Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για οσους ενδιαφερονται!

https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-full-zip.445052/

για μενα που ειμαι ακομα με COS 12.1.1 YOG7DAS2K1 TWRP αν φλασαρω αυτο που ειναι signed θα ειμαι οκ?

Πήρα από το λινκ του Φώτη τη signed και έπεσα στο loop που είχε πέσει ο Delijohn με το boot animation στη ROM του Sultan. Μέσω TWRP δοκίμασα και γω.. Τι σκατά zip ήταν αυτό;

Τι κάνουμε τώρα;

Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πήρα από το λινκ του Φώτη τη signed και έπεσα στο loop που είχε πέσει ο Delijohn με το boot animation στη ROM του Sultan. Μέσω TWRP δοκίμασα και γω.. Τι σκατά zip ήταν αυτό;

Τι κάνουμε τώρα;

Restore backup... Boot με [power] + [vol UP] (fastboot) και επαναφορά - υπάρχουν οδηγίες για φόρτωμα TWRP και από το PC

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Μόλις έκανα full wipe cache και full factory reset από stock recovery, όλα τρέχουν ρολόι αλλά το wiget clock του cyanogen δεν εμφανίζει με τίποτα το καιρό!! Είναι και αυτό bug;

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις έκανα full wipe cache και full factory reset από stock recovery, όλα τρέχουν ρολόι αλλά το wiget clock του cyanogen δεν εμφανίζει με τίποτα το καιρό!! Είναι και αυτό bug;

Το "αλλάξανε"... Plug & Play Weather

Άλλη δουλειά δεν είχαμε...:rolleyes:

Btw εμένα ακόμα δεν μου έχει δουλέψει ούτε με αυτό το api...

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Αλλάξανε κ τον τρόπο που βάζεις τις εφαρμογές όχι σαν λίστα αλλά αλφαβητικά σε σελίδες; δεν μπορώ να το βρω πάλι.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Shit Happens!!!

Αλλάξανε κ τον τρόπο που βάζεις τις εφαρμογές όχι σαν λίστα αλλά αλφαβητικά σε σελίδες; δεν μπορώ να το βρω πάλι.

Στην ουσία πλέον στην marshmallow δεν υπάρχουν πλέον σελίδες στο συρτάρι εφαρμογών αλλά κάθετο scrolling. Μπορείς να το παραμετροποιησεις πατώντας στο κενό μιας σελίδας και μετά στις τρεις τελίτσες. Έχει αρκετή παραμετροποίηση εκεί.

Στην ουσία πλέον στην marshmallow δεν υπάρχουν πλέον σελίδες στο συρτάρι εφαρμογών αλλά κάθετο scrolling. Μπορείς να το παραμετροποιησεις πατώντας στο κενό μιας σελίδας και μετά στις τρεις τελίτσες. Έχει αρκετή παραμετροποίηση εκεί.

Ευχαριστώ. Εκεί κοίταξα γιατί παλιότερα εκεί το είχα ρυθμίσει. Αλλά πλέον δεν το έχει όπως το λες κ συ απλά μόνο επιλογές για παραμετροποιήσεις που δεν με καλύπτουν. Μου άρεσαν οι σελίδες περισσότερο :/

Shit Happens!!!

Ευχαριστώ. Εκεί κοίταξα γιατί παλιότερα εκεί το είχα ρυθμίσει. Αλλά πλέον δεν το έχει όπως το λες κ συ απλά μόνο επιλογές για παραμετροποιήσεις που δεν με καλύπτουν. Μου άρεσαν οι σελίδες περισσότερο :/

Έτσι νόμιζα κι εγώ ! Μια συνήθεια είναι όλα ! Όποτε πιάνω το τάμπλετ που έχει σελίδες δεν με "βολεύει" πια !:p

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Έτσι νόμιζα κι εγώ ! Μια συνήθεια είναι όλα ! Όποτε πιάνω το τάμπλετ που έχει σελίδες δεν με "βολεύει" πια !:p

Βάζεις έναν launcher (πχ. Nova) και το κάνεις όπως σε βολεύει.

Λύσεις υπάρχουν.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Παιδιά καλησπέρα.

Πέρασα την εφαρμογή winbank wallet αλλά για να δουλέψει πρέπει το τηλέφωνο να μην είναι root.

Εγώ φοραω την rr ,

Νομιζω αν θυμαμαι καλά υπήρχε μια εφαρμογή που ρυθμιζες ποιες εφαρμογές; Θέλεις να δουλεύουν το root και ποιες όχι. Δηλαδή να ξεγελασω το winbankwallet και να νομίζει οτι το τηλέφωνο δεν είναι root.

Αλλοιως ποια Ρομ πρεπει να περάσω για να γίνει το τηλ unroot??

Ευχαριατω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

...Πέρασα την εφαρμογή winbank wallet αλλά για να δουλέψει πρέπει το τηλέφωνο να μην είναι root.

Εγώ φοραω την rr ,

Νομιζω αν θυμαμαι καλά υπήρχε μια εφαρμογή που ρυθμιζες ποιες εφαρμογές; Θέλεις να δουλεύουν το root και ποιες όχι. Δηλαδή να ξεγελασω το winbankwallet και να νομίζει οτι το τηλέφωνο δεν είναι root.

Και έλεγα, γιατί "κλείνει" αυτό το App κατευθείαν...

Googlάρωντας how to trick an app oneplus not root

βρίσκω αυτό το module @ xposed

και αυτό το App (θέλει όμως και Cydia App)

Αν το κάνεις με επιτυχία, πες μας να το δοκιμάσουμε...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Και πάλι, η συγκεκριμένη εφαρμογή όχι μόνο άχρηστη είναι στην Ελλάδα, αλλά και άσχημη. POS μηχανήματα για ανέπαφες συναλλαγές έχουν τα super market (όχι όλα) και οι μεγάλες αλυσίδες μόνο. Ίσως και κάποιες άλλες επιχειρήσεις, αλλά πολύ λίγες...

/ot

^^^ περι battery drain

Το διάβαζα αλλα δεν το πίστευα, μέχρι που το διαπίστωσα και σε μένα: Το battery drain εξαφανίστηκε μόνο του (οκ, έκανα και ένα - αδιάφορο - clear dalvik/cache) μετά από μια βδομάδα χρήσης του τελευταίου update -2JK...

Προσπαθω να μπω να το κανω κι εγω αλλα δε μπορω. Παταω power+vol down ενω το κινητο ειναι κλειστο. Αρχικα αναβει και βγαζει το 1+ και μετα απλα σκοτινιαζει και δεν ανοιγει το μενου, οση ωρα και να το κραταω πατημενο.. Κανω κατι λαθος?

Ναι, δεν χρειάζεται να το πατάς για 1 ώρα. Μέχρι να ανοίξει, μετά άστο. Αν συνεχίσεις κλείνει

Και έλεγα, γιατί "κλείνει" αυτό το App κατευθείαν...

Googlάρωντας how to trick an app oneplus not root

βρίσκω αυτό το module @ xposed

και αυτό το App (θέλει όμως και Cydia App)

Αν το κάνεις με επιτυχία, πες μας να το δοκιμάσουμε...!

Καλημέρα παιδιά

Μπα δεν δούλεψε με τίποτε.

Σήμερα θα δοκιμασω την official και όχι root

Ευχαριστώ πάντως πολυ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Δεν χρειάζεται την official, απλά βγάλε το root. Και ξανά λέω, δεν αξίζει ο κόπος για την εφαρμογή.

Δεν χρειάζεται την official, απλά βγάλε το root. Και ξανά λέω, δεν αξίζει ο κόπος για την εφαρμογή.

Καλημέρα φιλέ μου.

Και πως βγαίνει μονο το root?

Ευχαριστώ

Αν έχεις φλασάρει το supersu, τότε dirty flash rom, αν το έχεις ενεργοποιήσει από dev options, απενεργοποίησέ το

Καλημερα,

Μου εχει ερθει ΟΤΑ εδω και περιπου 2 βδομαδες η 6.0.1 Το θεμα ειναι οτι μονο καλυτερη μπαταρια δεν εχω σε σχεση με αυτα που ακουω...

Βλεπω στην καταναλωση της μπαταριας το Συστημα CyanogenMOD ειναι 2ο σε καταναλωση... Γενικα υπαρχει τροποσο βλετιωσης?

Επισης διακοπτεται συνεχεια η φορτιση... το εκανε και παλια αυτο ειχα δει οτι εχουν κιαλλοι αυτο το θεμα... αλλα πλεον το κανει συνεχεια!

+καποια αλλα bugs

Εχει εντοπισει καποιος αλλος αυτα τα θεματα?

Ευχαριστω

Η μπαταρια ειναι χαλια. Ακομα και σε idle το κινητο (που υποτιθεται εχουμε και doze τωρα) χανει πολυ παραπανω απο οτι με την 5.1.1

Εκτος απο το Bug στα στατιστικα της μπαταριας (εμενα δειχνει μονο Google Play υπηρεσιες και Οθονη που ειναι παντα στο 0%) δεν εχω αλλα bug. Βεβαια εχω κανει clean install.

Η μπαταρια ειναι χαλια. Ακομα και σε idle το κινητο (που υποτιθεται εχουμε και doze τωρα) χανει πολυ παραπανω απο οτι με την 5.1.1

Εκτος απο το Bug στα στατιστικα της μπαταριας (εμενα δειχνει μονο Google Play υπηρεσιες και Οθονη που ειναι παντα στο 0%) δεν εχω αλλα bug. Βεβαια εχω κανει clean install.

Ναι ρε γμτ χειροτερη και απο lollipop ειναι... υποτιθετε οτι θα ηταν στα επιπεδα 4.4

Εγω απο τοτε που την εβαλα, ουτε με το συστημα εχω θεμα, αλλα ουτε και με το google services.

*Εκανα wipe cache + factory reset μετα το περασμα.

απο μπαταρια πως παει σε σενα?

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks