Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για οποιον θελει τον Dialer της Google. https://forums.oneplus.net/threads/cos-13-how-do-i-get-google-dialer-back-again.441255/page-3#post-14763301 Προστέθηκε στο πρώτο post. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μόλις πέρασα την τελευταία Sultan 6.0.1, πάνω από την παλιά που είχα... όπως κάνω πάαααντα. Έχω μείνει όμως εδώ και 10 λεπτά στο boot animation της cyanogen και περιμένω.. ζεστή η συσκευή και τίποτα. Προσοχή όχι bootloop, αλλά bootanimation.. δεν πάει καν στο upgrading apps.. τι κάνω;; Παίζει να γλιτώσω το factory reset;; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μόλις πέρασα την τελευταία Sultan 6.0.1, πάνω από την παλιά που είχα... όπως κάνω πάαααντα. Έχω μείνει όμως εδώ και 10 λεπτά στο boot animation της cyanogen και περιμένω.. ζεστή η συσκευή και τίποτα. Προσοχή όχι bootloop, αλλά bootanimation.. δεν πάει καν στο upgrading apps.. τι κάνω;; Παίζει να γλιτώσω το factory reset;; Δεν ξέρω τι είχες πριν, αλλά θέλει οπωσδήποτε factory reset αν έρχεσαι από άλλη rom. Αν έρχεσαι από 12.1 θέλει να φλασαρεις και την τελευταία cm για το firmware. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Είχα την προ-τελευταία Sultan 6.01 κι έβαλα την τελευταία. Δυστυχώς δεν το γλίτωσα το factory reset.. setάρω ακόμα, από εκείνη την ώρα :( Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskatom Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 μετά από λίγες μέρες στην CM13, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά γρήγορη και σταθερή και νομίζω ότι και η μπαταρία έχει βελτιωθεί. Δύο πράγματα που δεν μου αρέσουν σε σχέση με την COS, ένα που δεν μπορώ να αλλάξω το wallpaper στην lock screen και δεύτερον που δεν ξεκλειδώνει το κινητό αυτόματα όταν πατάς το πιν, αλλά πρέπει να πατήσει το τικ κάτων δεξιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 μετά από λίγες μέρες στην CM13, μπορώ να πω ότι είναι αρκετά γρήγορη και σταθερή και νομίζω ότι και η μπαταρία έχει βελτιωθεί. Δύο πράγματα που δεν μου αρέσουν σε σχέση με την COS, ένα που δεν μπορώ να αλλάξω το wallpaper στην lock screen και δεύτερον που δεν ξεκλειδώνει το κινητό αυτόματα όταν πατάς το πιν, αλλά πρέπει να πατήσει το τικ κάτων δεξιά Για αλλαγή wallpaper στην lockscreen δοκίμασε αυτή την εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alicantedevelopers.lockscreenchangercm13 Σε CM13 Nightly παίζει απροβλημάτιστα, πιθανολογώ και σε οποιαδήποτε rom έχει να κάνει με την Cyanogen. Sent from my Oneplus One using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 θα τρελαθώ... τελειώνω με το σετάρισμα από την αρχή του κινητού με την τελευταία sultan κι όλα καλά. Απλά βλέπω πως δεν έχω root... Πάω λοιπόν για ένα reboot κι εγκαθιστώ ένα boot animation που μ'αρέσει και μετά μου λέει, βλέπω δεν έχεις supersu, να σου φλασάρουμε το τελευταίο; Λέω ναι... Bootάρει και βλέπω πάλι το boot animation χωρίς να φορτώνει τίποτα. Ξανά όλα από την αρχή;;; Θα τρελαθώωωωωω.... Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Θα έπρεπε να ξέρεις ήδη ότι δεν περνάμε root από το twrp και φλασαρεις supersu. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Θα έπρεπε να ξέρεις ήδη ότι δεν περνάμε root από το twrp και φλασαρεις supersu. Sent from my A0001 using Tapatalk Συγχώρα με αδερφέ, ειλικρινά συγγνώμη. Δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνω ή τουλάχιστον ΔΕΝ το θυμάμαι. Διορθώνεται τώρα κάπως η κατάσταση; Μπορώ να αναιρέσω τώρα το root του twrp; Το επανέφερα κι άνοιξε... φλάσαρα ξανά κάποιο άλλο supersu κι άνοιξε κανονικά. Ευτυχώς. Το θέμα μου είναι όμως πως ενώ ανοίγει το κινητό κ παίζει κανονικά, δεν έχω την επιλογή στα developer options για το πού θα'χω root. Τι κάνω λοιπόν; Θέλω φλασάρισμα με κάποιο συγκεκριμένο;;; Πώς θα έχω rooted πάλι την sultan; Edited April 25, 2016 by Delijohn Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Συγχώρα με αδερφέ, ειλικρινά συγγνώμη. Δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνω ή τουλάχιστον ΔΕΝ το θυμάμαι. Διορθώνεται τώρα κάπως η κατάσταση; Μπορώ να αναιρέσω τώρα το root του twrp; Το επανέφερα κι άνοιξε... φλάσαρα ξανά κάποιο άλλο supersu κι άνοιξε κανονικά. Ευτυχώς. Το θέμα μου είναι όμως πως ενώ ανοίγει το κινητό κ παίζει κανονικά, δεν έχω την επιλογή στα developer options για το πού θα'χω root. Τι κάνω λοιπόν; Θέλω φλασάρισμα με κάποιο συγκεκριμένο;;; Πώς θα έχω rooted πάλι την sultan; Έχει αφαιρεθεί η επιλογή από τον sultan από τότε που άλλαξε σε stable branch. Όποιος θέλει root πρέπει να κάνει flash το systemless supersu κατά προτίμηση από το 2.65 και μετά. Προσωπικά έχω το 2.68 και δουλεύει μια χαρά. Η διαδικασία του root επαναλαμβάνεται με κάθε update! Ρίξε ξανά μια ματιά στην πρώτη σελίδα του thread στο xda. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Έχει αφαιρεθεί η επιλογή από τον sultan από τότε που άλλαξε σε stable branch. Όποιος θέλει root πρέπει να κάνει flash το systemless supersu κατά προτίμηση από το 2.65 και μετά. Προσωπικά έχω το 2.68 και δουλεύει μια χαρά. Η διαδικασία του root επαναλαμβάνεται με κάθε update! Ρίξε ξανά μια ματιά στην πρώτη σελίδα του thread στο xda. να'σαι καλά για την απάντηση φίλε μου... το είδα μετά κ με βοήθησε ένα παιδί από το xda με pm.. δεν το ήξερα πως έχει φύγει η επιλογή. Τόσο καιρό έκανα dirty flash και την είχα.. είχα ήδη φλασάρει το 2.68 κι ήμουν οκ. Ευχαριστώ και πάλι! :) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με την τελευταια ενημερωση 2JK, ενω εχω ενεργοποιημενη την επιλογη για αναφορα παραδοσης στα sms, δεν μου ερχεται. Εχετε κι εσεις τετοιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Όχι επειδή δεν έχουμε στοκ ρομ Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Cyanogen OS 13.0 is rolling out now for the OnePlus One Cyanogen OS 13.0 has started rolling out, beginning with the OnePlus One and will be followed by other devices. Here’s a look at what’s in this update. Υποθετω οτι συντομα θα βγουν και τα αρχεια για φλασαρισμα μεσω TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Όχι επειδή δεν έχουμε στοκ ρομ Sent from my A0001 using Tapatalk Για stock εγραψα εγω ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Eίναι ιδέα μου ή η καινούρια version του Android ξεσκίζει τη μπαταρία? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Eίναι ιδέα μου ή η καινούρια version του Android ξεσκίζει τη μπαταρία? Αν εννοεις το συστημα android, μετα απο restart στρωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Αν εννοεις το συστημα android, μετα απο restart στρωνει. Έκανα update στην 6.0.1 εδώ και 2-3 μέρες, και ενώ τέτοια ώρα από το πρωί θα έπρεπε να είναι ~70-75% η μπαταρία, είναι στα 49% (με την ίδια χρήση) Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Με την τελευταια ενημερωση 2JK, ενω εχω ενεργοποιημενη την επιλογη για αναφορα παραδοσης στα sms, δεν μου ερχεται. Εχετε κι εσεις τετοιο θεμα? Εγω με την ίδια (εδω και 3 μέρες) λαμβάνω κανονικά τις αναφορές Eίναι ιδέα μου ή η καινούρια version του Android ξεσκίζει τη μπαταρία? Ναι ρε γμτ, ενω η αμέσως προηγουμενη mm ήταν εξαιρετική! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Εγω με την ίδια (εδω και 3 μέρες) λαμβάνω κανονικά τις αναφορές Ναι ρε γμτ, ενω η αμέσως προηγουμενη mm ήταν εξαιρετική! Καλα, ενω εχω ενεργοποιημενη την αναφορα sms απο τις ρυθμισεις μηνυματων, εμενα γιατι δεν ερχεται? Οεο? *Εκανα wipe cache, αλλα οχι factory. Παιζει να θελω factory? **Μηπως η αναφορα πλεον εγινε με τικ που βγαινει στο μηνυμα που στελνεις κ οχι οπως παλια που εβγαινε σαν ειδοποιηση συννεφου καπως? Edited April 27, 2016 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Είναι το τικ που βλέπεις δίπλα απτό μήνυμα Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλα, ενω εχω ενεργοποιημενη την αναφορα sms απο τις ρυθμισεις μηνυματων, εμενα γιατι δεν ερχεται? Οεο? *Εκανα wipe cache, αλλα οχι factory. Παιζει να θελω factory? **Μηπως η αναφορα πλεον εγινε με τικ που βγαινει στο μηνυμα που στελνεις κ οχι οπως παλια που εβγαινε σαν ειδοποιηση συννεφου καπως? Στην "μαμά" SMS εφαρμογή, το ΤΙΚ (v) είναι η αναφορά εδώ και πολυ΄καιρό (για να μην πω εξαρχής)... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Στην "μαμά" SMS εφαρμογή, το ΤΙΚ (v) είναι η αναφορά εδώ και πολυ΄καιρό (για να μην πω εξαρχής)... Στην 12.1.1 εβγαινε και συννεφακι καπως οτι το μηνυμα παραδοθηκε στον ταδε χρηστη + οτι ειχε διπλο τικ οτι παραδοθηκε και μονό τικ οτι απλα εσταλει το μηνυμα για να το καταλαβαινεις απο την συνομιλια. (Αν θυμαμαι καλα και δεν κανω λαθος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolt Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 καλημερα. περασα σημερα με OTA τη CM13 και το τηλεφωνο μου βγαζει ενα μηνυμα συνεχεια: το υπηρεσειες google play θελουν να πραγματοποιησουν μια κληση. Και απο κατω επιτρεπεται, αρνηση. Εκει κολλαει το συμπαν και κανει επανεκινηση. Ξανα και ξανα. Εχει καποιος αναλογη εμπειρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eveles Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 καλημέρα επειδή διαβάζοντας δεν εβγαλα μια ακρη σχετικά με το ποιό λινκ να ακολουθ'ησω για να βαλω την COS 13 σε κινητο που εχει τωρα πανω την COS 12.1.1 YOG7DAS2K1 με root access και twrp. Μπορει καποιος να με βοηθησει ποιά ρομ να βαλω? Υπάρχει κάποιο λίνκ που ακολουθήσατε με σωστή ρομ ή θα πρεπει να περιμένω να βγεί η rom σε .signed.zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts