alex_n80 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Δεν εχω παρατηρήσει κανένα προβλημα μετα την 38,μαλιστα ειμαι τοσο ευχαριστημένος που δεν ψαχνω (ακόμα ) ουτε τις cooked και kernel που βγαινουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Γιατί σε άλλους εμφανίστηκε και σε άλλους όχι η 38 Κ εγώ αναμενω:( Αγορασμένο από ευρωπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikkkg Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 πάντως εγώ 2 μέρες με την 38 έχω αναγκαστεί να κάνω 2 φορές reboot λόγω προβλημάτων. Την πρώτη γιατί όποτε έκανα ζουμ με τα δύο χέρια τρελενόταν και την άλλη γιατί δε λειτουργούσε η πίσω κάμερα (όχι μόνο όταν πας να βγάλεις φώτο, αλλά και σε εφαρμογές που τη χρηριμοποιούν) ενώ η μπροστά κανονικά. Απαράδεκτο κατ' εμε αυτό κι ελπίζω να μη γίνει «συνήθειο». Μετά τα ριμπουτ δεν υπήρχαν τα προβλήματα Μόλις μου συνέβη το πρώτο. Τρελάθηκε τελείως το touch, κυρίως στο zoom και έφτιαξε με reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Εμένα η κάμερα, ενώ έτρεχε η εφαρμογή, δεν τράβαγε φωτο. Είχε μουλαρώσει το κουμπί! Δεν θα βρω ησυχία ποτέ με τις φωτογραφίες με αυτή τη συσκευή μου φαίνεται.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Γιατί σε άλλους εμφανίστηκε και σε άλλους όχι η 38 Κ εγώ αναμενω:( Αγορασμένο από ευρωπη Και εγω ακομα περιμενω φιλε..βεβαια το δικο μου δεν ειναι ευρωπαικο αλλα τεσπα..γενικα επειδη ειχα θεμα στις προηγουμενες εκδοσης με το ΟΤΑ το περιμενω για να δω αν ειναι κομπλε (ισως χαζο).. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλημέρα παίδες :) Εγώ παρέλαβα χτες, και το νέο update μου ήρθε κατευθείαν. Αφού το πέρασα έκανα unlock και root, με stock ROM και Recovery όμως, δουλειά πέντε λεπτών αλλά με παίδεψε λιγάκι γιατί δεν έβλεπε το ADB και τελικά το έκανα χειροκίνητα. Χρησιμοποίησα το toolkit που απλά κάνει boot σε TWRP (χωρίς να το εγκαταστήσει δηλαδή, απλά bootάρει σε αυτό) και μέσω αυτού πέρασα το SU. Προς το παρόν δε θα πειραματιστώ με custom roms (θα κολλήσω το μικρόβιο, που θα πάει) αλλά έχω μια ερώτηση: Σε περίπτωση που θέλω να φλασάρω mods από recovery αλλά θέλω να έχω και stock recovery για ενημερώσεις, από ότι καταλαβαίνω έχω τις εξής επιλογές: 1) Αφήνω το stock recovery και χρησιμοποιώ το toolkit για να κάνω boot σε TWRP όπως περιέγραψα παραπάνω, και φλασάρω το mod. 2) Εγκαθιστώ κανονικά το TWRP και όποτε μου έρθει ενημέρωση απλά φλασάρω το stock recovery, περνάω το ΟΤΑ και μετά πάλι φλασάρω το TWRP. Κατάλαβα σωστά και τα δύο παραπάνω, έτσι; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αν περάσεις twrp, νομιζω παλι παίρνεις κανονικά ΟΤΑ. Δεν ειναι αναγκη να φλασαρεις την stock recovery καθε φορα. Απλα πρεπει στις developer options να ξετικαρεις την επιλογή respect CM Recovery. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος παρακαλώ, μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ο πιο απλός τρόπος για να πάει κάποιος στην 38R, ασχέτως ποια ROM φοράει ή kernel (stock, Franco ή οποιονδήποτε άλλον), είναι ο εξής (προϋποθέτει την ύπαρξη TWRP recovery): κατεβάζετε την rooted stock 38R από εδώ, την αντιγράφετε στην εσωτερική SD του τηλεφώνου, reboot σε recovery και εγκατάσταση. Με το πέρας της εγκατάστασης, κάνετε wipe cache/dalvik και reboot κατευθείαν στην 38R. Δε χάνονται δεδομένα/εφαρμογές, η αναβάθμιση γίνεται όπως θα γινόταν μέσω ΟΤΑ, είναι pre-rooted και OTA-safe. Τρέχω αυτήν εδώ και 2 ημέρες, χωρίς προβλήματα. Περισσότερες πληροφορίες: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph38r-t2898098 Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ο πιο απλός τρόπος για να πάει κάποιος στην 38R, ασχέτως ποια ROM φοράει ή kernel (stock, Franco ή οποιονδήποτε άλλον), είναι ο εξής (προϋποθέτει την ύπαρξη TWRP recovery): κατεβάζετε την rooted stock 38R από εδώ, την αντιγράφετε στην εσωτερική SD του τηλεφώνου, reboot σε recovery και εγκατάσταση. Με το πέρας της εγκατάστασης, κάνετε wipe cache/dalvik και reboot κατευθείαν στην 38R. Δε χάνονται δεδομένα/εφαρμογές, η αναβάθμιση γίνεται όπως θα γινόταν μέσω ΟΤΑ, είναι pre-rooted και OTA-safe. Τρέχω αυτήν εδώ και 2 ημέρες, χωρίς προβλήματα. Περισσότερες πληροφορίες: http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-stock-rooted-4-4-4-xnph38r-t2898098 Εγώ που είμαι stock τελείως πρέπει να κάνω unlock bootloader πρώτα να βάλω twrp και μετά σωστά; Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Εγώ που είμαι stock τελείως πρέπει να κάνω unlock bootloader πρώτα να βάλω twrp και μετά σωστά; Ναι, δυστυχώς. Με OEM unlock θα χάσεις όλα τα περιεχόμενα της μνήμης. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλησπέρα σε όλους παραθέτω παρακάτω την ελληνική κοινότητα του Oneplus στο Google+ για όποιον ενδιαφέρεται: https://plus.google.com/communities/103650748255864230844?hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλησπέρα σε όλους παραθέτω παρακάτω την ελληνική κοινότητα του Oneplus στο Google+ για όποιον ενδιαφέρεται: https://plus.google.com/communities/103650748255864230844?hl=el Ωραίος ο φίλος! Έκανα request. Άσχετο, παιδιά ψάχνοντας για OnePlusOne Ελλάδα, προσοχή μην το μπερδέψετε με ... αυτό ! :lol: Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πάντως πρόβλημα με το touch που τρελαίνεται στο zoom in / out ακόμα υφίσταται στην 38. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πάντως πρόβλημα με το touch που τρελαίνεται στο zoom in / out ακόμα υφίσταται στην 38. Εγώ πάντως μετά το πρώτο reboot δεν έχω κάποιο πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλά και εγώ 2-3 μέρες με την 38 μια φορά το κάνε τώρα. Άμα το είχες πριν το reboot σίγουρα κάποια στιγμή θα στο ξανακάνει, δε διορθώνεται έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JeisBlack Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλά και εγώ 2-3 μέρες με την 38 μια φορά το κάνε τώρα. Άμα το είχες πριν το reboot σίγουρα κάποια στιγμή θα στο ξανακάνει, δε διορθώνεται έτσι. Ναι ίσως να το ξανακάνει αλλά το καλό της υπόθεσης είναι οτι είναι θέμα software και όχι hardware αλλιώς ότι update και να έκανα θα το είχαμε στην ίδια τάση το πρόβλημα και συνέχεια.. Εγώ όταν το πήρα νόμιζα ότι είχε πρόβλημα και μάλιστα τους είχα στείλει και mail για επιστροφή συσκευής αλλά οκ αφού έστρωσε πρώτα με το kernel του franco και τώρα με το τελευταίο update είμαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ξέρει κανείς ποιο από τα .apk του Google Play Services 6.1.71 κάνουμε εγκατάσταση στο κινητό μας; http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-google-play-services-t2795911/page7 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Λογικά οποίο σωστο APK βαλεις θα παίξει σωστα. Δεν υπαρχουν διαφορετικές versions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Ξέρει κανείς ποιο από τα .apk του Google Play Services 6.1.71 κάνουμε εγκατάσταση στο κινητό μας; http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-google-play-services-t2795911/page7 To 038 Google Play Services 6.1.71 (1501030-038).apk - 26.1 MB - 480 DPI & armeabi-v7a CPU To figure out the right version of Google Play Services for your Android device, go to Settings -> Apps -> Google Play services, and look at the last 3 numbers in the parentheses. -038 means you need the APK that has -038, etc. http://www.androidpolice.com/2014/10/10/google-play-services-updated-to-6-1-71-with-new-google-settings-icon-ui-tweaks-apk-download/ Edited October 11, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ωραία, σας ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 "Ο πιο απλός τρόπος για να πάει κάποιος στην 38R, ασχέτως ποια ROM φοράει ή kernel (stock, Franco ή οποιονδήποτε άλλον), είναι ο εξής (προϋποθέτει την ύπαρξη TWRP recovery): κατεβάζετε την rooted stock 38R από εδώ, την αντιγράφετε στην εσωτερική SD του τηλεφώνου, reboot σε recovery και εγκατάσταση. Με το πέρας της εγκατάστασης, κάνετε wipe cache/dalvik και reboot κατευθείαν στην 38R. Δε χάνονται δεδομένα/εφαρμογές, η αναβάθμιση γίνεται όπως θα γινόταν μέσω ΟΤΑ, είναι pre-rooted και OTA-safe. Τρέχω αυτήν εδώ και 2 ημέρες, χωρίς προβλήματα." Έχω δυο απορίες ως προς αυτό σε παρακαλώ! 1) αφού αυτή είναι ολόκληρη η Ρομ και όχι μονο το ΟΤΑ πως γίνεται να μην χάσεις δεδομένα όταν την περάσεις? Νόμιζα οτι όταν περνάμε ολόκληρες Ρομ πρεπει να κάνουμε wipe τα παντα στην αρχή 2) αυτό το zip είναι για όσους είναι ήδη με ρουτ, σωστα? Για να μην χασουν το ρουτ με την αναβάθμιση. Αρα φαντάζομαι δεν κανει για όσους είναι τελείως στοκ. Μήπως έχει βγει σε παρόμοιο zip ολόκληρη η stock 38 που να μπορούμε να την περάσουμε κατευθείαν απο την stock recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 "Ο πιο απλός τρόπος για να πάει κάποιος στην 38R, ασχέτως ποια ROM φοράει ή kernel (stock, Franco ή οποιονδήποτε άλλον), είναι ο εξής (προϋποθέτει την ύπαρξη TWRP recovery): κατεβάζετε την rooted stock 38R από εδώ, την αντιγράφετε στην εσωτερική SD του τηλεφώνου, reboot σε recovery και εγκατάσταση. Με το πέρας της εγκατάστασης, κάνετε wipe cache/dalvik και reboot κατευθείαν στην 38R. Δε χάνονται δεδομένα/εφαρμογές, η αναβάθμιση γίνεται όπως θα γινόταν μέσω ΟΤΑ, είναι pre-rooted και OTA-safe. Τρέχω αυτήν εδώ και 2 ημέρες, χωρίς προβλήματα." Έχω δυο απορίες ως προς αυτό σε παρακαλώ! 1) αφού αυτή είναι ολόκληρη η Ρομ και όχι μονο το ΟΤΑ πως γίνεται να μην χάσεις δεδομένα όταν την περάσεις? Νόμιζα οτι όταν περνάμε ολόκληρες Ρομ πρεπει να κάνουμε wipe τα παντα στην αρχή 2) αυτό το zip είναι για όσους είναι ήδη με ρουτ, σωστα? Για να μην χασουν το ρουτ με την αναβάθμιση. Αρα φαντάζομαι δεν κανει για όσους είναι τελείως στοκ. Μήπως έχει βγει σε παρόμοιο zip ολόκληρη η stock 38 που να μπορούμε να την περάσουμε κατευθείαν απο την stock recovery? γιατί δεν κάνεις wipe το system, είναι το λεγόμενο dirty flash φλασρείς από πάνω από την παλιά δλδ, και κρατάει ότι είχες Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Έχω δυο απορίες ως προς αυτό σε παρακαλώ! 1) αφού αυτή είναι ολόκληρη η Ρομ και όχι μονο το ΟΤΑ πως γίνεται να μην χάσεις δεδομένα όταν την περάσεις? Νόμιζα οτι όταν περνάμε ολόκληρες Ρομ πρεπει να κάνουμε wipe τα παντα στην αρχή 2) αυτό το zip είναι για όσους είναι ήδη με ρουτ, σωστα? Για να μην χασουν το ρουτ με την αναβάθμιση. Αρα φαντάζομαι δεν κανει για όσους είναι τελείως στοκ. Μήπως έχει βγει σε παρόμοιο zip ολόκληρη η stock 38 που να μπορούμε να την περάσουμε κατευθείαν απο την stock recovery? 1) Η ROM περνάει στο /system partition. Wipe κάνεις στο dalvik και /cache partition, το /data partition που είναι και τα δεδομένα σου, δεν το αγγίζεις άρα δε χάνεις τίποτα. Με το που ξεκινήσει το νέο σύστημα, κάνει αναβάθμιση και στις βάσεις συστήματος που υπάρχουν στο /data και τέλος. 2) Stock unrooted 38R υπάρχει, κάπου πρέπει να είδα το link στο forums.oneplus.net. Δες εκεί. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Όταν σας στέλνουν ένα λινκ φωτογραφίας ανεβασμενη στο fb από το fb messenger και πάτε να το ανοιξετε; Α) Σας ανοίγει στο fb app η σε browser? Β) Αν ανοίγει σε browser, σας ανοίγει κανονικά η φωτο? Εμένα ανοίγει στον chrome κ πάντα την πρώτη φορά φαίνεται το 1/4 της φωτό κ δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Πρέπει να ξανακλικαρω κ τότε θα την δείξει κανονικά.. :( Νομίζω το έκανε κ πριν την 38 αλλά δεν είμαι σίγουρος. EDIT: Ψοφο στον chrome. Με dolphin ολα καλά. Τσαμπα τα mb που πιάνει.. Edited October 12, 2014 by fantomas_ktm Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 EDIT: Ψοφο στον chrome. Με dolphin ολα καλά. Τσαμπα τα mb που πιάνει.. Αργά το κατάλαβες :rolleyes: Πέτα του και ένα Jetpack always on και θα ζήσεις μαγικές στιγμές :O Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts