Jump to content

keltis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About keltis

  • Ημ. Γέννησης 02/03/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

keltis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδιά. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός χ829 και μπερδεύτηκα λίγο με τους τύπους οθονών που αναφέρετε. Αν δεν κάνω λάθος όλες οι οθόνες είναι LCD , και διαφέρουν στον τύπο panel, π.χ. IPS , OLED κ.λ.π. Πάντως το δικό μου σε θέαση υπό γωνία δεν χάνει καθόλου, που σημαίνει πως πρέπει να είναι τύπου IPS.
  2. Και εγώ θα ήθελα ένα invitation για 64άρι με PM, δώστε και σώστε :lol:
  3. 24 ώρες περιθώριο, όποιος προλάβει. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLPE-R76Q-SWSM-YTMB https://account.oneplus.net/invite/claim/GLKE-MSEJ-7RBZ-OHYZ https://account.oneplus.net/invite/claim/GLMM-EJY5-P2MQ-0TVT
  4. Το δικό μου έκανε 3 ημέρες να φτάσει στο mailbox.de. Και εγώ την απλή αποστολή διάλεξα.
  5. Δίνω ένα invite για sandstone black 64gb. Λήγει αύριο στις 3:00. Το πρώτο pm το παίρνει. edit : sorry παιδιά, δεν είδα πως τις δίνετε στο forum χύμα ... Όποιος προλάβει ... https://account.oneplus.net/invite/claim/1TSO-CPGF-LXSF-QZQO
  6. Τι συμβαίνει με την εκπομπή ρε παιδιά ; Την κόψανε ; Και αν ναι γιατί άραγε ;
  7. Το σκοτεινό χωριό εμένα δεν μου άρεσε σαν ταινία γιατί άλλο περίμενα και άλλο έφαγα στην μάπα. Ομως είχε μία σοβαρότητα σαν ταινία που δεν μπορείς να την αμφισβητήσεις. Το watchmen κινείται μεταξύ του γελοίου και του σοβαρού συνεχώς χωρίς δισταγμό, κουράζοντας αφάνταστα τον θεατή. Εκεί που πάει να δείξει κάτι σοβαρό, πετάει κάτι το γελοίο, προσπαθώντας να το παρουσιάσει ως σοβαρό. Σκηνές σεξ χωρίς λόγο, πετάμε και κάνα gore εδώ και κει για ξεκάρφωμα, σκηνές ξύλου χωρίς πιστηκότητα από ήρωες μπουμπούκους, ήρωες ασόβαρους με γελοία εμφάνιση που προξενούν το γέλιο, ασύνδετες εικόνες flashback χωρίς προειδοποίηση. Γενικά μία ταινία που, για μένα, αποτελεί την πιο υπερεκτιμημένη ταινία όλων των εποχών. Συμβουλή δική μου, αν πάτε να την δείτε, καθήστε σε θέση κοντά σε διάδρομο, για να μην ενοχλήσετε τους υπόλοιπους θεατές όταν θα φεύγετε στα μισά τη ταινίας ! :)
  8. Είναι ένα πλήρες πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες πάνω στην οθόνη. Το ωραίο είναι οτί σε βοηθάει στην σύνταξη του μηνύματος με έτοιμες λέξεις και όλα ττα τονισμένα γράμματα σε ανεξάρτητα πλήκτρα. Το πακέτο μέσα περιέχει εκτός από ττο τηλέφωνο και την μπαταρία του, καλώδιο USB για σύνδεση με Η/Υ, φορτιστή USB, CD phone tools, ακουστικά για το ραδιόφωνο. Το κακό είναι οτί για να ρίξουν την τιμή, δεν δίνουν δεύτερο pen, δεύτερη μπαταρία ούτε καν την standard microSD 512MB που έδιναν στην Ασία. :mad: Ολα αυτά τα έδιναν μέσα στο κουτί όταν κυκλοφόρησε στην Απω ανατολή !
  9. Για να μην λέω όλο τα καλά του, ας πω και μερικά μειονεκτήματα που έχω βρει. Το στυλό για την οθόνη αφής βγαίνει κάπως δύσκολα από τη θήκη του, σαν να σκαλώνει κάπου. Το καπάκι βρωμίζει με το παραμικρό και γεμίζει θαμπάδες. Το καπάκι ανοίγει πολύ δύσκολα και θέλει νύχι ή λεπτά δάχτυλα. Ενα πολύ καλό που βρήκα και με τρέλανε, είναι το πληκτρολόγιο όταν γράφω SMS. Καλά μιλάμε για ΤΗΝ ευκολία. Τα ελληνικά γράμματα που τονίζονται, τα έχει σε ανεξάρτητα πλήκτρα, με τον τόνο τους !
  10. Τελικά το πήρα το κινητό. Πριν από αυτό είχα ένα mpx220. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πάρα πολύ καλή οθόνη, ηχείο που σου παίρνει τα αυτιά, ακουστικό αρκετά δυνατό για άνετη συνομιλία (όχι σαν το mpx220 που δεν άκουγα τίποτα!). Η οθόνη αφής καταπληκτική, μπορώ και χρησιμοποιώ την οθόνη με το δάκτυλο άνετα, χωρίς τη χρήση του pen (εκτός από την μπάρα του scroll down που είναι άκρα δεξιά και δύσκολα την πετυχαίνω). Η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο από το προηγούμενο κινητό μου, αλλά δεν μιλάω και πολύ στο τηλέφωνο. Αυτά που διάβασα παραπάνω περί αδύναμου ηχείου δεν μπορώ να τα καταλάβω, γιατί η ένταση του ήχου είναι πολύ δυνατή, σε σημείο που να σου παίρνει τα αυτιά. Ειδικά με τον default ήχο που έχει (kick.mp3). Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και ακόμα δεν το έχω ξετινάξει στο ψάξιμο ...;)
  11. Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω, έχω μια απορία σχετικά με τις χαμένες κλήσεις. Υπάρχει τρόπος να σε ειδοποιεί το κινητό όταν υπάρχει αναπάντητη κλήση ; Σε ειδοποιεί και ηχητικά ή μόνο οπτικά ; Σας παρακαλώ ενημερώστε με σχετικά με το παραπάνω, γιατί είναι το μόνο που με κρατάει από το να το πάρω. Ευχαριστώ.
  12. Η καλύτερη λύση θα ήταν να βάζουν δημόσιους υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά. Από τη στιγμή που είναι δουλειά του κράτους, οι κρατικοί υπάλληλοι θα έπρεπε να την κάνουν ! Αλλά βέβαια τότε θα έπρεπε να τους πληρώσουν τους χαραμοφάιδες, γιατί θα έβαζαν το συνδικαλιστικό τους όργανο, και θα τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά (διαμαρτυρίες,απεργίες κ.λ.π.). Οπότε ποιον να βάλουν, ποιον να βάλουν ... ; Τον μ@λ@κα τον πολίτη, που δεν χρειάζεται να τον πληρώσουν, και δεν μπορεί να κάνει και τίποτα γι'αυτό ... :mad: Και θέλετε να ακούσετε το καλύτερο ; Οι δημόσιοι υπάλληλοι απαγορεύεται να μπαίνουν στις εφορευτικές επιτροπές εκλογών ... ! Φαίνεται επειδή είναι κουρασμένοι από το "τρίψιμο" της εβδομάδας, να μην τους κουράσουν και την Κυριακή !
  13. Καλά εκπληκτική η νέα μάσκα του batman ! Εφαρμόζει απόλυτα στο κεφάλι του ηθοποιού. Οχι όπως οι προηγούμενες που όταν μίλαγε ο batman, έχασκε το άνοιγμα γύρω απο το πρόσωπο ...
  14. Ρε παιδιά, διαβάζω εδώ ότι στην αρχή της ταινίας,
  15. Καλά αυτή η number 6 , τι θεοκόμματος είναι ... :drool: Με τον τρόπο που παίζει στη σειρά, έχω κολλήσει άσχημα ...
×
×
  • Create New...