Jump to content

[OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προφανως εαν ειχε φυγει σημερα θα γινοταν διακινηση μεσα στο σ/κ απο την ups οπως ειπαν τα παιδια.το Mailboxde ειναι κλειστα μαλλον το σ/κ.

Άρα 3 μέρες πάνε στράφι........!!!!!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατασταση πορειας της παραγγελιας μου:

UPS: Bautzen, Germany 17.10.2014 19:45 Σάρωση αναχώρησης.

Το Mailboxde ειναι κλειστο σε καθε σαββατοκυριακο.

Επόμενο προγραμματισμένο συμβάν: Δευτέρα,20.10.2014 έως 23:59 - ΑΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΕΥΤΕΡΑ

Bologna, Italy 16.10.2014 3:00 Σάρωση αναχώρησης - ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ

Bologna, Italy 15.10.2014 20:30 Σάρωση άφιξης

Nurnberg, Germany 15.10.2014 10:38 Σάρωση αναχώρησης

15.10.2014 1:59 Σάρωση άφιξης

Bautzen, Germany 14.10.2014 19:45 Σάρωση αναχώρησης

14.10.2014 19:06 Σάρωση προέλευσης

14.10.2014 15:01 PICKUP SCAN

Germany 14.10.2014 9:00 Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPS

καλησπερα εχω διαθεσιμη προσκληση.το πρωτο pm με μαιλ θα την παρει.εννοειται να ειναι ετοιμος να ολοκληρωσει την παραγγελια
NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Κατασταση πορειας της παραγγελιας μου:

UPS: Bautzen, Germany 17.10.2014 19:45 Σάρωση αναχώρησης.

Το Mailboxde ειναι κλειστο σε καθε σαββατοκυριακο.

Kαι το δικο μου στην ιδια κατασταση ειναι!!! μαζι θα ερθουν!!

Επισης επειδη απο Ιταλια ερχονται με Νταλικα γι αυτο κανουν 2 μερες και μενου στη Bologna!

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Ρε παιδια μια ερωτηση.

Τα βαζω στο cart και μου βγαζει δυο πεδία.Το ενα shipping address ,στο οποιο γνωριζω οτι θα βαλω τα στοιχεια του mailbox.de , και το billing address στο οποιο εκτος απο το ονοματεπωνυμο μου, δεν γνωριζω τι διευθυνση πρεπει να δηλώσω για να μην γινει καμμια χαζομαρα.Να βαλω παλι του mailbox.de ,την πραγματικη μου η αυτη που εχω δηλώσει στο paypal ?

Eπισης στο shipping information βαζω το ονοματεπωνυμο μου ή το mailbox.de (αναφερομαι στο πεδιο first name, last name και προφανως οχι στο πεδιο του address )?

update:Δεν μου δεχεται διαφορετικο shipping και billing address.

Προσπαθω να τα περασω πριν το checkout στα στοιχεια του λογαριασμού μου.

Edited by vadergr

το μονο που με ανυσηχει σε τετοιου ειδους θηκουλες να μην ανασηκωνει την μεβρανη στις γωνιες.

Ποιά μεμβράνη, tempered glass με 5 ευρώ και δεν ανασηκώνεται με τίποτα...!!! Και να θες να το ανασηκώσεις θα χρειαστείς προσπάθεια! :p

https://account.oneplus.net/invite/claim/BVF9-DMQ5-LVGX-JSML

ακομη μια προσκληση απο μενα σε οποιον προλαβει ,και σε καλη μερια

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

καλημερα και απο εμενα. τελικα οι προσκλησεις πεφτουν βροχη. ακομα μια απο εμενα. οποιος πρλαβει .... https://account.oneplus.net/invite/claim/FQU0-SOUX-C0J4-PXR3

δεν ειχα κανενα μηνυμα απο χθες το βραδυ,συνεχιζω να εχω διαθεσιμη προσκληση

οποιος την θελει pm

Edited by panosmaria2011
NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Άλλη μια πρόσκληση...

https://account.oneplus.net/invite/claim/OXBD-TQTN-ZGC9-VOOQ

Edited by Astrovilos
Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Τι πάθανε και τις στέλνουν όλες μαζί; :cool:

https://account.oneplus.net/invite/claim/R2LX-Q7WW-BFQN-ZDJO

Λήγει λέει σε μια ημέρα, δυστυχώς μάλλον θα λείπω σήμερα μέχρι αργά, οπότε όποιος προλάβει ;)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

χαμος.την αφηνω και εγω ανοιχτη τελικα γιατι θα λειψω απο το σπιτι : https://account.oneplus.net/invite/claim/8GHT-OQA1-UABQ-LJOP

οποιος την παρει ας μου πει μετα να ξερω:)

Ρε παιδια μια ερωτηση.

Τα βαζω στο cart και μου βγαζει δυο πεδία.Το ενα shipping address ,στο οποιο γνωριζω οτι θα βαλω τα στοιχεια του mailbox.de , και το billing address στο οποιο εκτος απο το ονοματεπωνυμο μου, δεν γνωριζω τι διευθυνση πρεπει να δηλώσω για να μην γινει καμμια χαζομαρα.Να βαλω παλι του mailbox.de ,την πραγματικη μου η αυτη που εχω δηλώσει στο paypal ?

Eπισης στο shipping information βαζω το ονοματεπωνυμο μου ή το mailbox.de (αναφερομαι στο πεδιο first name, last name και προφανως οχι στο πεδιο του address )?

update:Δεν μου δεχεται διαφορετικο shipping και billing address.

Προσπαθω να τα περασω πριν το checkout στα στοιχεια του λογαριασμού μου.

Tα ιδια στοιχει θα βαλεις και στο shipping και στο billing φιλε μου.

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Προσκλησοβροχή!!

Το Pending Shipment είναι το 1ο στάδιο ή το 2ο από oneplus.net/de?

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Το παράγγειλα χτες με την απλή αποστολη στο mailbox.de.

Πότε λέτε να το στείλουν και πότε θα το πάρει το mailbox.de??

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Το παράγγειλα χτες με την απλή αποστολη στο mailbox.de.

1) "Pending shipment"

2) "Processing"

3) "Complete"

Αλλα παιδια εκαναν 1 εβδομαδα να φυγει απο την Oneplus ,

εγω μαζι με αλλους εφυγε σε μια μερα απο την oneplus και την επομενη σχεδον παραδοθηκε Mailbox

τελικα παιδες την δικια μου προσκληση ποιος την πηρε?

Δίνω ένα invite για sandstone black 64gb. Λήγει αύριο στις 3:00. Το πρώτο pm το παίρνει.

edit : sorry παιδιά, δεν είδα πως τις δίνετε στο forum χύμα ... Όποιος προλάβει ...

https://account.oneplus.net/invite/claim/1TSO-CPGF-LXSF-QZQO

Edited by keltis
Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry:

έτσι στι ξεκούδωνο μου ήρθε κ μένα ένα invite ,μάλλον επειδή γράφτηκα στο forum,όποιος επιθυμεί ας στείλει mail ,λίγη στις 3 τα ξημερώματα.

πρέπει να φύγω οπότε την βάζω εδώ

https://account.oneplus.net/invite/claim/0CAX-AHQE-GAEH-XBXP.

Edited by dk65gr

Δίνω ένα invite για sandstone black 64gb. Λήγει αύριο στις 3:00. Το πρώτο pm το παίρνει.

edit : sorry παιδιά, δεν είδα πως τις δίνετε στο forum χύμα ... Όποιος προλάβει ...

https://account.oneplus.net/invite/claim/1TSO-CPGF-LXSF-QZQO

οπως θες την δινεις φιλε

Το δικό μου έκανε 3 ημέρες να φτάσει στο mailbox.de. Και εγώ την απλή αποστολή διάλεξα.

Χειρότερος από έναν κακό άνθρωπο είναι ένας βλάκας κακός άνθρωπος ...:cry:

σημερα δοκιμασα και παλια ακουστικα samsung που ειχα παρει πριν 1-2 χρονια.δουλευουνε κανονικα..

• The title was changed to [OnePlus One] Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ