωσε; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Με την κάρτα του απευθείας χωρίς paypal. Να επισημάνω ότι πριν μια ωρα του ήρθε και ειδοποίηση με το tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 7, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ενας φιλος μου ψώνισε από αυτο το site σήμερα. Οταν του ήρθε το mail της παραγγελίας, του έγραφε ότι παράγγειλε άλλο τηλέφωνο, και όχι αυτό που είχε επιλέξει. Εγω που είδα το site και τις τιμές του, μου φάνηκε μουφα. Τους έστειλε mail για το λάθος της παραγγελιας, και ελπίζει να του απαντήσουν. Υπάρχει πιθανότητα να του έφαγαν τα χρήματα; Ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο; https://www.shopinn.top/ Καθένας αποφασίζει από ποιους στο εξωτερικό θα αγοράζει, αφού η τσέπη είναι δική του. Αλλά είναι αδιανόητο να αγοράζει πρώτα από ένα μαγαζί, παγκοσμίως άγνωστο, που ούτε τη χώρα και τη διεύθυνση δεν γράφει στο site του, και στη συνέχεια να ζητάει πληροφορίες σε ένα forum για την αξιοπιστία του πωλητή !!! Και να πληρώνει με την κάρτα του, χωρίς, τουλάχιστον, την προστασία του Paypal ..... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ενας φιλος μου ψώνισε από αυτο το site σήμερα. Οταν του ήρθε το mail της παραγγελίας, του έγραφε ότι παράγγειλε άλλο τηλέφωνο, και όχι αυτό που είχε επιλέξει. Εγω που είδα το site και τις τιμές του, μου φάνηκε μουφα. Τους έστειλε mail για το λάθος της παραγγελιας, και ελπίζει να του απαντήσουν. Υπάρχει πιθανότητα να του έφαγαν τα χρήματα; Ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστο; https://www.shopinn.top/ ειλικρινά ήθελα να ήξερα τι ζήλεψε αυτός ο φίλος σου από αυτό το site Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 ειλικρινά ήθελα να ήξερα τι ζήλεψε αυτός ο φίλος σου από αυτό το site Που να ξέρω. Ισως στην τιμή ; Απλά είπα να ρωτήσω εγώ εδώ μιας και αυτός δεν ασχολείται με forum και τέτοια. Πάντως tracking number του έστειλαν. Μακάρι να του το στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 7, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Που να ξέρω. Πάντως tracking number του έστειλαν. Ε, αφου του έστειλαν κωδικό, τότε όλα εντάξει :lol::lol::lol: Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Λες να πάρει αέρα κοπανιστό; Μάλλον ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 γ@μ0 τις τιμές πάντως :P https://www.shopinn.top/collections/hot-sales/products/gaming-chair-racing-office-computer-ergonomic-video-game-chair ο φίλος σου πρέπει να πάρει τηλ. την τράπεζα του και να ακυρώσει την συναλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 γ@μ0 τις τιμές πάντως :P https://www.shopinn.top/collections/hot-sales/products/gaming-chair-racing-office-computer-ergonomic-video-game-chair ο φίλος σου πρέπει να πάρει τηλ. την τράπεζα του και να ακυρώσει την συναλλαγή Ευχαριστώ. Θα του το πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 γ@μ0 τις τιμές πάντως :P https://www.shopinn.top/collections/hot-sales/products/gaming-chair-racing-office-computer-ergonomic-video-game-chair ο φίλος σου πρέπει να πάρει τηλ. την τράπεζα του και να ακυρώσει την συναλλαγήΔεν είναι έτσι απλό να ακυρώσει συναλλαγή με την τράπεζα εφόσον ο ίδιος την έκανε. Αν αποδειχθεί ότι όντως ήταν απατεώνας ο πωλητής, τότε μπορεί υπό προϋποθέσεις να διεκδικήσει τα χρήματα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Πάντως θα μπορούσε να πληρώσει και με PayPal.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Ενημέρωση για όσους περιμένουν δέμα από Ali με τα ίδια στοιχεία: Παραγγελία 30/11/20, μήνυμα την επομένη ότι έφυγε με κωδικό S και 14 ψηφία (Yanwen/Cianiao), άλλαξε κωδικό την 4/12 σε YPX και 9 ψηφία (Emirates Post), το παρακολουθούσα σε parcelsapp και 17track (τα ΕΛΤΑ δεν τους αναγνώριζαν), μέχρι 15/12 Arrival at GREECE inward office of exchange, και σήμερα βρήκα το φάκελο στο γραμματοκιβώτιο (μετά από 43 μέρες από την παραγγελία). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Ενημέρωση για όσους περιμένουν δέμα από Ali με τα ίδια στοιχεία: Παραγγελία 30/11/20, μήνυμα την επομένη ότι έφυγε με κωδικό S και 14 ψηφία (Yanwen/Cianiao), άλλαξε κωδικό την 4/12 σε YPX και 9 ψηφία (Emirates Post), το παρακολουθούσα σε parcelsapp και 17track (τα ΕΛΤΑ δεν τους αναγνώριζαν), μέχρι 15/12 Arrival at GREECE inward office of exchange, και σήμερα βρήκα το φάκελο στο γραμματοκιβώτιο (μετά από 43 μέρες από την παραγγελία).Ερώτηση. Για παραγγελία από Ali, επειδή έχω κάτι χρόνια να κάνω, τι είναι προτιμότερο να επιλέξουμε για τρόπο αποστολής; Επίσης, ισχύει ότι κάτω από 22€ δεν μπαίνουν τελωνείο σωστά; Sent from my LG V40 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Ερώτηση. Για παραγγελία από Ali, επειδή έχω κάτι χρόνια να κάνω, τι είναι προτιμότερο να επιλέξουμε για τρόπο αποστολής; Επίσης, ισχύει ότι κάτω από 22€ δεν μπαίνουν τελωνείο σωστά; Στο Ali, αλλά και σε άλλους Κινέζους πωλητές δεν μπορείς να επιλέξεις τη μεταφορική με την οποία θα ταξιδέψει το δέμα που παραγγέλνεις. Είναι αποκλειστική επιλογή του πωλητή και καθένας μπορεί να στέλνει με διαφορετική. Για παράδειγμα, την ίδια ημέρα έδωσα 6 παραγγελίες (με αξίες κάτω των 22€) σε διαφορετικούς πωλητές του Ali. Οι 4 έστειλαν με το Ολλανδικό, ο ένας με το Κινέζικο και ο 6ος με το ταχυδρομείο των Emirates που ήρθε και πρώτο, όπως έγραψα παραπάνω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Στο Ali, αλλά και σε άλλους Κινέζους πωλητές δεν μπορείς να επιλέξεις τη μεταφορική με την οποία θα ταξιδέψει το δέμα που παραγγέλνεις. Είναι αποκλειστική επιλογή του πωλητή και καθένας μπορεί να στέλνει με διαφορετική. Για παράδειγμα, την ίδια ημέρα έδωσα 6 παραγγελίες (με αξίες κάτω των 22€) σε διαφορετικούς πωλητές του Ali. Οι 4 έστειλαν με το Ολλανδικό, ο ένας με το Κινέζικο και ο 6ος με το ταχυδρομείο των Emirates που ήρθε και πρώτο, όπως έγραψα παραπάνω. Μπορείς να επιλέξεις την μέθοδο αποστολής στο AliExpress. Πατα στο shipping και θα δεις τις διαθέσιμες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Μπορείς να επιλέξεις την μέθοδο αποστολής στο AliExpress. Πατα στο shipping και θα δεις τις διαθέσιμες επιλογές. Τις διαθέσιμες που ήδη έχει επιλέξει ο πωλητής. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Ναι φυσικά τις διαθέσιμες. Αλλά υπάρχει επιλογή. Σε ποια πλατφόρμα επιλέγεις εσύ απο ολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts