mike_k Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Πουλάει και η opo https://oneplus.net/oneplus-one-tempered-glass-screen-protector Εγώ έχω της nillkin και είναι βιλουδο!!! :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Χμμ, εγώ αναφερομουν σ αυτο http:// https://oneplus.net/oneplus-one-tempered-glass-screen-protector Δεν είναι tempered glass? Aαααα έχεις δίκιο... πουλάει! Δεν το είχα δει!!! :confused: Για κάποιο λόγο δεν το βλέπω στο site τους! Κουλό! Αυτό είναι όντως glass. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Χμμ, εγώ αναφερομουν σ αυτο http:// https://oneplus.net/oneplus-one-tempered-glass-screen-protector Δεν είναι tempered glass? Λοιπόν, εγώ που αγόρασα και έβαλα το αυθεντικό είμαι απίστευτα ευχαριστημένος αν και δεν έχω δοκιμάσει άλλης εταιρίας. Να σου πω την αλήθεια φοβόμουν μήπως ασχημήνει το κινητό ή το κάνει να φαίνεται πιο "χοντρό". Καμία σχέση. Μην σου πω, πως είναι πιο όμορφο. Επίσης, σου αναφέρω πως λειτούργησα σχεδόν ένα μήνα το κινητό χωρίς την θήκη και βλέπω την διαφορά του πριν και του μετά ιδιάιτερα σε οτι έχει να κάνει με τις δαχτυλιές: μένουν οι μισές απ' ότι πριν και καθαρίζουν πιο εύκολα και γρήγορα. Τωρα, ως προς την προστασία από γρατζουνιές και πεσίματα δεν μπορώ γιατί (χτύπα ξύλο) δεν έχει συμβεί κάτι. Κοίτα και στον οδηγό τοποθέτησης που ανέβασα στο youtube: Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFOS Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 επειδή σε 23 ώρες λήγουν, τις αφήνω εδώ: https://account.oneplus.net/invite/claim/GL0P-RB03-CGBL-6ANE https://account.oneplus.net/invite/claim/GLKI-JRBV-NAJK-G1PS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 επειδή σε 23 ώρες λήγουν, τις αφήνω εδώ: https://account.oneplus.net/invite/claim/GL0P-RB03-CGBL-6ANE https://account.oneplus.net/invite/claim/GLKI-JRBV-NAJK-G1PS Πήγα να κάνω claim Αλλά μ λέει πως δεν στέλνουν Ελλάδα...; wtf? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Πήγα να κάνω claim Αλλά μ λέει πως δεν στέλνουν Ελλάδα...; wtf? Πατάς I understand and I want to claim anyway και προχωράς! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Έχει απαντηθεί ήδη. Γιατί σε έπιασε από τον λαιμό να του απαντήσεις; Θα σε βγάλω από την υποχρέωση και θα σου δώσω το ελεύθερο να μην απαντήσεις ποτέ πάλι, εύχομαι να σε κάλυψα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε overpower εχει 3 θεματα με περιπου 1000 σελιδες συνολικα... ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις παντως. αν καποιος θελει να μου πει παντως με τι λειτουργικο ερχεται το κινητο, τον ευχαριστω εκ των προτερων. Σε συγχαίρω για το ήθος και την ψυχραιμία σου φίλε lorry, δεν είμαστε όλοι έτσι εδώ, απαντάμε και βοηθάμε όπως αρμόζει σε ένα φόρουμ ευγενικά, συγγνώμη από τους υπόλοιπους του φόρουμ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Λοιπόν, εγώ που αγόρασα και έβαλα το αυθεντικό είμαι απίστευτα ευχαριστημένος αν και δεν έχω δοκιμάσει άλλης εταιρίας. Να σου πω την αλήθεια φοβόμουν μήπως ασχημήνει το κινητό ή το κάνει να φαίνεται πιο "χοντρό". Καμία σχέση. Μην σου πω, πως είναι πιο όμορφο. Επίσης, σου αναφέρω πως λειτούργησα σχεδόν ένα μήνα το κινητό χωρίς την θήκη και βλέπω την διαφορά του πριν και του μετά ιδιάιτερα σε οτι έχει να κάνει με τις δαχτυλιές: μένουν οι μισές απ' ότι πριν και καθαρίζουν πιο εύκολα και γρήγορα. Τωρα, ως προς την προστασία από γρατζουνιές και πεσίματα δεν μπορώ γιατί (χτύπα ξύλο) δεν έχει συμβεί κάτι. Κοίτα και στον οδηγό τοποθέτησης που ανέβασα στο youtube: Τώρα με εβαλες σε δίλημμα! Πολύ χρησιμο το βιντεακι πάντως. Ίσως περιμένω λιγάκι να δω αν θα γίνουν διαθέσιμα τα jbl για να μην κάνω διπλές παραγγελίες. Αν αργήσουν, θα πάρω τη nilkin, αφού τα παιδιά πανω λένε πως κι αυτή είναι καλη. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί σε έπιασε από τον λαιμό να του απαντήσεις; Θα σε βγάλω από την υποχρέωση και θα σου δώσω το ελεύθερο να μην απαντήσεις ποτέ πάλι, εύχομαι να σε κάλυψα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε συγχαίρω για το ήθος και την ψυχραιμία σου φίλε lorry, δεν είμαστε όλοι έτσι εδώ, απαντάμε και βοηθάμε όπως αρμόζει σε ένα φόρουμ ευγενικά, συγγνώμη από τους υπόλοιπους του φόρουμ. +1000 φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 φιλε overpower εχει 3 θεματα με περιπου 1000 σελιδες συνολικα... ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις παντως. αν καποιος θελει να μου πει παντως με τι λειτουργικο ερχεται το κινητο, τον ευχαριστω εκ των προτερων. Για κάποιο λόγο υπάρχει το search faction στα φόρουμ, μάλλον δεν θα είχες χρόνο να το χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorry Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 sikuonas, ευχαριστω για τα καλα σου λογια. και τον overpower ευχαριστω, ειλικρινα. δεν εχει καμια υποχρεωση να μου απαντησει, ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις να επαναλαμβάνονται ανά δύο τρεις σελίδες.. Για μένα τουλάχιστον που το έχω στη λίστα παρακολούθησης με κουράζει. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει αλλά αυτοί που ρωτάνε ας κάνουν ένα κόπο να κοιτάξουν τις τελευταίες δέκα δεκαπέντε σελίδες είναι σίγουρο ότι θα βρουν αυτό που ζητάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Θα αγοράσει κανείς την Τρίτη το Power Bank??? Αξίζει;;;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θα αγοράσει κανείς την Τρίτη το Power Bank??? Αξίζει;;;; :) Εγω σιγουρα μαζι και το προστατευτικο τζαμακι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Θα αγοράσει κανείς την Τρίτη το Power Bank??? Αξίζει;;;; :) Θα δείξει - εμένα ταξιδευει (SG post), με παραγγελία από Banggood Edited March 16, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θα αγοράσει κανείς την Τρίτη το Power Bank??? Αξίζει;;;; :) coming soon το αναφέρει στο επίσημο ....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Παράγγειλα το One την προηγούμενη Τρίτη αλλά δεν μου το έχουν στείλει ακόμα. Ξέρει κάποιος σε πόσες μέρες στέλνουν? Παράξενο μόλις παρέλαβα, χωρίς καν να μου στείλουν tracking number Edited March 16, 2015 by ckone update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilnet Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ευχαριστώ φίλε. Μόλις έγινε και η παραγγελία. Να 'σαι καλά. Με αυτά που έχω διαβάσει για αυτό το τηλέφωνο, πιστεύω να το ευχαριστηθώ. Το μόνο σίγουρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Θα δείξει - εμένα ταξιδευει (SG post), με παραγγελία από Banggood Γιατι καποιοι το εχουν οταν καλα καλα η επισημη εταιρια δεν το εχει και λεει συντομα διαθεσιμο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παράξενο μόλις παρέλαβα, χωρίς καν να μου στείλουν tracking number Και σε μένα ακριβώς το ίδιο έγινε. Άντε να περάσει η ώρα τώρα να γυρίσουμε σπίτι :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ret4rt Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παράγγειλα το One την προηγούμενη Τρίτη αλλά δεν μου το έχουν στείλει ακόμα. Ξέρει κάποιος σε πόσες μέρες στέλνουν? Παράξενο μόλις παρέλαβα, χωρίς καν να μου στείλουν tracking number Καλησπέρα, τι posting method επέλεξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Γιατι καποιοι το εχουν οταν καλα καλα η επισημη εταιρια δεν το εχει και λεει συντομα διαθεσιμο? :confused: διότι αυτά που πωλούνται απο Ευρώπη (πχ official store) πρεπει να πάρουν CE και λοιπες πιστοποιήσεις... About the OnePlus Power Banks Edited March 16, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπέρα, τι posting method επέλεξες; To γρήγορο και μου ήρθε με DHL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπερα παιδια. Αυριο θα παραγγειλω κ γω το τηλεφωνο αφου ειναι χωρις προσκληση . Συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα να παρακαμψω το mailbox.de και να βαλω τη δικια μου διευθυνση? Υπαρχουν ατομα που το πηραν απευθειας η οχι ακομη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckone Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπερα παιδια. Αυριο θα παραγγειλω κ γω το τηλεφωνο αφου ειναι χωρις προσκληση . Συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα να παρακαμψω το mailbox.de και να βαλω τη δικια μου διευθυνση? Υπαρχουν ατομα που το πηραν απευθειας η οχι ακομη? Εγώ παράγγειλα χωρίς mailbox. Στο billing address είχα βάλει την κανονική μου. Όταν το αγόρασα έβαλα και σαν shipping address την ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εγώ παράγγειλα χωρίς mailbox. Στο billing address είχα βάλει την κανονική μου. Όταν το αγόρασα έβαλα και σαν shipping address την ίδια. Εννοεις στη billing address αυτη που φαινετε στο πειπαλ ετσι; Παρελαβες κανονικα; το τελικο κοστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts