mol Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Στην λιστα με τις σειρες που περιμενω φετος προσθετω και το Scream... αναλογα απο το αν μου αρεσει ο πιλοτος θα την συνεχισω εχει καμια σχεση με τις ταινιες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) εχει καμια σχεση με τις ταινιες; καποια σχεση πρεπει να εχει αλλα δεν ειμαι σιγουρος... spin off πρεπει να ειναι Edited September 12, 2014 by Blue_Cross Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κάποιο λινκ να δω περι τίνος πρόκειται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Αυτή οπωσδήποτε θα την τσεκάρω κι εγώ! Επίσης θέλω να τσεκάρω Stalker με Maggie Q. Ξέρουμε πότε επιστρέφει το White Collar? Τελειώνουν οι σειρές μου σιγά σιγά ρε ****το :p Μόνο AHS νομίζω έμεινε πλέον, Revenge, 2BG και White Collar τελευταία πετσοκομμένη σεζόν Αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες για το white collar. Κατι για Μάρτιο είχα διαβάσει παλιότερα. Πολύ όμορφη σειρά, ιδιαίτερα οι πρώτες σεζόν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Κάποιο λινκ να δω περι τίνος πρόκειται? http://www.imdb.com/title/tt3921180/news αυτο το λινκ σου κανει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Σειρά σαν το 24 και σαν το homeland έχουμε υπόψιν μας? Και το 24 και το Homeland θα παιχτούν φέτος... H Season 4 του Homeland ξεκινά νομίζω 5 Οκτώβρη... Το 24 Live Another Day Season 10 δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα... Λογικά τις επόμενες μέρες θα μάθουμε... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Κάτι αντίστοιχο του Fringe υπάρχει εκει έξω;;; Ξεκίνησα χθες το house of cards και δηλώνω εντυπωσιασμενος. Ο Kevin spacy ειναι σοκαριστικά καλός! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Ξεκίνησα το homeland σήμερα. Μου άρεσε πολύ. Θα δω και το house of cards :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Κάτι αντίστοιχο του Fringe υπάρχει εκει έξω;;; Ξεκίνησα χθες το house of cards και δηλώνω εντυπωσιασμενος. Ο Kevin spacy ειναι σοκαριστικά καλός! Fringe είναι μόνο ένα δυστυχώς! Εναλλακτικά δες το Lost. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ειδα μερικα επεισοδια απο τον πρωτο κυκλο του American Horror Story και μου αρεσαν, αλλα δεν θα την συνεχισω. Οσο για το Lost ειδα τα πρωτα επεισοδια στον ΑΝΤ1 πριν χρονια οταν δεν ηξερα για τα τορρεντς και δεν εχω ιδεα πως τελειωνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ειδα μερικα επεισοδια απο τον πρωτο κυκλο του American Horror Story και μου αρεσαν, αλλα δεν θα την συνεχισω. Οσο για το Lost ειδα τα πρωτα επεισοδια στον ΑΝΤ1 πριν χρονια οταν δεν ηξερα για τα τορρεντς και δεν εχω ιδεα πως τελειωνεικαι καλα κανεις γιατι θα τραβας τα μαλια σου :lol:..οσο για το American horror story δωστου 1 ευκαιρια ο δευτερος κυκλος ιδιως δε θα σε απογοητευσει.βεβαια αυτο που ξεχωριζει ειναι η τζεσικα λανγκ. θεα η γυναικα Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 ειδα ενα επισοδειο απο το the strain και το πρωτο πραμα που 8υμισε ηταν fringe ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 ειδα ενα επισοδειο απο το the strain και το πρωτο πραμα που 8υμισε ηταν fringe ... Καμία σχέση. Το βλέπω μανιωδώς το Strain και δεν φθάνει ούτε στο 1/100 το sci-fi του Fringe. Άσε που το θέμα του αφορά έναν ιό και ζομπια-βρικόλακες. Το Fringe είχε πολλά διαφορετικά θέματα. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Περιμένω να δω που θα καταλήξει το Strain. Όσο καλό ήταν το βιβλίο, τόσο μετριότατη είναι η σειρά... This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 ισως να εξελισεται πολυ διαφορετικα , αλλα δεν παυει με το που βλεπει καποιος το πρwτο επισοδειο να του ερχετε στο μυαλο το fringe.επισεις χθες ειδα και το z nation , kaloytsiko .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εχω δει κι εγω μολις 2 επεισόδια της σειράς the strain. Ενδιαφέρουσα φαίνεται, θα το τελειώσω, αλλά παιδιά μου σαν το Fringe δύσκολα θα δούμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Περιμένω να δω που θα καταλήξει το Strain. Όσο καλό ήταν το βιβλίο, τόσο μετριότατη είναι η σειρά... makes 2 of us...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Είδε κανείς τον πιλότο του Scorpion; Προσωπικά ψιλο απογοητεύτηκα. Ίσως δω και κανα δυο επεισόδια μόλις βγουν αλλά δεν με βλέπω να το συνεχίζω. Επίσης ξεκίνησε η 2η σαιζόν του The Blacklist και απόψε ξεκινάει και το Modern Family για φέτος. [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Βλέπει κανείς το Outlander; Έχει πολύ καλή βαθμολογία στο imdb(8,9) . Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 πολυ καλο το πρωτο επεισοδιο απο το Agents of Shield. Δεν το περιμενα το τελος με αυτο που εγινε με τον Φιζτ... τον καημενο :( Επισης εδωσα μια ευκαιρια στο American Horror Story τελικα. βλεπω την δευτερη season Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έχει ακούσει κανείς τίποτα για την σειρά Transporter; Ξεκινάει Οκτώβρη. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καμία Καλή σειρά να δούμε φέτος? Με μυστήριο υπάρχει καμία καλη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Βλέπει κανείς το Outlander; Έχει πολύ καλή βαθμολογία στο imdb(8,9) . Εγώ ξεκίνησα να το βλέπω. Μπορώ να πω ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά το 8,9 δε το δικαιολογώ.. κι αν δεν τσουλήσει λίγο περισσότερο άμεσα δε θα το συνεχίσω.. Είναι μία που κατά λάθος αλλάζει χωρο-χρόνο και προσπαθεί α) να βρει τρόπο να γυρίσει πίσω β) να προσαρμοστεί στις συνθήκες γ) να μείνει ζωντανή.. αλλά δεν προχωράει πολύ.. λίγο έχει αρχίσει και κολλάει.. για να δούμε.. αρκετά σκοτσέζικα πάντως.. εμπλουτίζω το λεξιλόγιό μου!!! Πέρα απ'αυτά Blacklist, Once upon a Time, Revenge (αν και το ψιλοβαριέμαι) Scandal, How to get away with murder, Red Band Society, Reign, Masters of sex, The Good Wife, Madame Secretary, House of Cards, Grey's Anatomy (guilty pleasure, ξέρω), Major Crimes, 2 Broke girls, Modern Family, The Bing Bang Theory, Downton Abbey .. ε όλο και κάτι άλλο θα έιναι αλλά δε μου ρχεται τωρα.. (εννοείται όχι όλ αμαζί.. σιγά σιγά.. 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Εγώ ξεκίνησα να το βλέπω. Μπορώ να πω ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά το 8,9 δε το δικαιολογώ.. κι αν δεν τσουλήσει λίγο περισσότερο άμεσα δε θα το συνεχίσω.. Είναι μία που κατά λάθος αλλάζει χωρο-χρόνο και προσπαθεί α) να βρει τρόπο να γυρίσει πίσω β) να προσαρμοστεί στις συνθήκες γ) να μείνει ζωντανή.. αλλά δεν προχωράει πολύ.. λίγο έχει αρχίσει και κολλάει.. για να δούμε.. αρκετά σκοτσέζικα πάντως.. εμπλουτίζω το λεξιλόγιό μου!!! Πέρα απ'αυτά Blacklist, Once upon a Time, Revenge (αν και το ψιλοβαριέμαι) Scandal, How to get away with murder, Red Band Society, Reign, Masters of sex, The Good Wife, Madame Secretary, House of Cards, Grey's Anatomy (guilty pleasure, ξέρω), Major Crimes, 2 Broke girls, Modern Family, The Bing Bang Theory, Downton Abbey .. ε όλο και κάτι άλλο θα έιναι αλλά δε μου ρχεται τωρα.. (εννοείται όχι όλ αμαζί.. σιγά σιγά.. Γενικά μου άρεσε το Outlander. To μόνο που με χάλασε είναι ότι σταμάτησε στο 8ο επεισόδιο και καλό Απρίλιο για τη συνέχεια! Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται χθες βγήκαν τα 2 πρώτα επεισόδια του Homeland της 4ης σεζόν :) Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts