Viper Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παρελαβα πριν 1 εβδομαδα, ενα μαυρο 64GB απο Oneplus.net. Μολις διαπιστωσα οτι λειπει το λογοτυπο της Cyaonogen στο καπακι. Ειχα την εντυπωση οτι απο OnePlus.net, στελνουν την International εκδοση με το λογοτυπο. Εχει αλλαξει κατι ή μου εστειλαν λαθος μοντελο? Το κινητο παντως ηρθε με CM11S. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Δεν υπάρχει πλέον το λογότυπο της cyanogen στις τελευταίες παρτίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Α μαλιστα. Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παρελαβα πριν 1 εβδομαδα, ενα μαυρο 64GB απο Oneplus.net. Μολις διαπιστωσα οτι λειπει το λογοτυπο της Cyaonogen στο καπακι. Ειχα την εντυπωση οτι απο OnePlus.net, στελνουν την International εκδοση με το λογοτυπο. Εχει αλλαξει κατι ή μου εστειλαν λαθος μοντελο? Το κινητο παντως ηρθε με CM11S. Κι εμενα το ιδιο ειναι. Πλεον για Ευρωπη, ετσι βγαινουν τα oneplus. Χωρις το logo cyanogen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Φρέσκο φρέσκο χτεσινο και μένα χωρίς λογότυπο. Το δικο μου μόλις ήρθε το εκανα μια αναβάθμιση και έχω νομιζω cm11 και όχι cm11s. Υπάρχει κάποια διάφορα; Edited March 27, 2015 by babaros10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 [ATTACH]58665[/ATTACH] σορυ για το ξεχωριστό ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Φρέσκο φρέσκο χτεσινο και μένα χωρίς λογότυπο. Το δικο μου μόλις ήρθε το εκανα μια αναβάθμιση και έχω νομιζω cm11 και όχι cm11s. Υπάρχει κάποια διάφορα; [ATTACH]58665[/ATTACH] σορυ για το ξεχωριστό ποστ Μια χαρά είσαι, έχεις την τελευταία έκδοση που ήρθε με OTA για το κινητό μας στην CM11S. Είναι η 05Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 για καποιο λογο η one plus one μου εστειλε invite χωρις να το εχω παρει οποιος θελει invite εδω Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 για καποιο λογο η one plus one μου εστειλε invite χωρις να το εχω παρει οποιος θελει invite εδω Σευχαριστω φίλε παραγγέλνω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 για καποιο λογο η one plus one μου εστειλε invite χωρις να το εχω παρει οποιος θελει invite εδω Μου είχε στείλει και μένα, χωρίς να έχω κάνει κάτι. Έφυγε εδώ αμέσως. Υποθέτω ότι επειδή έχω κάνει εγγραφή στο site τους, ίσως γι' αυτό να στέλνουν. Ήταν για το 64άρι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το express έρχεται με DHL, το απλό με ελτα. Δες το δικό μου δέμα που έγινε παραγγελία Σάββατο και ξεκίνησε Δευτέρα από Αγγλία. Τρίτη μεσημέρι το είχα Θεσσαλονίκη. [ATTACH]58620[/ATTACH] Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα να σου πούνε τι γίνεται με το δέμα σου. Το απλό σε εμένα ήρθε με ACS Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το απλό σε εμένα ήρθε με ACS Μπορεί να άλλαξε, παλιότερα τα royal mail μου έρχονταν με ελτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Πώς θα καταλάβω πότε το δεμα ειναι στα χέρια της ACS? Ρωτάω επειδή μου ήρθε tracking number apo royal mail αλλά τωρα θέλω αν γίνεται μόλις το πάρει η acs να αλλάξω πόλη αποστολής. Λογικά θα έρθει πρώτα Αθήνα και μετά θα το στειλουν προς την πόλη της επαρχίας που είχα δηλώσει. Εγώ θέλω να τους πω μόλις το παραλάβουν αν γίνεται να μη το στειλουν τελικα επαρχία αλλά να το παραλάβω Αθήνα (γιατι άλλαξαν τα σχεδια που είχα). Το θέμα ειναι να ξέρω όμως πότε το εχει η acs γιατι τώρα το tracking της royal λεει ότι προωθήθηκε για overseas to Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLE0-HOJY-WGBA-LQDI μια προσκληση κι απο μενα. αν τη θελει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Πώς θα καταλάβω πότε το δεμα ειναι στα χέρια της ACS? Ρωτάω επειδή μου ήρθε tracking number apo royal mail αλλά τωρα θέλω αν γίνεται μόλις το πάρει η acs να αλλάξω πόλη αποστολής. Λογικά θα έρθει πρώτα Αθήνα και μετά θα το στειλουν προς την πόλη της επαρχίας που είχα δηλώσει. Εγώ θέλω να τους πω μόλις το παραλάβουν αν γίνεται να μη το στειλουν τελικα επαρχία αλλά να το παραλάβω Αθήνα (γιατι άλλαξαν τα σχεδια που είχα). Το θέμα ειναι να ξέρω όμως πότε το εχει η acs γιατι τώρα το tracking της royal λεει ότι προωθήθηκε για overseas to Greece Μπαίνεις πρώτα εδώ για βρεις τον αριθμό της ACS και μετά εδώ για δεις αν έχει μπεί Ελλάδα. Αν σου λέει ότι δε βρέθηκε το δέμα σημαίνει οτι δεν μπήκε ακόμα στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor444 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 https://account.oneplus.net/invite/claim/GL3G-QPTB-TAIU-QTQM και https://account.oneplus.net/invite/claim/GLRI-CDZ1-HOYU-ZALO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 χθες παράγγειλα σήμερα μου έστειλαν κωδικό καταδίωξης μπράβο στην oneplus!!!(express shipping) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μπαίνεις πρώτα εδώ για βρεις τον αριθμό της ACS και μετά εδώ για δεις αν έχει μπεί Ελλάδα. Αν σου λέει ότι δε βρέθηκε το δέμα σημαίνει οτι δεν μπήκε ακόμα στην Ελλάδα. Στο gls δεν βρίσκει κανένα δέμα. Μόνο στο tracking της royal μου βγάζει το δέμα ότι προωθήθηκε στην υπηρεσία για overseas to greece. Μάλλον δεν έχει περαστεί ακόμα στο σύστημα τους να φανταστώ? το tracking μου το στείλανε χθες. Να αναμένω απο Δευτέρα να φανει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Στο gls δεν βρίσκει κανένα δέμα. Μόνο στο tracking της royal μου βγάζει το δέμα ότι προωθήθηκε στην υπηρεσία για overseas to greece. Μάλλον δεν έχει περαστεί ακόμα στο σύστημα τους να φανταστώ? το tracking μου το στείλανε χθες. Να αναμένω απο Δευτέρα να φανει ε? Ναι φίλε μου. Σίγουρα Δεύτερα θα σου βγάλει πληροφορίες για το πακέτο. Θα σου λένε οτι μπήκε Γερμανία και θα σου δώσουν parcel number της ACS. Εμένα έφυγε 23/3 και 25/3 μου έβγαλε το GLS οτι είναι Γερμανία. Ελέγχω καθημερινά από ACS για την πορεία του πακέτου και δε μου βγάζει πληροφορίες. Σημαίνει οτι δεν μπήκε ακόμα Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lurpack Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ναι φίλε μου. Σίγουρα Δεύτερα θα σου βγάλει πληροφορίες για το πακέτο. Θα σου λένε οτι μπήκε Γερμανία και θα σου δώσουν parcel number της ACS. Εμένα έφυγε 23/3 και 25/3 μου έβγαλε το GLS οτι είναι Γερμανία. Ελέγχω καθημερινά από ACS για την πορεία του πακέτου και δε μου βγάζει πληροφορίες. Σημαίνει οτι δεν μπήκε ακόμα Ελλάδα. Α ωραία καταλάβα! Ευχαριστώ πολύ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geico Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Καλημέρα θέλω το πλαίσιο τι nikel γύρω απο την οθόνη υπάρχει πουθενά να το αγοράσω.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 EBay. http://m.ebay.com/itm/321623483213?nav=SEARCH Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris87 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 EBay. http://m.ebay.com/itm/321623483213?nav=SEARCH Παιδια προσοχη με το κοκκινο. Το περιγραφουν ως κοκκινο αλλα ειναι σκουρο ροζ. Εγω παρηγγειλα το light blue παντως. Παράθεση OPO Sandstone 64GB ROM: CM12S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Μπαίνεις πρώτα εδώ για βρεις τον αριθμό της ACS και μετά εδώ για δεις αν έχει μπεί Ελλάδα. Αν σου λέει ότι δε βρέθηκε το δέμα σημαίνει οτι δεν μπήκε ακόμα στην Ελλάδα. Αν το δίνουν στην GLS τότε πάει σίγουρα με ACS Ελλάδα γιατί η GLS συνεργάζεται με ACS όχι με ελτα. Παλιότερα δεν το πήγαιναν μέσω GLS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Αν το δίνουν στην GLS τότε πάει σίγουρα με ACS Ελλάδα γιατί η GLS συνεργάζεται με ACS όχι με ελτα. Παλιότερα δεν το πήγαιναν μέσω GLS. Άλλαξαν τα κόζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts