Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, απ' ότι φαίνεται είναι πρόβλημα από την πλευρά της Google.

Είναι περίεργο το ότι ενώ είμαι αρκετό καιρό με το ίδιο setup (rom+gapps) και για μεγάλο διάστημα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, ξαφνικά να αρχίσει τρελό draining.

Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να το διορθώσουν.

Γενικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή DisableService. Με το σημερινό restart στο κινητό τα google play services έκαναν update και αυξήθηκαν σε αριθμό από 409 σε 452! :cry: Επίσης παρατήρησα ότι ενώ είχα απενεργοποιημένες 77 υπηρεσίες, τώρα έχω 74.. :mad:

Νομίζω ότι ξεκάθαρα εκεί οφείλεται το πρόβλημα και μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε...

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου εγινε update τα google services σε 9.0.83 και ξεκινησα να εχω και εγω drain, απο κει που δεν ειχα με την παλια εκδοση. Σε 10 λεπτα, εφτασε στο 50%. Ποτε στρωνει μετα απο ρεσταρτ, ποτε δεν στρωνει καθολου. Οπως και τα στας βγαζουν τρελα νουμερα. Μαλλον ειναι bug του os σε συνδιασμο με τα services.

^^^ περι battery drain

Το διάβαζα αλλα δεν το πίστευα, μέχρι που το διαπίστωσα και σε μένα: Το battery drain εξαφανίστηκε μόνο του (οκ, έκανα και ένα - αδιάφορο - clear dalvik/cache) μετά από μια βδομάδα χρήσης του τελευταίου update -2JK...

αναφερω οτι ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα και μετα απο clear dalvik/cache η κατασταση εξομαλυνθηκε αρκετα. πριν δεν εβγαζα ουτε μερα, τωρα ειμαι στις 2 μερες με ιδια χρηση. ευχαριστω πολυ

Μου εγινε update τα google services σε 9.0.83 και ξεκινησα να εχω και εγω drain, απο κει που δεν ειχα με την παλια εκδοση. Σε 10 λεπτα, εφτασε στο 50%. Ποτε στρωνει μετα απο ρεσταρτ, ποτε δεν στρωνει καθολου. Οπως και τα στας βγαζουν τρελα νουμερα. Μαλλον ειναι bug του os σε συνδιασμο με τα services.

Κι εγώ απέκτησα μετά το σημερινό... Δεν μπαίνει σε sleep δυστυχώς.

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

αναφερω οτι ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα και μετα απο clear dalvik/cache η κατασταση εξομαλυνθηκε αρκετα. πριν δεν εβγαζα ουτε μερα, τωρα ειμαι στις 2 μερες με ιδια χρηση. ευχαριστω πολυ

Εκανα κι εγω wipe cache και περιμενω...

Παιδιά προσπαθώ να γυρίσω πίσω σε στοκ απο custom.

Θα πρέπει να παω πίσω στην 12 που ήμουν η κατευθείαν σε 13.

Με το bacon root toolkit θα κάνω την διαδικασία αλλα δεν μου κατεβαζει την ρομ αυτόματα και πρέπει να την βαλω χειροκίνητα.

Επίσης κάποιο τσεκαρισμενο λινκ να την κατεβασω.

Θενκς

Σήμερα σα να είδα στο γράφημα της μπαταρίας να υπάρχει μεγάλη ευθεία γραμμή.

Το ότι το κινητό μπήκε σε deep sleep για πολύ ώρα φταίει το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησα τα data όσο τις καθημερινές, ή βλέπετε κι εσείς διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Σήμερα σα να είδα στο γράφημα της μπαταρίας να υπάρχει μεγάλη ευθεία γραμμή.

Το ότι το κινητό μπήκε σε deep sleep για πολύ ώρα φταίει το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησα τα data όσο τις καθημερινές, ή βλέπετε κι εσείς διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Εμενα μετα την ενημερωση των google services, το φορτιζω 2 φορες την ημερα με την χρηση που κανω και επισης, ξεκινησα να παιρνω και το powerbank μαζι.

Εμενα μετα την ενημερωση των google services, το φορτιζω 2 φορες την ημερα με την χρηση που κανω και επισης, ξεκινησα να παιρνω και το powerbank μαζι.

φώτη βάλε boeffla kernel(http://boeffla.df-kunde.de/bacon/boeffla-kernel-cm/cm13.0_download/Test/) και θα βρεις την υγεια σου, με τον τελευταίο βγάζω συνήθως 6 ώρες οθόνη με wifi μόνιμα ανοιχτό κ κάνα 2 ωρο 4g.

φώτη βάλε boeffla kernel(http://boeffla.df-kunde.de/bacon/boeffla-kernel-cm/cm13.0_download/Test/) και θα βρεις την υγεια σου, με τον τελευταίο βγάζω συνήθως 6 ώρες οθόνη με wifi μόνιμα ανοιχτό κ κάνα 2 ωρο 4g.

Το θεμα ειναι, ποτε εχεις τρελο drain, ποτε δεν εχεις καθολου και φτανει μεχρι 2%. Συνεχεια, πρεπει να κοιτας την μπαταρια για να δεις που εχεις καταναλωση και αν εχεις απο τα services. Θα δω πως θα παει τις επομενες μερες και αναλογα θα πραξω. Παντως, γενικα εχουν πολλα κινητα drain με τα services. Απο θεμα cos λογικα μονο στα στας εχει bug που δειχνει οτι να' ναι...θεωρω.

Να κάνω μια ερώτηση έβαλα boeffla kernel και εχω την rom του sultan. Όταν θα βγει αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξω τον kernel(απο boeffla σε sultan) και μετα να το ξανα περάσω.

Να κάνω μια ερώτηση έβαλα boeffla kernel και εχω την rom του sultan. Όταν θα βγει αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξω τον kernel(απο boeffla σε sultan) και μετα να το ξανα περάσω.

Λογικά θα πρέπει να ξαναφλασάρεις τον kernel του boeffla και θα είσαι μια χαρά. Είχες drain πριν και τώρα δεν;

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Με το που περάσεις το update του Sultan θα περαστεί και ο κέρνελ του Sultan. Οπότε αν θες να παραμείνεις στο κέρνελ του boeffla θα πρέπει να τον ξαναπεράσεις.

Λογικά θα πρέπει να ξαναφλασάρεις τον kernel του boeffla και θα είσαι μια χαρά. Είχες drain πριν και τώρα δεν;

Δεν είχα κανένα drain απλώς το δοκιμαζω για να δω αν θα εχω περισσότερο SOT

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με το που περάσεις το update του Sultan θα περαστεί και ο κέρνελ του Sultan. Οπότε αν θες να παραμείνεις στο κέρνελ του boeffla θα πρέπει να τον ξαναπεράσεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Εβαλα κα εγω την mm cyanoden os και εχω google service 66%

Οσοι εχουν Oxygen ποσο κραταει η μπαταρια τους??? Γιατι με βλεπω να πηγαινω προς τα εκει

Εβαλα κα εγω την mm cyanoden os και εχω google service 66%

Οσοι εχουν Oxygen ποσο κραταει η μπαταρια τους??? Γιατι με βλεπω να πηγαινω προς τα εκει

δες γενικά πως τα πάει η μπαταρία σου γιατί η cm13 έχει bug με τα στατς της μπαταρίας και δείχνει οτι να ναι

Για καποιο λογω, εχει σταματησει το drain στα google services. Τωρα, μπορει αυριο-μεθαυριο, να του την δωσει και να ξεκινησει παλι.... :p

Για καποιο λογω, εχει σταματησει το drain στα google services. Τωρα, μπορει αυριο-μεθαυριο, να του την δωσει και να ξεκινησει παλι.... :p

Σ' εμένα συνεχίζει να είναι στην 1η σειρά.

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Σ' εμένα συνεχίζει να είναι στην 1η σειρά.

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Χωρις να εχω κανει κατι, ξαφνικα χαθηκε. Ουτε 1% το βλεπω...

Για καποιον παραξενο λογω ομως, μπορει πχ αμα σβησω καποια εφαρμογη η το κανω ρεσταρτ, μολις ανοιξει, να εχει ξερω γω 50% καταναλωση το google services και να συνεχισει μετα να ανεβαινει, ετσι στο ακυρο, χωρις να ειχε πριν.... :confused:

Για καποιο περιεργο λογο τις τελευταιες μερες εχει στρωσει η μπαταρια... Εκει π μ ετρωγε μπαταρια το Συστημα CyanogenMod πλεον ειναι χαμηλα...

Γενικα κραταει οσο με λολιποπ...

Για καποιον παραξενο λογο, το κινητο σταματησε μετα το ρεσταρτ η κλεισιμο κ ανοιγμα να δειχνει το logo της oneplus και μετα το cyanogen mod ready. Πλεον, δειχνει μονο το logo της oneplus, δεν εμφανιζεται το cyanogen mod ready καθολου και στην συνεχεια μπαινει στο menu.... Τι παραξενο ειναι παλι αυτο?

*Μολις εστρωσε, αλλα πραγματικα, πολυ παραξενο...

Edited by FoT1s

...το κινητο σταματησε μετα το ρεσταρτ η κλεισιμο κ ανοιγμα να δειχνει το logo της oneplus και μετα το cyanogen mod ready. Πλεον, δειχνει μονο το logo της oneplus, δεν εμφανιζεται το cyanogen mod ready καθολου και στην συνεχεια μπαινει στο menu.... ..

Οι Εισαγωγικές "οθόνες" εξαρτώνται και από το θέμα που έχεις επιλέξει - παίζει να έγινε κάποια προσωρινη "αλλαγή" λόγω θέματος λοιπόν...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Αφησαμε το drain απο τα services, τωρα πιασαμε το συστημα android/cyanogenmod. Επισης, δεν στρωνει ουτε με ρεσταρτ. Τιποτα. Μονο αμα το φορτισω, λογικα.

http://i68.tinypic.com/35ndnv4.png

Αφησαμε το drain απο τα services, τωρα πιασαμε το συστημα android/cyanogenmod. Επισης, δεν στρωνει ουτε με ρεσταρτ. Τιποτα. Μονο αμα το φορτισω, λογικα.

http://i68.tinypic.com/35ndnv4.png

Τα ίδια και μένα σήμερα.... Εκεί π είχε σταματήσει...

Το δικό μου αυτά τα 'κόλπα' (και όχι μόνο αυτά)τα έκανε με lollipop η cos όπως έχω αναφέρει παλιότερα, γι'αυτό γύρισα στην oxygen και δεν υπάρχει κανένα απολύτως drain..η μπαταρία είναι φυσικά καλύτερη και πιο σταθερή..

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks