Jump to content

Αγορές από το εξωτερικό

makap
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιας μορφής είναι ο αριθμός αποστολής; Μήπως έχει μόνο νούμερα;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Deutsche Post DHL είναι το γερμανικό ταχυδρομείο και στην Ελλάδα παραλαμβάνεις από τα ΕΛΤΑ

Deutsche Post DHL είναι το γερμανικό ταχυδρομείο και στην Ελλάδα παραλαμβάνεις από τα ΕΛΤΑ

Την προηγούμενη μου το είχε φέρει η DHL ενώ ήταν με Deutsche Post DHL επίσης απλά ρωτάω γιατί κάποιος εδώ αν θυμάμαι είχε πει ότι το παρέλαβε απ'τα ΕΛΤΑ.

Ποιας μορφής είναι ο αριθμός αποστολής; Μήπως έχει μόνο νούμερα;

Ναι μόνο νούμερα.

Ένα τέτοιο πακέτο, με αριθμό 314017757538, το είχα παραλάβει με ΕΛΤΑ Courier.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ένα τέτοιο πακέτο, με αριθμό 314017757538, το είχα παραλάβει με ΕΛΤΑ Courier.

Το συγκεκριμένο π.χ 538036229457, το είχα παραλάβει απ'την DHL

Αυτό 538066514200 λογικά πάλι το ίδιο δεν θα είναι μιας και το βλέπω κανονικά στο ίδιο site;

Λογικά ναι.

Εχω κανει μια αγορα απο κινα μεσω nl post. Το παρακολουθω με την εφαρμογη "διανομες". Αφου ξεκολησε απο pre advised τωρα το tracking number μου γραφει: Aποστολη αντικειμενου σρο εξωτερικο, και εχει το σημαδακι τοποθεσιας στο οποιο διπλα γραφεο Ολλανδια. Τι σηαινει αυτο. Οτι ειναι ακομα κινα και ετοιμαζεται να φυγει για ολανδια η ειναι ολανδια και ετοιμαζεται να φυγει για Ελλαδα;

Από την Κίνα στο εξωτερικό σημαίνει ότι φεύγει για Ολλανδία.

Παιδιά... Έχει καμία εβδομάδα που έχω κάνει παραγγελία από vickmall και είναι ακόμη στη φάση processing.

Στο live chat δεν υπάρχει κίνηση. Τους έστειλα email απάντηση δε πήρα.

Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με αυτούς?

Να ανησυχώ?

Τι να κάνω? Πόσο να περιμένω?

Sent from my m1 note using Tapatalk

Παιδιά... Έχει καμία εβδομάδα που έχω κάνει παραγγελία από vickmall και είναι ακόμη στη φάση processing.

Στο live chat δεν υπάρχει κίνηση. Τους έστειλα email απάντηση δε πήρα.

Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με αυτούς?

Να ανησυχώ?

Τι να κάνω? Πόσο να περιμένω?

Όταν λες 1 βδομάδα;

Πότε ακριβώς;

Και πριν βάλεις παραγγελία, ρωτησες την Σελίνα για το πραγματικο στοκ;

Sent from mTalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όταν λες 1 βδομάδα;

Πότε ακριβώς;

Και πριν βάλεις παραγγελία, ρωτησες την Σελίνα για το πραγματικο στοκ;

Sent from mTalk

Νομίζω ήταν τη προηγούμενη πέμπτη. Δε την είχα βρει σε live chat. Και από τότε μέχρι σήμερα δε την έχω βρει. Είναι τα πάντα νεκρά. Ούτε chat, ούτε απάντηση σε email.

Έκανα τη παραγγελία νομίζοντας ότι δουλεύει το σύστημα. Να ξεκινήσει.

• 2 weeks later...

Σε πρόσφατη αγορά κινητού από eBay διαπίστωσα κάποια θέματαε την εξωτερική όψη και για τα οποία ενημέρωσα τον πωλητή και με φωτογραφίες. Μου απάντησε την επόμενη κι μου πρότεινε να μου στείλει άμεσα ένα άλλο ίδιο κινητό. Δεδομένου ότι η αποστολή του 1ου έκανε 27 μέρες να φτάσει Ελλάδα και το 2ο κάνει και αυτό καμία 30αρια μέρες, συμπληρώνεται σχεδόν 2μηνο. Η περίοδος refund του PayPal πόσες μέρες είναι;

Sent from my D5503 using Tapatalk

Είχα κάνει αγορά μικρής αξίας απο ebay η οποία στάλθηκε unregistered στην Ελλάδα και δεν έφτασε ποτέ σε εμένα... Επικοινώνησα με το μαγαζί και μου είπαν να μου κάνουν refund.

Εγώ, επειδή το θέλω το αντικείμενο σκέφτηκα να τους πω να μου το ξαναστείλουν, αλλά σε παρόμοια υπόθεση πέρυσι που είχα πάρει ανταλλακτικό οθόνης και ήταν ελλατωματικό (10 ευρώ) μου ζήτησε να του στείλω άλλο 1 ευρώ για να μου στείλει άλλο ανταλλακτικό και το έκανα. Αυτος δεν το έστειλε ποτέ αλλά μετά δεν μπορούσα να κάνω κάτι μέσω ebay γιατί είχα κλεισει το request και είχαν περάσει και μέρες. Εν τέλη μόνο το 1 ευρώ κατάφερα να πάρω πίσω μέσω paypal.

Οπότε τι λέτε να κάνω για να μου ξαναστείλει το αντικείμενο αλλά να μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω σε περίπτωση που κάνει "ζαβολιά"?

Παρε τα λεφτα του refund και παραγγειλε το ιδιο απο αυτον ή αλλου.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα βιβλίο από το Amazon.co.uk και σαν shipping method εχει Standard Delivery (6 to 10 business days) και Expedited Delivery (2-4 days). Ποιο να πρέπει διαλέξω γιατί δεν αναφέρει κόστος και το βιβλίο έχει £12 οπότε δεν θέλω να δώσω πολλά για τα μεταφορικά?

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα βιβλίο από το Amazon.co.uk και σαν shipping method εχει Standard Delivery (6 to 10 business days) και Expedited Delivery (2-4 days). Ποιο να πρέπει διαλέξω γιατί δεν αναφέρει κόστος και το βιβλίο έχει £12 οπότε δεν θέλω να δώσω πολλά για τα μεταφορικά?

Εάν επιλέξεις το δεύτερο,πριν πας να πληρώσεις θα σου βγάλει το ποσό που σε χρεώνει.

Το στάνταρ είναι δωρεάν συνήθως.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Εάν επιλέξεις το δεύτερο,πριν πας να πληρώσεις θα σου βγάλει το ποσό που σε χρεώνει.

Ωραια ευχαριστω!

Δε νομίζω να είναι έτσι... Ήταν παλίοτερα δωρεάν από 25€ και πάνω αλλά όχι πλέον νομίζω...

Ωραια ευχαριστω!

Έκανα μία mock παραγγελία για να δώ τι βγάζει (γιατί στο τελευταίο βήμα σου λέει μεταφορικά) και ήταν 12£ περίπου για standard και 19£ για expedited. Λογικά έχει να κάνει και με το βάρος του δέματος...

Δεν υπάρχει δωρεάν μεταφορικά από Αμαζον εδώ και χρόνια.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γεια σας, εχω αγορασει ενα κινητο zuk z2 pro απο Κινα(3 Νοεμβριου και ακομα περιμενω).Αν πληρωσω τελωνειο ξερετε μηπως τι ποσο περιπου ειναι οι δασμοι;

Δέμα με royal mail που δείχνει ότι το ανέλαβε η GLS έρχεται εδώ με κάποια άλλη εταιρεία κουριερ που συνεργάζονται ή υπάρχει GLS στην αθήνα;

Δέμα με royal mail που δείχνει ότι το ανέλαβε η GLS έρχεται εδώ με κάποια άλλη εταιρεία κουριερ που συνεργάζονται ή υπάρχει GLS στην αθήνα;

Παει royal mail->GLS->ACS Μπαίνεις στο σιτε της GLS και βλέπεις τον αριθμό της ACS για οταν φτασει Ελλαδα.

έχω πάρει από κίνα καμιά 15αριά θήκες για φίλους και γνωστούς και από τέλη νοέμβρη τα περισσότερα αγνοούνται, ελάχιστα έχουνε έρθει.. Όλα με china post unregistered.. Έχει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα??
iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s