Jump to content

[OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την προ-τελευταία nightly... Edited by NikoSoti

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• Απαντήσεις 7,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά όπως πολύ καλά εξήγησε ένας φίλος πιο πανω, το πρόβλημα της lollipop είναι το mobile radio active bug που ρίχνει τρέλα την αυτονομία σε 3g/4g. Οταν είσαι μονο σε WiFi, η αυτονομία στην cm12s είναι ίδια με την kitkat.

Εγώ όταν δουλεύω μονο WiFi, έχω 7-8 h οθονη , όπως και στην cm11s δηλαδή. Χθες που για πρωτη φορά έπαιξαν 3 ολόκληρες ώρες παιχνιδι, είχα 6 ώρες οθόνη.

Αλλα όλα αυτά μονο με WiFi. Σε mobile data καμια σχέση. Ενας τύπος ρώτησε την one plus αν θα το διορθωσουν και ειπαν οτι δεν μπορούν να κανουν τίποτα αν δεν το διορθώσει πρωτα η Google.

Γι αυτό, αν θέλετε, μπείτε στο issue tracker της Google και βαλτε ενα αστερακι στο bug αυτό γιατι ακόμη είναι στην κατηγορία low priority. Αν είναι δυνατόν για ενα τόσο σοβαρό bug.

Η CM11.0-XNPH22Q-bacon-signed-fastboost είναι κινεζικη?? Αυτήν παιρναω για να γυρίσω σε KIT KAT???

για μένα το καλύτερο είναι μια καθαρή εγκατάσταση- δες την πρώτη σελίδα

ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ "ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ" CLEAN INSTALL (FORMAT) ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ CYANOGEN 44S (by Davout)

καλό απόγευμα. προχθες έκανα φύλαξη των επαφών μου στο cloud. από τότε όλες οι επαφές στο τηλέφωνο είναι διπλές. Αν πάω στο cloud και κάνω διαγραφή όλων των επαφών, θα διαγραφούν και από το τηλέφωνο; ξέρει κάποιος κάποια άλλη λυση για να μην είναι διπλοεγγεγραμμένες οι επαφές; ευχαριστώ πολύ

καλό απόγευμα. προχθες έκανα φύλαξη των επαφών μου στο cloud. από τότε όλες οι επαφές στο τηλέφωνο είναι διπλές. Αν πάω στο cloud και κάνω διαγραφή όλων των επαφών, θα διαγραφούν και από το τηλέφωνο; ξέρει κάποιος κάποια άλλη λυση για να μην είναι διπλοεγγεγραμμένες οι επαφές; ευχαριστώ πολύ

Μεσω pc και μπαινοντας στο gmail και μετα στις επαφες σου, κανεις διαγραφη μεμονωμενες οσες θελεις. Οσες διαγραψεις, θα διαγραφουν κ απο την συσκευη, αν ειναι ανοιχτος ο συνχρονισμος.

Από τον browser του υπολογιστή σου μπες στο gmail. Υπάρχει επιλογή για εύρεση και εξάλειψη των διπλών επαφών. Προηγουμένως κάνε εξαγωγή όλων των επαφών σου σε αρχείο για καλό και για κακό μήπως σβηστεί κάποια που θέλεις να κρατήσεις.

Ρε παιδιά μια βοήθεια!!! Σε KK πως γυρναω ? Εχω δει κάποιους οδηγούς αλλα δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστοι και φοβάμαι μην το καταστρέψω!

Ρε παιδιά μια βοήθεια!!! Σε KK πως γυρναω ? Εχω δει κάποιους οδηγούς αλλα δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστοι και φοβάμαι μην το καταστρέψω!

Βαλε toolkit

Eδω θα βρεις της rom :

https://forums.oneplus.net/threads/mirrors-for-official-cyanogen-roms-ota-updates.141825/

Εδω οδηγος πως να φλασαρεις μεσω fastboot :

http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/general/guides-bacon-timmaaas-how-to-guides-t2839471

μόλις πέρασα το παρακάτω Mod ......

http://www.oneplusgreece.com/battery-optimisation/

για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε..........

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το έχω κάνει εδώ και αρκετό καιρό με τα heavy optimizations. Αλλόκοτη συμπεριφορά, δηλαδή κάποιες στιγμές έδειχνε ότι η μπαταρία δεν έπεφτε με τίποτα και άλλες τρελαινόταν και ρουφαγε λες και δεν υπάρχει αύριο.

Το γέλιο έπεσε όταν πήγα να κάνω επαναφορά...Δεν είναι κατανοητός ο τρόπος της επαναφοράς και αναγκάστηκα να κάνω clean flash, αφού με dirty τα services παρέμεναν όπως ήταν!

Η άποψη μου είναι ότι δεν αξίζει. Αν θέλετε καλύτερη μπαταρία βάλτε slimsaber ή xenonhd και ξεμπερδευετε. Τουλάχιστον 30-40% καλύτερη μπαταρία από COS 12.

Ωχ μην μου λες τέτοια!!

Τώρα μου έβγαλε αυτό.......Πως φεύγει άραγε ?[ATTACH]60741[/ATTACH]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ωχ μην μου λες τέτοια!!

Τώρα μου έβγαλε αυτό.......Πως φεύγει άραγε ?[ATTACH]60741[/ATTACH]

Έλα ντε! Δεν βλέπω και όλο το μύνημα να καταλάβω να δω τι γίνεται! Αλλά σου λέω χαμένος χρόνος και κόπος.

Αν θες πραγματικά να ασχοληθείς με τα disabled services και receivers τότε πρέπει να διαβάσεις για κάθε ένα ξεχωριστά τι κάνει και τι αντίκτυπο έχει στο τηλέφωνο. Υπάρχουν δεκάδες μην σου πω και εκατοντάδες!

Ο χρόνος μου είναι πολύτιμός! Τον αφήνω για κάτι πιο ουσιαστικό! Και επιμένω βάλε slimLP slimsaber ή xenonhd!

Έλα ντε! Δεν βλέπω και όλο το μύνημα να καταλάβω να δω τι γίνεται! Αλλά σου λέω χαμένος χρόνος και κόπος.

Αν θες πραγματικά να ασχοληθείς με τα disabled services και receivers τότε πρέπει να διαβάσεις για κάθε ένα ξεχωριστά τι κάνει και τι αντίκτυπο έχει στο τηλέφωνο. Υπάρχουν δεκάδες μην σου πω και εκατοντάδες!

Ο χρόνος μου είναι πολύτιμός! Τον αφήνω για κάτι πιο ουσιαστικό! Και επιμένω βάλε slimLP slimsaber ή xenonhd!

Καλημέρα. Αυτήν λες? SlimSaber-bacon-5.0.2-20150507. Εχει καλη μπαταρία? Ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Ok το έλυσα με περνώντας ένα άλλο αρχείο μέσω ΄΄my android tools pro΄΄ .

Καλημέρα. Αυτήν λες? SlimSaber-bacon-5.0.2-20150507. Εχει καλη μπαταρία? Ευχαριστω

Σου την προτεινω ανεπιφυλακτα.

Σου την προτεινω ανεπιφυλακτα.

Εχω αγανακτησει με την μπαταρία της cm 12. Ολα καλά στην αναμονή και οθόνη αλλά όταν ανοίγω το γμν το wifi μου την ρουφάει. Σε 1 ωρα χρήσης wifi πέφτει 20%-25%..

Aπο gapps ποια μου προτεινεις?

Ευχαριστώ πολυ

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Μήπως πριν τις επαφές σου τις είχες στη συσκευή και τώρα, αφού τις πέρασες στο gmail λογαριασμό σου, υπάρχει η επιλογή να βλέπεις όλες τις επαφές; Εάν πας στις επαφές σου, στις τρεις τελείες στο επάνω δεξιά μέρος, επαφές για προβολή, δες τι είναι τσεκαρισμένο. Εάν κατά λάθος διαγράψεις κάποιες επαφές, μπορείς να τις επαναφέρεις, αν δεν κάνω λάθος, από υπολογιστή αφού πας μέσω του gmail σου στις επαφές.

Εχω αγανακτησει με την μπαταρία της cm 12. Ολα καλά στην αναμονή και οθόνη αλλά όταν ανοίγω το γμν το wifi μου την ρουφάει. Σε 1 ωρα χρήσης wifi πέφτει 20%-25%..

Aπο gapps ποια μου προτεινεις?

Ευχαριστώ πολυ

Σου δίνω το link για τα προτεινόμενα gapps για όλες τις slim εδώ. Προτείνω τα mini.

Θα δεις μεγάλη διαφορά στην μπαταρία με slimsaber.

Μήπως πριν τις επαφές σου τις είχες στη συσκευή και τώρα, αφού τις πέρασες στο gmail λογαριασμό σου, υπάρχει η επιλογή να βλέπεις όλες τις επαφές; Εάν πας στις επαφές σου, στις τρεις τελείες στο επάνω δεξιά μέρος, επαφές για προβολή, δες τι είναι τσεκαρισμένο. Εάν κατά λάθος διαγράψεις κάποιες επαφές, μπορείς να τις επαναφέρεις, αν δεν κάνω λάθος, από υπολογιστή αφού πας μέσω του gmail σου στις επαφές.

καλημέρα. τις επαφές τις είχα πάντα στο gmail κανονικά. κάποιοα στιγμή μπήκα κάπου.... και τις έσωσα στο cloud. από εκείνη τη στιγμή οι επαφές όταν κάνω αναζήτηση κάποιας στο τηλέφωνο για να κάνω κλήση φαίνονται για κάθε τηλέφωνο του ιδίου προσώπου ξεχωριστή καταχώρηση + ότι φαίνεται 2 φορές κάθε νούμερο. έκανα να βγάλω τις διπλοεγγραφές αλλά βρήκε μόνο 7, ενώ είναι όλες σχεδόν οι επαφές έτσι. Κάποια ιδέα;; ευχαριστώ

καλημέρα. τις επαφές τις είχα πάντα στο gmail κανονικά. κάποιοα στιγμή μπήκα κάπου.... και τις έσωσα στο cloud. από εκείνη τη στιγμή οι επαφές όταν κάνω αναζήτηση κάποιας στο τηλέφωνο για να κάνω κλήση φαίνονται για κάθε τηλέφωνο του ιδίου προσώπου ξεχωριστή καταχώρηση + ότι φαίνεται 2 φορές κάθε νούμερο. έκανα να βγάλω τις διπλοεγγραφές αλλά βρήκε μόνο 7, ενώ είναι όλες σχεδόν οι επαφές έτσι. Κάποια ιδέα;; ευχαριστώ

Όταν λες στο cloud, σε ποιό εννοείς, dropbox π.χ. ή κάποιο άλλο; Γιατί εφόσον τις έχεις ήδη στο gmail, τις αποθήκευσες και αλλού; Σε υπολογιστή όταν μπαίνεις από το gmail σου και πας στις επαφές σου, τις δίχνει και εκεί διπλές; Εάν ναι, τότε κάτι έγινε με τον συγχρονισμό στο άλλο cloud που τις αποθήκευσες και συχρονίστηκαν πάλι στο gmail, αλλά έχω την εντύπωση πως με την επιλογή γι' αυτές που έχουν διπλοεγραφεί, θα τις έβρισκε. Εάν στο gmail λογαριασμό σου είναι κανονικά μόνο μία φορά, δες και στη συσκευή, στις επαφές για προβολή μήπως έχεις επιλέξει να τις βλέπεις όλες, ή μόνο του google λογαριασμού σου.

• The title was changed to [OnePlus One] Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks