prioxxx Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μακαρι να μπορουσα και εγω να γυρισω σε kitkat, αλλα δεν. Ειναι χαωδης η διαφορα της οποιαδηποτε L, πολλες σκαλες ανωτερη. Τωρα φοραω bliss με το πανεμορφο dark ui. Καλά ναι πιο όμορφη είναι. Αλλά σε καστομιες ακόμα δεν είναι έτοιμη. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis77 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Θα δοκιμασω σκέτη cm και θα δω για μπαταρία. Σίγουρα η λολιποπ είναι πιο όμορφη αλλά πολύ άγουρη ακόμα. Ειδικά το πρόσφατο bootloop της bliss με ξενερωσε. Κρίμα να μην έχουμε πολλές επιλογές. Την slimlp την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 'Εχει κανείς λινκ για το radio της lollipop; Εγώ δεν το έχω φλασάρει ποτέ (όχι ότι είχα θέμα με το σήμα βέβαια) αλλά από ότι έχω καταλάβει θα είναι καλύτερα έτσι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 'Εχει κανείς λινκ για το radio της lollipop; Εγώ δεν το έχω φλασάρει ποτέ (όχι ότι είχα θέμα με το σήμα βέβαια) αλλά από ότι έχω καταλάβει θα είναι καλύτερα έτσι. Xda όλα εκεί είναι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μακαρι να μπορουσα και εγω να γυρισω σε kitkat, αλλα δεν. Ειναι χαωδης η διαφορα της οποιαδηποτε L, πολλες σκαλες ανωτερη. Τωρα φοραω bliss με το πανεμορφο dark ui. Βασικά το ui της bliss είναι grey ....για dark φλασαρουμε validus Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Πέρασες την χθεσινή v7. Validus . Τι λέει. Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Xda όλα εκεί είναι Δημήτρη αν το έβρισκα δεν θα ρώταγα... Αν έχει κάποιος λινκ ας κάνει τον κόπο να το δώσει... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Πέρασες την χθεσινή v7. Validus . Τι λέει. Σήμερα το μεσημέρι smooth και σταθερή όπως η προηγούμενη και με ak 90 πετάει Το λινκ για το καινούργιο firmware θα το βρείτε στα downloads της bliss οποίος ενδιαφέρεται Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Σήμερα το μεσημέρι smooth και σταθερή όπως η προηγούμενη και με ak 90 πετάει Τρελαρας είσαι :) :) θα κάτσεις τελικά κάπου :) Έχει μαύρο θέμα.? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Αν ηταν να κάτσω κάπου θα είχα πάρει iPhone ...η validus έχει μόνο black ui Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδια, εχει ενα μικρο delay το app drawer κουμπι σε Κitkat? Δεν εχω δοκιμασει lollipop, αλλα εχω ενα nexus 5 και ειναι αισθητα πιο γρηγορο. Πιο συγκεκριμενα, οταν το παταω, ασπριζει ολο το κουμπι και στη συνεχεια ξεκιναει το animation που σε βαζει στο app drawer, σε αντιθεση με το Νexus 5 lollipop που ξεκιναει το animation κατευθειαν (δεν μιλαω για το χρονο που διαρκει το animation, αλλα ποσο κανει μεχρι να ξεκινησει). Δεν θυμαμαι πως ηταν το Nexus με Kitkat ωστε να συγκρινω. Φαινεται καπως σε αυτο το video η διαφορα (ειναι μικρη, δεν κανει μπαμ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Σήμερα το μεσημέρι smooth και σταθερή όπως η προηγούμενη και με ak 90 πετάει Το λινκ για το καινούργιο firmware θα το βρείτε στα downloads της bliss οποίος ενδιαφέρεται Τον ΑΚ τον άφησες στα στάνταρ η έβαλες κάποιες ρυθμίσεις Από μπαταρια τι λέει Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Δημήτρη αν το έβρισκα δεν θα ρώταγα... Αν έχει κάποιος λινκ ας κάνει τον κόπο να το δώσει... Μηπως ειναι αυτο εδω? http://qc2.androidfilehost.com/dl/mru1vwYYqIeEMUTVSad59A/1421447120/95784891001607675/XNPH44S-modem-flashable.zip Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Τον ΑΚ τον άφησες στα στάνταρ η έβαλες κάποιες ρυθμίσεις Από μπαταρια τι λέει Τον έχω στοκ προς το παρών Μηπως ειναι αυτο εδω? http://qc2.androidfilehost.com/dl/mru1vwYYqIeEMUTVSad59A/1421447120/95784891001607675/XNPH44S-modem-flashable.zip Αυτό είναι το παλιό μόντεμ της cm11s της 44s Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Αν χρησιμοποιεί κάποιος την σημερινή έκδοση της CM12 Nightly και ταυτόχρονα τρέχει τον Nova launcher, και μπορεί να μου απαντήσει. Μόλις flashαρα την rom (dirty flash πάνω από τo build της 15/1) και δεν τρέχει ο Nova. Μου δίνει FC!!!!! Δυστυχώς έχει πρόβλημα (μέρες τώρα, τις προηγούμενες άνοιγε μετά κόπων και βασάνων, σήμερα δεν μου ανοίγει καν) και το xda για να ρωτήσω και εκεί, και η απάντηση που είχα από κάποιον στο G+, να κάνω δηλαδή clean install της rom, δε νομίζω πως είναι η λύση. Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Αν το reinstall δεν βοηθήσει, τότε clean flash is the way. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 http://downloads.blissroms.com/BlissPop/Official/bacon/ Για οποιον ζήτησε το cm firmware update είναι το πρώτο στη λίστα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Αν χρησιμοποιεί κάποιος την σημερινή έκδοση της CM12 Nightly και ταυτόχρονα τρέχει τον Nova launcher, και μπορεί να μου απαντήσει. Μόλις flashαρα την rom (dirty flash πάνω από τo build της 15/1) και δεν τρέχει ο Nova. Μου δίνει FC!!!!! Δυστυχώς έχει πρόβλημα (μέρες τώρα, τις προηγούμενες άνοιγε μετά κόπων και βασάνων, σήμερα δεν μου ανοίγει καν) και το xda για να ρωτήσω και εκεί, και η απάντηση που είχα από κάποιον στο G+, να κάνω δηλαδή clean install της rom, δε νομίζω πως είναι η λύση. Ευχαριστώ. Καλημέρα, Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά τις εκδόσεις από την 13/1 έως την 15/1 τις έχουν αφαιρέσει από τα downloads. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά φαντάζομαι πως κάποιο "σοβαρό" λόγο θα είχαν. Μήπως καλύτερα να κάνεις clean install την τελευταία διαθέσιμη; Πολλά προβλήματα λύνονται με clean install. Δυστυχώς εγώ χρησιμοποιώ τον apex, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Δυστυχως μονο με clean flash μπορεις να εισαι σιγουρος, γιατι σε καθε build υπαρχουν σοβαρες αλλαγες. Οταν βεβαια βγαινουν builds καθε 2-3 μερες, τρεχα γυρευε. Και ολα backup να τα εχεις παρει, παλι ειναι μανουρα η διαδικασια. Εγω εχω βαλει τελευταια bliss, και θα αργησω να αναβαθμισω, μονο αν δω κατι σοβαρο που θα μου αρεσει. Και απο μπαταρια καλα, 6 ωρες sot μου εβγαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιγε, αλλά το FC μού το έδωσε μόλις τελείωσε το reboot. Από τη στιγμή που έκανα uninstall και re-install έτρεχε μια χαρά, μέχρι να επαναφέρω παλιό μου backup (το οποίο είχε στημένο τον launcher, με τα shortcuts στις homescreen, και τις ρυθμίσεις του launcher μαζί με τα favorites που είχα από τα sites που μπαίνω). Αναγκαστικά κάθισα και τον ξανά έστησα και τώρα τρέχει μια χαρά! Ευχαριστώ όλους όσους γράψατε για το θέμα. Καλημέρα, Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει αλλά τις εκδόσεις από την 13/1 έως την 15/1 τις έχουν αφαιρέσει από τα downloads. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά φαντάζομαι πως κάποιο "σοβαρό" λόγο θα είχαν. Μήπως καλύτερα να κάνεις clean install την τελευταία διαθέσιμη; Πολλά προβλήματα λύνονται με clean install. Δυστυχώς εγώ χρησιμοποιώ τον apex, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Κάποιες μέρες δεν είχαν βγει καν builds για τη συσκευή μας. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κάποιες μέρες δεν είχαν βγει καν builds για τη συσκευή μας. Είχαν βγει σίγουρα οι 13/1 και 14/1 γιατί τις είχα βάλει. Αλλά ξαφνικά τις αφαίρεσαν και φαινόταν σαν τελευταία η 12/1 μέχρι να βγει η 16/1. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 παιδες,ειδα την bliss,εχει by default το μαυρο θεμα?δεν επανερχεται καπως στο κανονικο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eladrin Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Παιδια, εχει ενα μικρο delay το app drawer κουμπι σε Κitkat? Δεν εχω δοκιμασει lollipop, αλλα εχω ενα nexus 5 και ειναι αισθητα πιο γρηγορο. Πιο συγκεκριμενα, οταν το παταω, ασπριζει ολο το κουμπι και στη συνεχεια ξεκιναει το animation που σε βαζει στο app drawer, σε αντιθεση με το Νexus 5 lollipop που ξεκιναει το animation κατευθειαν (δεν μιλαω για το χρονο που διαρκει το animation, αλλα ποσο κανει μεχρι να ξεκινησει). Δεν θυμαμαι πως ηταν το Nexus με Kitkat ωστε να συγκρινω. Φαινεται καπως σε αυτο το video η διαφορα (ειναι μικρη, δεν κανει μπαμ) Τελικα ηταν θεμα Launcher. Αλλαξα τον Trebuchet με Nova και παει σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 παιδες,ειδα την bliss,εχει by default το μαυρο θεμα?δεν επανερχεται καπως στο κανονικο? Οχι φιλέ η bliss έχει dark ui αν θέλεις το light material υπάρχουν 10 τόνοι Ρομ εκεί εξω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Τελικα ηταν θεμα Launcher. Αλλαξα τον Trebuchet με Nova και παει σφαιρα. Αν προσέξεις στο video όταν βγαίνει πάλι πίσω, το nexus είναι αυτό που με τη σειρά του καθυστερεί... :p Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts