tsiftsism Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Υποστηρίζει icon packs o Trebuchet. Αν πας Settings > Themes > Icons μπορείς να διαλέξεις όποιο Icon pack έχεις αγοράσει ανεξαρτήτου theme που έχεις. Και μερικά παραδείγματα που γράφουν στο description τους ότι υποστηρίζουν τον Trebuchet ή την CM Theme Engine (είναι το ίδιο πράγμα). https://play.google.com/store/apps/details?id=kov.theme.lustre https://play.google.com/store/apps/details?id=com.launchertheme.kxnt.click https://play.google.com/store/apps/details?id=com.launchertheme.kxnt.ui https://play.google.com/store/apps/details?id=giannisgx89.morena.icons Ναι, έχεις δίκαιο, φαίνεται πως ο Trebuchet υποστηρίζει icon packs, απλά όπως έγραψα δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ούτε λεπτό μιας και έχω αγορασμένο τον Nova και γι' αυτό δεν το γνώριζα. Άσε που έτυχε όσα icon packs άνοιξα στο Play για να ελέγξω, δεν τον ανέφεραν (όπως και το 1ο που έχει postάρει :p) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μπορεις να το κανεις manual δλδ να κατεβασεις το .zip και να το κανεις εγκατασταση απο το recovery..αλλιως κανε clean install συμφωνα με τον οδηγο που υπαρχει..προσωπικα μου λειτουργισε το δευτερο και θα ηταν καλυτερο να το δοκιμασεις και εσυ.. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμη δεν έχω βγάλει άκρη , δοκίμασα με twrp αλλα και πάλι βγάζει error . Na να κανω clean install η έχουμε κανενα κολπο να μη τα περνάω όλα απο την αρχή ??? Μπορεις να το κανεις manual δλδ να κατεβασεις το .zip και να το κανεις εγκατασταση απο το recovery..αλλιως κανε clean install συμφωνα με τον οδηγο που υπαρχει..προσωπικα μου λειτουργισε το δευτερο και θα ηταν καλυτερο να το δοκιμασεις και εσυ.. ;) Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Με ποιες ακριβώς ρυθμίσεις το κάνεις αυτό φίλε μου ??? :confused: Χρησιμοποιώ νοβα και εδώ και καιρό θέλω να αλλάξω το εικονίδιο της κάμερας.... :( Όπως ακριβώς στο πε ο rudakos: παρατεραμένο click στο εικονίδιο -> επεξεργασία -> κλικ στην εικόνα. Μετά μπορείς να επιλέξεις από όποιο pack θες διάφορα εικονίδια. Παρακαλώ μην προτείνετε καινούρια θέματα/icons. Έδωσα άλλο 1,5 ευρώ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Μπορεις να το κανεις manual δλδ να κατεβασεις το .zip και να το κανεις εγκατασταση απο το recovery..αλλιως κανε clean install συμφωνα με τον οδηγο που υπαρχει..προσωπικα μου λειτουργισε το δευτερο και θα ηταν καλυτερο να το δοκιμασεις και εσυ.. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να το κανεις manual δλδ να κατεβασεις το .zip και να το κανεις εγκατασταση απο το recovery..αλλιως κανε clean install συμφωνα με τον οδηγο που υπαρχει..προσωπικα μου λειτουργισε το δευτερο και θα ηταν καλυτερο να το δοκιμασεις και εσυ.. ;) Ευχαριστώ για την απάντηση , δε κατάφερα να κάνω αυτο το ριμάδι το clean install δε ξέρω γιατί αλλα δε τη παλεύω :) . Μπήκα fastboot και "κάθησα" την 38 rooted και υσήχασα . Πάντως ρε παιδιά τι κουφο , μπαίνω στις ρυθμίσεις και κανω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , το λογικό θα ήταν να έχουν διαγραφεί τα πάντα , αλλα όχι μονο δε διαγράφτηκαν αλλα μου εγκτέστησε καιόλες μου της εφαρμογές χωρίς να κάνω τίποτα , ωραία πράματα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) Βάλε το wakelock detector κ δες τι σου κρατάει "ξύπνια" την συσκευή. Μετα γκουγλαρε μήπως βρεις λύση σε αυτό που θα σου δειξει η εφαρμογή ή αλλιως απευθυνσου εδώ στο φόρουμ μήπως γνωρίζει κάποιος την λυση Ευχαριστώ, θα το κάνω να δω. Παρεπιπτώντος, αυτό είναι το report του κινητού με το battery monitor. Όλες η μετρήσεις είναι με το κινητό σε idle. http://s17.postimg.org/nbq8fmpbj/Screenshot_2014_10_13_18_35_49_1.png Edited October 13, 2014 by gkanos Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Εχει δοκιμασει κανεις multirom? Ναι δουλεύει κανονικά. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosuper3 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Ευχαριστώ φιλέ θα το ξανδοκιμασω να δω τι θα γίνει, έχω βαρεθεί με αυτή την ιστορία Επιτελους εστρωσε.... το προβλημα ηταν οτι το pc δεν εβλεπε το κινητο και του κατεβασα απο το sdk manager τους drivers για android composite adb interface ενω ηταν σε fastbootmode συνδεμενο στο pc. Σε υπερεχαριστω φιλε dk65gr, μου εδειξες το σωστο δρομο...ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και αμεσως update OTA στην 38R....πηρε μπροστα επιτελους!!! Edited October 14, 2014 by manosuper3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλημέρα, Θέλω την βοήθεια σας γιατί θα με τρελάνει η google με το android της (ερχόμενος από iOS)... Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Αν κάποιος μου στείλει ένα mail με μια φωτογραφία και πατήσω αποθήκευση, από ότι βλέπω αυτή αποθηκεύεται σε ένα φάκελο Downloads και εμφανίζεται και στην gallery. Μετά από 10-15 λεπτά όμως η φωτογραφία έχει εξαφανιστεί και από τον φάκελο και από την gallery! Μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει στον τρόπο που λειτουργεί το android ή είναι κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Πρόβλημα. Δεν πρέπει να συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Με τη 38R η συσκευή έχει γίνει πολύ σταθερή και γρήγορη. Χρειάστηκε ένα reboot βέβαια μετά την αναβάθμιση γιατί είχε κολλήσει η καινούρια lockscreen. Ωστόσο, το multitouch δουλεύει υποδειγματικά (σαφώς πιο γρήγορα από πριν), και όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και μας έρχεται ειδοποίηση και την ανοίγουμε κατευθείαν από το notification drawer (π.χ. Ιnstragram) μπαίνει μέσα στην εκάστοτε εφαρμογή ακαριαία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 τελευταίος κ καταϊδρωμένος,ήρθε σήμερα η αναβάθμιση,βέβαια έφυγε το root, αλλά ξαναμπήκε αμέσως. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό προς το παρών,αλλά εντάξει με την δική μου χαλαρή χρήση δεν είχα κ κανένα πρόβλημα ως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλημέρα, Θέλω την βοήθεια σας γιατί θα με τρελάνει η google με το android της (ερχόμενος από iOS)... Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Αν κάποιος μου στείλει ένα mail με μια φωτογραφία και πατήσω αποθήκευση, από ότι βλέπω αυτή αποθηκεύεται σε ένα φάκελο Downloads και εμφανίζεται και στην gallery. Μετά από 10-15 λεπτά όμως η φωτογραφία έχει εξαφανιστεί και από τον φάκελο και από την gallery! Μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει στον τρόπο που λειτουργεί το android ή είναι κάποιο πρόβλημα; Περίεργο αυτό που περιγράφεις, δε μου έχει συμβεί ποτέ. Στη gallery γενικά υπάρχουν όλες οι φωτογραφίες του κινητού σου, ανά κατηγορία/φάκελο. Σίγουρα αποθηκεύεις τη φωτογραφία "μόνιμα" και δεν την βλέπεις απλώς (temp); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 έχω την εντύπωση ότι για να έρθει άμεσα το update, πρέπει να είναι ενεργοποιημένα τα location services στο gps. Δηλαδή High accuracy, wifi κλπ όλα ενεργά. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 έχω την εντύπωση ότι για να έρθει άμεσα το update, πρέπει να είναι ενεργοποιημένα τα location services στο gps. Δηλαδή High accuracy, wifi κλπ όλα ενεργά. Όχι, δεν έχει κάνει με αυτά. Το update βγαίνει κατά batches για να μην γίνουν overloaded οι servers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αφού κατέβασα την Cyanogen Camera από το Play Store, εξαφανίστηκε το shortcut της κάμερας στην lockscreen! Δοκίμασα απεγκατάσταση και επανεκκίνηση, τίποτα. Edit: τελικά έκανα clear data και δουλεύει και πάλι Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Στη 38R πως αλλάζει το wallpaper στη lockscreen; Ενώ το έχω αλλάξει στη homescreen , στην οθόνη κλειδώματος δεν αλλάζει. Είτε χρησιμοποιώντας την custom lockscreen είτε τη default του Android. EDIT: Βρέθηκε και διορθώθηκε (στη 33R δε μπορούσαμε να το κάνουμε). Settings > Themes > Lockscreen wallpaper Edited October 14, 2014 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Kαλημερα μολις μου ηρθε και μενα η 38! Μεχρι στιγμης ολα καλα smooth & snappy .Ωραια η Lockscreen χωρις κατι ιδιατερο ομως. Εμφανεστατη διαφορα στο touch που για μενα κρινοταν αναγκαιο απο την 33. Δυστυχως μεγαλο μειον που χασαμε την επεξεργασια των χρωματων στην οθονη. Ειδωμεν για ολα τα υπολοιπα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrovilos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Περίεργο αυτό που περιγράφεις, δε μου έχει συμβεί ποτέ. Στη gallery γενικά υπάρχουν όλες οι φωτογραφίες του κινητού σου, ανά κατηγορία/φάκελο. Σίγουρα αποθηκεύεις τη φωτογραφία "μόνιμα" και δεν την βλέπεις απλώς (temp); Τι να σου πω... Πατάω πάνω δεξιά, στις τρεις τελείες και επιλέγω save. Μετά την βλέπω στα downloads και μετά από κάποια ώρα εξαφανίζεται... Το μόνο που μένει να την θυμίζει είναι το ιστορικό των downloads (το app downloads την εμφανίζει αλλά δεν μπορεί να την ανοίξει). Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Όχι, δεν έχει κάνει με αυτά. Το update βγαίνει κατά batches για να μην γίνουν overloaded οι servers. ok, απλά επειδή έκανα την διαδικασία από την αρχική 38R μου ήρθε μετά την ενεργοποίηση τους. 1. έβαλα στοκ 25R 2. ΟΤΑ update στην 30 3. OTA update στην 33R 4. δεν μου έβγαζε τα updates 5. πολλαπλά reboot και έλεγχος update, τίποτα. 6. ενεργοποίηση αυτών που ανέφερα 7. έλεγχος για update και άμεσα μήνυμα για αναβάθμιση. αν κάποιος κάποια στιγμή κάνει κάτι ανάλογο ας το δοκιμάσει. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Μόλις βρήκα ένα Bug στην κάμερα. Αν την γυρίσουμε σε Καθαρή Εικόνα και μετά κλείσουμε την κάμερα με το πλήκτρο back χωρίς να το γυρίσουμε πρώτα πάλι στο Αυτόματο, φαίνεται πως «κολλάει» στο Καθαρή Εικόνα αν και δείχνει πως είναι στο Αυτόματο (φαίνεται από την έλλειψη επιλογής flash και awb) και θέλει clear data στην εφαρμογή της κάμερας για να στρώσει. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει (έχοντας κατεβάσει την αναβαθμισμένη έκδοση της κάμερας από το Play Store) για να στείλω το αντίστοιχο ticket; Edit: τελικά στρώνει αν αλλάξουμε σε κάποιο mode που ενεργοποιεί AWB και flash (π.χ. Λειτουργία Ομορφιάς και μετά πάλι σε Αυτόματο. Edited October 14, 2014 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 EDIT: Βρέθηκε και διορθώθηκε (στη 33R δε μπορούσαμε να το κάνουμε). Settings > Themes > Lockscreen wallpaper Στην 33R που είμαι το έχω αλλάξει ρε Bill... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Στην 33R που είμαι το έχω αλλάξει ρε Bill... Μάλιστα, άλλο ένα bug δηλαδή που είχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται χειρότερη η 38 από την 33 χειρότερη μπαταρία σίγουρα χάνω 2-3 κάθε ώρα και χειρότερη αίσθηση στο scrolling ίσως να θέλει λίγο καιρό να στρώσει τι να πω... Την πέρασα χειροκίνητα από το stok recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Με τη 38R όταν βγάζω την αυτόματη φωτεινότητα και τη ρυθμιζω χειροκίνητα στο τέρμα χαλάνε όλα τα χρώματα της οθόνης, σαν να θολώνουν. Μετά από λίγο αν παίξω με το slider της φωτεινότητας επανέρχονται. Το έχει κανείς άλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται χειρότερη η 38 από την 33 χειρότερη μπαταρία σίγουρα χάνω 2-3 κάθε ώρα και χειρότερη αίσθηση στο scrolling ίσως να θέλει λίγο καιρό να στρώσει τι να πω... Την πέρασα χειροκίνητα από το stok recovery Αλήθεια; Εδέησε να έρθει και σε μένα η 38 σήμερα το πρωί και η κατανάλωση στην αναμονή έπεσε πάρα πολύ, τολμώ να πω σαν την 25 :) Με τη 38R όταν βγάζω την αυτόματη φωτεινότητα και τη ρυθμιζω χειροκίνητα στο τέρμα χαλάνε όλα τα χρώματα της οθόνης, σαν να θολώνουν. Μετά από λίγο αν παίξω με το slider της φωτεινότητας επανέρχονται. Το έχει κανείς άλλος αυτό; Μόλις το δοκίμασα και δεν μου κάνει κάτι τέτοιο :confused: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts