magiktigra Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Ψήνομαι να την περάσω και εγώ την oxygen γιατί άκουσα αρκετά καλά λόγια αλλά δεν έχω ξαναφλασάρει και φοβάμαι μη μείνω χωρίς κινητό..σκέφτομαι να πάρω κανένα δεύτερο και να ταράξω το opo στις δοκιμές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ψήνομαι να την περάσω και εγώ την oxygen γιατί άκουσα αρκετά καλά λόγια αλλά δεν έχω ξαναφλασάρει και φοβάμαι μη μείνω χωρίς κινητό..σκέφτομαι να πάρω κανένα δεύτερο και να ταράξω το opo στις δοκιμές :) Δεν είναι δύσκολο. Θα βρεις σε προηγούμενα ποστ λινκ με τα αρχεία και τις οδηγίες που χρειάζεσαι αλλά και βίντεο - οδηγό από το youtube που θα σε πάει βήμα βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αν δεν κανω λαθος, φετος τελειωνει το support απο cm λογω οτι τα "εσπασαν". Οποτε, θεωρειτε και end of life η συσκευη? EOL σημαινει οτι σταματαει η παραγωγη και διαθεση της συσκευης. Αν σταματησει το support απο την Cyanogen για παραδειγμα απο αυριο, μπορουν να υποστηριξουν την συσκευη μεσω Oxygen OS για οσο ακομα ειναι σε παραγωγη. Αν θελουν βεβαια, γιατι στα λογια ολοι καλοι ειναι, στην πραξη ειναι το θεμα τι κανουν. Λογικα η επισημη υποστηριξη της Cyanogen τελειωνει με την COS 13 (Android 6) αντε να παρουμε και καμια 13.1 (Android 6.1) και της OnePlus μεχρι τον Αυγουστο/Σεπτεμβριο που θα βγει κανα OnePlus 3 οποτε λογικα θα σταματησουν και το 1+1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Δεν ξερω αν σας εχει συμβει, αλλα εμενα τις τελευταιες μερες μου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη trebuchet εχει σταματησει. Ολο αυτο, ξεκινησε στα ξαφνικα και χωρις να βαλω/βγαλω εστω καποιο app. *οσοι ειχατε cm12.1.1 και πηγατε oxygen, την προτεινεται σε εμας να την περασουμε? Βγαλατε καποια γενικη εικονα με μπαραρια, lag, bugs κτλ κτλ? Edited January 27, 2016 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Δεν ξερω αν σας εχει συμβει, αλλα εμενα τις τελευταιες μερες μου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη trebuchet εχει σταματησει. Ολο αυτο, ξεκινησε στα ξαφνικα και χωρις να βαλω/βγαλω εστω καποιο app. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό το μήνυμα το έβγαζε σε όσους είχαν απενεργοποιημένη την 'Εφαρμογή Google' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Δεν ξερω αν σας εχει συμβει, αλλα εμενα τις τελευταιες μερες μου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη trebuchet εχει σταματησει. Ολο αυτο, ξεκινησε στα ξαφνικα και χωρις να βαλω/βγαλω εστω καποιο app. *οσοι ειχατε cm12.1.1 και πηγατε oxygen, την προτεινεται σε εμας να την περασουμε? Βγαλατε καποια γενικη εικονα με μπαραρια, lag, bugs κτλ κτλ? ναι πέρασε την είναι πολυ καλη κ σταθερή κ αν δεν σ'αρεσει το pure ξαναγυρνας σε cm.... καλύτερη μπαταρία από όλες τις cm 12. Επιτέλους η συσκευή ανέπνευσε οξυγόνο μετά από πολύ καιρό... (cm11) Edited January 27, 2016 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Xposed δουλευει στην oxygen ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Xposed δουλευει στην oxygen ? Ναι κανονικά. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ναι πέρασε την είναι πολυ καλη κ σταθερή κ αν δεν σ'αρεσει το pure ξαναγυρνας σε cm.... καλύτερη μπαταρία από όλες τις cm 12. Επιτέλους η συσκευή ανέπνευσε οξυγόνο μετά από πολύ καιρό... (cm11) Μου αρεσει το pure, γι' αυτο πηρα και το one αλλωστε. Πλεον ομως, μονο pure δεν εχει γινει η cm με αυτα που κανει/βαζει στο os της. Νταξ, η cm11 ηταν κορυφη, αλλα τετοια συσκευη να μεινει τοσο πισω σε os, δεν λεει. Οσο για την oxygen, θα περιμενω κι εγω αν ειναι λιγο καιρο οπως ειπε και ο Viper και αναλογα θα πραξω. Ισως σκασει μυτη μεσα στον επομενο μηνα και η 6.χ απο cm. Θα δουμε... *Επισης, μου μπηκε λιγο στο μυαλο κ η αγορα του 2, οποτε, θελω να δω τι θα κανω και με αυτο το θεμα αν θα ασχοληθω με το 1 απο δω και περα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Επειδη δεν βλεπω αναφορα καπου στις οδηγιες της εγκαταστασης , για να την περασω μπορω πανω απο οποιαδηποτε ρομ η να περασω πρωτα cm 12.1?(εχω sultan 5.1 πανω τωρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Επειδή ψιλοκαίγομαι (αυριο το δίνω) και θέλει πανω oxygen..απο cm13 που είμαι τώρα είναι ευκολο να αλλάξω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Επειδη δεν βλεπω αναφορα καπου στις οδηγιες της εγκαταστασης , για να την περασω μπορω πανω απο οποιαδηποτε ρομ η να περασω πρωτα cm 12.1?(εχω sultan 5.1 πανω τωρα) Αν αναφέρεσαι στην oxygen γυρνάς στοκ (unroot) και μετά την περνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αν αναφέρεσαι στην oxygen γυρνάς στοκ (unroot) και μετά την περνάς. Εγινε ευχαριστω κατεβαζω αρχεια και θα την περασω λογικα σημερα αλλιως αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Επειδή ψιλοκαίγομαι (αυριο το δίνω) και θέλει πανω oxygen..απο cm13 που είμαι τώρα είναι ευκολο να αλλάξω? Εγινε ευχαριστω κατεβαζω αρχεια και θα την περασω λογικα σημερα αλλιως αυριο Τίποτα.Στα ποστ 7003 θα βρείτε οδηγίες, αρχεία. Στο ποστ 7010 βιντεάκι.Όσοι είστε ρουτ με toolkit γυρίστε στοκ unroot και μετά προχωράτε. Καλό φλασάρισμα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Φλάσαρα την oxygen..κάνει optimizing τώρα..για να δούμε.. Edited January 28, 2016 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Φλάσαρα την oxygen..κάνει optimizing τώρα..για να δούμε.. είδες απλά πράγματα...;):p;) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 είδες απλά πράγματα...;):p;) Ναι.. Μετά από 3 καρδιακά επεισόδια... Χαχα.. Είχε κολλήσει σε ένα βήμα και δεν έκανε τπτ.. Φαίνεται πολύ καλή η oxygen προς το παρόν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ναι.. Μετά από 3 καρδιακά επεισόδια... Χαχα.. Είχε κολλήσει σε ένα βήμα και δεν έκανε τπτ.. Φαίνεται πολύ καλή η oxygen προς το παρόν.. Αν εννοείς στο wipe data and cache δεν κολλάει απλά καθυστερεί λιγάκι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Αν εννοείς στο wipe data and cache δεν κολλάει απλά καθυστερεί λιγάκι. :) Όχι.. Πριν από αυτό.. Όταν έπρεπε να κάνει επανεκκίνηση το κινητό.. Είχε κάνει επανεκκίνηση αλλά έγραφε waiting for device ή και κάτι τέτοιο..πάντως τέλος καλό όλα καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Μονο εγω εμεινα δηλαδη... :p Απο σημερα παντως, πηρα στα χερια μου το nexus 6p για καποιες/αρκετες μερες σαν κυρια συσκευη να την εχω. Οποτε, το oneplus, θα γινει 2ο κινητο για αυτο το διαστημα, δυστυχως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Για καποιο λογο παρολο που περναω το αρχειο της oxygen μεσα στο κινητο δεν το βλεπει στην recovery της oxygen το δοκιμασα 3ις φορες κατεβασμα (παρολο που το md5 μου το βγαζει match) αλλα ακομα τιποτα ------------------ΕDIT--------------------- μετα απο αρκετο διαβασμα στο forum της oneplus το προβλημα λυθηκε κανοντας format data (παρολο που η εγκαστασταση ηταν καθαρη στην τελευταια εκδοση της COS) και μετα περασμα ξανα το zip και εγκαστασταση του Edited January 28, 2016 by evoluti0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 καλησπερα στην παρεα ... εχω περασει την resurection remix 6.0.1 και οταν παω να τρεξω το navigation μου λεει οτι δεν εχω σημα gps ενω το εχω ενεργοποιησει ... πριν με την lolipop δεν ειχα θεμα ... ξερει κανεις αν ειναι καποιο bug της ρομ και αν υπαρχει τροπος να λυθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 καλησπερα στην παρεα ... εχω περασει την resurection remix 6.0.1 και οταν παω να τρεξω το navigation μου λεει οτι δεν εχω σημα gps ενω το εχω ενεργοποιησει ... πριν με την lolipop δεν ειχα θεμα ... ξερει κανεις αν ειναι καποιο bug της ρομ και αν υπαρχει τροπος να λυθει ? Για πάρα πολύ καιρό το GPS ήταν broken στις CM13 Nightlies. Ο μόνος τρόπος για να δουλέψει ήταν να χρησιμοποιήσεις κάποια 3rd party εφαρμογή από το Play, όπως π.χ. το GPS Locker ή αντίστοιχες. Στις τελευταίες Nightlies οι αναφορές από τους χρήστες λένε ότι το πρόβλημα διορθώθηκε. Επειδή δεν παρακολουθώ το thread της Resurrection, ούτε την έχω εγκαταστήσει ποτέ στη συσκευή μου, μήπως έχεις αυτό ακριβώς το πρόβλημα; Για δοκίμασε καμιά από το Play. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exenid Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με ακουστικά handsfree με oxygen 2.1.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos4 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Για πάρα πολύ καιρό το GPS ήταν broken στις CM13 Nightlies. Ο μόνος τρόπος για να δουλέψει ήταν να χρησιμοποιήσεις κάποια 3rd party εφαρμογή από το Play, όπως π.χ. το GPS Locker ή αντίστοιχες. Στις τελευταίες Nightlies οι αναφορές από τους χρήστες λένε ότι το πρόβλημα διορθώθηκε. Επειδή δεν παρακολουθώ το thread της Resurrection, ούτε την έχω εγκαταστήσει ποτέ στη συσκευή μου, μήπως έχεις αυτό ακριβώς το πρόβλημα; Για δοκίμασε καμιά από το Play. Σ ευχαριστω ... με το gps locker δειχνει να ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts