bill_viper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μπορεί να έφταιγε η νέα ρύθμιση Sunlight Enhancement που είχα ενεργοποιημένη. Θα το δοκιμασω και χωρίς. [ATTACH]51111[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ναι παντού διαβάζω ότι είναι καλύτερη η μπαταρία αλλά εμένα για κάποιο λόγο είναι χειρότερη από την 33 με παρόμοια χρήση πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Με τη 38R όταν βγάζω την αυτόματη φωτεινότητα και τη ρυθμιζω χειροκίνητα στο τέρμα χαλάνε όλα τα χρώματα της οθόνης, σαν να θολώνουν. Μετά από λίγο αν παίξω με το slider της φωτεινότητας επανέρχονται. Το έχει κανείς άλλος αυτό; Καλά ρε bill, δε στραβώνεσαι με τη φωτεινότητα στο τέρμα; Εγώ χειροκίνητα στη μέση την έχω και πάλι μου ψιλοβγαίνουν τα μάτια :wacko: Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλά ρε bill, δε στραβώνεσαι με τη φωτεινότητα στο τέρμα; Εγώ χειροκίνητα στη μέση την έχω και πάλι μου ψιλοβγαίνουν τα μάτια :wacko: Εδώ στα νότια έχουμε έντονο ήλιο για μεγάλες περιόδους. :P Φυσικά μόνο κάτω από τον ήλιο τη χρησιμοποιώ στο τέρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassoss Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 φίλοι μου χθές μου έφεραν δώρο ενα κινέζικο Samsung galaxi S5 8 πύρινο και θέλω να του κάνω root μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να του κάνω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 φίλοι μου χθές μου έφεραν δώρο ενα κινέζικο Samsung galaxi S5 8 πύρινο και θέλω να του κάνω root μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να του κάνω ευχαριστώ στο νήμα για το galaxy s5 θα ξέρουν καλύτερα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μόλις βρήκα ένα Bug στην κάμερα. Cyanogen Camera Appears In The Play Store, But It Remains A CM11S Exclusive For now, this app remains an exclusive, and its appearance in the marketplace serves as an easier way to roll out updates. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acmegr7 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κάποιο νήμα που να εξηγεί γενικά περί rooting υπάρχει μέσα στο myphone? όσα βρήκα ήταν για συγκεκριμένα κινητά. Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να μάθω 5 πράγματα πρώτου ακολουθήσω τις οδηγίες που έχει στο πρώτο post. Ευχαριστώ και sorry αν είναι λίγο off topic αλλά το αναφέρω εδώ γιατί περιμένω να μου έρθει το opo σε λίγες μέρες (ελπίζω τουλάχιστον... :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ναι παντού διαβάζω ότι είναι καλύτερη η μπαταρία αλλά εμένα για κάποιο λόγο είναι χειρότερη από την 33 με παρόμοια χρήση πάντα Και σε μένα το ίδιο είναι, το είχα αναφέρει 2-3 σελιδες πισω και εβαλα και το battary monitor report. Δυστυχως, μου είπε ο φίλος σεκκουλ να βάλω μια εφαρμογή να δω τι κρατάει ξυπνιο το κινητό αλλα θέλει ροοτ και δεν ειμαι. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APNEA30 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Και σε μένα το ίδιο είναι, το είχα αναφέρει 2-3 σελιδες πισω και εβαλα και το battary monitor report. Δυστυχως, μου είπε ο φίλος σεκκουλ να βάλω μια εφαρμογή να δω τι κρατάει ξυπνιο το κινητό αλλα θέλει ροοτ και δεν ειμαι. Εγώ πάντως που από την 25 πήγα κατευθείαν στην 38 αυτό που έχω να πω είναι ότι η μπαταρία είναι ακόμα καλύτερη. Και συνολικά το κινητό είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εμένα ακόμα και στην 33 με ικανοποιούσε η διάρκεια της μπαταρίας του. Μετά το update έχω θέμα! Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Με τη 38R όταν βγάζω την αυτόματη φωτεινότητα και τη ρυθμιζω χειροκίνητα στο τέρμα χαλάνε όλα τα χρώματα της οθόνης, σαν να θολώνουν. Μετά από λίγο αν παίξω με το slider της φωτεινότητας επανέρχονται. Το έχει κανείς άλλος αυτό; Επαθα ακριβως το ιδιο μετα απο clean installation και ψιλοφρικαρα να σου πω την αληθεια, ειχα εκνευριστει...αλλα τελικα ηταν η επιλογη sunlight enhancement οπως ειπες και συ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εμένα πάλι και στην 38 το zoom in out στην οθονη την κάνει και τρελαίνεται πάλι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλά μιλάμε δεν υπάρχει η 38 Σε μένα πάντως άλλο τηλέφωνο όσον αφορά την αισθηση αφής. Πήγα από ένα απλό κινέζικο σε high end. Χαλάλι τα χρώματα. Δεν σταματάω να το "χαιδευω" όλη μέρα :lol: Μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να πω αλλά δείχνει αν μη τι άλλο στα ίδια με ενδεχομένως καλύτερο stand by. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εγώ με το που πήρα το κινητό αναβαθμισα στην 33 και είχα θέμα με την μπαταρία! Εκανα και clean instal αλλά τα ίδια! Μέχρι που νόμιζα οτι έχει πρόβλημα η μπαταρία! Με το που έβαλα την 38, όχι με OTA λες και αλλαξα μπαταρία νιώθω! Η μέρα με την νύχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Λοιπόν, από την Παρασκευή που πέρασα την 38R είχα δυό- τρία random reboots. Ένα όταν επέλεξα μέσα από μια εφαρμογή να κρύψει το εικονίδιο της από το app drawer, ένα ακόμα όταν πειραματιζόμουν με τον theme engine και άλλαζα themes και widgets, και ένα ακόμα ενώ είχα βάλει να αναβαθμιστούν καμιά 30ριά εφαρμογές από το play store. Ίσως και κανένα ακόμα που δεν θυμάμαι. Φαντάζομαι πως στις δύο τελευταίες περιπτώσεις ίσως ήταν και θέμα load (ειδικά στη δεύτερη) αλλά γενικά, θα πρέπει να ανησυχώ; Ξέρω πως ένα-δύο reboot εδώ και εκεί ίσως είναι «φυσιολογικά» για τα δεδομένα του CM, αυτό που φοβάμαι είναι μην από ένα-δυό γίνουν δέκα :P Είμαι με stock rom/kernel/recovery, rooted, έχω περάσει xposed αλλά δεν έχω ενεργοποιημένα modules (το έστειλα καλού κακού αφού δεν το χρησιμοποιώ) , και προφίλ επιδόσεων το έχω στο Ισορροπημένο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τα περιορίσω ακόμα περισσότερο , ξέρω γω να χαμηλώσω κάπως τον χρονισμό ή να αλλάξω governor; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 σημερα μου ηρθε και εμενα το κτηνος. μολις του εκανα Unlock root και recovery. Πριν του κανω --> Antutu Score : 46513 μετα : 43300 τυχαιο ? Kαι μαλιστα την πρωτη φορα το ειχα τεντωσει με καμια 10αρια HD games installed . Μετα , ετρεξα Antutu κατευθειαν χωρις να το φουσκωσω... κατα τα αλλα ολα οκ με το τερας.Λιγη κιτρινιλα χαμηλα , ανοιγει ο φακος στην τσεπη ... τπτ αγνωστο παντως . :lol: Edit : 3o test ¨46100 ... χμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κάνε του άλλα 5 _6 θα το φτάσεις στα 50000 που θα πάει..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κάνε του άλλα 5 _6 θα το φτάσεις στα 50000 που θα πάει..... Αυτός που έφτιαξε την εφαρμογή benchmark, αν έπαιρνε ένα πολύ μικρό ποσό για κάθε test running, θα ήταν με διαφορά ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Μα τόσο πολύ ενδιαφέρει τί αποτέλεσμα θα δείξει το κινητό; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Έτσι ακριβώς, το καλύτερο benchmark είναι η πραγματική εμπειρία χρήσης. Το Antutu είναι εξάλλου και το πλέον αναξιόπιστο όσον αφορά τα αποτελέσματά του μιας και υπάρχει δυνατότητα να το "κοροιδέψεις" εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 έχουν καταστρέψει την κάμερα οι ηλίθιοι! γυρίζεις το κινητό και κάνεις σαν ρομποτ, θωλή τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 βάλε την εστίαση στο συνεχόμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 έχουν καταστρέψει την κάμερα οι ηλίθιοι! γυρίζεις το κινητό και κάνεις σαν ρομποτ, θωλή τελείως Δε συμβαίνει στο δικό μου, δώσε περισσότερα στοιχεία απο ρυθμίσεις που έχεις και στο κάνει αυτό, μήπως είναι χαμηλός φωτισμός στο χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macaronas Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 βάλε την εστίαση στο συνεχόμενη. Δε συμβαίνει στο δικό μου, δώσε περισσότερα στοιχεία απο ρυθμίσεις που έχεις και στο κάνει αυτό, μήπως είναι χαμηλός φωτισμός στο χώρο. έφτιαξε λίγο με το focus στο απεριόριστο... ήταν στον ίδιο χώρο με πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosezio7 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Οντως παιδιά αυτό που αναφερθηκε παραπανω επιβεβαιώθηκε και σε εμενα.. Όταν βάζεις την φωτεινοτητα στο φουλ η οθόνη παθαινει κάτι σαν να ξεθοριαζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts