letom Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Βεβαίως και μπορείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Κανονικοτατα. Ορεξη να υπαρχει και χρημα :lol: :lol: :lol: Πως θα το κάνω; Η δικιά μου κάρτα που είχα στο PayPal συνδεδεμένη έληξε και τα λεφτά μπήκαν στο balance. Όταν πάω να κάνω την αγορά μου λέει να συνδέσω άλλη κάρτα. Χωρίς κάρτα με τα λεφτά στο balance γίνεται; Αν γίνεται πως θα το κάνω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Πως θα το κάνω; Η δικιά μου κάρτα που είχα στο PayPal συνδεδεμένη έληξε και τα λεφτά μπήκαν στο balance. Όταν πάω να κάνω την αγορά μου λέει να συνδέσω άλλη κάρτα. Χωρίς κάρτα με τα λεφτά στο balance γίνεται; Αν γίνεται πως θα το κάνω; Για να βάλεις χρήματα στο balance χρειάζεται να έχεις ένα τραπεζικό λογαριασμό συνδεδεμένο στο paypal. Έχω περιγράψει τη διαδικασία στην προηγούμενη σελίδα (#339). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Πως θα το κάνω; Η δικιά μου κάρτα που είχα στο PayPal συνδεδεμένη έληξε και τα λεφτά μπήκαν στο balance. Όταν πάω να κάνω την αγορά μου λέει να συνδέσω άλλη κάρτα. Χωρίς κάρτα με τα λεφτά στο balance γίνεται; Αν γίνεται πως θα το κάνω; Πρεπει το νομισμα που πληρωνεις να ειναι ιδιο με το νομισμα που ειναι τα χρηματα στο paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Βασικά πρέπει να βγάλει την επιλογή η μετατροπή του νομίσματος να γίνεται από την τράπεζα, γι αυτό δεν γίνεται η συναλλαγή. Θα πρέπει τη μετατροπή να την κάνει το PayPal. Στην περίπτωση αυτή δεν παίζει ρόλο σε ποιο νόμισμα αγοράζει και τι νόμισμα έχει στο PayPal. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Βασικά πρέπει να βγάλει την επιλογή η μετατροπή του νομίσματος να γίνεται από την τράπεζα, γι αυτό δεν γίνεται η συναλλαγή. Θα πρέπει τη μετατροπή να την κάνει το PayPal. Στην περίπτωση αυτή δεν παίζει ρόλο σε ποιο νόμισμα αγοράζει και τι νόμισμα έχει στο PayPal. Μπορείς να μου πεις πως θα το κάνω αυτό? Πως να βγάλω την επιλογή η μετατροπή του νομίσματος να γίνεται από την τράπεζα? Έχω ήδη χρήματα στο Balance από μεταφορά παρότι δεν έχω λογαριασμό συνδεδεμένο. Μπορεί δηλαδή να γίνει η συναλαγή? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μπορείς να μου πεις πως θα το κάνω αυτό? Πως να βγάλω την επιλογή η μετατροπή του νομίσματος να γίνεται από την τράπεζα? Έχω ήδη χρήματα στο Balance από μεταφορά παρότι δεν έχω λογαριασμό συνδεδεμένο. Μπορεί δηλαδή να γίνει η συναλαγή? Για τη διαδικασία που ρωτάς δεν τη θυμάμαι τωρα, κάνε ένα search στο νήμα του PayPal, θα τη βρεις γιατί εχει αναφερθεί πολλές φορές. Αν έχεις χρήματα στο balance μπορείς να κάνεις κανονικά αγορές. Ο λόγος που μάλλον αποτυγχάνει η συναλλαγή σου είναι γιατί προφανώς στο balance έχεις ευρώ, πάς να αγοράσεις σε $ και επειδή έχεις επιλέξει η μετατροπή να γίνεται από την τράπεζα, το PayPal προσπαθεί να σου τραβήξει τα χρήματα από την κάρτα που έχεις συνδεδεμένη στο PayPal και δεν γίνεται λόγω capital controls. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μπορείς να μου πεις πως θα το κάνω αυτό? Πως να βγάλω την επιλογή η μετατροπή του νομίσματος να γίνεται από την τράπεζα? Έχω ήδη χρήματα στο Balance από μεταφορά παρότι δεν έχω λογαριασμό συνδεδεμένο. Μπορεί δηλαδή να γίνει η συναλαγή? Για να μην τα ξαναγράφω, η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά στο αντίστοιχο κεφάλαιο του οδηγού της υπογραφής μου. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Παιδιά παραγγελια από banggood με tracking number μου δίνει τα εξής στοιχεία: Departured at 2015/11/18 17:43:39 from Flytexpress Sorting Center location Electronic data received at 2015/11/12 18:38:47, Flytexpress Sorting Center Αυτή η Flytexpress είναι η εταιρία που το στείλανε? Γιατί πρώτη φορά την ακούω. Όποια βοήθεια θα εκτιμηθεί! Ευχαριστώ!:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) απο τον Αυγουστο αγοραζω απο εκει επειδη περναει μια χαρα η καρτα μου και εχω κανει παρα παρα πολλες παραγγελιες δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο! για τσεκαρε εδω το tracking number σου : http://www.17track.net/en/ οπως βλεπω ειναι μεταφορικη http://www.flytexpress.com/ δες και εδω αμα δεν ξερεις να διαβαζεις Κινεζικα!!! :Pppp http://www.flytexpress.com/EnNewsContent.aspx?id=722 μπορεις απο την σελιδα που σου ειπα πρωτα να δεις με τι θα σκασει Ελλαδα. Edited November 18, 2015 by Nikifoross 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Μα και εγώ έχω αρκετές αγορές απο κινεζομάγαζα και το Flytexpress πρώτη φορά το βλέπω! Γι'αυτό και παραξενεύτηκα και σκέφτηκα να ζητήσω βοήθεια. Εννοείται έχω τσεκάρει και το 17track με το tracking number που μου δώσανε και μου βγάζει: Unknown (Unable To Track). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αυτό το banggood βρίσκει τις πιο απίθανες μεταφορικές εταιρίες. Πρέπει να έχουν ειδικό τμήμα που ασχολείται με τη μείωση του κόστους των μεταφορικών, δεν εξηγείται αλλιώς... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Μα και εγώ έχω αρκετές αγορές απο κινεζομάγαζα και το Flytexpress πρώτη φορά το βλέπω! Γι'αυτό και παραξενεύτηκα και σκέφτηκα να ζητήσω βοήθεια. Εννοείται έχω τσεκάρει και το 17track με το tracking number που μου δώσανε και μου βγάζει: Unknown (Unable To Track). δες στην δικια του σελιδα, λογικα οταν θα φτανει εδω θα δειξει με τι θα φτασει πιθανως με ΕΛΤΑ ισως και οχι ομως θα δεις. Αυτό το banggood βρίσκει τις πιο απίθανες μεταφορικές εταιρίες. Πρέπει να έχουν ειδικό τμήμα που ασχολείται με τη μείωση του κόστους των μεταφορικών, δεν εξηγείται αλλιώς... κατι παραγγελιες απο το banggood ειχαν στις αποθηκες Αγγλιας και εβαλα απο εκει και εβαλε μια B2CEurope ειδα και επαθα να καταλαβω τι ειναι αυτο! τελικα με ΕΛΤΑ ηρθανε παλι! πληρωσα κατι παραπανω στην τιμη τους αλλα δεν ειχε επιλογη για tracking και επισης κερδισα και λιγες μερες και τα βιαζομουνα. Αλλα σαν royal mail (απο Αγγλια) που μου σκανε απο το ebay σε 4-5 μερες δεν ειναι! Edited November 18, 2015 by Nikifoross 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Παιδιά παραγγελια από banggood με tracking number μου δίνει τα εξής στοιχεία: Departured at 2015/11/18 17:43:39 from Flytexpress Sorting Center location Electronic data received at 2015/11/12 18:38:47, Flytexpress Sorting Center Αυτή η Flytexpress είναι η εταιρία που το στείλανε? Γιατί πρώτη φορά την ακούω. Όποια βοήθεια θα εκτιμηθεί! Ευχαριστώ!:) Η flytexpress είναι εταιρεία κούριερ όπως το 4px κτλπ,στέλνει τα δέματα απο τον πωλητή στο ταχυδρομείο.. με τι τελείωνει το track. number σου? Το banggood τόσο καιρό που κάνω παραγγελίες απο εκεί,μόνο αυτήν χρησιμοποιεί. Edited November 18, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Η flytexpress είναι εταιρεία κούριερ όπως το 4px κτλπ,στέλνει τα δέματα απο το πωλητή στο ταχυδρομείο.. με τι τελείωνει το track. number σου? Το banggood τόσο καιρό που κάνω παραγγελίες απο εκεί,μόνο αυτήν χρησιμοποιεί. Άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λες. Σε SG τελειώνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λες. Σε SG τελειώνει. Κανένας, αργούν λίγο παραπάνω απο τους άλλους μέχρι να το παραδώσουν στο ταχυδρομείο αλλά μέχρι τώρα όλα έχουν έρθει τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα. ( 10 έχουν φτάσει και 3 περιμένω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Να 'σαι καλά για την πληροφόρηση adversus! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Σε SG τελειώνει.Άρα έρχεται με Singapore Post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Η flytexpress είναι εταιρεία κούριερ όπως το 4px κτλπ,στέλνει τα δέματα απο τον πωλητή στο ταχυδρομείο.. με τι τελείωνει το track. number σου? Το banggood τόσο καιρό που κάνω παραγγελίες απο εκεί,μόνο αυτήν χρησιμοποιεί. καλημερα, εγω κανω απο τον Αυγουστο εχω κανει μεχρι τωρα καπου 12 παραγγελιες καμια δεν ηταν με τετοια εταιρια! μαλλον με οτι εχουν στελνουν, παντως ολες τις φορες και απο τις αποθηκες Αγγλιας με ΕΛΤΑ μου ηρθαν ολα! μην φοβουστε με το μπανγκγουντ απλα τα σπαει...... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 καλημερα, εγω κανω απο τον Αυγουστο εχω κανει μεχρι τωρα καπου 12 παραγγελιες καμια δεν ηταν με τετοια εταιρια! μαλλον με οτι εχουν στελνουν, παντως ολες τις φορες και απο τις αποθηκες Αγγλιας με ΕΛΤΑ μου ηρθαν ολα! μην φοβουστε με το μπανγκγουντ απλα τα σπαει...... Αν παρατηρήσεις στα order σου στις πληροφορίες τους ( όχι να τα κάνεις track ), την διαδικασία μέχρι να τα στείλουν στο ταχυδρομείο με αυτό γίνεται. Όπως και του παιδιού θα έρθει με SG post, αλλά μέχρι να πάει εκεί θα είναι με flyt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Προσωπικά, προτιμώ τη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων στο balance (topup), μέσω εμβάσματος, εάν έχουμε προσθέσει λογαριασμό τράπεζας στο paypal. Εάν δεν έχουμε λογαριασμό, τον προσθέτουμε από το profile, θα πάρουμε άμεσα την απάντηση ότι δεν γίνεται και σε λίγο θα έρθει αυτοματοποιημένη απάντηση με διάφορες λύσεις. Απαντάμε σ' αυτό ζητώντας να μάς προσθέσουν το συγκεκριμένο ΙΒΑΝ λογαριασμό. Είτε θα το κάνουν είτε θα σας καλέσουν στο τηλέφωνο και, με μια γρήγορη διαδικασία ταυτοποίησης, θα ανοίξουν το σύστημα για να προσθέσετε το λογαριασμό. Εναλλακτικά μπορείτε να τους καλέσετε στο τηλέφωνο. Αφού προστεθεί ο λογαριασμός, θα στείλουν ένα μήνυμα με τα (προσωπικά) στοιχεία που μπορείτε να στείλετε έμβασμα στην τράπεζα του Paypal. Το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να στείλετε έμβασμα 500€/μήνα από κάθε τράπεζα που έχετε λογαριασμούς και όχι αποκλειστικά από το συνδεδεμένο λογαριασμό. Με την επιλογή SHA (shared) πληρώνουμε 1€ προμήθεια στην τράπεζά μας. Πού έρχεται το μήνυμα αυτό; Δεν το βρίσκω πουθενά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Αν παρατηρήσεις στα order σου στις πληροφορίες τους ( όχι να τα κάνεις track ), την διαδικασία μέχρι να τα στείλουν στο ταχυδρομείο με αυτό γίνεται. Όπως και του παιδιού θα έρθει με SG post, αλλά μέχρι να πάει εκεί θα είναι με flyt καλησπέρα! ναι εχεις δικιο τελικα εγω δεν κοιτουσα εκει αλλα στο tracking απο το 17track.net. Oπως το λες : 09:19 Acceptance FLYTEXPRESS-CN ενταξει ομως με ΕΛΤΑ ερχονται οταν ειναι φαινεται και στην σελιδα τους μην ανυσηχει κανεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 καλησπερες στο φορουμ,τι αλλο ερωτηση φυσικα,εκανα δευτερο paypal account χωρις να συνδεσω καρτα και εβαλα χρηματα στο balance ελα ομως που εχω refund issue ,τι γινετε τωρα ;υπαρχει προβλημα ;ευχαριστω εκ των προτερων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 καλησπερες στο φορουμ,τι αλλο ερωτηση φυσικα,εκανα δευτερο paypal account χωρις να συνδεσω καρτα και εβαλα χρηματα στο balance ελα ομως που εχω refund issue ,τι γινετε τωρα ;υπαρχει προβλημα ;ευχαριστω εκ των προτερων Δεν είναι κάποιο πρόβλημα το issue refund, είναι η επιλογή για να δώσεις τα λεφτά πίσω σε αυτόν που στα έστειλε ( στην περίπτωση σου στον εαυτό σου ) Δεν γίνεται τίποτα, συνεχίζεις την αγορά σου εκτός κι αν θες να γυρίσεις τα λεφτά στον άλλον λογαριασμό οπότε πατάς το issue refund και επιλέγεις το ποσό. Αν θες οποιαδήποτε άλλη ερώτηση για το paypal, υπάρχει ανάλογο θέμα : Paypal : Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 καλημερα και σ ευχαριστω για την απαντηση ,δεν το ειχα δει οτι υπαρχει αναλογο τοπικ, ας μεταφερθει απο mod αν γινεται . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts