Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει! ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Δοκιμή λοιπόν το βράδυ στις 12:01... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πρίν λίγο έκανα την πρώτη μού αγορά από amazon . Η παραγγελία φαίνεται να ολοκληρώθηκε επιτυχώς, αλλά η κίνηση δεν φαίνεται στο web τής κάρτας. Θα φανεί αργότερα ή υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί λόγο των capital controls ; Η κάρτα είναι Citi-alphabank... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Θελω να παρω ενα xiaomi mi4, υπαρχει τροπος? (οχι απο ελλαδα με 480Ε) :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πρίν λίγο έκανα την πρώτη μού αγορά από amazon . Η παραγγελία φαίνεται να ολοκληρώθηκε επιτυχώς, αλλά η κίνηση δεν φαίνεται στο web τής κάρτας. Θα φανεί αργότερα ή υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί λόγο των capital controls ; Η κάρτα είναι Citi-alphabank... Η συναλλαγή θα φανεί τις επόμενες 3-4 μέρες. Αυτό που φαίνεται άμεσα είναι τα χρήματα που δεσμεύτηκαν. Κοίτα το λογιστικό σου υπόλοιπο. (υπόλοιπο που είχες πριν το κόστος της αγοράς που έκανες). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πρίν λίγο έκανα την πρώτη μού αγορά από amazon . Η παραγγελία φαίνεται να ολοκληρώθηκε επιτυχώς, αλλά η κίνηση δεν φαίνεται στο web τής κάρτας. Θα φανεί αργότερα ή υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί λόγο των capital controls ; Η κάρτα είναι Citi-alphabank... απο το amazon εχουν αγορασει αρκετοι πολυ πριν....οπως και απο dealextreme και banggood, απο αυτο αγορασα εγω 15 Αυγουστου με καρτα eurobank visa απευθειας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Θελω να παρω ενα xiaomi mi4, υπαρχει τροπος? (οχι απο ελλαδα με 480Ε) :lol: βρηκα αυτο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=401 Διαβαστε στο θεμα του paypal, αφηστε τι λενε στο αλλο forum και αν δεν μπορειτε τωρα που χαλαρωσαν τα C.C να παρετε να το κανετε με send money και οχι με request money γιατι φαινεστε σαν πωλητες....:lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&page=401 Διαβαστε στο θεμα του paypal, αφηστε τι λενε στο αλλο forum και αν δεν μπορειτε τωρα που χαλαρωσαν τα C.C να παρετε να το κανετε με send money και οχι με request money γιατι φαινεστε σαν πωλητες....:lol: Το "αφηστε τι λενε στο αλλο φορουμ" ειναι ατυχης εκφραση. Αν δεν ηταν το αλλο φορουμ, ακομα θα ψαχναμε τροπο να αγορασουμε απο εξωτερικο... Edited September 17, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Το "αφηστε τι λενε στο αλλο φορουμ" ειναι ατυχης εκφραση. Αν δεν ηταν το αλλο φορουμ, ακομα θα ψαχναμε τροπο να αγορασουμε απο εξωτερικο... οκ εγω δεν το ειπα γιαυτο, οποτε μην το παιρνεις ετσι, το ειπα για το request money και μονο που προτεινεται ακομα σαν λυση που εχουμε πει 1.000.000 φορες μεχρι τωρα οτι δεν ειναι σωστη γιατι φαινομαστε πωλητες! και ακομα καποιοι την προτεινουν! οκ τι αλλο να πω....:wacko::wacko::wacko: ειπαμε SEND MONEY κανουμε...... και πρωτα δοκιμαζουμε αν δεν εχουμε balance κανονικα γιατι οι περισσοτεροι οπως ειδαμε αγοραζουν κανονικα!!!! οπως βλεπω εκει ακομα ασχολουνται με το request, μαλλον το send money ειναι δικια μας εφευρεση λοιπον...... Θελω να παρω ενα xiaomi mi4, υπαρχει τροπος? (οχι απο ελλαδα με 480Ε) :lol: κοιτα μην κανεις request γιατι γινεται χαμος με αυτο και μερικοι ειχαν προβληματα και ειδοποιησεις απο το ιδιο το paypal, ειναι σαν να ζητας απο καποιον να σε πληρωσει για αγαθα ή υπηρεσιες που του πουλησες και φαινεσαι πωλητης. Δοκιμασε αν μπορεις ετσι χωρις balance και αν δεν μπορεις κανε send money to friends or family σε 2ο λογαριασμο. Αν δεν εχεις μπορεις να ανοιξεις ενα σε ενα αλλο email που εχεις προσβαση, αγνοεις την εισαγωγη καρτας δεν ειναι αναγκη να εχει. Μπορεις να βαλεις και την ιδια διευθυνση, εγω εβαλα το ονομα και το κινητο της μανας μου και ανοιξα δευτερο μια χαρα. Το μονο που επαθα στο ebay ειναι οτι δεν περνουσε αγορα ελεγε οτι ο λογαριασμος μου δεν εχει αλλαξει! και επρεπε παλι το balance να το στειλω απο τον 2ο στον 1ο λογαριασμο που ειναι ΔΩΡΕΑΝ, η μεταφορα απο καρτα στο balance χρεωνεται 3.75 ευρω στα 100 ευρω, απο balance σε balance δεν εχει χρεωση. Αυτος ειναι ο σωστοτερος τροπος. Η χρεωση ειτε με request είτε με send money είναι η ίδια. Edited September 17, 2015 by Nikifoross 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpo Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μόλις τώρα έκανα μια συναλλαγή με paypal κατευθείαν από την κάρτα μου. Χωρίς να γεμίσω πρώτα το balance. Ήδη στο λογαριασμό της τράπεζας φαίνεται η πρόβλεψη κρατημένη. Μια οθόνη Xiaomi mi4 από το vifocal. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 απο ebay μπορουμε να πληρωσουμε συνολικα πολλες παραγγελιες απο διαφορους εμπορους οπως στο aliexpress? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 απο ebay μπορουμε να πληρωσουμε συνολικα πολλες παραγγελιες απο διαφορους εμπορους οπως στο aliexpress? Εννοειται οτι μπορεις.Λεφτα να'χεις και ολα γινονται... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Μολις εκανα παραγγελια μια θηκη στο Vickmall για ενα κινητο αξιας 10 δολλαρια κατευθειαν απο το paypal οχι με balance με καρτα Alpha Visa που εχω συνδεδεμενη και τοσο καιρο δεν με αφηνε ουτε καν για 2 δολλαρια. 1 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Το minideal το εμπιστευόμαστε; Από χρόνους πως τα πάει σε στοκαρισμενα προιόντα; Για σιγουριά εννοειται κ χρησιμοποιώ paypal κ φωτογραφίζω/βιντεοσκοπώ κατά το άνοιγμα..... Αλλά δε θέλω να σκεφτομαι κ τα χειροτερα! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Υπάρχει τρόπος στο Amazon να εμφανίζει μόνο οτι έρχεται Ελλάδα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εγω χθες εκανα δυο αγορες απο ebay, μια θηκη και κατι ακουστικα και περασαν. Και οι δυο δεν ηταν για μενα. Οταν πηγα να βαλω μια θηκη για μενα εφαγα Χ. :lol: Ξαναδοκιμασα σημερα το πρωι και παλι Χ, η καρτα μου σιγουρα εχει περιθωριο επειδη την κοιταξα. Τελικα ειναι πολυ random η ολη διαδικασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Kαλησπέρα! δες στο θεμα με το paypal, κανε 2ο λογαριασμο και send money να αγοραζεις...:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Εκανα 2 αγορες απο ebay αλλα στην μια εκανα ακυρωση και μετα φανηκε σαν αγορασμενο ,απ οτι ειδα εχει σταλει χωρις αναγραφη ημερομηνιας,και στην δευτερη φαινετε αγορασμενη στο ebay αλλα ζηταει να πληρωσω,και στις δυο εμφανιζει αρνηση στο paypal αλλα τις εμφανιζει mark as paid,αυτο απ οτι ειδα σημαινει οτι εχουν γινει οι πληρωμες ,βγαζει μνμ χρεωθηκε η καρτα id ,unique transcaction ,και οτι θα φαινετε στον λογαριασμο σαν paypal ,,nick(σε ποιον λογαριασμο εννοει;),για την δευτερη εστειλα μνμ στον πωλητη και περιμενω, Βοηθεια καποιος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 δε ξερω για εσας... αλλα η eurobank δε με αφηνει να κανω καμμια αγορα..... κ οταν εκανα μεταφορα χρηματων στο paypal balance κ προσπαθησα να πληρωσω, η μονη επιλογη που μου εμφανιζε για να μπορεσω να πληρωσω ηταν μονο μεσω της προπληρωμενης καρτας που εχω δηλωσει στο paypal 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 δε ξερω για εσας... αλλα η eurobank δε με αφηνει να κανω καμμια αγορα..... κ οταν εκανα μεταφορα χρηματων στο paypal balance κ προσπαθησα να πληρωσω, η μονη επιλογη που μου εμφανιζε για να μπορεσω να πληρωσω ηταν μονο μεσω της προπληρωμενης καρτας που εχω δηλωσει στο paypal Μία από τα ίδια με eurobank. Μόνο με μεταφορά στο balance πήρε καναδυό πραγματάκια, κατά τα άλλα πόρτα και πάλι πόρτ. 1 Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 καλημερα και εγω με eurobank visa μονο με Balance με send money.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siegfried_gr Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 καλημερα και εγω με eurobank visa μονο με Balance με send money.... Πήγα Πειραιώς για καινούργια πιστωτική. Εγκρίθηκε και αναμένω. Άντε μπας και δουμε καμιά άσπρη μέρα και εμείς. 1 Παράθεση Galaxy s6 edge+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 καλημερα και εγω με eurobank visa μονο με Balance με send money.... Με Eurobank πήρα προχτές 2 κινητά από Vickmall και μιά θήκη των 5€ από Ebay. Κατόπιν έχω φάει πόρτα και από Gearbest και από Ebay. Θα ξαναβάλω στο Vickmall να σιγουρευτώ ότι είναι ανοιχτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Με Eurobank πήρα προχτές 2 κινητά από Vickmall και μιά θήκη των 5€ από Ebay. Κατόπιν έχω φάει πόρτα και από Gearbest και από Ebay. Θα ξαναβάλω στο Vickmall να σιγουρευτώ ότι είναι ανοιχτό. αστα να πανε δεν βγαζεις ακρη! εγω απο το banggood απευθειας με την καρτα μου αγοραζω απο τον Αυγουστο....εχω ηδη κανει 2 αγορες! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts